fried chicken

Har franska just nu, men jag har ingenting att göra sååå, då blir det facebook och blogg. Rätt nice det också ju. Något som inte är nice är att jag ska sola efter skolan - SJÄLV. Jag kommer fasta i solariet och dö, dö som en friterad räka och ingen kommer kunna hjälpa mej. Det är en liten fobi jag har, heh. Så alla kan ju typ hålla tummarna för att jag inte dör. Schysst, tack. 

Sen blir det megastress, jag kommer hem från skolan halv 5. Och jag ska cykla till träningen, vilket tar typ 20 minuter. Också är det ju tänkt att jag ska hinna byta om och jolla också, streeeessigt.

Det var vad jag hade på hjärtat nu.
Huj! :D

vet du vad frihet är så säg det nu

jag vill inte klampa över
alla stolta ord jag sa
och vara nån jag aldrig skulle bli
men bilderna får mera färg
och skuggorna får ton
i dom tygellösa nätterna
på andra sidan bron
nu vet jag det


Lars Winnerbäck – Gå på vatten



underbart

Nu är allt skolarbete klart, finished, finito, finir!! UNDERBART
Skrev klart franska uppsatsen idag, vill inte ens veta hur mycket fel jag har. Google translate är min vän, om man säger så. Och vi vet ju alla att det kanske inte är den mest pålitliga källan man kan använda, men wtf. Jag har inte en franskalärare hemma (och tacka gud för det) så det fick duga. Är nog helt kasst, but frankly, I don't give a damn.

Nu ikväll har jag vart ute med hundarna och tränat agility, var så lääängesen. Och sen gick vi en liten promenad, trevligt så! Förresten, så har vi fått reda på vilken liten valpis det är vi ska hämta hem på lördag, och det blev vårat första handsval. Världens sötaste lilla plupp ♥ Längtar IHJÄL mej tills på lördag, haha.


Här är våran lillplurre ♥

det är alltid lika trevligt att få mail från sig själv


the fairytale inside your head has become your new best friend

Det här är mycket bra, mycket bra.

WOHOO!

Feting vinst var just vad det blev, 5-1 till oss Edsbybrudar! Och jag var så sjukt nära på att göra mål, irreterande att den inte gick in alltså. Men det är bara att tagga om tills nästa match. Är iallfall sjukt stolt över vårt lag och våran insats idag, allt stämde och alla samarbetade klockrent. Också körde vi vårt race trots att dom spelade sjukt fult och oärligt. Älskar vårt lag! :)

Vi åkte dessutom buss dit, vi åkte ju ända till Gnarp. Så vi hade en hel stor buss för oss själva, stekigt värre. Typ alla hade ett säte för sej själv så man satt som en kung, haha!

Nu är jag grymt trött och sliten, ska chilla resten av kvällen och kolla på massa serier!
Glöm inte bort att ge era mammor en bamsekram imorgon förresten, morsdag ju :)

huj

Taggar till match nu! Fast det är omänskligt tidigt en lördagsmorgon, men vad gör man inte? Hoppas på en riktig feting vinst nu. Så om ungefär en halvtimme ska jag cykla ner till Ovanåker där dom plockar upp mej och sen bär det av mot Gnarp.

Två bilder från igår:



this mix could burn a hole in anyone

Har haft en riktigt härlig kväll tillsammans med tjejerna, som vanligt! Bara myst, pratat, kikat på TV och gosat med kattungar :)

Nu måste jag sova, match imorgon. Samling kvart i 9, jag kommer vara mer död än levande. Underbart mina vänner, underbart.

Jack's Mannequin – The Mixed Tape
Feeder – Feeling A Moment 

bara för att jag och mikis är stek i alla väder

Jag känner mej lycklig, nu är den här helvetesveckan över vilket innebär att i stort sett ALLT plugg är klart nu!! Förstår ni hur lycklig jag känner mej? Bara franskaskiten kvar, men det är inte så svårt.. bara allmänt tråkigt. Menmen. I torsdags hade jag min absolut sista fysiklektion, ALDRIG MER FYSIK! :D

Och nu startar vi helgen på bästa sätt, mys med dom bästa brudarna! ♥


lätt att vara efterklok

Jag har bokstavligt talat suttit hela kvällen och försökt göra biologifördjupningen, men varje gång jag tryckt upp det där förbannade dokumentet så har allt bara låst sej och jag kom ingen vart, jag är sämst på att plugga. Men nu har jag ändå lyckats knåpat ihop några dugliga meningar som jag skickat iväg, och nu såhär i efterhand känner jag att jag lika gärna har kunnat skippa skiten och gjort något vettigare av den här kvällen, meeen.. det är lätt att vara efterklok. Right?

Imorgon väntar match mot Njutånger i Iggesund, avresa 16.15 så jag väntar på byn tillsammans med Pelle, vi ska gå och sola och sen drar vi förmodligen hem till henne. Blir bra det! Hoppas att turen sen förra matchen håller i sej nudå, vi vill ju ha en till vinst!

Nu ska jag knöla ihop det där äckliga fördjupningspappret och slänga bort det en gång för alla. Och sen ska jag läsa några kapitel och sen somna. Är sjukt trött, hade ju orientering idag och precis som väntat så sög det rätt stenhårt.

Pussgodnatt ♥

pinne i nösan var det, ja.

Alltså, Adina. I love you, men det är dags att inse.. du är sämst på att skriva på datorn. 

Adina Ståhl säger:
jag börjar nog få en pinne i nösan

Lisa Östergrens säger:
...

Adina Ståhl säger:
hahahah
finne*

Ursäkta att jag låter hela Sverige veta att du har en finne i näsan förresten, men sånt är livet. (ja, vi låtsas att hela Sverige läser min blogg, det blir roligast så.)


längtar!

Jag älskar att ha saker att se framemot, då kan man tänka på det när man känner sej skoltrött eller bara allmänt depp också blir man gladare på en gång! :)

• 4 juni, hämtar hem hundvalpen ♥
• 8 juni, gröna lund med alla nior på skolan! :D
• 15 juni, skolavslutning och SOMMARLOV! 


titta vad som fick följa med mej hem..


Skor till skolavslutningen! Så nu är hela den skiten kirrad, klänning och skor - finito. SKÖNT! Nöjd är jag iallafall :) Nu kan jag fokusera på annat, som t.ex. SO-provet imorgon.. puuh, usch. Plus det så har vi orientering också, inte en av mina favoriter. Hoppas det blir fint väder iallfall, annars är det riktigt värdelöst.

Nu blir det plugg för hela slanten! 
Pusshej ♥  

hundbebis ♥

Gissa vad jag, mamma och pappa gjort idag? Kanske ganska lätt att räkna ut med tanke på rubriken, haha. Vi har iallafall tagit en tripp åt Östersunds-hållet och valt ut hundvalp!! En söt liten svart labbepöjk är det vi ska ha. Och dom var ju så underbart söta och gulliga allihopa, näst intill omöjligt att välja. Man totalsmälter! Men vi har iallfall gjort ett första hand- och ett andra handsval nu då, så nu är det bara att hoppas att vi får den vi vill ha. Men det kvittar vilken det blir, för dom är helt underbara allihopa ♥

4 Juni flyttar en eventuell Plura a.k.a "lillplurre" hem till oss och förgyller våran tillvaro. Så jag vet vad jag kommer ha att göra under den här sommaren, haha. Åh, vad jag längtar!!

Och påväg hem så stannade vi till i Ljusdal också och jag köpte en fin korallfärgad skolavslutningsklänning. Nöjd tjej!

lite bilder från dagen:








seger!!

Äntligen var det våran tur att få vinna, haha. 4-0 är inte helt illa det alltså, så skönt!
Nu har jag ätit och ska snart ta cykeln upp på byn och träffa Pelle och Louise, vad vi hittar på har jag ingen aning om. Men det lär bli trevligt med dom brudarna iallfall, kanoners!

Hörsdåhuj.


22/5

Det blev lite dålig uppdatering igår, menmen skitsamma.
Jag och matilda cyklade iväg till Pelle runt 2 tiden nån gång och var där och bara chillade järnet, sen halv 6 drog vi 3 ner till byn och mötte upp Elin, Hanna och Julia på ica. Där handlade vi kött och potatisgratäng och lite annat gott och sen cyklade vi vidare hem till Elin och grillade! Mycket trevlig kväll :)

Idag är det match som gäller, kl 11 drar den igång här hemma på ön mot Järvsö. Hoppas att jag pallar trots att jag fortfarande är rätt så förkyld. Är nog mest synd om Järvsöspelarna, kommer dom för nära mej kanske dom åker på en rejäl snordusch. Det får bli mitt hemliga vapen.  

Här kommer iallfall lite bilder sen igår!










today's





Fick dom svarta conversen av Pelle idag i sen födelsedags present, köpta i New York, TACK! :)
Shortsen är från Jennyfer i Paris.
Tröjan är från Pimkie i Paris.

don't dream your life, live your dream!

Nu sitter jag och drömmer mej bort, in i framtiden. Jag har så sjukt mycket drömmar, drömmar som jag tänker förverkliga. Allt är möjligt! Jag, som har anlag åt att vara extremt pessimistisk ibland, känner mej väldigt positiv nu, jag känner mej väldigt positiv inför framtiden. Som min pappa alltid har sagt "inget är omöjligt, bara olika svårt" Och det tror jag helhjärtat på, man kan göra allt man vill bara man har rätt passion för det.

Jag vill så mycket, och jag tänker göra så mycket med mitt liv! Jag tänker först och främst plugga en massa språk, språk är nyckeln till att kunna ta del av en värld som blir mer och mer globaliserad och då kan man resa och se mycket av världen, och det är frihet för mej. Så det ska jag göra, jag ska plugga massvis med språk och under tiden lära känna mej själv bättre och bli mer självständig. Sen tänker jag jobba, jag tänker slita och spara ihop pengar. Sen ska jag resa, jag ska resa häcken av mej, och samtidigt jobba givetvis. Och jag ska ta del av andras kulturer, sätt att leva och knyta kontakter över hela världen. Jag vill åka till Afrika och jobba med barn, hjälpa till. Jag vill åka och se historiska platser, Jag vill åka till något riktigt varmt och exotiskt land och jag vill åka till någon riktig storstad! Sen ska jag åka tillbaka till platsen där jag trivdes allra bäst, vem vet, kanske det blir lilla Edsbyn? Och där vill jag sen slå mej ner och skaffa familj och allt sånt och kunna känna ro och harmoni med vetskapen om att jag verkligen har levt mitt liv.

Det här är vad jag vill få ut av mitt liv, sen är jag medveten om att man förändras och att omständigheterna kan förändras och ja, gud vet allt som kanske inte går enligt planerna. Men man måste sikta högt, man måste ha mål som man är villig att kämpa för.

"Sikta mot månen, missar du så hamnar du ändå bland stjärnorna."





konsten att babbla om allt och ingenting

Första gången på längelänge som jag faktiskt längtar lite till skolan imorgon, dels för att jag får träffa Pelle såklart. Och sen för att jag är så ofantligt UTTRÅKAD, bläää.. det suger att bara sitta hemma och glåma. Idag har jag bara glott på massa tvserier, rensat bland mapparna på datorn och pillat i flera timmar med frank manikyr.. väldigt.. kul. Nog för att tvserier är kul, men inte att sträckkolla två dagar i rad, nån måtta får det vara. Till och med för min del.

Nu är jag iallfall nyduschad och fräsh, man känner sej genast ännu lite friskare då tycker jag! Också har jag lagt fram kläder tills imorgon, ska ha på mej lite nyinköpta plagg från Paris.

Annars då.. jag har lite panik inför att jag måste köpa skolavslutningskläder. Jag hatar det, man lägger pengar på dyr klänning och dyra skor som man i stort sett bara använder en gång, helt totalt värdelöst! Och jag tycker inte ens om att ha på mej klänning, funderar starkt på att köra på shorts i år istället, men känns som man kommer ångra det när man ser alla andras superfina klänningar.. eller vad tror ni? Vi får se hur det blir. Får ta en tripp till Bollnäs inom en snar framtid.

Sen är det inte bara kläderna inför skolavslutningen som jag oroar mej för, utan också att jag och 2 till tjejer från elevrådet har tagit på oss att hålla tal, herregud liksom?? Hur och med vad tänkte jag när jag sa ja till den urbotat dumma idén, fruktansvärt. Jag kommer minst dö.

Ja hörreni, jag kan babbla om jag vill jag också.
Nu blir det Criminal Minds! Hööörs ♥


Charmig bild på mej och Adina innan vi skulle åka Space Mountain för 3dje gången! :D
Åh vad jag längtar tillbaka...


tråkig torsdag

Hemma idag också, har inte hänt nåt kul.. alls. Så ni får en bild på vad jag hade på mej i förrgår samt bild på två "småplocksfavoriter" från Paris! I brist på annat liksom.


Det här hade jag på mej igår, båda tröjorna är ifrån Paris.
T-shirten är från en asgrym affär som heter Jennyfer. Och hoodien är från en av alla miljontals souveniraffärer.


Parfym som luktar hallon från Yves Rocher, och pilotbrillor från HM.

Kommer visa lite undan för undan vad jag köpt i Paris, orkar inte lägga fram och knäppa kort på allt på en gång, hehe.

i'm losing it

Nu har jag damp.
Jag är sjukt trött, men vill inte sova. Jag pallar inte vara sjuk. Jag ooorkar inte med allt plugg, det ger mej panik. Min mobil är cpstörd, ett sms som skickas till mej runt 2 kommer kanske fram kl 7 eller nåt sånt.. skitsaker!! Åh, jag orkar inte.

Jag klarar inte av känslan av att jag tappar kontrollen.
Japp, jag är ett psykfall, pussheeeej
:)




helt sjukt

Känns som att min blogg förvandlats till en bilddagbok. Mysigt.
Vart hemma från skolan idag, är megaförkyld. Inte särskilt trevligt, och självklart vid sämsta tänkbara tidpunkt. Behöver all tid jag kan få nu för att göra klart en del läxor som ska vara klara nästa vecka, tror jag. Och självklart har jag inte det material jag behöver hemma, så jag kan inte göra klart skiten hemma heller.. värdelöst. Får se hur jag känner mej imorgonbitti, om jag tar mej till skolan eller inte.

På fredag SKA jag till skolan iallfall, för då får jag träffa min saknade Pelle som kommer hem från New York! Har saknar henne som en tok.

Nu blir det vampire diaries, säsongsavslutning!
Pusshuj


ännu lite mer parisbilder










paris i bilder del 3

Söndagen, Sacri-coeur, Triumfbågen, Champs Elysée, Lite mer shopping, Louvren och båttur på Seine.







Asgrymma dansare som showade på champs elysée.


Jag och Mikis är steeek.





Hemresa, träffade på Maria Montazami!

paris i bilder del 2


Lördagen, Eiffeltornet och shopping på schemat!






paris i bilder del 1


Roligt i tåget påväg till Stockholm!

Vi hade väskvagns-race på Arlanda, gissa om folk glodde.. hehe.

Framme i Paris, käkade crêpes.

Fredagen, påväg mot Disneyland!













et moi je rêve, je rêve d'arrêter le temps

Alltså.. palla bli sjuk nu.
Dööööd åt alla baciller!!
Blä :)


Förresten, fransk musik är megamys. Lyssna bara på denna goding:


Älska akustiskt!

sweet

Nu är jag nöjd med tillvaron!

• Väskan upppackad
• Garderoben rensad och städad
• Rummet storstädat
• Idrottsväskan packad
• Massa serier att kolla på!!

Det enda negativa är att jag har fett ont i halsen, menmen. Man kan ju inte få allt.


J'adore Paris ♥

Nu ni, nu är jag hemma! Kom hem till knöa runt 2 tiden inatt, tog sovmorgon till halv 11 idag. Sen har den här dagen passerat som i en dimma, sjukt trött har jag varit! Kunde egentligen ha stannat hemma, hade typ bara 1 riktig lektion idag. Värt.

Dom här dagarna i Paris har iallfall varit pure awesomeness, GRYMT KUL! Älskar våran klass och älskar Paris, så störtskönt gäng och störtskön stad.

I fredags var det Disneyland som gällde, det var så sjukt roligt. Jag sa innan att jag inte tänkte åka nånting med loopar, något som snurrade, eller något som var högt. Så blev det inte, som tur var! Efter lunchen tog jag mod till mej och hakade på i Space Mountain, en helt galen bergochdalbana som man åker i helt totalt mörker också är det 3 loopar och en massa annat galet, första åket beskriver jag med ett ord: PANIK. Jag grät som ett barn, haha! Men sen så lossnade allt, och jag åkte hur mycket som helst och allt var såååå roligt. Och plus det så var det sjukt fint väder också.

Sen så har vi gjort massa annat roligt också, men jag orkar inte skriva allt i detalj, jag tänker sno lite bilder från mästerfotograferna på facebook så får dom tala för sej själv nån annan gång.

Men vi har ju gjort alla dom här typiska turist grejerna, Sacri-coeur, Louvren, Eiffeltornet, Moulin-Rouge, Triumfbågen, Champs Elysée och båttur på Seine. + Shopping såklart! Det har varit så roligt alltihopa. Och shoppingen, UNDERBAR! Världsbäst helt enkelt, har köpt en hel del nya kläder och parfym och solbrillor.

Sen så har vi varit med om mycket annat random som vart kul också, sett en kille runka mitt ute på gatan, träffat och fotograferats med Maria Montazami, hängt på hotellrummen och umgåtts och haft roligt, skämt ut oss... mycket! Haha.

Tack för den här resan alla som var med, helt oförglömligt.
BÄST!



sometimes all it takes is one voice

Nu ni, nu är det nära!!! :D Paris, here we come!
Jag kommer sakna alla här hemma och alla som åker till Spanien också, ni får ta hand om er och ha det så bra. ♥

Men nu ska ni få höra på grejer, jag har just snubblat över världens härligaste låt! Den kommer nötas påväg till Frankrike imorgon. Älskar melodin men framförallt texten, världsbäst. 



Take what you want
Steal my pride
Build me up
Or cut me down to size
Shut me out
But I'll just scream
Im only one voice in a million
but you aint taking that from me

Vi hörs om sissådär 5-6 dagar!
Puss&kram

Paris est trés belle, merveilleux!

Jag dölängtar tills på torsdag nu, Paris baby! Det kommer bli så fruktansvärt roligt :D

Här kommer vi befinna oss i övermorgon och dom efterföljande dagarna, och få ordentlig storstadspuls och ha det allmänt kung:







bilder från 6/5







gårdagens

Nya tröjan och nya skorna :)



close-up:

jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt

Snubblade på en gammal favorit såhär på kvällskvisten. Den här låten är helt klockren enligt mej, texten, musiken, allt! Den tilltalar mej verkligen. Helt klart en av hans bästa låtar.


walking on sunshine

Jag har friterat min rygg och mina ben, it's lovley I tell you.
Slutade en timme tidigare från skolan idag, hallelujah. Så Erika kom och hämtade upp mej, också skjutsade vi hem Pelle och Matilda också.

När jag kom hem så gjorde jag ett tappert försök till att plugga, det gick inte bra. Men det är ju så himla trååååkigt, jag typ dör av tristess efter 5 min. Sen så tog jag ett break när vi skjutsade iväg Erika till bussen. När vi kom hem så bytte jag om till bikini och la mej på en filt på gräsmattan med musik i öronen, då gick det bra att plugga faktiskt! Kände mej alldeles harmonisk och solen stekte till tusen, härligt! Så SOn blev gjord iallfall. Och i samma veva så friterade jag ryggen, haha :D

Men nu återstår det absolut tråkigaste utav pluggandet, biologin och fysiken. Blää..
MÅSTE göra det imorgon dock, annars är jag körd. Påriktigt. För på onsdag är det match och på torsdag, ja.. på torsdag åker vi!

Nu ska jag dra av ett avsnitt SATC, käka några rutor marabou och sen sova.
Hoppas alla haft en bra dag i solskenet! :)

att leva som tidspessimist

Vill ni veta vad jag är?

Tidspessimist.

Till exempel, om jag ska träna kl 7, då måste jag vara klar typ 6. Annars blir jag superduperstressad. Det värsta jag vet är att behöva stressa och bli sen. Det får mej helt ur balans. Jag skojar inte heller.  

Så just nu befinner jag mej i en ytterst stressande situation. Såhär ligger det till: på torsdag reser jag och franskaklassen till Paris. Jag har massvis med plugg som inte är klart på lååånga vägar som ska vara klart innan torsdag, för att inte tala om packningen, det måste jag sätta igång med typ nyss.. men aja, ni fattar grejen.

I am väldigt stressad right now.

Nu ska jag sova iallfall! 



miljödansen!

För några veckor sedan hade vi i 9an på celsius en miljögala. Då gjorde jag och 7 till tjejer en dans/teater som vi övade och arbetade på 2 månader och sedan visade upp på galan, och resultatet är vi alla riktigt nöjda med! And here it is :D


och det är nånting stilla mellan dig och våren







it's a beautiful day

Gud vilken härlig dag det har varit idag!! Jag och syrran har hängt ute i solen hela dagen, så skönt. Imorse så åt jag och Erika frukost ute på altanen och jag öppnade presenten som jag fick utav henne, en tunn svart tubsjal och en fin ljusgrön t-shirt, tack! :) Sen har vi som sagt bara suttit ute och stekt och pratat om allt möjligt. Jag hämtade ut gitarren och spelade lite också. Vilken sommarkänsla man får!

Sen så har vi spelat match ikväll också, mot Bergvik. Gick tyvärr därifrån med en förlust, alla var väldigt seg idag. Inte så konstigt med tanke på att dom flesta (som jag) suttit ute i solen. Aja baja! Menmen. Det är bara att knyta näven och köra hårdare nästa gång.

Ska snart lägga ut bilderna från mitt och Brittas lilla "photoshoot" igår.
Stay tuned.

who will love you? who will fight? and who will fall, far behind?

Jag. Dör.
Åååh vad jag älskar the vampire diaries! Det senaste avsnittet alltså, herregud. Jag gråter floder.
Den här låten som jag länkat nedanför var med på slutet, så himla fin.
Birdy – Skinny Love


b-day

Jaa, det var det! Nu har sista gänget utav släkten åkt hem. Jag har haft en underbart bra födelsedag, och tack för alla gratulationer både på sms och facebook! Jag har fått mycket jättefina presenter också, är oerhört nöjd och glad. Jag är bl.a ägare till ett par röda converse nu, känns gött, hehe :D

Jag fick även agera "modell" åt Britta som skulle knäppa kort till något skolprojekt tror jag? Det var rolig iallfall, ska lägga in lite bilder här sen när hon lagt upp dom på facebook.

Nu ska jag äta choklaaaad!


3 minuter kvar som 15 åring

Okej, ni får inga ordentliga bilder från kvällen just nu. Får bli imorgon eller på söndag istället, för det är lite knas med att föra över bilder från mobilen till datan för tillfället. Men ni får 2 oerhört charmiga webcambilder iallfall, och det är inte fy skam det heller! :D



klicka för att se större

Nu ska jag sova
natti ♥

OM 3 MINUTER ÄR JAG 16

underbar kväll med underbara vänner

Åh, vilka underbara vänner jag har! Har haft en superbra kväll tillsammans med Pelle, Matilda, Elin B, Elin Å, Ida, Hanna och Rebecca. Vi grillade och det vart såå himla gott. Och bion var såhäääääääääääääääääär bäst, tror nog alla vi tyckte det! Verkligen sevärd även om man inte är ett fan av actionfilmer annars, den här filmen har något extra alltså.

Så vad jag vill är att tacka mina finfina vänner för den här finfina kvällen, ni är toppen! ♥

Fick även min första födelsedagspresent idag på posten. Från min moster Hanna som bor i Sundsvall, det var ett jättegulligt kort och en lash architect 4D mascara, eye makeup remover och ett cracked effect nagellack som jag förövrigt sitter och målar på naglarna nu i denna stund. Så tusen tack för den! :)

Ska göra ett till inlägg om ett litet tag med lite bilder från kvällen.

Huj så länge!
OM 25 MINUTER FYLLER JAG ÅR!!

thank god it's friday




Tjo! Idag är en bra dag, livet är gött.


Jag har äntligen fått reda på att jag är preliminärt intagen på humanistiskaprogrammet i Gävle, wohoo! Så himla skönt att slippa grubbla på det något mer. Tydligen så hade det blivit nå krångel med ansökningarna som skulle till gävle, så dom kom inte fram förns typ.. ja, sent. Så det preliminära antagningen blev försenad. Men nu så, finally!!

Om ca en timme så kommer det 8 st härliga brudar hit och grillar och lever livet. Sen kl 8 far vi iväg på bio. Det blir kanoners det.

Något mer roligt har jag nog inte att komma med för tillfället faktiskt..
Hörsdåhuuuj

the fast and the furious 5

Så, nu är jag hyfsat nöjd med designen! Och stort tack till Elsa som tog sej tiden och gjorde en provisorisk header åt mej, mycket nöjd är jag.

Så... imorgon är det fredag. Mycket skönt, yesyes. På kvällen kommer det några brudar hit och grillar och lite sånt mysigt och sen kl 8 åker vi på bio. The fast and the furious 5, jag har hööga förväntningar! Det blir väl typ som födelsedagsfirande för mej, fast mest som en vanlig chillkväll bara. Gött! 



feels good to be back

Ja, då var man här igen! Känns bra med stabil mark under fötterna igen, devote.se var inte riktigt min grej. Tanken var att jag skulle fortsätta blogga på min gamla blogg.se blogg, typisktliisa.blogg.se. Men den är heelt knas, den finns kvar och jag kan logga in, men jag kan inte skriva i den eller använda den överhuvudtaget. Skitskumt.

Ska försöka få ordning på designen här lite nu. Egentligen borde jag plugga, har en lång lista på läxor som ska vara klara innan 12 maj då vi i franskaklassen åker till Paris. Men det här är roligare, och man måste ju prioritera liksom. 

Ha det gött!
Och vet ni.. nu är det typ bara 1 dag kvar tills det är lördag, och lördag innebär - jag fyller 16!! =D

RSS 2.0