I'm bulletproof, nothing to lose

Ikväll ska vi fira in 2012 så det smäller om det! AWESOME





2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Flyttade hemifrån!


Har du några nyårslöften?

- Plugga mer matte (Eller hur, Ellen??) och käka lite nyttigare kanske.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej det tror jag väl inte?  


Vilka länder besökte du?

- Frankrike
 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Ödslat tid på folk som bara gör mej besviken. 
 

Bästa minnet från 2011?
- Oj, många.. paris med franskaklassen, flytten, träffade alla nya gävlekompisar osv!
 

Bästa köpet?

- Ingen aning, har inte köpt nåt sådär alldeles speciellt i år vad jag kan minnas.


Vad spenderade du mest pengar på?

- Antagligen kläder och godis och sånt, hehe.


Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Absolut! Som att komma till en helt ny klass och känna att jag trivs jättebra t.ex.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare, helt klart!


Favoritprogram på TV?

- ELLEN DEGENERES!


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Lite mer party och äventyr!


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Att fortsätta leva livet i Gävle med fina vännerna!  


coolt


Kinamat i kartong, precis som på O.C och alla andra filmer och serier, höhö. Gött!

Har precis vart ute med hundarna igen fast nu på en långpromenad. Ska slänga mej in i duschen nu och fräsha till mej lite och sen invänta mamma och pappa som är i Bollnäs för tillfället, så att dom sen kan skjutsa iväg mej till Roteberg där jag ska umgås med Pelle. Det blir myskväll med film också ska vi piffa och fixa lite inför imorgon. Kanon!

fredag

Godmorgon! Jag sitter här och svälter ihjäl litegrann, råkade ta sönder mammas mixer när jag skulle göra smoothie till frukost, hehe oops. Och mjukbrödet är slut så det enda vi har hemma i frukostväg är typ.. hårdbröd. Illa. Som tur är så slutar både mamma och pappa nu snart, och då kommer dom hem med kinamat! Muuummsss
Nu ska jag nog ta ut hundarna på en prommis, vad som händer sen har jag ingen aning om. Kanske ska ha lite hemma-spa och göra mej lite fräsch inför morgondagens bravader? Hehe :) Sånt som visar sej!

Huuujjj

mästerkocken

Jag har fått i uppdrag av mamma att laga mat tills dom kommer hem... hehe, spännande. Snart drar vi iväg och kalasar och efter det så stannar jag kvar där och hänger med Britta ett tag till! Kanoners :D




Ny skjorta från Ginatricot 99:- på rean, FYND!

dead end



Godmorgon folket, wzuup? Jag ska strax äta lite frukost. Blir antagligen en rätt chill dag idag, har inget inplanerat. Förutom att det blir födelsedagskalas för kusin Olle senare ikväll! Han fyller ju 16 idag, graatttiiiis :)

Dags att börja tagga till nyår nu kanske? it's gonna be crääjzyy

Herråååå

update

Hejhej! Kom hem från Gävle igår, mycket senare än planerat dock pga. tågförseningar osv. Sen när jag kom hem så satte jag mej och nördade the sims 2 studentliv hela kvällen, så därför har jag inte skrivit något. Tog en lååång sovmorgon idag, till halv 2 för att vara mer exakt. Så skönt! Sen har jag vart ute och hjälpt mamma att träna Plura. Jag fick skjuta med pistol, hehe.. tufft.

Ikväll ska jag träffa edsbytjejerna och mysa. (y)

HUJ

godnatt!

Haft en mycket bra kväll med pelleponken min! Jajjemen :)


mellandagsrea

Nu ni har jag och Pelle röjt igenom Gävles mellandagsrea ordentligt! Blir även kvar här hos mej en natt till pga. inställda tåg och sånt, men det gör inte så mycket! Vi ska ha lite hemma-spa och kolla på film.

Jag är jättenöjd med mina köp, blev inte så himla mycket men är nöjd ändå! Pelle däremot, hon shoppade för typ 100 pers, haha.. Och faktum är att det inte var så hemskt mycket folk, visst var det en del, men långt ifrån så mycket som jag hade tänkt mej! Så det var kanon det.

Toppendag! :)








mot gävle

Godmorgon! Jag sitter framför tvn och ska stoppa i mej lite frukost nu. Runt kl 2 så hämtar Pelle upp mej också åker vi till Bollnäs och sen vidare mot my other hometown, Gävle. Ikväll blir det myskväll med god mat och lite sånt, och imorgon ska vi ut och härja med alla galningar på mellandagsrean. Får lite ont i huvudet bara jag tänker på hur mycket folk det kommer vara osv.. haha. Men vad gör man inte för att fynda? Och trots alla maniacs på rean så kommer det bli riktigt roligt iallafall! 




HUJ!

julen 2011

Nu var julen över för det här året, och som vanligt har det varit supermysigt! Men jag måste medge att det var lite långtråkigt där ett tag mitt under dagen efter att vi hade vart hos farmor och väntade på mormor&morfar och det gänget, hehe.. men sånt kan man leva med. Fick superfina och bra presenter, är verkligen hur glad och nöjd som helst! Men det bästa med julen är ändå att umgås med familjen och släkten (blev just lite äcklad av min egen vuxenhet, but it's true) dock så var Erika otroligt saknad i år såklart!

Jag knäppte tyvärr inge kort alls under dagen eller kvällen! Shame on me...  menmen.

Imorgon drar jag och Pelleplutt till Gefle city för att sova över hos mej och sen shoppa loss på mellandagsrean! Tjohoooooo

seriously... I'm kidding

Dan före dopparedan idag! TJOHO, längtar sååå mycket tills imorgon. Det blev ingen julfest med klassen igårkväll för lokalen skulle tapetseras helt utan förvarning, tråkigt. Men det blir nån annan gång under lovet! Istället åkte jag hem till knöaskogarna.

Dagen har spenderats först hos tandläkaren och sen hos kusin Britta! Vi tittade på Grinchen (det var tydligen skandal att jag inte hade sett den..) också fikade vi och bytte julklappar. Jag blev så glaaaaad för mina presenter, hon hade verkligen träffat mitt i prick. Jag fick The Sims 2 studentliv och Ellen Degeneres bok "Seriously... I'm kidding" och alla som känner mej någorlunda väl vet att jag älskar Ellen Degeneres och the sims! Så det var helt perfekta presenter.

Resten utav kvällen har jag: ätit julskinka, duschat, målat naglarna rööödaa och tittat på tv.
Nu är jag sjukligt trött och funderar på att gå och lägga mej, men innan jag somnar så ska jag läsa! Har bara läst nån enstaka sida i boken än, men har redan garvat ihjäl mej ungefär. Älska Ellens humor alltså. Åh.

TAGGA JULAFTON IMORGON!!!


JULLOOOOOOV!

Och min käraste Adina fyller år idag, stooooort grattis! :)
Var i skolan typ en timme imorse, hehe. Skapligt ovärt. Sen så höll jag Ellen sällskap tills hennes syster kom. Och nu så ska jag dra ut och luncha med Ellina på doooonkeen, också ska vi kolla lite i affärer. Kanon!

HALLELUJAH DET ÄR LOOOV


mään vad fint

Bästa reklamerna just nu, blir alldeles varm i själen av dom här. Speciellt tvåan. Finns inget sötare än valpar!!




snart jul, längtar!!!

Nu ni så är det snart jullov! Ska klämma en mattediagnos imorgonbitti, sen är det julavslutning i aulan och sen är det LOV! Så underbart, och riktigt jäkla välförtjänt, så som vi har kämpat på. Plus att lovet kommer bli kööng.

Idag hade vi först franska, då dunkade vi julmusik, fikade pepparkakor och julmust också målade Ellen och Ellina mina naglar med tipp-ex, so fashion. Sen var det samhälle och då fick vi reda på lite olika resultat och betyg, också körde vi frågesport. Och sist men inte minst så var det idrott, massa olika danser. Sjukt roligt! Också gymmade jag, Rebecca och Frida efter skolan!

Nu har jag fixat lite med julklappar också har jag julstädat läääägan, fintfintfint.
Kanske på tiden att man käkar lite kvällsmat nu också kom jag på, haha..  ofta jag glömde bort det. Dåligt.

HERRÅÅ


lycka

Känslan att inte ha något man behöver plugga på är obeskrivlig!
Nu drar jag till gymmet, huuuuuj.


god jul Lisa, önskar Lisa



spännande dag yeyeye

Det luktar ingefära i hela min lägenhet, nasty shit. Tänkte avnjuta en thaisoppa jag då, också smakar det bara massa ingefära!!!! Jag HATAR ingefära. Kul. Så det bli macka och yoghurt till middag, hehe. Ska snart dra till gymmet iaf, så då slipper jag den här stanken ett tag.

Så, hur har då dagen varit? Jo, dagen har varit riktigt bra! För det första så gick talet bra som sagt, också fick vi diplom av våran svenskalärare, man bara måste ju älska honom. Sen så var livet party eftersom det värsta var över. Också plötsligt kommer det fram två tjejer och allt jag hör är att dom frågar om dom får ställa en fråga till någon av oss, och självklart så ropar jag "jaaag!" Så frågade dom vad jag hade för nyårslöfte också knäppte dom en bild (!!) Sen i efterhand så fattade jag att dom kom från Arbetarbladet... kuuuul. Så nu kan alla som har Arbetarbladet klippa ut bilden på mej och sätta upp på kylskåpet. Ok? Mm, bra.

Sen så gick jag och kömpisarna som sagt på stan och jag shoppade. Love it. Sen så vann jag en tävling på engelskan och fick en chokladtomte, SCORE! Oooch nu sitter jag här.




live från donken

Två timmars håltimme, YAY. Jag, Ellen, Ellina (och lite Rebecca) har gått på stan. Jag har shoppat, julaftons "outfit" och en sista julklapp. Nu sitter vi på donken och slöar. Määääääään va mysigt
Talet fick bra, thank you for asking. Känner mej nöjd!
Så nu är det värsta gjort. JULLOV SNART JÖ

Herråå


talatalatala

Har nött talet nonstop nu, jag börjar bli trött på min egen röst. Måtte det gå vägen imorgon alltså!
Av någon konstig anledning tycker jag det är läskigare att tala inför en lite mindre grupp än för en jättepublik, på skolavslutningen höll jag, Frida och Carro tal också höll jag och Amanda tal på middagen, och nu i efterhand så var det nästan roligt till och med. Får försöka plocka fram den känslan.



hey

Den här dagen har inte varit så värst bra kan jag ju säga, resultatet på matteprovet var skrattretande, äcklig mat och dessutom är Gävle som en enda stor sjö, HATAR sånt här slaskväder. Blöt om fötterna blev jag också. Fuck life. Men det gick bra på gymmet iallafall, sprang 40 min och körde lite lätt styrka.

Hoppas på att morgondagen blir bättre. Fast kommer vara sjukligt nervös hela morgonen, har tal på historielektionen och jag känner mej grymt dåligt förberedd.. Så därför ska jag råplugga nu.

HUJ


Today

godmorgon

Mornin'
Skönt med sovmorgon må jag säga! Rätt chill dag idag, tre lektioner. Dock tre rätt dryga lektioner. Menmen! Kan hända att vi skulle fika på engelskan, yay :) Efter skolan så ska jag tränaaaa. Ska kötta lite extra nu såhär sista veckan, för på jullovet blir det nog till att ligga på latsidan, haha. Om man inte kan åka längdskidor då dvs!


Älskar frukost ♥


lycka

Hittade en bortglömd godispåse i skafferiet
Det är Bridget Jones på 3an

Sing hallelujah!

"nästa station, Ockelbo, Ockelbo"

Sitter på tåget mot Gävle nu, har en sån överjävlig huvudvärk så jag tror jag smäller av. Det liksom gör ont bakom ögonen, hua. Imorse så skypade jag, mamma och pappa med Erika, kulkul! Hon verkar ha det kanonbra där borta. Sen tog jag och mamma hundarna på en lång skogspromenad. Sen klädde vi granen till Peter Jöbacks ljuva stämma, moahaha. Fint blev det!

När jag kommer fram så ska jag handla i vanlig ordning och sen ska jag slå in julklappar, och sen soovaa.




första terminen snart gjord

Snart har en termin gått, en termin på Vasaskolan. Jag är verkligen sjukt glad att jag flyttade till Gävle. Jag har växt så mycket i mej själv och känner mej säkrare och starkare än på länge. Också har jag fått underbara vänner. Är så glad att jag vågade ta steget och dra från Edsbyn, det är nog först nu jag inser hur mycket jag egentligen behövde det. Fast jag tycker ju fortfarande om att åka hem till Edsbyn då och då, saknar ju självklart familj och så där. Men efter en helg eller ett lov, så är det så skönt att få lämna hälsingeskogarna åka tillbaka till mitt eget. Det känns lite lustigt nu i vissa lägen att vara i Edsbyn när man har fått ett annat perspektiv på saker och ting, saker som man inte alls reflekterade över när man själv var mitt upp i det. Man märker så väl hur man har förändrats. Gävle är frihet för mej, att få bo själv och ta eget ansvar, att få lära mej att tackla olika problem på egen hand och att kunna gå på ica eller på stan utan att vara orolig att springa in i någon som man helst undviker. Det är frihet.



lördag i edsbyn

Tja, befinner mej hemma i knöaskogarna just nu. Händer inte speciellt mycket här, så är ganska uttråkad. Haha.. Sov ut ordentligt idag iallafall också käkade jag frukost medans jag tittade på skidskytte, längtar tills man kan åka längdskidor! Bara dra iväg med hundarna och åka lååångt, så kul.

Var nog väldigt bra att jag sov ut ordentligt imorse, igår var jag typ övertrött hela dagen. Var helt crazybananaaz på svenskan och fick inget gjort, och likaså på idrotten där det var skridskor, som förövrigt var sjuuukt kul. Älskar att åka skridskor. Så sen när jag kom hem så la jag mej i sängen och tänkte glo lite på tv innan jag skulle dra iväg till tåget - och vad händer? Jo jag somnar såklart, heeelt totalt däckad. Sen när jag vaknade så var det plötligt SNÖ ute, haha.. sjukt förvirrad.

Nästa vecka är alltså sista veckan, ska bli så skönt med jullov. Har en del roliga saker att se framemot på jullovet också, inte helt fel! Blir nog en ganska körig vecka tror jag, har en hel del som ska ordnas inför jul. Har två julklappar kvar som ska köpas (har även sett ut en julklapp åt mej själv, hehe..) också måste jag tvätta en massa, alla redovisningar som vi har kvar i skolan ska göras och så avslutas veckan med en julfest med klassen!

Nu ska jag försöka skriva klart manus till svenska talet, huuj.

torsdag

Slutade halv 2 idag, så skööönt. Och imorgon kommer jag sluta nån gång vid 12! Ännu bättre.
Efter skolan så drog jag, Ellen och Ellina runt på stan. Ännu mera julklappsshopping! Också gick vi till donken, dom köpte cola och jag tröck en paj. Så satt vi där och hade det trevligt och planerade jullov, azum.

Nu ska jag göra käk och sen dra till gymmet.
Hörshuuuj

kebabmongo










onsdag

Hejhej! Dagen har vart bra, men rätt onödig haha. Hade bara två lektioner, franska kvart i 10 och idrott tio över 2, haha.. Men det har flytit på bra ändå! Jag och Ellina var ombytt och klar och på plats i idrottsalen typ en och en halv timme innan idrotten började. Men man kan ha sjukt kul när man är endast två pers i en stooor sal med massa bollar och roliga grejer :D Efter skolan så gick jag, Ellina och Mimmi på stan. Dom julshoppade litegrann och så, sen gick vi på Monroes och åt! Trevligt så.

Nu MÅSTE jag plugga, måstemåstemåstemåste. Det brinner i knutarna nu alltså..




min räddning

Jag fick just en anledning till att inte plugga! Twilight på 5an, jippiieeyeyeye! Är det något som kan få mej att bli lika störig som en p12:a så är det Twilight. Mums. P12:a är förresten ett fint uttryck som jag lärde mej innebörden av när jag flyttade till Gävle. Hihi.

Anyway, nu ska jag se Twiliiiight och käka saffransgifflar tills jag kräks.
Kommer hata mej själv så hårt imorgon när jag måste tokplugga, men det får vara så.

home

Hellooo, ajm home! Tvätt-tid ikväll, yepyep. Ska snart göra käk, makaroner å körv. Må ju säga att min kost är lite enformig, kanske borde börja "think outside the box" snart, så att säga. Eller åtminstone käka något annat än nudlar, makaroner eller färdigrätter. Hehe... vi får se hur det blir med det där. Måste skriva på mitt tal ikväll också, har storpanik. Insåg just att det bara är nån dag tills det där talet ska hållas, och jag är inte ens halvklar. Usch..


Hähä, jag kommer missbruka den här cam-sidan.

HÖJ!

smart



Sitter i skolan med Jones, Ellen och Ellina och blir smart.
Imorse var det lucia här. Runa och Verdandi lussade, Runa sjöng vackert och sinnessjukt ljust och Verdandi var fett roliga. För er som inte går på Vasa så är Verdandi och Runa två föreningar. Lite spännande kuriosa sådär.

Peace!

ruuligt



Kul sida, första gången jag använder webcameran på den här datorn.
Jag blev särskilt förtjust i trädgårdstomte-bilden, bedårande.

Nu MÅSTEMÅSTEMÅSTE jag läsa igenom engelskan, redovisning imorrn, hahahaha. Usch.

luciaspex

Måste bara göra ett till inlägg, därför att jag sitter här och känner mej lite sentimental just nu, eller nostalgisk kanske är ett bättre ord? Who knows.

Det är iallafall nämligen så att niorna på celsius har spex ikväll. Skulle vilja sitta där och buuuaaa och ge dom onda ögat.. mohaha. Närå, vårat spex sög så jag ska inte säga så mycket. MEN det är såklart inte anledningen till att jag känner mej sentimental, det är för att jag tänker tillbaka till vårat spex och framförallt - SPEXNATTEN. Den var så sjukt grym, alla var aslodig och hög på energidryck. Så sprang man runt som en galen höna i hela skolan, från "discot" till AV-rummet till kapprummet osvosv.. Det var magiskt, eheh.

Undra om någon svimmar när dom lussar imorgon? Det är alltid så spännande.




wops

Kom just på att om en sissådär 3-4 dagar ska jag hålla tal om drottning Kristina..
Hahahahahahahahahaahahahah, mm kul.


lite knöven sådär

Jag blir gäälen, har lite sådär småont i halsen till och från hela tiden. Men det bryter liksom aldrig ut riktigt, det bara finns där och är irriterande. Jobbigt. Något annat som är jobbigt är att min telefon fortfarande inte vaknar. Sooooooorrrrrg......

Nu ska jag laga mat och kolla på Grey's!
Hörsdåhuuj.

söndag

Åkte från Edsbyn kvart i 10 idag. Längesen jag åkte tåg när det var ljust ute, haha. Sprang upp till lägan och bytte om och lite sånt, sen drog jag ner på stan och mötte Ellina. Sen åkte vi in till Sandviken för att gå och vara fäänz på Ellens dansuppvisning. Och självklart så gick vi vilse också, lost i Sandviken. Men tillslut hittade vi. Och dom var verkligen sjukt duktiga!! Jag är grymt imponerad. När allt var färdigt så drog jag och Ellina tillbaka till Gävle och då vart det kvällsmat på donken, sjukt gott. Var cphungrig för jag hade inte ätit något annat än frukost på hela dagen.

Juste, dagens sämsta är att jag tappade min telefon i golvet imorse och nu vaknar den inte. Soooooorg... jag vill inte ha en ny telefon. Hoppas att den kanske vaknar imorgon, men det ser inte ljust ut alltså. ÅHH himla skit. Hankar mej fram med pappas gamla sony eriksson cybershot nu iallafall.


70års kalas




Nu är jag redo, snart kommer släkten hit så ska vi fira min farmor som fyller 70 år!
Det bjuds på fruktplanka, mums :)

Ha en bra kväll!

it's friday, friday lalala


Lockiigt..

Tjo! Man kunde gå lite tidigare från skolan idag, sjukt skönt. Så nu har jag plötsligt haft jättemycket tid på mej innan jag ska med tåget till Edsbyn. Dagen har varit bra iallafall, idrotten var skitrolig idag! Vi körde allas dans/aerobic/styrke-pass som ett enda stort pass, asjobbigt men skitkul. Nu ska jag som sagt hem till hälsingeskogarna igen, blir en blixtvisit nu bara. Farmor fyller år och det ska firas på lördagkväll med släkten. Ska bli trevligt det :) Sen tar jag antagligen tåget tillbaka till Gävle på lördagkväll eller tidigt söndagmorgon, för på söndag så ska jag och Ellina agera fans åt Ellen på hennes dansuppvisning! Hejaheja :D

"slavery stitched into the fabric of my clothes"


Bölar som ett barn varenda gång jag ser/hör den här helt seriöst.
Viktigt budskap.

it's cold

Att inte ta på mej mössa imorse kan vara det dåligaste beslutet jag tagit på länge. Imorgon blir det långkallingar, raggsockor och mössa som gäller. Annars kommer jag inte överleva.. Hade tänkt träna ikväll också. Men det blir nog inget av det, vill inte ut i kylan igen. Känns som att jag får vara glad om jag lyckas få in ett träningspass per vecka i vinter.. men ska väl försöka med två iallafall.

Vaknade imorse och kände att jag var på riktigt uselt humör. Kände mej riktigt deppig och bara.. seg liksom. Hade bra lust att bara skita i skolan och allt vad skolarbete heter. Men tog mej samman och släpade mej upp i sista sekund. Jag som annars är en sån tidspessimist och försöker alltid att kliva upp i god tid, idag kändes det bara som att det fick kvitta. Hittade inte orken alls.. tanken på att man kommer behöva kliva upp såhär tidigt typ varenda morgon i resten av sitt liv skrämmer mej.. så sjuuuuuukt jobbigt. Men dagen blev bara bättre och bättre som tur är!

Resten av kvällen ska jag titta på Scrubs och det nya Criminal Minds avsnittet och bara chilla. Men först ska jag laga nån god mat!

Höres

snow

Nu ska jag ta tag i mitt liv litegrann, ska sätta igång med städningen nu. Sen tror jag nog att jag kilar ner till Isak's Corner och köper lunch, hehe... borde inte egentligen, men är så fruktansvärt sugen på kebabtallrik så skitsamma!

SNÖ!

onsdag

Godmorgon! Blir hemma från skolan idag, känner mej inte helt 100. Missar iallafall bara 1 lektion idag som tur är. Det var grymt skönt att få sova ut ordentligt iallafall! Nu så ligger jag i sängen och käkar lite godis och väntar på att Ellen Degeneres ska börja, det är så braaaa höhö. Ska väl ta och ladda ner nån film eller så sen. Måste ju fördriva tiden på någon vis, haha. Borde plugga sam och städa också.. men det tar vi senare!

Pöösss

trevlig tisdagskväll!

Tjaa, ligger i soffan och myser med julmust och chokladtryffel (veckans gåva på ica, i'm lovin' it). Ellen och Ellina har ganska nyss lämnat mej för att gå till bussen. Vi har haft lite mysfilmkväll här hos mej ikväll. Vi har käkat massa godis och tittat på BREAKING DAWN, äntligen!! Den var sjukt bra. Sen har vi också såklart jollat och skrattat, en massa. Som vanligt med dom, mina finfina bruuuuuuds. Ibland kan dom kläcka ur sej så sjuka kommentarer så att jag funderar vart fan jag hamnat egentligen, men det är då jag trivs som bäst! Med folk som är precis lika (..eller lite värre) sjuk i huvet som mej själv.
Massa kärlek till eeeeeeer






Sköningar!

h8

Vill ni veta vad jag hatar? Jag hatar dryga killar som klampar in i gymmet som om dom äger stället, speciellt dom som kommer dit och inte ens är ombytt och sen slänger runt massa hantlar och fuckar upp hela stället. Sen är det ju bänkpress som gäller, och då drar man på en sissådär 80-90kg fast man har samma kroppsbyggnad som en tandpetare. 

1. Era kläder kommer lukta kattpiss, såvida ni inte svettas parfym då. Men ni kanske gillar att lukta kattpiss?
2. Vanligtvis när man använder något, så lägger man tillbaka det sen.
3. Är huvudet dumt får kroppen lida, if you know what i mean.

Meeen jag fick ett bra pass iallafall! Sen snöade det på vägen hem, kände hur lyckan spred sej i kroppen på mej. Myyyys

Kan avsluta med en till sak jag hatar: matteprovet imorgon. USCH. Jag. Fattar. Nada.

Pöss


måndag

Äter fiskgratäng och pluggar engliiiisshh, fett duktig. Dagen har vart väldigt bra för att vara en måndag tycker jag faktiskt, man har ju finfina kömpisar! Dessutom jobbade min grupp på naturkunskapen asbra, yääy. Nu ska jag käka upp, skriva några meningar till och sen dra till gymmet och träna.

Hööres!


we'll make the great escape

Hello, tog lite bloggpaus under helgen. Har haft en väldigt bra helg iallafall! Nu har jag tänt ljus och myser framför ett avsnitt scrubs. Söndagschill.



I said I'd never let you go and I never did
I said I'd never let you fall and I always meant it
If you didn't have a chance then I never did
You'll always find me right there again


A Day To Remember – Have Faith In Me

today


Neutrogena visibly clear

Kan varmt rekomendera den här ansiktskrämen som Britta tipsade mej om. Den gör så man blir supermjuk i huden, hjälper till att motverka finnar och ger fräshare hy. Full pott! Jag ska köpa två till produkter i samma serie, en ansiktsscrub och ansiktsvatten. Kostar typ 50-65:-/produkt.


I'm such a grown-up

Hemma från skolan, har vart nere i tvättstugan nu och dragit igång två maskiner. Lär ju bli några fler om man säger så, drunknar i tvätt ungefär. Håller på och fixar lite käk nu också, blir pasta med kycklingfilé och vitlökssås. Gött! Också ska jag försöka att plugga lite samhälle. Tråkig kväll.. haha. Aja.


tomas di leva

Läraren: Vad har vi för förenande symboler i Gävle?
Elev: Tomas Di Leva

Fint, mycket fint..


RSS 2.0