mitt 2012

ÅRET 2012

Hur har året 2012 varit för dig? - Upp och ner, periodvis bättre än någonsin och periodvis sämre.
Bättre än förra året? - Njaao.. jo, kanske. På sätt och vis. Känns som att jag åtminstone kommer gå in i 2013 som en klokare person.
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2012? - Så himmelens mycket. Alla sommarevents som persmässan, stormässan, strömmingsleken, björn rosenström osv. Och sen fina och roliga stunder med nära och kära såklart.
Har du flyttat under år 2012? - Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Otroligt många.
Isåfall vilken? - Låtar från Mumford & Sons nya album bl.a.
Har du kysst en främling? - Svar ja.

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2012? - Både bra och dålig
Har du varit kär? - nja, janejkanskevetinte?
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Nej (antar att vänner och familj inte räknas här)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja 
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nej

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej, som tur är :)
Har någon i din släkt avlidit? - Nej, thank god.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - Nej, men har velat höhö
Varit i slagsmål? - Näj

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - Ja, men försöker att inte älta sånt i onödan.
Isåfall vad? - -
Har du skämt ut dig? - Haha ja, men det kan jag bjussa på.
Har du ljugit för en vän? - Nä tror inte det? Ska väl vara nån vit lögn i nödfall isf.
Har du varit ute en hel natt? - Japp *badass*
Har du blivit tagen av polisen? - Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja


SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? - Vasaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Haha roligt formulerad fråga. Men nej, alla är så snälla såå.
Hatar du någon på din skola? - Nej
Har du gjort något framsteg? - Ja, fick bl.a. enormt fin kritik på senaste svenska-talet. Det kommer jag leva länge på. Har även lärt mej kinesiska och latin. Not bad.
Haft alla rätt på ett prov? - Nej

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - Jajamen
Har du förlorat en vän? - Nja, inte direkt förlorat. Tappat kontakten litegrann med vissa.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Ja! 
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nääj
Har du ljugit för en bästavän? - Nej
Har du haft en relation med en vän? - Nej
 

Kommer inte sakna 2012 särskilt mycket. Det har varit ett konstigt år, har varit både gladare än någonsin och deppigare än någonsin. Började.. segt? Umgicks med vänner och allt var bra, men det hände inte särskilt mycket. Hade dock en bra träningsperiod då. Sen var sommaren helt underbar, mycket festande och träffade många nya människor samt återfick kontakten med vänner från förr. Hösten har varit turbulent, underbar och katastrofal. Och vintern har varit kaos, stundvis bra och stundvis mindre bra. Har väl ägnat vintern åt att på olika sätt försökt "samla mej" som människa, eller vad man ska säga. Något jag verkligen lärt mej under 2012 är vilka mina riktiga vänner är, vilka som alltid finns där. Det är något jag är riktigt glad för! Uppskattar dom otroligt mycket.
 
Nu ser jag framemot 2013, hoppas att det ska bli en riktigt fint och bra år! Hell yeah :D
 

Natti

Nu säger jag godnatt och drar igång en film. Johan Falk närmare bestämt, dom nya sägs ju vara så himla bra, så måste ju ta reda på om det är sant. Något jag dock redan nu VET att jag inte lär bli besviken på är Joel Kinnaman. Dåliiii kille alltsåå, haha..

Godnatt!


lördag.. eller?

Vågar knappt skriva veckodagen som rubrik nu, har noll koll på vilken dag det är nu när det är lov haha.
Kände att det var ett tag sen jag uppdaterade nu, så tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Dagen igår var sjukt depp, men tog mej ut på en längdtur tillsammans med pappa och vovvarna iallafall och förberedde mej sen på en mycket seg kväll, men planerna ändrades hastigt, så kvällen blev mycket bra! Känner mej lyckligt lottad som har så fina människor i min omgivning som alltid får mej att må bättre, och kanske framförallt kan få mej att vakna till när jag inte tänker klart.  
 
Så nu känns allt helt ok och just nu är jag sjukt laddad för nyår! Ska bli så himmelens GRYMT. Men härnäst så är det dags för kalas, kusin Olle fyller 17 så det blir fika hos Unossons ikväll. Det blir nog trevligt det. Imorgon så ska jag eventuellt umgås med Pelle, var ju galet längesen. Så hoppas på att det blir så, sen får vi väl se om jag lyckas klämma in nån runda på längdskidorna också. Är sugen på att dra till kygeln och åka, är ju grymma spår där.
 
Puss!
Bild från förra vintern.
 

Dagens bästa köp

Är så himmelens nöjd med den här huvtröjan som jag köpte idag! Tror jag ska köpa en till imorgon, fast i marinblått.


Mellandagsrea

Jag och Julia åkte lite spontant till Gävle igår, var vaken alldeles för sent och klev upp sjukt tidigt imorse, så nu är jag trööött. Nu har jag ganska nyligen kommit hem till lägenheten och Julia har tagit tåget hem. Vi har sprungit runt i affärer hela dagen, först i Valbo och sen på stan. Fått med mej mycket fint hem, tröjor, jeans, nyårsklänning osv. Och imorgon fortsätter the mellandags-madness, fast då tillsammans med Ellen och kanske Ellina. Wiho!

Nu ska jag kuta iväg och köpa middag, sen blir det käk, dusch och nån bra film.

Puss


julafton 2012

Julafton 2012 är över. Har vart en fin dag tillsammans med nära och kära. Ätit god mat, umgåtts, fått fina julklappar och som avslut - en turnering i Trivial Pursuit som slutade 1-1, hehe. Imorgon är det pulkrace med släkten som står på schemat, och förhoppningsvis lite skidåkning på eftermiddagen. Man lär väl passa på att leva friiiiluftsliiiiiv när man kan, höhö.
 
Hoppas alla haft en fin dag.
Godnatt ♥

dan före dopparedan

Sjukt att det är julafton imorgon? När hände det? Nån som vet?
Har iallafall haft en mycket bra dag. Klev upp och käkade frulle, jag och Erika klädde granen och sen drog vi hela högen (jag, Erika, Björn, mamma och pappa) till kygelvallen och åkte längd. Så sjuuukt roligt är det! Älskar det. Så nu är denna säsongs premiäråk avklarat, och riktigt bra gick det.
 
Sen hem, duscha, färgat ögonfransar, fått naglarna julfina av syster och sen lite julmat. Nu inväntar vi släkten för uppesittarkväll. Bingo- och glöggmys. Treevligt såå.
 
 
 

Surpriseparty

Haft en riktig toppenkväll! Idag är ju nämligen Adinas 17årsdag, och då var vi en hel hög med människor som hade överraskningsfirande för henne, och OM det blev lyckat. Hon anade ingenting och hennes min var priceless. Så kul!

Sen efteråt så hängde Julia på mej hem hit, har babblat om allt möjligt hela kvällen. Finns mycket att ta igen när man träffs så sällan, haha. Men lika roligt varje gång är det :) En vän som är guldvärd, helt klart!

Nu ska jag ta och sova för imorgon ska vi upp och åka längdskidor hela familjen, som jag har längtat!!


du springer runt på stan ikväll, för du vill inte sova själv

 
Frågor på det?
 
 

och vi visste ingenting om verkligheten

"I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt  på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu  skulle jag inte välja dom orden"
 
 
Ikväll är en Winnerbäck-kväll.
 

Torsdag

Svettigt löparpass, check. Nu ska jag bege mej hem och ta en dusch, göra mej iordning och sen ner på stan igen för att fixa lite grejer. Och slutligen skola.

Puss, ha en bra dag.


lies are coming back in style

Okej. Humöret börjar ordna upp sej. Eller, egentligen inte. Men jag väljer att skita i det, lägger det lite fint åt sidan for now. Inte värt min tid och energi, så nu går vi vidare tralala.
 
Imorgon har vi sovmorgon till 12:15, swweeet. Då ska jag passa på att köra ett morgonmördarpass på gymmet. Sugen på att springa lite, så det får det bli. Och lite styrka, men har inte riktigt bestämt vad/hur än. Det återstår att se! Jag har iallafall laddat phonen med massa bra musik nu, bästa sällskapet när man springer.
 
Bl.a. dessa:
Papa Roach - I almost told you that I loved you
Atreyu - Blow
 
Alltså jösses, vad är det för fel på blogg.se??? Markören laggar sönder när man ska skriva, gaaah. Snart åker datorjäveln ut genom fönstret. Så nu är det dags att avrunda med andra ord.
 
Godnatt 

Don't wanna hear your sad songs, I don't wanna feel your pain

Idag är ingen bra dag.
Återkommer när jag inte är så extremt negativ/arg/less.
Man vill ju inte va en partypooper och förstöra julstämningen liksom.

Höreees


träning

Dagen har rullat på fint, körde ett gympass på lunchen som vanligt. Vart nästan enbart löpning förutom ett triset mage. Löpningen kändes iallafall grym idag, en sån där dag när det går så himla lätt. Så det var riktigt roligt, sprang länge och körde väl så nära maxtempo som jag pallade sista 5min. Så nu är mina ben döööd, skönt.
 
Bästa låtarna att springa till:
Maskinen - Mamma sa
Avenged Sevenfold - Welcome to the family
Johnossi - Party with my pain
 
.. OCH, inför slutspurten då man behöver en kick i arslet ger denna fin energi...
Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig
 
Innan passet. Såg mer död än levande ut efteråt hehe..
 
 

remember all the words I said

 

måndag

Sista veckan innan jullovet har dragit igång, och kan ju tala om att det var tanken på jullov som ens fick mej att kliva upp imorse. Fysatan vad trött jag var, helt sinnes. Sov inte bra inatt vilket också resulterade i ett rätt halvkasst humör som suttit i under dagen, trist. One of those days helt enkelt.
 
Jag har faktiskt alldeles nyss kört ett crossfitpass här hemma, hehe. Känns knäppt att träna hemma framför tvn tycker jag, men har lite plugg som måste påbörjas ikväll så kände att jag inte orkade lägga tid på att ta mej till gymmet för ett pass som ändå inte kräver några redskap. Anyway så körde jag Ida Wargs crossfitpass x5, sjukt bra enligt mej. Styrka samtidigt som man får upp lite flås.
 
Nu ska jag ta en dusch, sen göra broccolisoppa och resten av kvällen så ska jag försöka skriva ihop en jävligt diffus filosofiuppgift om en låda (?). Yeah.
 
snartlovsnartlovsnartlovsnartlov...........

Too many things to do before we die

Haft en riktigt soft lördag. Britta sov här igår, mamma och pappa var på julbord så vi var ensamma här med vovvarna. Åt, pratade och kikade på film. Riktigt trevligt! Idag efter att hon åkt hem så bakade jag och mamma lussebullar, var kanske 100 år sen jag gjorde det sist haha.. och sen var vi på middag hos mormor och morfar.

Jao, så har min dag sett ut. Och nu är jag rastlös som tusan och känner att det är verkligen inte här jag vill vara just nu.. men what to do liksom.

Puss


Onsdag

Har varit en rätt bra dag idag. Började med innebandy vilket var roligt, sen flöt dagen på och avrundades med att gå på stan lite med Rebecca. Och på vägen hem köpte jag näst sista julklappen, hoho. Det närmar sej! Resten av kvällen har jag råpluggat. Skrivit 3 sidor historia, lärt mej böjningarna på ca 200 latin-ord samt skrivit lite fakta till svenskan. Varför är man inte alltid såhär effektiv? Känns ju bra efteråt åtminstone hehe.

Känns också som att man har massvis att se framemot nu,
julafton, mellandagsrean (dåru pelleponken!!), nyårsfirande osv. Feels good.

Och trots att allt är bra så går jag ändå runt med nån slags oros-känsla i kroppen dag ut och dag in. Kan liksom inte skaka av mej känslan av att allt är egentligen så bra, men inget är ändå riktigt rätt.

Aja, nu ska jag sluta svamla.
Pusshäj

 


det har varit tungt och grått, jag är frusen än

Igår fick jag spontanbesök av mor och far och vovvarna här i Gävle. Hängde med dom ut till Valbo för lite spring på Ikea och köpis, också blev det käk på Ikea. Hade det riktigt trevligt också fick jag en del saker fixade i lägenheten som jag behövde hjälp med, jätteskönt att ha det gjort.
 
Stannade hemma från skolan idag, vaknade och kände mej tröttare än någonsin och mådde inte helt 100. Så bestämde mej där och då att sjukanmäla mej. Fortsatte sova till halv 1, käkade frukost/lunch och nu har jag gjort mej iordning + hunnit med att städa. Har några "hushållsgrejer" kvar att göra, sen så tänkte jag ägna resten av dagen åt att försöka komma igång med historieuppgiften som borde påbörjats för x antal veckor sedan, hehe..
 
pusshäj
 
 

some nights

Ikväll känns allt tungt. Lägger mej och kollar på serier i hopp om att vakna upp till en bättre morgondag.

Godnatt

gårdagen

 
Hade en sjukt kul kväll igår! Jag och Ellen gjorde oss iordning här och drack lite, sen drog vi vidare till Ellina och hennes rumskompisars fest. Riktigt kul var det. Dansade, körde olika dricklekar och kaosade haha. Idag blev det frukost/lunch på donken med en hel hög slitet festfolk.
 
Värd kväll men idag är det bakisångest deluxe alltså, åh.. haha.. aja, what to do?
 
 
 
 
 

give me something before I die

Hääjj, wzup?
Jag är GLAD för att jag har skrivit klart min debattartikel och är omprovsfri i matte. Så sköööönt.
Gymmade idag på lunchen och imorgon på idrotten ska vi köra våra egna styrkeprogram, kommer ha skön träningsvärk på torsdag alltså. Men det ska kännas!
 
Annars har jag väl inte så mycket roligt att berätta tyyyp. Var på stan igår med Ellina. Och lite Rebecca och Madde, höhö. Köpte en ny topp till på fredag. Åkte hem. Provade. Såg inte bra ut. Fick ångest. Bytte den och köpte en annan idag! Hehehe kul va?
 
Nä, nu ska jag diska. Suck. Sen blir det SATC och sleepmode.
Höreeeeees
 
Luckiest Girl - Acoustic - Vinsten <--- skön låt, fick tips av Adina.
 
Linnet jag köpte idag då. 149:- från Lindex, vilket kaaaaap.

tell me something I don't know, tell me something I care about

Helgen lider mot sitt slut.. ångest. Ska gå och lägga mej nu och kolla på sex and the city. Har börjat kolla om igen hehe, för typ 10:onde gången kanske? Men det är ju så himmelens bra! Har sovmorgon imorgon, och den sovmorgonen ska jag spendera på gymmet, jajamen. Väskan är packad, ingen återvändo, inga ursäkter.

Puusss!


söndag

Påväg hem till Gävle igen efter en riktigt skön helg. Umgicks med Pelle på fredagkväll och från igår till idag så sov jag över hos Adina. Myys! Nu ska jag bara överleva ännu en stressig skolvecka, sen nästa helg blir det fest. Wihoo :D


RSS 2.0