I have written you down, now you will live forever

Då var det ett tag sen igen visst. Har verkligen ingen inspiration! Har iallafall jobbat en vecka på Edsbyns hyvleri nu och nu är jag och Ida på elektra och gör kaoz. Höhö, näe inte direkt kanske. Spenderade mestadels av helgen i Marma, lite mys, lite fest och mycket nya sköna människor. Hann även träffa Björn och Erika som va hemma, och umgicks även lite med Rebecca och Matilda.

Imorgon är det vanlig jobbdag. På lunchen ska jag och Ida käka med våra mammor på Bolaget, göött. Och efter jobbet så ska vi möta upp fler brudar för att gå på PlayWood i öjeparken. Mysigt!

Puss


oh they told me nothing new, but I love to read the words you used

Här ekar det tomt! Har inte haft lust att blogga nu på ett tag.
Har haft för mej lite allt möjligt under tiden, 2 utgångar i Bollnäs varav en utav gångerna var igårikväll, väldigt roligt båda gångerna. Jag har varit i Gävle en vecka samt varit ensam hemma här i knåda i en vecka, eller ja, inte ensam, men utan parents. Tog nämligen med mej Rebecca hem hit så hon bodde här med moi måndag-fredag.
 
Igår blev första riktiga stranddagen i Sverige av för min del. Mamma, pappa och jag packade iväg oss till Galven nämligen och Robin anslöt sej också till flocken efter ett tag. Otroligt mysigt! Sen på kvällen var det utgång med kömpisarna som sagt.
 
Idag har jag spenderat största delen av dagen ute i Marma hos Robin. Skithärlig dag som avrundades med grillning. Dock känns det ju alltid lika trökigt att skiljas åt, men what to do. Så nu sitter jag här med en liten (läs: stor) klump i magen av saknad som jag tänker försöka mota bort med att titta på One Tree Hill.
 
Imorgon kickar jag och Ida igång 2 arbetsveckor, kämpakämpa.
Pusshej
 
 
 
 
 

RSS 2.0