onsdag

Pluggar satan inför franska provet imorgon, hoppas att jag inte failar.. Det gjorde jag däremot definitivt imorse när hon slängde fram ett prov där man skulle skriva ett brev till en människa. Jag hade självklart helt glömt bort att det var idag som vi skulle göra det, attans. Har kommit på nu i efterhand med hjälp av google translate att jag har skrivit extremt fel på rätt så mycket.. haha. Menmen.

Gymmade med Rebecca och Ellina efter skolan idag, kände mej inte i så bra form men körde på ändå. Svettigt. Sen har jag även hunnit städa och handla. Duktiiiiig jag äääär. Blev fett pissed of när jag fick betala för en vara som var veckans gåva. (?) Är väl skitsamma egentligen, kan väl snällt betala för den där sketna fiskgratängen men rätt ska va rätt tycker jag då.

Nu ska jag plugga ännu mer och sen kolla på lite serier ofc. True blood kanske..

Pusshuj


Världens snyggaste Alexander Skarsgård. A.k.a Eric Northman i true blood.

twilight vs. karamell kungen

Nu är inte detta någon diss till Breaking Dawn då jag själv gillar twilight-filmerna. MEN, varje gång jag ser Breaking Dawn loggan nu för tiden så är inte min första tanke att jag vill se filmen, utan hur sjukligt godissugen jag är. Varför? För att breaking dawn loggan har prytt karamell kungen påsar i hela sverige ungefär. Fett osmart av twilightmänniskorna - fett smart av karamell kungen.


människans bästa vän

Sånt här får mej att vilja krypa ihop i fosterställning och gråta i en vecka typ.
Så himla fint egentligen, men sjukt sorgligt.


flummtisdag

Tja blöggen! Känns som att jag flummat mej igenom alla lektioner idag, haha.. men så kan det va. Efter skolan så gick jag på stan med Rebecca och sen åkte vi hem till henne och tog det chill, spelade wii, snackade, tittade på SATC och hade panik inför franskaprovet. Mycket trevligt!

Har fortfarande seriös panik inför torsdagens franskaprov.. vet inte i vilken ände jag ska börja plugga heller, eller HUR jag ska plugga på det för den delen. Jobbiiiigtt.




Man får inte ha fötterna på bordet säger lärarna på Vasa.
Då kan man alltid ha dom på Madde istället
.

tisdag

Fett tröött, skulle lägga mej i tid igår men så blev det ju såklart inte. Sitter iallafall i bibblan nu med Sally, Rebecca och Camilla. Ingen av oss har någon matte, sköönt. Fast samtidigt lite irriterande då jag hade kunna vart hemma och sovit nu om det inte varit för historielektionen. Aja, sånt är livet.

Ha en bra dag folket!

och med det säger jag godnatt


deppmåndag...

Både jag, Ellina och Ellen var sjukt trötta och deppiga idag, fucklifemonday ungefär. Men sånna dagar måste ju också få finnas tyvärr. Som plåster på såren så shoppade jag litegrann på hemvägen, vart ett par svarta jeans från Cubus och en tröja från HM. Skulle egentligen köpa julklappar, men ja.. hehe det blev som det blev med det. Nu är jag lite gladare åtminstone! 

Har nyss käkat kvällsmat, makaroner och falukorv. Och nu så ska jag först och främst diska, sen ska jag rensa och städa garderoben och efter det så blir det dusch och lite hemma-spa med nagelfix och sånt tjejigt. Allt för att vakna upp liiite gladare imorgon än vad jag gjorde imorse haha.

Puss



mannen myten legenden

Finns en anledning till att man plågar sej själv och tittar på Beck fastän man bor själv, och det är: Gunvald Larsson. Underbar och klockren på alla sätt och vis.


snöööö

Äntligen hemma i Gävle! Och det snöar här :D Nog för att det mest är snöblandat regn, men jag kände ändå ett litet lyckorus när jag klev av tåget och såg att det snöade. Nu ska jag kila iväg till ica och handla litegrann. Och sen måste jag göra klart lite plugg som ska vara inlämnat imorgon.

pöss

kul adventsväder

REGN.... katastrof.
Känner verkligen inte för att drälla runt på julskyltning i det här vädret. Nej nu vill jag tillbaka till Gävle illa kvickt.

Ha de!

respect, dude


Respekt! Eller hur Ellina? :D

lite frössen elle?

Jag och Britta sover i mamma och pappas sovrum inatt. Det är så infernaliskt kallt här inne så att jag fryser om öronen. Taskigt läge för Lisa, men Britta verkar sova schönt iallafall.

Vi har haft en mycket trevlig kväll, vart ute och luftat Brittas nytagna körkort i omgångar. Fett mys att bara åka och dunka bra musik. Också har vi kikat på tv och käkat götta. Bra lördagskväll med andra ord. Imorgon blir det att dra tillbaka till Gefleee igen. Får se om jag eventuellt går lite på julskyltningen på byn först om jag får någon med mej. Vill inte vandra runt å va 4ever alone.

Godnatt mä er!


c'est quelqu'un qui m'a dit que tu m'aimais encore



Skickar en godnatthälsning live från hälsingeskogarna.
Btw, vill bara ni ska veta vilket helvete jag fick gå igenom för att ladda upp dom där bilderna, stor fet suck på internet alltså.


fredag fredag fredag

Önskar att vi hade sovmorgon varje fredag! Har suttit och käkat frukost nerbäddad i sängen medan jag tittade på vakna med the voice. Underbart! Sån start på dagen borde man ha varje dag ju. Ikväll drar jag hem till Edsbyn. Mamma och pappa drar till Sundsvall och shoppar och hälsar på min moster Hanna, så jag måste vara hemma och vara hundvakt. Men det ska bli riktigt trevligt för kusinvitamin Britta joinar mej! Så det blir kanoners.

Ha en bra dag :)

in the end they'll judge me anyway so, whatever



Sovmorgon imorgon, fett skönt.
Godnatt!

party with my pain


Två svettiga gymbilder och gävlebocken som nu mer är på plats!

En av dom klara fördelarna med att gymma på skolgymmet är att efter typ kl 5 är man helt ensam. Fett skönt ju, då kan man kötta på utan att behöva tänka på om man ser ut som hej-kom-och-hjälp-mej. Körde rätt mycket ben ikväll, kommer nog kännas imorgon. Också sprang jag 25 min. Nu måste jag verkligen panikplugga, har idrottsläxa imorgon och jag har bara läst igenom häftet 1 gång för ca 1-2 veckor sen(?).  Så det känns ju inte sådär superbra. Har rätt mycket läxor och prov nu framöver.. men det är bara att bita ihop och köra på. Förhoppningsvis så vinner man på det är hektiska pluggandet i längden och går ur med flaggan i topp och är riktigt jäkla partysmart. Yep, hoppas kan man ju.


nu tändas tusen juleljus


Min fiina julstjärna. Och även mitt första egna julpynt, detta är stort alltså.
Jag satte dessutom ihop den helt själv, det ni. Nu ska jag käka och sen dra till gymmet, höres!

fett stolt

Städning, check.
Ätning, check.
Svenskan, check.

I'm so proud of myself. Trodde jag skulle bara skita i allt och somna, men nejdå. Jag tog mej samman och fick det gjort. Och det var lätt värt, för nu är svenskan i stort sett klar om man bortser från allt småfix som ska göras och så. Men "grovjobbet" är gjort, aaand it feels goooooood.

Trololo, nu ska jag snart sova. Fett skönt. Fett jobbigt att jag säger fett hela tiden. I blame you, Ellen Perman.


seeeeeg

Måste plugga svenska
Måste städa
Måste äta
Orkar inte.

Är inte på topp ikväll alltså. Jag har åtminstone träna iallafall, fast en kort stund bara. Sprang 20 min och körde liite styrka. Men nu måste jag ta mej samman nu och lyfta på arslet och börja med städningen, fast jag helst bara skulle vilja krypa under täcket och somna.


fett bra

Idag har jag, Madde, Ellina och Ellen kickstartat julen/advent. Hade det riktigt kanon! Tack för det brudar :)







Ellina är bäst på att göra pepparkakor, eller?


christmas feeling

Det är helt sinnes vilken julkänsla jag har, minns inte sist jag hade julkänsla såhär tidigt! Måste tagga ner lite. Men inte riktigt än dock, för imorgon så ska jag baka pepparkakor med mina homies och titta på Sunes Jul, världsbäst. Också ska vi käka maxmat innan allt juligt drar igång. Känns som att jag kommer rulla hem från Bomhus imorgon, fett värt ändå.


Undrar just om våra kommer bli såhär fina?


måndag

Blev en bra dag det här tillslut även fast skolan var seg! När vi slutat så gick jag, Ellen och Ellina på stan och småshoppade lite. Jag köpte en vanlig svart tröja och en ögonbrynspenna. Sen så gick vi till Naked Juice Bar där jag och Ellina köpte varsin smoothie och Ellen köpte annan dricka. Så satt vi där en stund och snackade lite om allt möjligt, trevlans! Sen drog jag och Ellina vidare till gymmet där vi var helt ensamma och köttade på i typ en timme tror jag. Kungkung.

Nu håller jag på att fixa iordning käk, hungrig så att jag håller på och dör litegrann. Sen måste jag göra äckelnaturkunskaps läxan.. fytusan. Finns få saker jag ogillar så starkt som naturkunskap! Usch.


Lisa approves


Nickelbacks nya album, trololo. Finally.
Nickelback – Bottoms Up

good morning australia

HEEY, sjukt att man är uppe denna tid på en söndagsmorgon. Men som ni vet så har jag ju skypat med Australien, fett coolt. Så där satt jag, mamma och pappa vid frukostbordet och Erika skulle snart äta kvällsmat. Ännu mer fett coolt. Trololo.

Så.. what now liksom, jag kan inte somna om men jag är inte redo att ta tag i dagen än heller. Så jag ska väl chilla i sängen ett tag till. Ladda ner musik ska jag göra, så att jag har nåt bra att lyssna på när jag gymmar istället för massa galna karate-kids som lever rövare i gympasalen.

Ps. Ellina och Ellen, nu har jag packat ner Sunes jul & sommar i väskan! Tagggggggaaaaaaaaaaa!!

It hasn't felt like this before, it hasn't felt like home.

Trööött tjej. Ska upp kl 8 imorgonbitti och skypa med syrran som befinner sej på andra sidan jorden, nice! Inte nice att kliva upp tidigt dock, men det ska bli så kul att prata med henne och höra hur hon har det :D

Lyssnar på Joshua Radin kvällen till ära, känner mej verkligen in the mood för hans musik nu. Mm. Hans texter slår mej med häpnad gång på gång. Genialiskt. Jag kom hem för typ en halvtimme sen eller nå från Rebecca, vi lagade tacos och spelade wii. Yeepp..

Godnatt!


redo för kvällen



lördag

Var till tandläkaren imorse. Så sjukt segt att kliva upp tidigt, vänta alldeles för länge på tandläkaren och sen tar undersökningen ca 5 minuter. Aja.. åkte buss hem också tog jag en promenad från Ovanåker hem. Då käkade jag lunch och la mej sen i ett bad, så skönt! Var år och dar sen jag gjorde det.

Ikväll ska jag träffa brudarna och käka tacos och mysa, kommer bli kanon! Undrar bara hur jag ska orka vänta till kl 6 på att få käka, jag som är döhungrig NU.. omg.



helg

Då var man hemma i Edsbyn igen då efter ännu en skolvecka, extremt trött och hungrig är jag, var helt yr i bollen på bussen också. Först hittade jag inte stoppknappen och sen tänkte jag gå ut genom "ingången" haha. Anyway, träffade på min 3männing Marta påväg till stationen, så då fick jag ännu lite mer resesällskap förutom Ellina också. Var så trevligt så! Han babbla litegrann om allt möjligt :)

Nu hoppas jag det är mat snart innan jag svälter...

breaking dawn

JAG VILL SE!!


hurtigt

Helt siiiiiick vad kallt det är ute, trodde jag skulle förfrysa när jag cyklade hem från gymmet nyss. Körde 30 min jogg bara rätt och slätt, gick riktigt bra. Kändes som att tiden gick skitfort nu faktiskt. Och nu har jag duschat och gjort mej sovklar, sitter i sängen och skriver samtidigt som jag tittar på tv. Multitasking, yä.


torsdag

Tjo! Snart är det fredag tralalala.. på lördag blir det tacomys med edsbytjejerna! Fettnajs. Och idag har jag, Ellen och Ellina smidit finfina planer inför nästa vecka. Älskar att ha saker att se framemot, då går sånt lite småtråkigt mycket lättare och fortare!

Blir inge simning idag, drar till gymmet och springer lite istället, får se om Ellina joinar också. Aktiv vila så att säga, så tänker inte köra nå styrka idag. Då kan det få motsatt effekt, för er som ville veta det. Men först så ska jag käka köttbullar, mos och brunsås. Mums!

Hörsdåhuuuj.

kortslutning

Herregud, vad hände? Jag typ tvärdog, ingen energi alls! Ligger utslagen i soffan och vill bara sooova. Men innan det så borde jag diska och plugga, svenska referaten bör vara klara imorgon.. suck. Alltid finns det något man borde göra. Kan ju meddela att det inte blev nån choklad heller, orkade inte. Sorgligt. Men kanske lika bra det, så kan jag unna mej en riktig fet godispåse till tågresan på fredag istället. Så får det bli!


jag har roliga kompisar

Jag, Ellina, Ellen, Jones och Axel satt och käkade lunch idag innan samhällslektionen började. Då får plötsligt jag, Ellina och Ellen sms av Madde.

Madde: Kom upp till SOn!!! :D :D :D
Svar: Varför då?
Madde: Nadine är klädd som en fizzy bubble!!


onsdag

Orka att jag glömde min överdragströja på idrotten.... suck.
Den stora frågan just nu är: köpa choklad, eller inte köpa choklad? Är sjukt sugen men vet inte om jag orkar gå till ica, hehe. Vi får se hur det slutar.

Gymmade med Ellina efter skolan idag, och idrottslektionen innan var skitkul! Spelade först basket och sen blev det multiboll. Asroligt :D När jag kom hem så satte jag igång och städade direkt, skönt att ha det gjort. Sen så duschade jag och käkade litegrann. Funderar på om jag kanske ska dra och simma imorgonkväll, var längesen jag gjorde det nu. 


g'natt

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; att lägga sej i en säng med nytvättade sängkläder kan vara bland det härligaste som finns! Luktar så fräscht och gott. Mys. Nu ska jag ta och söva litegrann då.

Undrar när Erika är framme i Australien? Sist jag hörde från henne så hade dom mellanlandat i hongkong..spännande!

Godnatt

study

Pluggpluggpluggplugg....
Varför är alltid svenska uppgifter så påfrestande?

ingen grannfejd trots allt

Slutet gott allting gott, jag sa till och fick min tvätt-tid iallafall. Brabra! Så nu är det snabba ryck som gäller så att jag hinner tvätta allt. FUCK, kom precis på att jag råkade nog slänga in en bh i torktumlaren, kan man tumla bh:ar?? Woopsii.. aja.

Nu funderar jag på om jag ska vara duktig och käka fisk, potatis och spenat som mamma skickade med mej eller om jag ska vara lite typiskt student-aktig och käka nudlar. Blev rackarns sugen på kycklingnudlar nu faktiskt, fast iof så är fisken rätt god också. Dagens i-landsproblem. Ska försöka skriva klart referaten till svenskan nu iallafall.




grannfejd

Nån jävel har tagit min tvätt-tid!! Jag är fruktansvärt arg just nu, bara för att jag inte befinner mej i tvättstugan kl 2 när tvätt-tiden börjar så betyder ju inte det att jag inte tänker tvätta? Jag har rätt till den där fucking tvättstugan till kl 9 ikväll, och det ska dom/den få höra. Och även att jag har SJUKT mycket tvätt, har rivit ur sängkläderna och det ekar tomt i garderoben. Och bara för det här så kommer jag ha hälften utav tvätten kvar. Men jag ska fan ha min tvätt-tid.

Idioter!



big sis

Just nu är min fina syster påväg till Australien för äventyr i några månader! Hoppas att allt går bra nu och att hon får det så sjukt kul i Australien. Är minsann lite avis jag, hehe. Så fränt!


köttaaaa

Köttade på i gymmet i 1 timme, kände mej i bra form ikväll så körde rätt hårt. Skönt nu när det är klart! Nu har jag tagit en dusch och sitter och käkar lite "kvällsmellis".


Mjölk och Special K redberries, muums.

måndag yao

Dom har börjat julpynta på torget, lovelovelove.
Nu ska jag dra iväg till gymmet, Ellina kanske joinar också.






att man aldrig lär sej

Som vanligt så har man hunnit vända på dygnet under helgen. Så det är bara att acceptera att jag kommer vara halvdöd imorgon. Varför bryta traditionen liksom.. tur att vi har sovmorgon iallafall. Dock kliver jag upp nästan lika tidigt ändå för att jag är megaberoende av Vakna med The Voice och min dag blir inte komplett utan det.

peace out


juuuuul

Jag längtar extremt mycket till julafton och advent! Ge mej snö, julstämning, ett julpyntat Gävle, samlad familj och släkt, JULMAAAAT och paket. Tralala.... :)




bilder från i fredags

De två sista bilderna snodde jag från Ellen!

övertrött Lisa på historielektionen

jag och Madde matchade!




min bäddsoffa blev en jättestor fizzy bubble


lagom är bäst

Glor på Time Out, just nu är det nån riktig muskelknutte där som spänner sej som nå annat. Ser ut som en kassler som badat i olja. Som den äkta svenne-banan jag är så säger jag; lagom är bäst!

Kom till Gävle för en timme sen, ska bara ta det chill nu och äta nånting. Klev upp tidigt imorse och grattade pappa med frukost på säng också fick han present, en "pappa"-kopp och lite grejer som man kan göra irish-whiskey av. Sen däckade jag i mamma och pappas säng och sov till kl halv 1. Sen gick jag och mamma hem till mormor och morfar och spenderade några timmar där och pratade och fikade. Mys :)

Det är Beck på tvn nu... vill så gärna kolla, men vågar jag? Det är frågan.

borde verkligen..

...sova.
Satan i gatan vad trött jag är, och ändå känns det inte som att jag har några direkta planer på att sova. Sova är tråkigt.. iallafall på helgkvällar som dessa. Ska ta tag i mitt liv och tvätta bort sminket och byta om till sovkläder. Vi har haft gäster här ikväll, käkade go mat + efterrätt och tittade på Så Mycket Bättre. Mys.


Otroligt mycket tankar som snurrar i huvudet just nu,
mycket jag borde ta tag i för att slippa ha det snurrandes i skallen.. blä


och den bästa medicinen för mig är sånger som denna



kanonkul

Hemma i Edsbyn nu, åkte hem kl 2 idag. Fick sällskap av Ellina på tåget, också träffade jag på Elin. Trevligt x2!

Igårkväll hade jag, Ellina, Madde och Ellen en sjukt mysig/trevlig/hysteriskt rolig kväll! Vi började med att käka kebab på Roma, var fruktansvärt gott då vi allihopa var mer eller mindre utsvultna. Och där satt vi och babblade och skrattade ikapp i nån timme, tiden går fort när man har roligt och man kan inte ha annat än roligt med dom här brudarna alltså! Sen drog vi vidare till GodisTajm och köpte en varsin feeeeet godispåse och sen vart det ytterligare ett stopp på ica och sen gick vi hem till mej. Vi tittade på vad som kanske kan vara världens läskigaste skräckfilm "The Children", rekomenderas. Sen så bara pratade vi om allt mellan himmel och jord och skrattade och jollade en himla massa resten utav kvällen tills vi slocknade runt kl 2. Kanonkväll!

Har tyvärr inga bilder från kvällen på det här datorn, lägger väl kanske in nån bild om jag kommer ihåg när jag kommer tillbaka till Gävle och har min egen dator.


my day

Jag bytte dammsugarpåse helt själv ikväll, utan vägledning från varken google eller mamma. Extremt stolt jag är!! Btw, apropå google och sånt, ni som är lika klen i huvet som mej när det gäller matlagning så kan jag hänvisa er till kokaagg.se de gånger ni är sugna på ägg. Världens bästa sida.

Detta har jag haft för mej idag:

- Sjukt trevlig lunch med sjukt trevligt sällskap, check.
- Sjukt kul samhällslektion, check.
- Träffat Hedda, check.
- Städat, check.
- Handlat, check.

Så har min dag sett ut i stora drag. Har vart väldigt produktiv om jag får säga det själv.
Imorgon är en bra dag på många sätt, för det första så är det ju fredag which means YEY!(stating the obvious) Och för det andra så ska jag hänga med finfina kömpisar på kvällen hemma hos mej, Ellen, Ellina och Madde. Vi ska titta på skräckis också blir det troligtvis att dom övernattar här också. Great!


onsdag

Dålig uppdatering här, hehe.
Igår kom syrran hit och sov över! Jättemysigt hade vi det, gick lite på stan och sen köpte vi med oss mat och gick till lägenheten. Hon åker till Australien på äventyr om några dagar och blir borta i 6 månader, kommer sakna henne så mycket! Hon hade även med sej mina The Sims 2 spel som jag beställde, wihoooo. Så ikväll blir det nördande på hög nivå kan ni tro.

Idag har varit en bra dag tycker jag, dels för att det är onsdag vilket är kortaste dagen. Och för att jag faktiskt fick bra sömn inatt! Så har sluppit att känna mej som en vandrande zombie idag, hehe. Efter skolan så köttade jag och Ellina på i gymmet. Kanon (y)


En sån här rolig grej impulsköpte Erika åt mej inne på Åhlens, haha :)
Passar mej perfekt, jag som överkonsumerar lypsyl. Tack sis!




i <3 the sims

Jag längtar tills jag får mina The Sims 2 spel!!!!
Jag längtar så mycket så att det är snudd på tragiskt, heh.
IT'S GONNA BE AWESOME.


monday

Vart en powerking påväg till skolan imorse, vart faktiskt lite piggare.. och sjukt kissnödig. Ikväll måste jag få bättre sömn!

Kan ju börja detta inlägg med att säga att jag har dålig självdiciplin idag, var helt inställd på att åka och träna efter skolan. Men under cykelturen hem så lyckades jag övertyga mej själv om att det helt klart vore en dålig idé att åka och träna nu.. haha, tur man är motiverad osv. Men nu har jag mer tid åt att plugga engelska iallafall. Också har jag städat lite.

Kan också berätta att det finns få saker jag ogillar så mycket som naturkunskap. Det är så fruktansvärt tråkigt så jag finner inga ord. Och självklart har vi redan fått två läxor i det bara idag. Snällt, verkligen AS-SNÄLLT. *Spyr*


tired as hell

Jag behöver kaffeeeee.......... helt seriöst, kan knappt hålla ögonen öppna. Somnade klockan 3 inatt, KLOCKAN 3!!! Så sjuuuukt drygt, släckte lampan kl halv 1 och sen låg jag och vred och vände på mej till klockan 3. Fruktansvärt frustrerande. Ska köpa en fet kaffe eller en redbull påväg till skolan, annars kommer jag inte överleva den här dagen alltså.

Jag vill bara sova :(

gullefjun



Jag blir alldeles varm i själen när jag kommer in i lägenheten sliten efter tågresan och helgens bravader och är full-lastad med packning - och ser alla dessa fina små meddelanden som Adina lämnat åt mej på min whiteboard.

Snälla söta rara fina Adina :*




my wish

Käraste Ben & Jerry's tillverkare. Skit i glassen i Cookie Dough och ha bara kakdegen, mitt liv skulle bli så mycket bättre och mer ekonomiskt då jag skulle slippa slänga massa glass som jag inte vill ha.

Peace out.




"godmorgon"

Tjaaa, sov länge idag, asskönt. Klev upp och duschade och sen käkade jag tacos till frukost. Mums.
Nu är höstlovet i stort sett slut.. soooooooorggggggggggg! Det har gått så sjukt fort, det har varit ett riktigt bra lov iallafall har hunnit träffa kompisarna, vart hemma och umgåtts med mamma och pappa, också har jag ju hunnit med en rolig halloweenfest. Fast jag längtar tillbaka till Gävle nu, hem till mitt eget. Längtar efter att träffa klassen också, fast jag längtar INTE till skolarbetet.. det ryktas ju att det kommer bli en tuff period nu. Jag kommer dö litegrann.

Btw, jag skaffade twitter igår "lisaostergrens". Nu kan jag stalka kändisar, moahaha.


lycka

Köpte precis The Sims 2 och The Sims 2 året runt för totalt 127 kr.
Tack gud för cdon.com




pics






last friday night

Kanonkul kväll! Dock hade väl kvällen några mindre roliga inslag också, men det var kul i det stora hela. Asrolig men spårad förfest, jobbig bussresa, röj på tranan, avslutning med käk på Max som vanligt :D Är lagomt sliten idag, hehe. Ska snart skjutsa iväg Ellina till bussen och sen ska jag bara ta det chill resten utav dagen. Orkar inget annat.


Militärerna!

Pelle, Hanna och Jag inne på toan.

party

Tja! Det vart spontant bestämt att jag skulle sova hos Britta igår, och sagt och gjort. Vi hade det riktigt nice iallafall! Nu har jag nyss duschat och fixat med lite allt möjligt och sitter just nu och målar naglarna. Feest ikväll ju! Kommer bli så kul, synd nog så har Ellen gått och blivit sjuk, himla typiskt alltså! Men Ellina är iallafall just nu påväg hit och är taggad för fest, kommer bli kung.

Nause – Made Of - Radio Edit
Mohombi – Maraca
Rihanna – We Found Love

torsdag

Tjaa, om ca en timme så drar jag till Bollnäs igen hehe. Denna gång för att umgås med min kära kusin Britta och kolla runt i lite affärer, måste komplettera min halloweenoutfit med lite smågrejor! Guuud vad jag längtar tills imorgon alltså, är så sjukt festsugen så ni anar inte.

Förresten, jag har vääääärldens jäkla bad hair day idag, har nog aldrig vart med om nåt värre. Sånt gör mej på sjukt dåligt humör. Men nu ska jag inte deppa ihop för det!

Ha en bra dag! :)


Random.

pearl palace

Nu är jag mätt och belåten! Det var riktigt gott. Och några av brudarna hade shoppat inför halloween också, jag kommer bli rädd heheh.. Men allt som allt så hade vi en riktigt mysig kväll iallafall! Tack för det :)


Mina snygga kompisar!

chinese food

Shiiiittt my goood vad jag är HUNGRIG! Döör.... Har typ inte käkat något på hela dagen, vaknade 12 och tänkte käka lunch då men var inte så sugen så jag tog bara några enstaka tuggor, och sen har jag haft fullt upp med diverse andra saker resten utav dagen.

Men som tur är så ska jag ju ta bussen till Bollnäs snart där jag och tjejerna ska käka kinamat ikväll! Jag ska fläska på som fan. Jag längtar!


tisdag tror jag

Goddagens, hur mås det idag?
Jag sitter nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem och ge mej mat, hehe. Sen åker jag vidare upp på byn och umgås med Hanna och Mikaela ikväll, kanoners. Lunchade med min moster Carina och mamma idag på Pingst, tacobuffé, muumms. Var så trevligt så! Sen så har jag vart hemma och varit hundvakt resten utav dagen. Men nu längtar jag efter att få träffa brudarna! Blir megamys.

Ha det gött

RSS 2.0