I Sundsvall

Påväg till min moster nu efter att ha spenderat dagen ute i Birsta. Jag har köpt en perfekt jacka, hallelujah. Imorgon ska vi "göra stan". Fint de jö!

Höres


L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

... som Noah And The Whale sjunger.

Nu ska jag käka lunch och sen ta bussen till Bollnäs.

Ha de!


fighting against the dead end

Vaknade upp imorse och var sjukt förvirrad för två anledningar:
 
1. sjukt mycket SNÖ
2. min väckarklocka var inte tillbakaställd, så fattade inte om klockan var halv 11 eller halv 12
 
Anyway, släpade mej ur sängen, duschade, käkade frulle, gjorde mej iordning, åt lunch med mamma och sen åkte jag hem till Pelle och umgicks med henne och Elin. Så det är vad jag har gjort idag, typ. Imorgon ska jag åka till Bollnäs och dra en fika med kusinvitamin. Finfint.
 
Annars så är jag sjukt taggad inför fredag, redan haha! Var så sjukt längesen jag festade nu? Gäälet. Så nu jäklar är jag redo att köra, go hard or go home hehehe. Har min *utklädnad* klar, ska vara något väldigt icke-originellt, men har en känsla av att det blir grymt ändå.
 
pusshäj
 
Jag och Ellina innan förra årets halloweenfest. Galen kväll!
 
 

I will be busy planning my escape

Packar för fulla muggar och fixar, åker till edsbyn idag och blir där hela lovet i princip. Gruvar mej redan inför promenaden till tågstationen, har två proppfulla väskor och skulle egentligen behöva en tredje också känns det som. Men nån hejd får det väl vara, hehe.

Ska ägna det här lovet åt att komma på andra tankar, måste fortsätta framåt nu. Ska dra till Sundsvall en svänga med mamma och hälsa på moster (shopping!!), umgås med fina vänner och festa. Blir nog fint det. Sen ska jag väl försöka klämma in lite träning också.

Aao, det var det. Höreees.

 


Jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig

Jobbig kväll är bara förnamnet.. meningen var att allt skulle redas ut på något vis, men nu känns allt ännu mer kaosartat. Fan.

Inga ord räcker till längre. Vad gör man nu då?


torsdag

Helt ok dag. Var på gymmet en sväng ikväll. Blev lite löpning också körde jag mage och rygg. Nu ska jag kolla lite OTH, läsa några kapitel och plugga lite kinesiska innan jag ska sova.

Imorgon är det äntligen fredag och Pelle kommer hit och sover över, mys!

Pusshej


I won't stay, but I can't leave

GABRIELLE APLIN – Keep Pushing Me
Har fastnat för ungefär alla hennes låtar, superbra. Kan varmt rekommenderas.
 
saknar dej så mycket så jag blir tokig. jag utkämpar ett inre krig ungefär, önskar att jag kunde göra allt bra igen, som förut. men jag vet att det inte funkar så, det går inte, hur gärna jag än vill..

Träning

Helt slut! Amelias boxercise-pass var skitkul men sjuukt jobbigt, kommer ha galen träningsvärk i armarna imorgon. Och sen körde jag ben och 35 min löpning på gymmet. Känns att man lever nurååå.

Hörs


shadows turn into ghosts

Älskar låten!
 
Jag ska försöka somna i tid ikväll, så ska göra ett litet godnatt-inlägg nu då tänkte jag.
Dagen har varit evighetslång känns det som, hade 5 timmar hål, så dryyygt. Såhär har det sett ut ungefär:
- failade matteprov
- gymmade
- åt
- gick på stan med Ellen
- satt halvdöd på varsinn bänk resten av håltimmen
- hade påfrestande filosofi (våran klass är fanimej helt sjuk när det gäller filosofi...)
- åkte hem
 
Jao, värd dag.. haha. Imorgon slutar vi iaf 10.50, wiho! Har först boxercise på idrotten, sen historia, sen ska jag köra ett gympass och efter det får vi väl se vad som händer. Har iaf massa plugg jag måste göra, suck. Som alltid. Det tar aldrig slut.
 
Vill bara ha helg nu, helst nyss.
 
Nattii
 
 

lend me your hand and we'll conquer them all, but lend me your heart and I'll just let you fall

Avslutar den här värdelösa dagen med några avsnitt OTH innan jag ska försöka sova.
Godnatt
 
 

Promise me you'll think of us, as a time so wonderful

Tjo, kom nyss hem efter att ha vart en sväng på byn med mamma. Det är nå sån här grej att om man handlar i nån butik för en viss summa så får man en lott och kan vinna 50 000:-. Man kan ju hoppas iallafall, haha.. (Kan väl få ha tur i spel då eftersom kärleken går åt helvete?) jag fick iallafall med mej en snygg stickad tröja och ett par trosor hem. Alltid något.

Nu förbereds det tacos för fullt och sen kommer Pelle hit och har myskväll med mej. Fint.


But i've never been this scared before

Hur underbart är det inte med snabbt internet då? Nu är det nedladdningsparty.. haha. Laddar ner One Tree Hill, ska kolla om på den serien, igen. Men det kan inte bli för mycket. Kanske världens underbaraste serie och all musik är så dödligt bra.
 
Jao, så vare med det.
Natti
 
The Fray – Where The Story Ends
 
 
 

'Cause I have sacrificed my peace of mind

Kommer inte kunna sova inatt för fem öre.. kul. Fyfan för allt det här, så sinnessjukt jobbigt.

Godnatt med er gott folk


where do you go when you're lonely?

Åkte ju hem till Britta igår efter skolan som sagt. Var guldvärt, fick prata av mej lite mer och sen komma på andra tankar ett tag, skratta och bara va. Också blev jag bjuden på supergod mat, det ska vi inte glömma. Så allt har känts lättare och bättre idag, ja, nästan bra. Men det är som att så fort man börjar må minsta lilla bra igen så går man på för hårt på något vis, vill så gärna att allt ska vara som vanligt. Sen krävs det så sjukt lite för en total krashlandning, för att bli påmind om att allt är inte bra just nu. Känns som att jag håller på att bli knäpp. Har inte koll på nånting och allt är så rörigt.. ta en dag i taget, är väl det man får göra.
 
Imorgon ska jag åka hem till Edsbyn iallafall, första gången på evigheter som jag faktiskt längtar efter att åka hem dit. Och första gången någonsin sen jag flyttade hit som jag känner mej så hopplöst ensam här i min lilla etta.. ska bli så skönt att få vara hemma och slippa tänka på matlagning och allt sånt praktiskt. Också ska jag träffa Pelle, var ju sjukligt längesen. Övningsköra ska jag också göra, herre min jesus.
 
hörs, hej
jag och Britta på hennes studentfirande i somras
 
 
 
 
 

tisdag

Dagen har passerat som i en dimma. Somnade runt 3 inatt så som pricken över i:et så har jag varit trött som jagvetintevad. Ett under att jag inte somnat på någon lektion. Inget känns lättare, inget känns bra, känner inte igen mej själv. Men alla vardagsrutiner går per automatik ändå. Man kan ju inte bara upphöra att existera för ett tag, hur gärna man än skulle vilja. Var på gymmet en sväng efter skolan, körde ben och sprang på löpbandet. Skönt. Sen har jag skrivit klart uppsatshelvetet.
 
Imorgon efter skolan så ska jag åka hem till min fantastiska kusin och sova där. Vill inte vara ensam mer än jag behöver just nu. Tankarna och saknaden driver mej till vansinne. Är så himla glad att jag har så fina vänner, uppskattar verkligen allt ni gör och bara att ni finns där överhuvudtaget. Det är i sånna här situationer man ser vilka som står kvar även när det blir jobbigt. Ni är bäst.
 
Nu ska jag göra ett försök att få lite välbehövd sömn. Wish me luck.
 
jag ser dej överallt, saknar dej så det gör ont. förlåt.  
 
He Is We – Our July In The Rain
 
 
 

I can't live, with or without you

Den där känslan när det känns som att man aldrig kommer bli riktigt glad igen. Så känns det nu. Vet ju att det inte är så, men att vara genuint lycklig känns sjukt avlägset just nu. Allting påminner mej om dej.

Stannade hemma från skolan pga sov typ inget inatt. Istället somnade jag runt 8 imorse och vaknade halv 1. På eftermiddagen plingade det på dörren där två helt underbara vänner stog med 3 st B&Js, bästa ni. Gör så himla mycket att få prata lite eller bara ha sällskap och komma på andra tankar ett tag.

När dom åkte så tog jag mej samman och drog ut på en löparrunda, riktigt skönt. Nu har jag tagit en dusch och ska skriva uppsats.

Suck.

Hur ska man kunna hitta motivation till att plugga när man har svårt att ens hitta motivation till att kliva ut sängen?


your tears don't fall, they crash around me

Fyfan för den här kvällen. Känner allt på en och samma gång, samtidigt som jag känner mej helt tom.
Vart tar man vägen efter nåt sånt här?
 
Godnatt

I cry babel, babel, look at me now

Goooodkväller
Jag sitter och pluggar som den sanna pluggisen man är. Men har inte så mycket till val. Kul liv. Mm.
Aaaanyway, imorgon är det FREDAG och då är det HELG. Dessutom slutar vi tidigare. Efter skolan ska jag trotsa min snuva och gå till gymmet och köra ett lättare pass. Och senare på kvällssidan kommer Britta till mej, vi ska fira att hon har fyllt 19. Det vankas käk på American Pizza Place, x-factor, öppna present (för hennes del...) och sen sover hon även över här. Så de blir myyys de.
 
På lördagkväll får jag annat finbesök och på söndag nån gång så ska jag umgås med Ellen, kanoooon jö.
 
Så nu vet ni vad jag pysslar med i helgen ifall jag inte skriver något mera.
Puuusss å häj
 

Don't listen to a word I say, the screams all sound the same

God afton kära vänner
Ligger i sängen just nu och målar naglarna i jordens konstigaste nyans av rosa samtidigt som jag kollar på sex and the city. Rätt najs.

Hade aslång sovmorgon idag och bara två lektioner. Efter skolan så gick jag och Ellina på Max och käkade, satt kvar ett bra tag och bara babblade på. Sen gick vi en liten runda på stan. Mycket trevligt.

Sen har jag städat lägan, pluggat kinesiska och planerat kommande helg. Den kommer bli azum.

Godnatt folket


drive safe

Natten till idag så var min storebror med om en bilolycka som hade slutat med en rejäl frontalkrock om Robin inte hade vart snabb och hunnit veja undan, som TUR var så klarade han sej oskadd, det var bara bilen som fick skador. Däremot hoppas jag att personen som körde alldeles för fort och vårdslöst (och dessutom bara åkte därifrån efter att Robin kört i diket) just nu sitter med riktigt dåligt samvete. Och det samvetet hoppas jag att denna person får leva med livet ut. Hade kunnat gått hur illa som helst.
 
Fick sånna sjuka rysningar när mamma berättade det för mej, tänkte bara på morgonen då hon kom in till mej och berättade att min morbror Per låg på sjukhuset med livshotande skador efter en bilolycka. Som tur är så lever även han och mår bra idag.
 
Så tack och lov verkar ju vår familj ha riktig änglavakt när det behövs som mest, men det känns så sjukt onödigt. Det här hade inte ens behövt hända.
 
take care och sätt er inte bakom ratten om ni inte är beredd att ha ansvar för både ert eget och många andras liv.
 
 
 

sometimes love is not enough and the road gets tough I don't know why

I'm back in Gefle efter en fin helg i Stockholm tillsammans med syster, Björn, mamma och pappa. Har gått otroligt mycket typ överallt haha, ätit god mat och bara umgåtts. Mycket bra. Det enda som inte är bra är att jag åkte dit och var liiite småhängig men tyckte ändå att det gick an, och nu har jag med mej en dunderförkylning hem. Har ont i huvudet, noll energi och är hes och snorig. Usch.
 
OCH som om inte det vore nog - jag skulle hälla propplösare i handfatet nu ikväll då det typ svämmar över efter 3 sekunder. Jag läser på flaskan där det står något i stil med "extremt frätande", och vad är det första jag gör när jag öppnar flaskjäveln? Jo jag sätter dit näsan och drar en djup sniff, VARFÖR DÅ LIKSOM? Fick andnöd och började hosta som en idiot och nu ligger jag här med en huvudvärk som är 10 gånger värre än innan. Bra jobbat.
 
Nä, nu ska jag sova.
Hörs imören gott folk, puss.
 
 

we spent the night on razors edge, all innocence and sin

Ni anar inte min LYCKA just nu alltså! Den här veckan har varit totalt FULLSPÄCKAD med plugg, prov och inlämningar. Och nu är jag äntligen klar med ALLT. Inte ett enda skit har jag kvar att göra som ska in denna vecka. Ååååh vilken underbar känsla. Firar detta faktum med B&J och att måla naglarna med läx-häfte som underlägg. Kaxigt.
 
Något som inte är bra är att jag har fått ont i halsen igen, suger juu.. men känner mej inte sjuk förövrigt iallafall så det är ju bra. Får se om jag går till skolan imorgon eller inte, beror på hur min hals mår när jag vaknar.
 
Helgen ska spenderas i Stockholm hos min syster och hennes sambo, mamma och pappa hämtar upp mej här imorgon. Mamma fyller även år på söndag, och likaså min käraste kusin Britta. Vet inte riktigt hur schemat över helgen ser ut, men lär väl antagligen bli lite shoppning också pratade mamma om nån långpromenad i vinterviken.. haha. Blir nog mysigt hur som helst.
 
PUSS

Meltdown deluxe

Jag har så sjukt mycket plugg så jag är helt sönderstressad och panikslagen just nu, härligt va? Meltdown deluxe skulle jag vilja kalla mitt "state of mind".
Ja herrejesus hjälp mej säger jag bara.

Annars dåå? Har haft en jättemysig helg och så. Sen idag har jag varit på världsdåligt humör, det enda bra med idag är att jag har kommit över mitt orienteringshat, gick sjukt bra. Så det var ju braaaa iaf.

Ja jo såattee... mitt liv är kaoz hehe. Orkar iiinteee. Hörs, huj !


RSS 2.0