just my luck

Det är ju najs att vice-värden kommer och plingar på såhär när jag är endast iförd t-shirt och trosor och lyssnar på Veronica Maggio – Inga kläder.

Hej, det är jag som är Lisa.


what if we got i all wrong?

Chillast dag alltså. Plus att idrotten blev inställd pga regn och åskvädret, så slutade en hel timme tidigare. Aaasnice, så då följde jag och ellina med ellen till bussen först och sen hängde jag och ellina på stan ett litet tag. Sen drog jag mej hemåt, och då tog jag en dusch. Sen satte jag igång med riktig storstädning kan ni tro! Så nu är det skinande rent här, just the way I like it. Ordningsfreak som man är. Sen lagade jag mat och åt medans jag kikade på SATC, det är ju dödligt bra alltså. Borde ha pluggat också, men wtf.

Jag undrar förresten vad jag har fått för nya grannar nu alltså, dom skriker som apor och det dunkar i golvet som jagvetintevad. Och det säger jag utan att överdriva.

Imorgon är det torsdag och nästan helg, på fredag kommer Britta hit och är min sambo i två dagar! Kommer bli kanoners det.

Wakey!Wakey! – Got It All Wrong

godmorgon

Älska sovmorgon säger jag, hallelujah.


partybra

Kom just på att vi har sovmorgon imorgon! PARTY! Åh vad underbart livet plötsligt blev.
Förresten har jag också gjort klart 1 och ½ hemuppgift också, matten ska jag slänga långt in i skåpet first thing tomorrow morning, också ska jag inte ens kolla åt skiten förns nästa vecka (alla mattelektioner denna vecka inställd, hur bra??)

Så nu är det chilltime, sminket ska bort, sovkläderna ska på också ska jag glo på SATC.

Nattiiii ♥

det vart visst en jacka också

Nu får jag hålla hårt i slantarna ett tag, men nöjd är jag minsann!




hellooo

Det är nu när Vasaskolan har lindat oss runt lillfingret som dom sakta men säkert börjar bryta ner oss. 3 hemuppgifter har vi fått idag. Min väska väger 100 ton pga alla böcker och block som jag har med mej hem. Men jag ska inte klaga, för om det fortsätter såhär (och jag överlever) så kommer jag ju vara riktigt pangsmart när jag tar studenten.

Efter skolan så tog jag mardrömsrundan på stan, mardrömsrundan ser ut ungefär såhär:
Packat med folk
Kissnödig
Hungrig
Tung väska

Och allt det lidandet endast för överstrykningspennor och en mini-pennfodral. Menmen, nu är det gjort. Och tro det eller ej så ska jag faktiskt snart ta mej ner på stan IGEN, för när jag sprang igenom HM så fångade en sjukt snygg skinnjacka min uppmärksamhet, så den blir jag tvungen att gå iväg för att prova och eventuellt köpa. Och när vi ändå är inne på att köpa saker så kan jag meddela er att jag köpte väskan, och jag ångrar mej inte ett smack.

Bild på väskan (och eventuellt jackan då) kommer ikväll
- stay tuned.


Puss på er

dålig självdiciplin kallas det




Kul att jag gör pysslar med typ allt annat än det jag borde just nu, vilket är att PLUGGA. Men hur kul är det att skriva en kortfattad självbiografi då? Nä justdet, inte särskillt kul. Inte speciellt svårt, but still, INTE KUL. Det är ju bra att jag är värdelös på att plugga, eller iallafall att komma igång med att plugga, när jag valt värsta plugglinjen. Hehoo. Menmen, nu ska jag ta tag i mitt liv och när det är klappat och klart ska jag belöna mej med några avsnitt SATC.

Btw, jag tror jag blir tvungen att köpa väskan.. mitt måste-ha-begär tar kål på mej.

live laugh love

Man kan lugnt säga att jag, Ellen och Ellina har skrattat oss igenom den här dagen! Shit alltså, var längesen jag skrattade såhär mycket på en enda dag tror jag, haha. Efter skolan så gick vi på stan, tog en fika på Wayne's med Hedda också, hon ska ju svika oss och flytta tillbaka till Ljusdal :( Så sen följde vi med henne till stationen och vinkade av henne. Sen fortsatte jag, Ellen och Ellina att gå runt i lite butiker och så. Och jag hittade min drömväska, vet dock inte om jag ska köpa den.. den var ganska dyr, och jag vill få hyfsat med pengar över den här månaden så att jag kan börja spara ihop lite cash. Så antingen köper jag den nu, och toookspar resten av pengarna tills den 20onde, eller så skiter jag i att köpa den och shoppar lite nya kläder istället.. what to do?? Har iallafall lagt undan den i affären tills imorgon.. så imorgon måste jag ta beslutet också får jag springa in där efter skolan.

Men nu känner jag att jag måste få lite ordning på tillvaron, måste skriva in en hel hög med grejor i kalendern också borde jag städa, men det skiter jag i idag, också måste jag duscha, laga mat och plugga. Så det är väl bäst man sätter igång! Nu känns det att man bor själv, and I like it.

Puss

kung på multitasking

Sitter just nu och borstar tänderna, klär på mej och bloggar samtidigt! Multitasking på hög nivå kompisar.
Har nyss käkat en riktig pangfrukost framför vakna med the voice, bra start på dagen. Om ca en kvart ska jag slänga mej på cykeln och dra till skolan och möta Ellen, 9.30 är det resursmatte, hellyeeeah.

Ha en bra dag!


@ my place, in gävle


Jag just nu, nyduschad och trött.

Jajamen, då var man på plats i Gävle igen. Känns bra! Känns lite extra bra att ha datorn som sällskap nu också, hehe. Träffade Britta på bussen till Bollnäs också, roligt! Kom hit runt 8 tiden, så gick jag direkt till lägenheten och lämnade väskorna, sen gick jag till ica och handlade för veckan. Sjukt skönt att ha ica bara runt hörnet ungefär. Så nu sitter jag och tittar lite på tv, men ska snart dra igång lite Sex And The City tror jag nog. Också ska jag koka te och ta någon macka, myyys. Måste ju ladda batterierna inför den kommande veckan.

Huj!


söndag

Sitter och glor på friidrotts VM, Usain Bolt tjuvstartade och får inte vara med. Stackars människa, han som var sådär lagomt kaxig innan, hehe. Taskigt läge.

Jag sov förövrigt till kl 1 idag, det var asnajs. Måste ta igen dom timmar som jag kommer missa imorgon då vi egentligen har sovmorgon, men jag och Ellen har bestämt oss för att tappert åka till skolan kl 8.30 som vanligt för att gå på resursmatte, yäää! Det beslutet är grundat på våra tragiska resultat på mattediagnosen, hahah. Tur man är smart osv. Men nu jäklar ska vi bli übersmarta!

bra låt:
Andreas Johnson – Buzzin' - Original Version

pimp my crib

Har vart uppe hos mormor och morfar hela kvällen och ätit och bara umgåtts. Satt ute hela kvällen, så när det blev mörkt så tände vi ljus, mysiiiigt :)

Sitter och funderar på nu om jag ska åka till gävle kl 5 eller kl 7.. tror det lutar åt kl 7. Annars hinner jag inte träffa mamma något mer imorgon eftersom hon är borta på hundkurs hela dagen annars, och det vill jag ju! Annars ska jag bara ta det lugnt här hemma imorgon och packa och lite sånt. Min väska kommer väga 1 ton ungefär.. puuhh, jag måste ha med mej mera kläder också ska jag ta med mej lite prydnads grejor också, det är väldigt tomt på alla hyllor osv i lägenheten just nu, så jag ska pimpa my crib litegrann rå. Fett bra. Måste klura ut vad jag ska käka under veckan också, har så löjligt dålig fantasi när det gäller mat och då går det iallafall lite lättare om man är förberedd på vad man ska handla osv.

Nu ska jag kolla på senaste PLL avsnittet, wööhooo! så bra!!



veckan som varit

Så här jag jag sett ut i veckan då, för er som är intresserade. Intresseklubben antecknar! Hell to the yeah.


pics

Det är sjukt varmt, jag orkar typ inte vara ute, sorgligt med sant.

Vi vann matchen iallafall, 3-0! Azuuuuuuuuum :D Var skitkul att spela, fast jag hade väldigt dåligt med ork tyvärr, men så är det. Nu ska jag chilla satan, göött.

Nu kommer det bilder från Gävle.



Jag är kung på matlagning.

Kul att jag ska leva med det där kortet, med den där BILDEN i 3 fucking år! Så fail


Hedda, Jones och Ellen steker! yää :D



bittersweet

Sitter i mörkret och ska snart gå upp och lägga mej för att sova. Har kollat på nån film om nån som typ levde med gorillor, något udda men sjukt bra ändå och väldigt sorglig.

Imorgon är det gameday, Edsbyn - Strömsbruk. Fruktansvärt tidigt också.. hua. Plus att jag fortfarande är förkyld, meen, vad gör man inte?

Godnatt!

tja kompisar

Men tjaaa, här var det dammigt typ.
Befinner mej på hemmaplan i hälsingeskogarna över helgen, skönt att bli servad med käk och slippa handdiska, höhö. Och självklart så har jag längtat efter mamma och pappa också! Fast jag trivs riktigt fetingbra i lägenheten i Gävle också, älskar att få sköta mej själv, ta mer ansvar och ha lite mer frihet. Flytta till Gävle känns hittills som det bästa beslutet jag gjort på länge, hoppas på en likadan fortsättning.

Första hela veckan på Vasa är alltså gjord nu, trivs riktigt bra även där. Dock har vi ju inte kört igång med skolarbetet riktigt påriktigt än, får väl se hur det blir då! Man känner ju definitivt att nivån är inte bara lite högre än i högstadiet, men det var ju också därför jag sökte dit. Jag ska kämpa mej till toppen hoppas vi, haha!

Orkar inte dra hur min vecka sett ut, tror inte det skulle vara till något större intresse för någon. Jag har väl i princip vart i skolan om dagarna och umgåtts med kompisar på kvällen! Eller så har jag tränat, eller bara chillat. Har knäppt lite bilder som ska ut på bloggen senare, lite "outfits".. hatar ordet outfits, men wtf, också är det lite andra random bilder.

Till veckan åker datorn med i packningen också, ameeeeeeeeeeeeeeeeeen ♥

Pöss

jason derulo - it girl

Ja, nu drar jag snart mot Gävle. Kommer inte bli någon uppdatering här på 5 dagar ungefär eftersom jag inte kommer ha med mej någon dator.

Men alla här hemma får ha det så bra, så syns vi till helgen!
Puss&Kram ♥


I believe in you

Den kommande veckan kommer bli tuff... jag kommer vara utan dator den här veckan också, och nu handlar det om 5 dagar istället för 3! Hur ska jag överleva undrar jag? haha

Hängde med pappa på ica idag, så vi köpte en del skolsaker till mej i samma veva, några block och pennor och sånt. Så nu är jag redo för skolan på allvar ungefär, partyyy. Annars så har jag bara varit hemma och vilat, jag har ju gått och blivit förkyld lagom till skolstarten, som många andra också har blivit har jag hört. Så jag har tagit det chill och samlat lite energi till den kommande veckan. Mår betydligt bättre nu, även fast jag fortfarande är rätt så förkyld.

Lycka till åt alla som börjar skolan imorgon, hoppas att alla kommer trivas i nya klasserna och allt!

Och en speciellt lycka till åt mina fina vän Matilda som flyttar 100 mil bort från oss ända till Gällivare, du kommer vara saknad bruden! ♥



Jag och Matilda!

what am I supposed to do when the best part of me was always you?

Tyler Ward – Breakeven (Acoustic Version as originally performed by The Script)

Nötte sönder den här låten för några år sen, den är ju sjukt bra! Fast då lyssnade jag på originalet, och nu hittade jag en schysst akustisk cover. När jag hör en låt som jag lyssnade jättemycket på en period för längesen, då känns det nästan som att jag är tillbaka i just den stunden igen! Minns precis vad jag tänkte på osv.. lite kul. Hehe

Pappa framförde lite goda nyheter ikväll, jag har nämligen fått mitt trådlösa internet nu! Wohoo! Så nu är det bara att hoppas att allt funkar som det ska så att jag kan ta med mej datorn när jag åker tillbaka till Gävle imorgonkväll. Håll tummarna gott folk.


l'appartement

Bjuder väl på lite suddiga mobilbilder då, dock är inte allt i lägenheten helt klart och fixat. Har tillexempel nästan inga prydnadsgrejor och sånt. Och jag har inte riktigt fått med hela lägenheten heller, väggen där TVn står är inte med t.ex. menmen, så här ser det ut @ my place just nu:



to be continued

Såg att jag fått en kommentar av Lisa om att lägga ut lite bilder från lägenheten. Och jag har faktiskt tänkt göra det, så jag har knäppt en del bilder. Dock är det bara dåliga mobilbilder, men alltid nåt. Men nu är grejen bara att jag har den där överföringssladden kvar i Gävle, smart som jag är. Så om jag inte lyckas leta reda på någon annan sony ericsson kabel här hemma så får ni vänta tills nästa helg på bilderna. Men nån gång inom en snar framtid så dyker dom upp iallfall!

- Stay tuned.

wonderful

Shit vad skönt det är att ha tillgång till dator igen! Har nästan haft lite abstinens.. hehe.

Men jag kan iallfall glatt meddela att dom här 3 dagarna och 2 nätterna i Gävle har vart riktig kanonbra! Har gått hur bra som helst att sova själv i lägenheten, trivs superbra där i min lilla etta.

I onsdags när jag kom till Gävle så mötte jag upp Amelia på stan, så gick vi runt där och kikade i affärer, pratade och fikade. Riktigt mysigt! Sen på torsdag så var det ju dags för skolstart, och konstigt nog så vart jag knappt nervös alls vilken var riktigt skönt. Så då mötte jag upp Amelia och Hedda, så gick vi till skolan tillsammans. Härliga tjejer det!
Första skoldagen var väldigt kort, vi gjorde inte så speciellt mycket. Gick runt i skolan, fick en massa papper och pratade lite bara. Men första intrycket av klassen och skolan var riktigt bra!

Efter skolan så hakade jag på Amelia hem till henne i Valbo, så vi kikade på tv och åt lite sen så skulle hon iväg och spela match så jag följde med och kollade på matchen. När jag kom tillbaka in till stan sen så tog jag och Hedda en liten kvällspromenad, först gick vi och kollade vart hon bor och sen gick vi till mej så hon fick kika på min lägenhet.

Igår så hade vi en massa lära-känna-varandra övningar, en del som var lite udda haha! Men vi fick skratta väldigt mycket iallfall. Sen när skolan var slut så gick jag till lägenheten och käkade lite och städade, sen tog jag 16.15 tåget hem mot Edsbyn och umgicks med mina Edsbybrudar!

Så, där har ni mina senaste dagar i stora drag. Hur bra som helst!


ikväll är jag gävlebo!

Om nån timme så styr jag kosan mot Gävle för att sova första natten i lägenheten, ni ska bara veta hur sinnessjukt nervös jag är alltså. Det är liksom först nu det har gått upp för mej påriktigt att jag faktiskt ska flytta och bo själv.. och det känns väldigt skrämmande, fast jag vet ju att det är det här jag vill. Men jag känner redan nu hur mycket jag kommer sakna och längta efter alla här hemma, familjen och alla kompisar.

Jag kommer inte heller ha tillgång till dator, skulle ju kunna låna med mej pappas dator men jag har inte fått mitt trådlösa internet än, så jag har ju ändå inte tillgång till internet om jag skulle haft nån dator med mej. Så ikväll får jag nöja mej med TV, har ju min älskade satc-box. Men ni får ju mer än gärna smsa med mej ikväll ni som har mitt nummer!


Och imorgon, då går jag min första dag på Vasaskolan! Shit.. haha.

Men ja, vi hörs när jag är tillbaka i Edsbyn igen. Och tills dess - smsa (a)

Puss och kram på alla ♥


Får bli en bild på mej och världens bästa mamma&pappa i Mallorca 2010!

nattiiii

Då är i stort sett allt i lägenheten klart, det blir så fiiint! Vill dit nununu. Hittade allt vi skulle ha idag på IKEA förutom en lite större tavla att ha över soffan, så det får jag köpa senare när jag hittar nån jag gillar. Hade riktig tur med att hitta säng, hade nämligen sett ut en som jag ville ha och det fanns EN 120 kvar på hela lagret, snacka om meant to be, haha. Så köpte vi lite köksprylar, sängkläder och sånt! Är bara lite småprylar som jag kommer måsta köpa till lite undan för undan.

Och vi var klar riktigt snabbt faktiskt, skitskönt! Så var bara hem och vände, sen drog jag upp på byn, köpte med mej lite mat och gick och träffade mina brudar och hade en riktigt mysig kväll med film och massa prat!

Så detta har varit en riktigt kanondag. Något som dock INTE är kanon är att jag inte känner mej helt 100 kry.. har haft lite huvudvärk i stort sett hela dagen, och nu mot kvällen så började jag känna av lite halsont. INTE BRA. Inte nu till skolstarten alltså.. :( Så nu ska jag kurera sönder mej imorgon, ska sovasovasovasova och typ bada i citronte med honung. Yep.

Nu blire godnatt!

life after you

Shit vilken värdelös dag, förlorade matchen stort. Resultatet är inte ens värt att nämnas. Och nu efter matchen så har jag fått jordens huvudvärk.. uschusch. Har både ätit och druckit alldeles för lite idag. Inte bra Lisa!

Nu ska jag bara facebooka i några minuter till, sen ska jag se till att få ordentligt med sömn, ska ju upp hyfsat tidigt imorgon och flytta alla grejor till Gävle. Så det kommer nog bli en låång dag imorgon, först ska vi väl dra någon repa på IKEA och sen ska vi packa upp alla grejor i lägenheten och få lite ordning på allt, vilket antagligen kommer ta lite tid.

Hoppas iallafall på att vi är hemma i ganska bra tid så att jag hinner umgås med mina goa brudar på kvällen! ♥

Godnatt!

roligaste kvällen

Bästa kvällen på länge igår!! Shiit vad himla roligt jag hade, från början till slut. Tack för det alla inblandade som gjorde kvällen asbra ♥

Nu är bara frågan, hur i hela friden ska jag orka spela match idag? Haha, kanske inte bästa uppladdningen inför en match med en hel natts partande.. menmen, skiter man väl i, idag hoppas vi på att få spöa Hög så det smäller om det! Håll tummarna.

Och vet ni.. imorgon flyttar jag! Har hela sängen fullpackad med grejor som ska med. Åker dock hem och sover imorgonkväll tror jag också åker jag tillbaka och sover första natten på antingen tisdagkväll eller onsdagmorgon. På onsdag ska jag iallafall träffa en "blivande klasskompis", Amelia, på stan. Ska fika och kolla runt i affärer och lite sånt, ska bli så kul! :)

Lite bilder från igår:




nu kör vi

Tjo gott folk! Kom ganska nyligen hem från Britta där jag spenderade natten. Hade det riktigt gött :)
Nu ska jag slänga mej in i duschen och fräsha till mej inför kvällen, det vankas festligheter förstår ni, woooho let's go! :D


jag och mikis innan persmässan, coola brudar!

fredagsmys

Sitter just nu och väntar på mat, det blir kycklingfilé och klyftpotatis med fetaost och soltorkad tomat, uunderbart gott! Sen skjutsar mamma iväg mej till Britta, vi har nämligen styrt om planerna igen haha, så det blir som så att jag sover hos henne istället. Det passade bättre! Så jag har packat ner min älskade SATC-box i väskan också ska vi träffas på ica och köpa götta sen så är kvällen igång. Låter ju inte helt illa alltså!

Förresten, hur längesen är det inte sen man hörde fredagsmys-låten? Den får bara inte dö ut..
Därför tänker jag nu sprida lite ljuv helg-stämning med just den låten.

Enjoy!


tidig morgon

Jag vaknade klockan 10 idag, det är helt galet! Det kanske finns hopp om att jag kan börja vända tillbaka dygnen nu, haha. Börjar ju faktiskt bli dags för det.

Så nu sitter jag nere i köket och dricker te och kikar på OC. Myspys! Alla hundarna ligger och sover runt omkring.
Hörs senare!

webcambilder är grejen.

blåbärsmuffins

Man kanske skulle satsa på en karriär som bagare?

torsdag

Dålig uppdatering idag, har inte haft något roligt att komma med helt enkelt. Har vart på träning ikväll, kanske sista fotbollsträningen med edsbyns if för min del, vet inte riktigt hur det kommer se ut när skolan börjar. Lite sorgligt, fast jag ska ju fortsätta spela matcher på helgerna. Får se till att plocka fram lite självdiciplin vad det gäller träning i Gävle bara, hehe.. inte det lättaste.

Nu sitter jag här platt på arslet i sängen med datorn i knät och tittar på OC. Är inne på andra säsongen nu, det är ju så himla bra! Sjukt godissugen är jag också, för er som ville veta det. Planerar väl på att råda bot på det imorgon, då är det ju fredag! Wihoo, och Britta ska ju sova hos mej då. Blev inge fullen, kör på vanligt slumberparty istället, hehe. Bra det å!

Btw, om exakt en vecka idag så går jag min första skoldag på Vasaskolan!! shiiiiit :D

deppigt värre

Precis sett klart sista OC-avsnittet på första säsongen. Jag har gråtit mej igenom ungefär hela avsnittet.

That's some sad shit.


onsdag

Tjo! Vad gör ni idag? Jag har nyss vart ute och kört agility med hundarna en sväng och nu ska jag ta och fixa lite käk till mej själv. Har träning ikväll kl 5, och sen efteråt så kanske det blir att jag och några till brudar stannar kvar och kollar på en match, vet inte riktigt än hur det blir.

Just nu vill jag bara ha helg! Kommer bli en riktigt grym helg det här, först så ska jag och Britta sova i Fullen från fredag till lördag och bara ha det nice. Sen på lördagkväll är det ju stormässan, vilket betyder feeest. Wiho! Riktigt taggad för det nu, ska inte bli samma fiasko som Rosenström iallafall, hehe. Sen på söndag då är det match, också ska jag packa inför flytten då! Det drar ihop sej nu, spännande! :D

Nu - käk.

gammal vänskap rostar aldrig

Kom hem från Julia för kanske en halvtimme sen ungefär! Drog dit efter att Ida och Elin hade åkt hem och jag hade käkat lite. Skitkul att träffas en sväng och bara prata och ha det gött, var ju så himla längesen! Det får vi göra om snart :)

Här kommer en liten bildbomb på mej och Julia! Observera dock att det är gamla bilder som ska tas med inte bara en utan kanske även två nypor salt.. hehe.



"Some friends come and go like a season. Others are arranged in our lives for good reason."


awesome

Den här dagen artar sej riktigt bra måste jag säga! När jag vaknade så hade jag fått ett sms av Ida där hon skrev att hon och Elin tänkte komma hit en sväng, och det tackar man ju inte nej till. Så nu har jag käkat frukost och lite sånt och nu sitter jag och kollar runt på datorn och väntar på att dom ska dyka upp!


snyggkusinerna :)

eliiiiit

Segeeeer! En hyfsat jämn match som vi gick segrande ur med 4-3. UNDERBART! 

Ska faktiskt ta och stänga av datorn nu och gå och sova, är helt sjukt trött. Har inga direkta planer inför morgondagen, får väl se vad som händer. Måste ju iallfall vara hemma under dagen, är ju "kennelflicka" som mamma envisas med att kalla det.. haha.

Sov gott!


Sötast någonsin ♥


gameday

Tjolahopp! Nu brinner det i knutarna ska ni veta, om ca 25 min ska jag befinna mej nere i Ovanåker där jag blir upphämtad med buss och sen drar vi iväg och spelar bortamatch i bergsjö, eller nåt sånt. Och jag har inte ätit eller nånting, haha. Detta är inte likt mej.

Så just nu så sitter jag och väntar på lite käk. Har nyss varit uppe på byn och vart hos tandläkaren och handlat matsäck tills bussresan hem. Hos tandläkaren fick jag goda nyheter iallfall! Jag ska få nån sån här gomplatta, eller vad det nu hette. Den grejen kommer iallfall fixa min tand som är påväg helt åt helvete. ÄNTLIGEN ska dom göra något åt skiten, så som jag har tjatat.. hehe.

Nu är det dags för mat, ha det bra så länge och håll tummarna att vi får åka hem med en vinst i bakfickan!



riot

Nu tänker jag spinna vidare på det lilla uppror min vän Julia Einarsson påbörjade på facebook.

Jag är nämligen irreterad så det räcker och blir över, varför? Därför att facebook har förvandlats till samma fjortisträsk som bilddagboken blev med hela den hära "välj vilken utav dessa två personer som är snyggast"-grejen.

Försvinn från facebook, och skaffa ett liv.

Jag skiter fullständigt i vem av kalle jönsson eller peter svensson som är snyggast.
JAG. BRYR. MEJ. INTE.
Och det gör inte alla andra vettiga människor heller.
Så var snäll och sluta förpesta våra facebooksidor.

Tack för mej.

så kan det gå

Helt plötsligt blev träningen inställd, haha. Tar nog en springtur istället.. japp så får det bli.

att leva med grodfobi

Jag. Har. Ångest.
Orkar verkligen inte cykla, orkar verkligen inte träna.. rädda mej, någon?
Och inte nog med att jag är lat och inte orkar cykla iväg och träna, jag lovar att jag kommer se minst en miljooon grodor också. Sist när jag cyklade hemifrån träningen så såg jag jättemånga grodor. Men då cyklade jag åtminstone inte ensam, så då blir jag liksom tvungen att ta mej i kragen och inte panika sönder allt för mycket.

Men när jag cyklar ensam.. ja, då är det en helt annan femma. Jag får storpanik, cyklar minst 200 km/h samtidigt som jag hyperventilerar och snyftar som ett barn. Behöver jag ens säga att det blir en jobbig cykeltur?

Vad gick fel när jag föddes alltså?


brick by boring brick

Paramore – Brick By Boring Brick

Vaknade inte alls upp på något bättre humör idag än igår, snarare sämre.. haha. Man kan säga att vädret matchar mitt humör på pricken. Grått, regnigt och allmänt trist. Var nyss ute på en promenad med hundarna, kom in och såg ut som att vi hade badat alla tre, fick väärldens ösregn över oss. Underbart? Nej.

Plus att allt är kaos, inga direkt viktiga saker, men jag får lite panik när jag känner att jag inte har koll.
Men nu har jag iallfall gjort dom enda två sakerna jag var tvungen att göra idag: gå ut med hundarna och städa rummet. Så nu ska jag göra lunch, kycklingsallad med pitabröd, och sen tänker jag sitta här och vara sur och bitter på livet till det är dags att cykla iväg på träning.. wooohooo....


ingen bra kväll

Nej, den här kvällen blev verkligen inte vad jag hoppats på. Jag, Louise och Pelle avslutade kvällen kvart över 11 på Max med lite käk och sen tog jag och Louise bussen hem kl kvart i 12. Kändes som att det var lika bra, jag var typ -100 på partyskalan. Niiice.. not! Meeen, man kan ju inte va party hela tiden, eller? Var inte upplagd för det helt enkelt. Taggar om till Stormässan istället. Gör om, gör bättre!

Nu blir det något kapitel Wallander och sen ska jag sova som en stock och förhoppningsvis vakna upp på bättre humör.

Pussgodnatt ♥


rosenström


Bild sen Persmässan!

.. Yep, det är vad som står på schemat ikväll. Björn Rosenström på Långnäs i Bollnäs, är inte taggad för 5 öre alltså. Men hoppas på att det blir roligt iallfall, var ju inte taggad inför Persmässan heller, men det vart sjuukt kul ändå! Och med rätt sällskap så går ju det mesta. Sen sover jag hos bästa Elin :)

Förresten, drömde två stycken sjukt läskiga drömmar inatt. Vaknade upp med jordens panik, usch.. Det värsta är nog att jag minns exakt allt från drömmarna. Precis alla detaljer, vilken färg jag hade på kläderna, vad som sas och hur jag kände. Fy tusan alltså.


dör litegrann



fredag

Nu ni har SATC-boxen landat här hemma hos mej, lycka i dvd-form I tell you! Ska dock spara lite på att börja kolla igenom den igen tills det att jag har flyttat, så har jag något att sysselsätta mej med om kvällarna i lägenheten såhär i början.

Just nu sitter jag och nördar OC, underbar serie alltså. Ikväll ska vi ut och äta på Spicy Cow för brorsans tjej Elin fyller år! Grattisgrattis :)

Ha de gött!

så braaaaaaaaaaa


gälet


Yoo, vad har ni för er idag?
Jag har sovit, solat och badat. Chillidill, underbart! Nu sitter jag här och spelar lite gitarr (var typ 150 år sedan) och laddar inför kvällens träning.

Och vet ni.... om ca 10 dagar flyttar jag! CRAZY BANANAS! Jag längtar. Det ska bli: Kul, läskigt, nervöst, underbart, svårt och lite galet. Hoppas jag fixar det, wohoo.

puuuussss

kung

Klickade precis hem den här skönheten, partyparty!!


i huvudstaden

Här har det inte blivit mycket bloggat på några dagar. Drog till Stockholm på söndag kväll tillsammans med Adina, Erika och Björn. Så jag och Adina har bott hos Erika och Björn nu i 3 nätter och haft det hur bra och kul som helst! I måndags vart det Grönan från 1 på dagen till kl 11 på kvällen, stööört kul! Älska Gröna Lund alltså. Igår var det stan och shopping som gällde, blev dock inte mycket shoppat för mej, menmen! Kul ändå ju. Fick iallfall med mej nåt enstaka klädesplagg hem + en Escada parfym jag velat haft i 100 år och ett par örhängen.



Turist eller?

@ Grönan.







RSS 2.0