anger management class, anyone?

Men heeeeeeeeeeeejjjjj
Är skitirriterad jag, på vad? Nä, vet inte. Eller jo, ALLT.. i princip.
Stör mej på alla störiga jävlar. Vill bara ta den ena och dänga den andra med. Heheh närå.

- Andas -

Tur att jag och Britta åker till stugan i fullen imorgon där man blir lite isolerad från omvärlden pga inget internet osv. Bara vara där och kela med myggor och umgås världens bästa kusinvitamin som jag kan diskutera livet med. Kolla på film som innehåller inavlade och missbildade rednecks ska vi också göra, men det är en annan historia. Och nej, det var inte jag som stog för den "färgglada" beskrivningen av människorna i filmen, det var den officiella beskrivningen. Bådar gott.

So long, suckaaaaaaas.

chillfredag

Haft en mycket bra och soft fredagkväll med Pelle! Film och mys. Har pratat om persmässan också, så nu är jag superpeppad redan, haha. Kommer bli så rooooliiiigt!! Persmässan alltså.. alltid sommarens festhöjdpunkt - oavsett.

Men med tanke på att det är ett tag kvar så måste jag tänka på annat tills dess, annars kommer jag ju krypa ur skinnet och klättra på väggarna innan det är färdigt.

Inget planerat imorgon, ska träna hade jag väl tänkt iallafall.
Godnatt! :)


torsdag

http://open.spotify.com/track/18iy6lG49OyOYhMaF91uK8

Nyss vart ute på en åktur med kusin Britta, mycket trevligt! Såg älg + älgkalv, fränt.

Imorgon gör jag och Ida vår näst sista arbetsdag, skööönt. Vi har planerat att käka lunch på Bolaget med våra mammor. Har längtat efter det hela veckan. Annat jag längtar till just nu är fullen med Britta från söndag till måndag. Övernattning och bara ta det soft i vår söta stuga (som sorgligt nog är till salu... hoppas den aldrig blir såld, moahaha). Fruktar myggorna dock, men det är smällar man får ta. Kommer bli jäkligt nice hur som helst!!

Nu ska jag kolla på nånting och sen slumra.
Natti!

"I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit"

.. word på den, ameeeen.

Annars dååå.. kollar på The big bang theory, är sur för jag pms:ar sönder och ska snart hämta något ätbart och ladda ner en Wallander.

Mjorå

shit my goooood...

.. vad jag kommer vara trött när klockan ringer halv 6 imorgonbitti. Kommer inte kunna somna förrän typ närmare halv 1 skulle jag chansa på, dryygt. Men blir så när det har blivit sena nätter varje dag hela helgen.

Tackar gud för kaffemaskinen!
Godnatt.

gör dig redo för fight för jag tror att vingarna bär

Vi kunde aldrig riktigt va som dom
Så vi blev samlade till slut
Vi som vek av vägen för längesen
Vi som tog steget ut
 
Aldrig att jag ångrar mig 
Det finns inga skäl att blicka tillbaks.
 
Lilla Sällskapet – Om vingarna bär
 
 
 
 
 
 
 

midsommar 2012

Tack för en galet kul midsommar igår alla som var med!!
Förade hos Lollan och sen drog vi till Alfta på mera party, fett skööjj hihi.
 
Senare ska jag dra iväg till Pelle för bakishäng med henne och Elin. Det blir massa bra filmer och godis, fintfint.
 
 
 

gotta find my way back, back to summer paradise

Älskar vädret, underbaaaart.
 
Igår var jag, mamma och pappa till Söderhamns skärgård och åt mat på en jättemysig resturang som låg precis vid havet. Mamma och pappa firade nämligen 25års bröllopsdag igår. Sen gick vi runt lite efter att vi hade ätit och det var verkligen svensk sommaridyll gånger tusen ungefär! Röda hus med vita knutar, massa bryggor och båtar, fiskenät osv. Sen när vi kom hem så åt vi efterrätt, jordgubbar&glass och champagne. Fancypancy, haha.
 
Idag jobbade vi bara till kl 1, vet inte varför? Men så var det iaf. Så när jag kom hem så la jag mej dirr i solen och solade. Måste försöka jämna ut min bonnbränna efter linnet. Och nu har jag och Britta nyss vart ute och åkt lite, var till lillbodammen och lite runt på byn sådär.
 
Imorgon är det midsommaaaaar, mysipysi om det blir sånt här väder då också! Hoppas på bra fest, är inte så värst taggad nu. Men lär väl hinna bli hoppas jag! Ska först äta hemma hos lollan och föra litegrann. Trevlans.
 
Byebye!
Simple Plan – Summer Paradise - feat. Sean Paul
Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt
 

livet som sommarjobbare

Blir inte mycket uppdaterat här nu under jobbveckorna skulle jag tro, but you never know. Tänkte iallafall kika in nu och uppdatera lite.

Idag har jag och Ida levt i rabatterna på elektra, sånt som man får göra när man sommarjobbar hehe. Och trots att själva arbetet inte är så roligt så måste jag säga att jag ändå tycker vi lyckas göra det bästa utav det, det blir många skratt under dagarna haha. Dock hävdar Ida att jag är väldigt lättroad - själv skulle jag väl snarare vilja invända och säga att det är hon som är väldigt rolig helt enkelt!

Annars så blir det väl inte så mycket annat än jobb under dom här dagarna, försööker klämma in lite träning nu och då, fast det blir väl lite halvklent. Men jag cyklar ju ändå totalt 1 mil till och från jobbet varje dag, så det får väl räcka för nånting iallafall. Vardagsmotion - hellyeah!

Så nu jobbar man väl sig mot midsommar helt enkelt. Då är det självklart fest som gäller,
känner mej dock inte så värst taggad för fest ju nu faktiskt (hör och häpna), men det blir väl säkert kul!

update

Idag är en sån dag när det känns som att jag aldrig riktigt vaknar, har liksom varit i någon sorts dimmig huvudvärks dvala ända sedan jag klev upp ur sängen. Jag som hade tänkt att antingen åka på fotbollsträning eller träna själv hemma idag, men skiter nog i det tror jag.

Hade en trevlig kväll med bästa kusin igår, åkte med dom hemifrån Gävle. Vi kollade på skräckis, satt med tända ljus och filtar på deras altan och rökte vattenpipa, och kollade på en till skräckis. Runt 1 höll jag på att däcka totalt i deras soffa, så då skjutsade Britta hem mej hehe.

Och angående poledancingen i fredags, så kan jag meddela att det inte blev något denna gång för jag och Ellen gick vilse.. ooops. Drog hem till mej och köpte mat från Isaks Corner och kollade på fotbollen istället. Slutade med att vi kollade på en skräckis också och det blev så sent så Ellen sov hos mej. Ingen poledance, men en bra kväll ändå!

Nu ska jag dra täcket över huvudet och invänta bättre tider.
Dock lär det inte komma bättre tider än på länge - börjar sommarjobba på elektra imorgon.


Förra året på elektra.

pole dance

Kvällen igår var väl i det stora hela bra och rolig, idag har jag och Pelle hängt här hemma och käkat massa skit och kollat på hur många filmer som helst, finfint. (y)

Imorgon åker jag till Gävle. Jag och Ellen ska nämligen gå på Poledancing! Är fett peppad, ska bli såå kul. Får se om det blir första gången utav många eller om det blir första och även sista gången jag provar. Är det roligt så ska jag antagligen börja en 6 eller 8 veckors kurs efter sommaren, wihooo. Anyways, sen sover jag kvar i Gävle och åker med Britta och hennes far hem på lördag, ska hänga med henne då på lördagkväll och softa.

Nattiiii


nattinatti

Avslutar den här dagen med ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians (Gaah I'm hooked, kan inte hjälpa det.. haha). Har inte gjort något särskilt idag, bara haft det chill och tagit en långprommis med hundtrion. Fint de å.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt (tidigt för att vara sommarlov åtminstone..) och åka upp på byn och hänga med Pelle. Ska först ordna lite saker på byn och sen ska vi fara hem till henne på moppen, som på den gamla goda tiden, och vara lite barnvakt åt hennes småbröder. Sen mot kvällen så ska vi dra oss återigen upp på byn för grillning och feeeessstttt. Dom får ju sommarlov imorgon så det måste ju firas! Blir säkert kanonkul.

Godnatt!


EM

Hemma i byn nu, jag och mamma gjorde en skitgod pastasallad med bl.a. kiwi och vindruvor som vi nyss ätit.

Nu sitter jag bänkad i soffan framför fotbolls EM! Måste ju heja fram Sverige.

Herrååå


Kickade igång sommarlovet rejält igår, yeah

Hej på er!
Hade en sån sinnessjukt sjukt rolig avslutningsfest igår med delar av klassen. Allt var kanon! Allt avslutades givetvis på donken och sen gick jag, Rebecca och Ellen hem till mej för att sova. Dock vart det snarare massa tok och långa, konstiga diskussioner istället för att sova, haha.

Vaknade imorse och mådde "som man förtjänar" I guess. Jag smög upp och tog en dusch medan dom två andra sjusovarna fortfarande låg och snarkade. Sen kl 11 så hängde vi på låset på Isaks Corner och köpte pizza till frukost/lunch. Fett värt.

Resten av dagen har jag spenderat i sängen och tittat på Keeping up with the Kardashians. Dock med ett avbrott halv 3, då jag drog till strömvallen och tittade på Sverige - Polen matchen. Hann även byta några ord med pappsen som coachar Sverige.

Imorgon kommer mamma hit för hon var tydligen shoppingsugen, haha. Så det blir en dag på stan för oss och sen åker vi hem till Edsbyn.

Hörs!

 


Student 2012

Drog direkt hem till byn efter vår avslutning för att fira att min fantastiska kusin tagit studenten! Helt galet, känns som att det var typ igår vi lekte med Barbie och sov över hos varandra flera dagar i sträck så att våra föräldrar blev skogstokig.

Nu sitter jag och pappa och kollar på fotboll, men jag ska snart slänga in handduken och gå upp å lägga mej. Åker tidigt till Gävle imorgon, på kvällen väntar galna festligheter! Är fett pepp.

Godnatt
(Ska nu kolla på ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians. Det är mitt nya beroende, *skäms*)


Sommarlov!!!!!!


Ledig torsdag

Var ut på en liten springtur mitt i allt studentkaos, haha. Gick bra, pigg i benen. Farten blev väl dock lite hämmad på slutet av allt folk, menmen.

Använde mej av runkeeper den här gången ist för löparappen, gillade den appen mycket bättre.


Two can keep a secret, if one of them is dead

Har haft en mysig dag på stan med Pelle och Elin :)

Nu sitter jag bänkad framför första avsnittet på tredje säsongen av PLL!! Wiho, äntligen!

Huuj


Godmorgon

Har nyss kommit hem från ett träningspass. Körde lite intervaller, springa 4 min och gå 2. Hyfsat lågintensivt men om man kör ganska många så får man sej ett bra pass ändå. Bra sätt om man vill träna upp kondis och uthållighet.

Nu ska jag käka frulle, slänga mej i duschen, fixa till mej och dra ner på stan och möta upp Elin och Pelle!

Ha de gött :)


Trevlig kväll

Har haft en mycket trevlig kväll med HS1-tjejerna. God mat och mycket skratt!

Ligger nu och lyssnar på hanapee's podcast igen, hehe. Superbra är den! Imorgon ska jag hänga med Pelle och Elin på stan och sen har jag även tänkt att hinna att tvätta och eventuellt träna lite.

Hörs!


Today is were your book begins

Om jag bara fick lyssna på en låt för resten av mitt liv så skulle det nog vara denna.

Det är förövrigt världens bästa låt att lyssna på när man springer.


Hello

Tjaaa är i skolan och gör ingen nytta alls. Efter skolan ska jag hänga med Ellen och köpa byxor. Sen kl 7 är det tjejkväll med brudarna från klassen, ska ut och äta på Österns Pärla! Najs.

Avslutar med en bild på outsider-rebecca :*


Natti

Ligger nedbäddad i sängen i skrivande stund och kollar på crimie. Träningspasset gick bra, var riktigt skönt att springa ikväll. Gillar att springa i regn. När jag kom hem så slängde jag i mej käk, dammsög och sen tog jag en dusch.

Dagen har vart fett chill, har ju inga vanliga lektioner den här veckan direkt. Ska bara lämna in böcker och betygssnacka. Dessutom är man ju ledig på onsdag och vi i HS1 är även ledig på torsdag, YEY. Hur som helst, efter skolan så drog jag, Ellen och Ellina en runda på stan. Måste verkligen införskaffa nya svarta jeans.. måste bara bestämma mej för vilka jag ska ha! Haha. Dagens i-landsproblem.

Godnatt!


No one else can speak the words on your lips

Styrketräning hemma nu, sen ut å springa.


Home

Påväg hem till Gävle nu efter ha spenderat två dagar hemma i Edsbyn med familjen.

Imorgon drar sista skolveckan innan sommarlovet igång, har lite blandade känslor just nu. Längtar ihjäl mej efter sommarlov, men vet inte hur jag ska palla att vara hemma i Edsbyn flera veckor i sträck. Älskar Edsbyn - men i små doser, hehe. Gävle är ju också hemma för mej liksom. Dessutom har man ju blivit van att sköta och fixa det mesta själv, och jag trivs som allra bäst med det. Men det lär ju bli många dagar spenderade i Gävle ändå, så de blir nog bra!

Höres :)


Lördag

Alltså gud vilken dag det var igår, kaos utan paus hela dagen. Haha.. Den dagen kommer jag sent glömma kan jag lova! Har nog aldrig vart så skönt att komma hem till lillGävle som det var igår och få ta en dusch och krypa ner under ett varmt täcke. Runt 6 var det beräknat att vi skulle va hemma, kl 9 var vi hemma. Haha!

Idag ska jag äntligen få träffa storasyster som kom hem från Australien igår! Ska bli såå kul :) hon och Björn kommer och hämtar upp mej runt 11, och då åker vi hem till Edsbyn.

Höres!


RSS 2.0