blablabla

Hellooo, dagen har vart bra bla-bla-bla. Käkade som sagt på Max efter skolan tsm med Ellina, Ellen och Madde. Sen gick vi runt litegrann på stan också, trevligt! Sen har jag tränat en snabbis. Nu ska jag förflytta mej till sängen, dra igång ett SATC-avsnitt och sen sova.

GODNATT!

MAX

Ligger och tittar på några avsnitt SATC n innan jag ska sova. Det är galet vad bra den serien är alltså! Love it.

Imorgon är det tisdag, vilket innebär att det är värsta dagen på hela veckan. Tisdagar är sååååå dryga.. MEN, det känns ändå som att morgondagen kan bli helt okej faktiskt, inte det lektions-relaterade dock, men efter skolan så ska jag och mina finfina vänner Ellina och Ellen vandra iväg till Max och käka där och så. Dagens höjdpunkt, haha. Sen när jag har smält maten så ska jag gymma. Köng.





nasty shit



Måste alla Kelda-soppor smaka nasty??? Blääääää, *kräks*.
Såg framemot en god kvällsmat jag då, men nä. Kul. Verkligen skitkul.

Förutom den äckliga soppan så har min dag vart bara bra! Chillmåndag. Efter skolan så gick jag, Ellen och Ellina och köpte lite ätbart, sen mötte vi upp Linnéa och drog en runda på staaaaaaan. Mycket trevligt var det. Linnéa köpte ett par dösnygga skor, och jag hittade också ett par skor som jag vart lite kär i, kaaaan hända att jag blir tvungen att köpa dom, hehe.

Nu ska jag kuta ner en vända i tvättstugan och sen ska jag råplugga naturkunskap.
Hejdååå.

"I wish I knew how to quit you"

I'm back, typ. Lite halvt.
Jag måste bara tala om att jag från och med nu har en solklar favoritfilm, Brokeback Mountain! Såg den för första gången ikväll. Och käranån vad jag grät, grät i stort sett igenom hela filmen. Den är så fantastiskt fin, sorglig, underbar och gripande. Allt på samma gång! För er som inte redan sett den så kan jag varmt rekomendera den. Världens bästa film.







paus

Tar en liten bloggpaus tills dess att jag har fått lite mer inspiration!
Hörs



Så länge får ni njuta av den här vackra bilden som Adina målade åt mej i paint. Fin va?


onsdag

Alltså jag har så sjukt dålig blogg-inspiration just nu.. vill ändå skriva, men vet inte om vad. Blir mest bara bla-bla-bla... hehe. Menmen.
Försov mej inte idag iallafall! Bravooo. Var så sinnesjukt nervös att jag skulle försova mej igen så jag ställde väckarklockan på ett bord långt från sängen så att jag var tvungen att kliva upp för att stänga av. Vilket resulterade i att jag låg klarvaken kl halv 6! Haha.

Har aslång lunch på onsdagar, så idag gick jag, Ellina och Ellen till donkeeeen och drog i oss varsin cheeseburgare och satt där och diskuterade livet. Ungefär. Det var mycket trevligt. Nu ska jag gå iväg till ica, behöver köpa lite frukost också ska jag köpa ananas, muuuuummssss. Blev sinnessjukt sugen på ananas idag.

Ikväll är det ju Livet Blir Bättre igen, kl 21 på 3an. Älskar det programmet, fast jag gråter som ett barn every time. Sååå, då vet ni vad jag sysslar med ikväll. Käkar ananas och bölar. Fint.





tisdag

Fick ett hemskt uppvaknande imorse. Sov verkligen jättetungt trots att jag hade två alarm ställda och somnade tidigt igår. Slår upp ögonen och tittar på klockan, HALV 9! Panik utan dess like, men sen var det bara att gilla läget och se till att jag blev klar till nästa lektion. Men ändå, suger att ha ogiltig frånvaro. Aja, shit happens. Resten av skoldagen var bra iallafall. 

Har vart och gymmat ikväll igen, körde mage och rygg ikväll. Också sprang jag i 30 min. 
Btw, hängde med Ellen på Gina idag efter skolan igen för hon skulle köpa en väska. Och jag gick och spanade in alla nya träningskläder lite mer, fick världens ha-begär. Men behöver ingenting egentligen så jag lyckades hålla mej från att köpa nånting den här gången. Men det finns verkligen sjukt mycket snygga träningskläder där! Och allt till ett bra pris också.

Herrååå




happymonday

Jag är så glaaaad, så gladgladglad! För jag fick hämta ut mina glasögon redan idag! Ett par Jasper Conran glasögon med svarta bågar, lite större modell. Också ett par lite mer intetsägande silvriga glasögon. Och gud vilken skillnad jag känner. Nu märker jag verkligen hur kasst jag såg innan, haha.

Skoldagen gick relativt snabbt, måndagar är väldigt lämpliga. Sen efter skolan så hängde jag med Ellen på stan för hon skulle kika på en väska. Och jag köpte ett par undershorts/cykelbyxor från Gina Tricot. Har letat sånna jättelänge, också hittar jag ett par på Gina Tricot av alla ställen. Sen så drog jag hem och slängde i mej lite käk och drog till gymmet. Ikväll var det benen och rumpan som fick sej en rejäl genomkörare. Fick lite tips av pappa, bra med en tränar-pappa ibland, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på Mammor och minimodeller. Sjukt program, men kan inte låta bli att titta.

Bilder på glasögonen och brallorna från Gina.





wallander

Stinker skutskär i hela Gävle ikväll, men det gör inget, ändå lika härligt att vara här igen!
Har hunnit med en sväng in på ica samt att boka tvättid. Nu har jag satt på mej ziperallen och väntar på att Wallander ska börja. Älskar Wallander :D Har läst en del av Wallander-böckerna, men jag kom av mej.. borde börja läsa dom igen.


but you haven't got a clue

Har ingen blogginspiration alls... trökigt. Känner mej inte helt 100 idag, vaknade med huvudvärk och är allmänt seg. Har spenderat hela dagen med att kolla på massa nya serieavsnitt som jag missat, hehe. Ska ta och käka lite kvällsmat snart. Sen drar jag tillbaka till Gävle!

Höres

saturday

Nu sitter jag hemma i Knöa, nyduschad efter ett hårt styrkepass på edsbygympan som jag och Britta tappert åkte på imorse! Men det var riktigt roligt, kul när det är en instruktör med så att man vet exakt hur man ska göra och blir peppad osv. Ska ta och käka kräftsoppa nu, muuuums! Finns inget bättre. Sen ska vi upp till mormor och fika en sväng för hon fyller år idag!

Igår åkte jag som sagt direkt ner på byn och mötte upp Britta, så gick vi på ica och köpte lite götta. Sen tröck jag i mej en pizzza på bolaget och sen åkte vi hem till Britta och bl.a. kollade på The Voice (och dregglade över Ola Salo, hallelujah) och nyaste Irene Huss-filmen. Myyys :)


I hope that someone's gonna call and tell me this night is over

Är så himla trööött... har vart det hela dagen. Har vart en riktig segardag. Känner dessutom att jag är på riktigt pissigt humör just nu. Men imorgon är det iallafall FREDAG! Underbart. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag krypa ner i sängen och glo på massa serieavsnitt och sen sova. Schönt.





goodnight

Jag längtar tills jag får hämta ut mina glaaassses.. var ungefär det jag ville ha sagt nu. Skulle kunna visa bilder på dom, men tror jag låter det bli en överraskning, HOHO vad spännande! Kan också berätta att jag har extremt ont i vänster långfinger sen handbollen på idrotten idag, sjukt svullet är det. Fint. Ont i magen har jag också, ojojoj vad synd om mej. Buhuu..

Annars då? Jo jag har vart och gymmat som sagt, sen har jag handlat lite och nu sitter jag i sängen och kollar på tv. Jag längtar till helgen, ska umgås och sova över hos min allra käraste kusin. Gräjt!

Godnatt på er!

Åååhh wohooho, kom på att jag har sovmorgon imorgon för vi har ingen matte. Älska livet.


relief

Idag har två gigantiska tegelelstenar lyfts från mina axlar känns det som, skönt! Franskaredovisningen och matteomprovet är avklarat, och båda gick bara bra. Har nyss käkat värsta dundermiddagen med grönsaker och allt, ujujuj.. Och nu så ska jag lyfta på arslet och åka och träna. Blir nog mest kondis ikväll tror jag.

Hörsdåhuuuujjjj


Uuuh, biffen.........

harmoni



Just nu sitter jag i min soffa och äter mackor med mjukost och tomat, dricker juice ur näs-pappersmuggarna som blev över sen Ellens födelsedag för att slippa diska, och känner mej sådär fullkomligt harmonisk som jag bara kan bli när jag har det pedantiskt rent och ordningssamt runtom mej. Höhöhö, känns underbart. Något som inte känns underbart är att min grupp ska ha franska redovisning imorgon och att jag har matteomprov. Men det struntar jag i att oroa mej för nu.

lista

Snodde en lista av Egoina

Hur gammal är du om fem år?

- Om fem år är jag.. *räknar*.. 21.


Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

- Alla klasskompisarna.


Hur lång är du?

- Ca 170cm skulle jag tro.


Vilken är den senaste filmen du sett?

- Oj.. ingen aning faktiskt!


Vem ringde du senast?

- Mamiiiii, standard att ringa henne minst 1 gång när jag tvättar. Har inte riktig kläm på det där med hur man sorterar all tvätt änn, hehe.. men jag börjar bli bättre faktiskt!


Vem ringde dig senast?

- .. Mamma, haha. Dags att klippa navelsträngen kanske? Skojaa, hehoho.

 

Hur löd det senaste sms:et du fick?

”Haha okej :)”

 
Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- Det beror på till vem, oftast föredrar jag nog att smsa.


Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Gifta.


När såg du senast din mamma?

- I söndags när hon skjutsade mej till bussen.

 

När vaknade du i dag?

- 06:00, otroligt att jag kom upp i så bra tid..

 

Var tror du att du befinner dig om tio år?

- Hmm.. om tio år är jag 26. Om jag får drömma så befinner jag mej utomlands i något varmt land där jag jobbar på ett välbetalt jobb eller pluggar för att sen kunna få ett välbetalt jobb. (Ja, pengar är viktigt höhö) Också att jag gör en massa roligt på fritiden.

 

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

- Alla roliga kommentarer på naturkunskapen, hahah..


Hur stor är din säng?

- 1.20

Sover du med eller utan kläder på dig?

- Med kläder, pyjamas shorts och nån tröja


Vilka städer har du bott i?

- Gävle är den första stad jag bor i, innan det så bodde jag i världens minsta lilla håla.


Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

- Utomhus, skor. Inomhus, strumpor.


Är du social?

- Jag är social om jag får välja själv när jag ska vara social. Älskar att ha människor omkring mej, men är väldigt beroende av att få ha egen tid. Undrar hur jag någonsin ska kunna bo tillsammans med någon? Haha..


Tycker du om kaffe?

- Jadå, med mjölk i.


Vad dricker du till frukost?

- Apelsinjuice.


Sover du på någon särskild sida?

- Nej det gör jag inte.


Kan du spela poker?

- Jag kan spela utslagspoker, räknas det?


Tycker du om att mysa/kela?

- Ja, såklart :)


Är du en beroendemänniska?

- Ja, ganska.


Känner du någon med samma födelsedag som din?

- Yes.

Vill du ha barn?

- Ja, en vacker dag vill jag väl det.

Har du någonsin åkt ambulans?

- Nej, thank god.

Vad spenderar du helst pengar på?

- Kläder!!!!


Sover du med gosedjur?

- Nix.


Flirtar du mycket?

- Haha, nja...


Har du fått fortkörningsböter någon gång?

- Nej, lite svårt när man inte har körkort, haha.

 

Vilken var den senaste boken du läste?

- Seriously... I'm kidding av Ellen Degeneres. Genialisk bok!


många järn i elden så att säga..

Nu ni, nu är det många bollar i luften här hemma hos Lisa. Kutar upp och ner från tvättstugan (har sinnessjukt mycket tvätt, tvättar typ hela min garderob och alla sängkläder.. haha), och varje gång jag kommer upp från tvättstugan så räknar jag några tal matte och läser igenom franskan, också lagar jag mat och nu så ska jag dra igång och städa också. Puuuhh! Men det konstiga är att det är typ nu jag pluggar som bäst? Haha. Dunkar The Ark gör jag också. Går ju inte annars e

IDAG mina vänner, har jag valt ut två par glasögon som ska bli mina. Är mycketmycket nöjd med mina val. Drog dit idag på håltimmen tillsammans med Julia, Ellina och Ellen. Så fick jag höra vad dom tyckte, vilket gjorde valet så mycket lättare :) Får dom om ca 1½ vecka, spännande!! Kan också berätta att jag har skrattat helt galet mycket idag, har så roliga kömpisar jag!

Nä, nu är pausen över.
HERRÅ

beauty is the beast

Now, who can tell me how and where to begin
In a world that thinks of ugly as the cardinal sin
And constantly is talking 'bout the beauty within
But locks up in the cellar everything that is grim


Tänkvärt. Godnatt!




glasses

Har vart hos specsavers nu och gjort synundersökning och kollat på glasögon. På undersökningen så fick jag väl det jag redan visste bekräftat ungefär, närsynt och ser sämre på vänster öga. Så nu återstår det svåra - välja glasögon. Finns så himla många snygga tycker jag, tur att jag ska välja 2 par, blir liite lättare. Har valt ut 4 st som var bra, men ska dra med mej Ellen och Ellina dit nån dag så får dom vara smakråd innan jag bestämmer mej helt! Blir nog bra det här :)

Nu ska jag sätta igång och laga god mat, och sen ska jag plugga.


taggad?

Den här skolveckan kommer bli en plååågaaa.. har massvis med jobbiga saker som sker:

1. Omprov i matte, kommer gå åt helvete för jag fattar fortfarande ingenting.
2. Franska redovisning, vi är inte ens halvklar.
3. Statistikundersökningen ska lämnas in, har inte ens börjat.

Man kan ju se en röd tråd genom alla dom här punkterna och det är att jag för det första är pantad när det gäller matte och för det andra så är jag extremt skoltrött och orkar inte ta tag i nånting. Har liksom suttit med matte-pappret framför mej ända sen jag kom hit till Gävle och jag har bara gjort 2 tal. Bravo! Åååh.. jag orkar inte med mej själv!! Hehehhoo..

Nä, nu skiter jag i det här och går och lägger mej.
Peace


I wish I was as simple as you seem

Ska dra täcket över huvudet nu och sova i mångamånga timmar. Känner mej fett deppig.
Tänker för mycket, stukad hjärna.. stackars. Längtar tillbaka till Gävle!




home

Sitter och väntar på att reprisen av The Voice ska börja, missade det igår. Så jag ska ta och kika på det nu! Händer nog inte så mycket ikväll.. rätt dött här i byn as usual. Menmen, skitsamma. Åker ju tillbaka till Gävle redan imorgon, så det ska väl funka.

Har en tid bokad hos optikern på måndag iallafall, skönt att få det gjort.

Hej så länge!


frulle




Nu kan jag leva! Ska ta 12-tåget hemåt, och innan det så ska jag nog kuta in på specsavers och boka synundersökning om jag hinner. Måste göra det nu snart så att jag kan skaffa ett par glasögon, har börjat fått sån jävulsk huvudvärk som liksom trycker bakom ögonen nu på senaste tiden. Ingen höjdare, så det ska fixas.

Pöss

natti

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Kvällen har vart mycket bra! Vi blev bjudna på sjukt god mat av Ellina och hon blev bjuden på vacker sång och presenter utav oss! Av mej och Ellen fick hon en rosa stekpanna och studentkokboken, hihi.

Nu borde jag byta om och tvätta bort sminket, men jag oooorkaaaar iiiinteeeee.... segt. Och jag längtar INTE tills imorgonbitti, har nämligen inget ätbart hemma förutom snabbmakaroner. Jag kommer dö! Jag kan inte leva utan en bra frukost. Men det löser sej. Får väl springa till ica eller köpa något på stan påväg till tåget. Åker hem till Edsbyn för en snabbvisit imorgon.

Godnatt!

it's friday

Helloo! Det är skitkallt ute. Dör. Vi fick sluta tidigare på historielektionen idag, börjar bli standard. Så det var ju rätt nice. Drog hemöver och har fixat till mej lite nu. Om ett tag så kommer Hellen McMellen (stavade jag rätt ellen?) till stan så då ska jag väl möta upp henne på stan tror jag, så ska vi kirra birthday present. Sen åker vi hem till Ellina och fira henne för fulla muggar. Hon ska bjuda mej, Ellen och brudarna som hon bor med på käk! Kommer bli en kanonkväll :)





happy birthday!

GRATTIS ELLINA! :D ♥


torsdag

Idag har varit en mycketmycket bra dag! Blev jätteglad på svenskan för jag fick ett A på mitt tal, också behöver jag bara få ett till A så får jag det i slutbetyg också. Superglaaaad! Efter skolan så så stack jag och Madde till fjärran höjder och simmade, vi simmade 1 km. Duktigt. Också bubblade och bastade vi såklart, asnice. Sen gick vi hem till mej och jag bjöd på överkokta nudlar och smoothie, hehe. Dessutom hjälpte Madde mej med mitt ballong-problem. Jag har inte vågat smälla ballongerna så jag har förvarat dom under sängen, haha.. men Madde tog tag i saken och satte sej på dom en efter en! Hahahaha.. small rejält gjorde det.


Madde in action


Klicka på bilderna för att göra dom större.

livet blir bättre

Sitter bänkad framför tvn nu och ska titta på "livet blir bättre" på 3an.
Känns som att man kommer fälla en del tårar till det här programmet.


today



Underbaaaart att sluta efter bara en enda lektion idag! Resten utav dagen spenderade jag med Ellen och Ellina på stan. Vi gick runt i affärer och shoppade lite, inte så mycket shopping för min del dock förutom en earcuff från glitter. Sen käkade vi på nian, jag bestämde mej för att prova sushi.. vilket misstag. NASTY SHIT! Hua.. Sen har vi glidit runt och shoppat lite mer och avslutade på naked juice bar. Nu ska jag sno om till bekvämare kläder och sen ska jag städa. Får se om jag pallrar mej iväg till gymmet också om jag blir klar snabbt med städningen.


Min nya earcuff från Glitter. Också är det ett vanligt litet korsörhänge som är tillhörande.

godnatt

Imorgon kommer bli en awesooomeee dag! Vi har bara EN lektion, också innan det så har vi sovmorgon. Så himla underbart!! Så efter skolan så ska jag, Ellina och Ellen dra och käka någonstans på stan. Nicenice. Man måste ju fira liksom? Haha

Godnatt!


because sometimes you'll find that i'm out of my mind, you see baby i'm the worrying kind

Köttade ordentligt på gymmet ikväll, skönt. Lämnade löparbandet åt sidan lite ikväll, börjar kännas väldigt enformigt och tråkigt. Istället körde jag lite andra egenkomponerade varianter vid boxningskudden där jag blandade både styrka och lite kondis. T.ex. springa snabbt på stället i några sekunder, 6 hårda slag (antingen raka eller från sidan, eller hur man säger) också 4 upphopp. Också upprepar man det typ 5-10 ggr, tar en paus på ca 1 minut också kör man igen. Blev riiiiktigt trött och det var hyfsat roligt iallafall. Sen körde jag 2 vanliga styrkevarv på det också.

Sprang in på ica påvägen hem för att köpa några saker som jag glömde igår. Köpte även ett block som jag ska använda som typ "dagbok". Var fleeera år sen jag skrev dagbok. Men kändes som en bra idé faktiskt. Jag är nämligen en extreeemt tänkande person förstår ni, så om jag inte får nån form av utlopp för alla tankar som härjar fritt i skallen så finns det risk för explosion ungefär, och det vill vi ju undvika. Så var det med det.

Hej så länge!


weheartit

tisdag

Då har vi kickat igång slutspurten på höstterminen och snart så börjar vårterminen. Känner mej redan skoltrött, men känns ändå som att den här terminen kommer gå sjukt fort. Dagen har vart bra! Träffat på många personer som vart saknad under lovet :) Skrattat mycket har jag också gjort idag, mest av övertrötthet.. men skratta är alltid roligt oavsett.

Efter skolan så gick jag lös på Clas Ohlson och köpte lite smått och gott, bl.a. ett måttband så att jag kunde ta lite mått i lillköket och meddela pappa. Ska nämligen snart göra lite småändringar i lägenheten! Ska bli så kul, är mestadels detaljer, men det kommer nog bli riktigt bra. Så nu ska bara mamma och pappa ha tid att komma hit nån helg, sen så blir det att gå lös på IKEA litegrann och sen fixa och dona en del. Längtar!

Nu ska jag äta upp och sen dra till gymmet!
Huuuuujjjjj

The Ark, kärlek.
Min fina The Ark spellista, där finns dom 10 allra bästa låtarna. Lyssna vetja.

maybe i'm working too hard, maybe i'm out of my mind

Jag lyckades!! Jag orkade kliva upp halv 6. Och jag känner mej faktiskt inte ens trött, men man ska väl inte ropa hej än antar jag. Men det kändes riktigt sjukt när klockan ringde, för det kändes som att jag inte ens hade hunnit somna? Haha. Men det var riktigt skönt att komma upp i bra tid, så nu hann jag ta en skön dusch och äta en jättegod frukost bestående av mackor och en smoothie med banan, kiwi, juice och vaniljyoghurt. Mums!

Just nu sitter jag på golvet framför elementet och spelar och sjunger lite. Hoho vad mysigt hörreni. Är ju Vakna med the voice nu också, men känns knappt värt att kolla nu när Martin är borta och Josefine har slutat (!?!?!?!) Aja... fuck vad elementet är varmt nu känner jag, friterad rygg. Mmmhmm.

Ha en bra dag!


you're looking beat but you say: "no, oh, no, no"

Alltså.. ja... jag kommer ju var öööövertrött imorgon kan man ju konstatera. Och det värsta är för det första att igår kväll somnade jag kl 4... KLOCKAN 4!!! Vilket betyder att jag inte kommer bli trött nå före åtminstone kl 3 inatt. Och för det andra så ska jag kliva upp tidigare än vanligt imorgon för jag måste duscha. Vore hemskt olyckligt om jag lyckas försova mej och blir tvungen att dra iväg till skolan utan att duscha, det blir inte trevligt för nån kan jag lova.

Det här känns inte som någon bra kombo alls. Usch. Men jag väljer att se det såhär: det brukar vara såhär för dom flesta efter lov. Och då gäller det bara att lyckas kliva upp dom första två mornarna, sen så brukar dygnsrytmen börja knalla på i vanlig takt igen. 

Nu ska jag läsa lite Ellen Degeneres och hoppas på att det sker ett under så att jag kan somna snart!
Fingers crossed everybody.
Natti


måndag - tillbaka i gävle

Nu är jag hemma i Gävle. Det blev en mycket panikartad resa hit kan jag säga, eller till Bollnäs iallafall. Jag hade tagit fel på tiden och hoppade på en senare buss, så bussen kom till Bollnäs preciiiiis samtidigt som tåget rullade in, men jag kutade snabbt som vinden och hann i sista sekund. På tåget hade jag, Ellina och Ellinas kompisar Linnéa och Mimmi roligt iallafall! Så, slutet gott allting gott.

Nu har jag vart och handlat, var totalt tomt i både kyl och skafferi. Men nu så! Är lite lack just nu för att mitt internet är übeeeerseeeegt, för att jag har gjort slut på internettiden, hehe... oooppss. Så får stå ut med att det är lite segt nu i några dagar. Suck.

Ska ta och dammsuga och plocka ihop lite här nu, det är bara ett problem - som ni vet så var det ju barnkalas här för ett tag sen, och på ett barnkalas är ju ballonger ett måste tyckte jag, och köpte en hel hög med ballonger. Det var roligt då. Men nu sitter jag här med en massa ballonger och vet inte hur jag ska bli av med dom?? Vill inte smälla dom för det låter så jävligt, grannarna kommer ju skita ner sej om jag sätter igång och smäller allihopa. Men hur ska jag göra då?????? Heeeeelp meeee

That's all for now, herrå!



step out of your echo chamber

Börjar få lite ångest nu alltså.. på tisdag börjar allvaret igen. ORKAR INTE! Längtar dock gälet mycket efter alla klasskömpisar, men själva skolarbetet.. hua. Plus att jag nu snart ska göra mitt första omprov eveeerrr. I matte. Och jag har inte direkt pluggat ihjäl mej inför det om man säger så. Men äsch, det tar jag tag i snart. Kanske.

Ska även försöka ta tag i mitt liv igen nu och börja käka lite bättre och fortsätta träna. Har levt extremt osunt under lovet kan jag garantera. Men nu så blir det ordning och reda igen! Åtminstone så ska jag försöka så gott jag kan. Kommer lätt unna mej lite gött då och då - jag har aldrig trott på extrema godis- och fikaförbud. Man ska leva lite gött ibland, så länge man i det stora hela lever ett hälsosamt liv där man äter bra och tränar regelbundet. Det är min livsfilosofi ungefär! Känner mej iallafall riktigt taggad för att dra igång och träna igen nu. Och dessutom så kommer jag kunna käka värsta nyttig och god frukost varje dag nu när jag har fått en mixer så att jag kan göra smoothies! Älskar smoothies.. mhmhmmm mums.

Aa. Det var det jag hade på hjärtat.
Hej så länge!


one door swinging open and one door swinging closed

Ross Copperman – Holding On And Letting Go

Some prayers find an answer
Some prayers never know
We're holding on, and letting go


something's broken in the way we smile

Kom på nu att jag har en hel hög med nya serieavsnitt som jag har glömt bort att titta på! Wohoo! Det här är nästan samma lyckorus som man får när man hittar en bortglömd godispåse i skafferiet. Så, nu vet ni vad jag kommer pyssla med ett tag, hehe. Just nu så sitter jag och nöter The Ark, alltid lika bra.




and I know we were both too young, way back when we had our thing

Borde ju ligga och sova djupt nu, men så är inte fallet. Har lyckats fastna framför "Tack för musiken" när Ola Salo var där. Har jag nämnt att jag är djupt förälskad i Ola Salo? Inte? Nä men han är fantastisk på alla sätt och vis. Mm, mys. Finns på youtube, KOLLA VETJA! Fast ha i åtanke att han är min.



lördag

Hejhej! Nu har Pelle nyss åkt hem, vi plockade upp henne påväg hem ifrån Britta så hängde hon med mej ikväll, vi käkade pizza och godis, kollade på gladiatorerna, kollade på film och hade det sköj! Bra kväll.

Hos Britta hade jag det också mycket trevligt, som alltid med kusinvitamin, brother from another mother. Vi kikade på skräckis, åkte lite bil, chillade och det viktigaste - vi drog spark-premiären! Som vi gjort ända sen vi var små snorungar. Det var världens klockrenaste sparkföre, gick så sinnessjukt fort! Och självklart så gör vi jordens vurpa, haha.. flög en sissådär 10 meter kanske. Smärtsamt med så sjukt roligt.

Imorgon blir det nog en skidtur tror jag, fastän jag har sjukt ont i mina ljumskar sen igår. Men då är det bra att åka en vända till och mjuka upp lite! Håller tummarna att det blir fint väder.


Får bli en bild på mej och Pelleponken, här satt vi inne på nian och laddade för mellandagsrean!

blandade bilder

Lägger ut en hel hög med blandade gammla bilder som jag hittade på den här datorn, lite roligt sådär.
















6 januari 2012





Avverkat 7km, bra för att vara premiäråket!
Nu ska jag duscha, äta och packa sen drar jag hem till Britta.
Ha det bra :)

(tror jag ska tidsinställa ett inlägg med en massa blandade bilder som jag hittade på den här stationära datorn)

äntligen

Jag och mamma ska åka längdskidor första gången den här vintern imorgon, kuuunnggg. Får se om skillsen sitter kvar! Hoppas innerligt att det är ganska breda spår så att man kan skate:a litegrann! Inte så roligt att bara åka diagonalt, fast det funkar ju det med. Hade nästan gett upp hoppet om att få åka något den här vintern. Men nu är det ju massvis med snö och fina skoterspår så då lär man ju passa på. Sen sover jag över hos Britta, kommer bli kanoners!

Godnatt



Underbart! Kommer ha härlig träningsvärk i ljumskar och lår imorgonkväll.



fynd



Bra bild tralala hehe
Denna fyndade jag på ginatricot idag iallafall. 199:- 100:-

it lingers on from where I can tell



Takida - Haven Stay

Från Takidas nya album "The burning heart". Hela albumet är nå sjukligt bra, men den här låten är bäst!

älska gävle

Hemma i ett snöigt hälsingland igen, och jag saknar redan Gävle. Men har haft några superbra dagar iallafall!

I tisdags när jag kom till Gävle så åkte jag dirr till Ellina, där satte vi igång och bakade en chokladtårta. Vi kan ju konstatera att bagare är nog inget vi ska satsa på.. hehe. Den vart så fruktansvärt ful så jag finner inga ord, den föll isär och ena med det tredje. Men vi bakade den med massa kärlek så den vart rackarns god.

Sen på onsdagen så tog jag en jättelång sovmorgon, sen vart det barnkalas på hög nivå för Ellen hemma hos mej! Ellina kom lite tidigare också ställde vi iordning litegrann, satte ljus på tårtan och blåste upp ballonger osv, hehe. Sen kom Madde och Ellen och vi kalasade och hade supertrevligt tills ungefär halv 11, då stack Ellina och Ellen hem men Madde sov kvar hos mej! Vi tittade på "Medicinmannen", en skitbra serie som gick 2005. Med Mikael Persbrandt i huvudrollen, MUMS.

Idag så klev jag och Madde upp tiiidiiigt trots att vi inte somnade förrän runt kl 4 inatt. Då drog vi en frulle på Donken, huuuuur gott som helst! Toast, Mcbagel och varm oboy. Jag impulsshoppade en skjorta på GinaTricot också. Sen gick vi hem till mej igen och fortsatte kika klart på Medicinmannen. Städade ihop lite snabbt i lägan och sen mötte vi upp Ellina på stan och Madde åkte hem. Då gick jag och Ellina runt lite på stan och sen tog vi xtåget hem till vårat hälsingland.

Puh. Jobbigt att skriva. Nu kommer lite bilder istället! Galet kassa mobilbilder dock, men håll tillgodo.



"Fina" tårtan.


Kakde go mat som Ellen lagade åt oss, yum.




Smällar man får ta när man är värdinna på ett barnkalas, haha.


Sötmadde med donkenfrukost!

kiwi och banan

Jag överlevde natten.. puhh.. men jag undrar just vad sjutton det var som lät så j*vligt igår.
Nu har jag nyss gjort mej iordning och sitter och tittar på Ellen Degeneres och äter frukost, eller dricker smoothie närmare bestämt. Gjorde en sån sjuuuukt god smoothie med banan och kiwi, det måste ni testa om ni inte gjort det. Supergott. Det här behöver ni om ni ska göra en sån:

2 Kiwis
1 Banan
1 dl (ca) mild apelsinjuice

Nu ska jag fixa och dona lite här i lägenheten innan finfölket anländer!


scared

Jag. är. livrädd.
Jag har hört ungefär 5 jättejättehöga smällar nu, det låter seriöst som en explosion typ. Och det låter inte som smällare eller raketeter, det låter ungefär som när det smäller i ett plåttak, fast 1000 gånger högre. SKITLÄSKIGT! Och nu dom sista två gångerna så har en bil gasat och kört iväg alldeles innan, och det låter som att det här sker kanske högst 100 meter bort ifrån mej. Vad är det som sker egentligen!?

HJÄLP!

back in gefle

Är hemma i lägenheten nu och myser i ziperallen framför tvn, myyysss. Kom hem hit runt kl halv 10, då gick jag och köpte lite käk också kollade jag på Juno under tiden, den gick på fyran. Så sjukt mysig film alltså! Har sett den nån gång förut också, älskar den filmen. Nu ska jag ta och kolla på alla nya serie-avsnitt, åh vad underbart!

Imorgon får jag finbesök av Ellina, Madde och Ellen. Ellen fyllde ju år idag så vi ska fira henne! Hon ska bjuda oss på någon mystisk pasta-rätt, höhö. Det kommer bli himla trevligt iallafall! Och innan det så ska jag nog försöka hinna en liten runda på stan också, såg att dom hade nån värsta megarea på ginatricot nu, antagligen ganska utplockat, men det kan ju vara värt att kolla iallafall! Åh vad jag älskar Gävle och allt som har med det att göra!!!


"nästa station, kilafors, kilafors"

Jag har tre hem nu för tiden - Edsbyn, Gävle och xtåget! Hahaha.. feels good to be home.

Påväg till Gävle nurå, känns mycketmycket bra även fast det bara är för ett par dagar. Känner att jag behöver andas lite stadsluft och träffa kömpisarna. När jag kommer till Gävle nu så ska jag ut på hemligt uppdrag, hihi. Åååh, det är några tjejer snett framför mej som tittar på vampire diaries!! Längtar tills dom nya avsnitten börjar komma.. idag kom nog det nyaste pretty little liars avsnittet ut, som jag har väntat och längtat efter det. Och för att inte tala om how i met your mother, som det också kommer ut nytt avsnitt på idag. HAPPY G33K 

Nu ska jag spela lite the sims, eller läsa Ellen Degeneres. Förresten - Jag rekomenderar den boken SÅHÄÄÄÄR MYCKET, seriöst, jag ligger och skrattar för mej själv som en sinnessjuk person varenda kväll. HON ÄR SÅ ROLIG SÅ JAG DÖR. Köp den nu. Ok? Mm bra.

herråååå




godnatt

Först och främst: GRATTIS ELLEN!!!!!!!!!!! 17 år, todayyyyyy :D

Det vart inget sims-spelande ikväll, blev en massa blogg-fix istället. Lite smågrejor bara som jag ordnade, också blev jag medlem på bloglovin, kändes som att det var dags nu. Så nu kan ni följa mej, klicka hänne på sidan-->

Nu tror jag att jag ska försöka sova, men känns inte som att det kommer gå något vidare. Känner mej dötrött just nu, men så fort jag släcker lampan så ligger jag likt förbannat och stirrar upp i taket i en timme typ.. aja, lika bra att försöka iallafall. Imorgon åker jag tillbaks till Gävle i ett par dagar, ska bli så roligt!!

Godnatt :)


Go Ellen, it's your birthday.. lalala

?

Sitter i djupa mobil-funderingar just nu.. har egentligen ingen riktig lust att köpa en ny. Men eftersom att jag tvivlar starkt på att jag ens kommer få tillbaka min älskadeälskade Sony Ericsson Yari från.. ja, där den nu är och blir "lagad", så är jag så illa tvungen. Har en gammal telefon nu som funkar helt ok, men vill väl ha en ny så småning om. Och då är ju den stora frågan - VILKEN? Jag har aldrig varit intresserad av iphones och sånna high tech grejor, men ska jag ha en ny nu, då vill jag ha en bra. Vet inte ens om jag tänker köpa en ny än på ett tag, måste väl avvakta lite till. Men det kan ju vara bra att fundera kring iallafall. Det står väl mellan tre olika:


Iphone 4/4s, Iphone 3gs och Samusung Galaxy Ace

Alla har massvis med olika för- och nackdelar, skulle kunna vända och vrida på det hur länge som helst tror jag.. haha. Spännande att se hur detta slutar. Men än så länge så får jag väl hanka mej fram med pappas gamla cybershot, hehe.

(Om ni är ägare till nån av dom här telefonerna, så får ni gärna lämna lite recensioner om ni känner för't.. haha. Sånt som kan vara bra att veta typ.)

hujjjj


dagen

Dagen/kvällen hos Adina var awesome, ofc. Fast det började inte allt för bra, haha.. jag hoppade av bussen förtidigt pga. mitt kassa lokalsinne och för att busschaffisen förvirrade mej. Så jag hamnade nånstans mitt emellan Borgen och Ullungsfors, så det var bara till att börja knata det också kom Adina och mötte mej, stackars henne som hade gigantiska skavstår, hehe.. Men när vi kom fram till byn så drog vi till bandy och käkade, jag käkade kycklingsallad och hon en pizza. GÖTT! Sen köpte vi godis och åkte hem till henne och tittade på scrubs, bråkade lite med min bloggdesign och spelade the sims. Wonderful. 

Jag, mamma och pappa skypade med Erika ikväll också, solbränd var hon och vi fick oss en titt på en soooliiiig morgon i Australien. Inte nå avis. Hihi.

Nu ska jag nog nörda lite the sims 2 innan jag slocknar, men det lär nog dröja. Har vänt på dygnen totalt, blir inte trött förns klockan 3 ungefär.. SUCK. men sånt är livet när man har lov! 

Pöss :*


just a small town girl

Nu ska jag strax ta och knata iväg mot bussen för att åka upp på byn, rätt coolt att det faktiskt går en buss från KNÅDA av alla ställen. Tackar xtrafik from the bottom of my small town heart. Jag ska iallafall möta Adina, så ska vi äta mat någonstans och sen köpa lite gött och gå hem till henne och nörda.

Ha en bra dag alla! :)


miss u



Saknar er mina fina vänner, saknar våra galna skrattattacker! Men snart så ses vi :D

man must dance

Ska försöka sova snart nog, är dödstrött även fast jag sovit halva dagen och sen bara chillat. Livet är hårt, höhö. Imorgon ska jag umgås med Adina, det blir massa serier och godis - standard. Awesome! Kommer bli en kanondag.


Ungefär såhär har min dag sett ut.


pics

Snodde några bilder av elin och hanna :)





ge mej pizza, någon?

Det är sånna här dagar som jag veeeerkliiiigeeen vill vara i Gävle och inte strandsatt i lill-knöa, tänk att ha Isak's Corner runt hörnet nu, pizzaaaaaa....mums.


that party last night was awfully crazy, I wish we taped it

Sov till halv 2 idag, haha.. det var välbehövligt kan man ju säga. Så idag har det inte blivit mycket gjort alls! Ska ta och ladda hem nån bra film nu och bara fortsätta vila upp mej och dricka mängder med vatten, haha.

Knäppte tyvärr inte många bilder alls igår, hade fullt upp med att ha sådär riktigt vansinnigt sjukt roligt! Det var många andra som stod för fotograferandet, och dom bilderna vet jag nog inte om jag ens vill se, haha. Men nån enstaka bild knäppte jag iallafall. Och stort tack igen till alla underbara människor som var med igår, bästa nyårsafton tror jag nästan!? KUNG :D







2012!! :D


Är det när det ser ut såhär man ska gå och lägga sej eller? Jo, det är nog så.

Hoppas alla haft en gryyyyyym kväll!
Det har jag haft, skapligt spårad med sjuuukt rolig! Tack alla :D
MANGE BJUDER! Hahaha


RSS 2.0