So give me a sign, am I following blind?

Imorgon är det sista skoldagen för i år!!
Eller, skoldag och skoldag - julavslutning kl halv 12 och sen äre slutttt. 
Gud så skönt det ska bli, verkligen välbehövligt lov. Inte för att vi har särskilt stressigt i skolan just nu, men har på känn att det lär bli det nästa termin... dessutom så har jag längtat som tusan efter att få spendera mer än bara helgen med mitt hjärta! Ska bli så fantastiskt att fira jul tillsammans med honom, bara tokmysa och ha sköj. 
 
Imorgon efter avslutningen så blir det en sista runda på stan och sen åker jag hem till Edsbyn för lite kvalitetstid med mamma och pappa. Var superlängesen jag sov hemma hos dom nu! Sörjer så mycket att det inte är nån snö ute.. annars hade det säkerligen blivit premiärtur på skidorna, men det ser ju rätt mörkt ut på den fronten... suck. Men idag åkte vi skridskor på idrotten och spelade bandy iaf, så lite vintersport har det blivit iaf! Så kul! 
 
Men nu börjar det bli dags att sova. 
Godnatt med er, vi får se när vi hörs nästa gång! God jul på er ifall det inte blir innan tisdag. 
 
 
GABRIELLE APLIN – Panic Cord
GABRIELLE APLIN – Ready To Question

"Just please don't say you love me, 'cause I might not say it back"

 
Såg idag att hon här ovan äntligen släppt ett album! Yayyy 
Och där i fanns denna låt Please don't say you love me och helt plötligt så bara kastades jag tillbaka ett år i tiden. Sjukt hur låtar kan få en minnas sånt man trodde man glömt? Typ som en känsla. Lyssnade på denna och jag kände exakt samma känsla som jag kände när jag satt på samma plats för lite mindre än ett år sedan och nötte den. Bitterljuvt. Bittert för det var ingen bra känsla jag fick i magen, usch. Men ljuvt för att jag idag är så långt från den känslan man bara kan komma. Tänk om jag visste då, hur bra allt faktiskt skulle bli. 
 

Let's go down to the apple tree, naive as Adam and Eve

Dagens bedrifter:
- Höll ett tal på engelskan som jag aldrig övat på, och kammade hem ett A. Wadduuupppp
- Skolkade ofrivilligt från idrotten för jag hade mitt vasakort hemma så jag kom inte in i idrottsbyggnaden. Lagom snopet när man står där vid entrén, laddad för badminton, och inser att det bara är att vända på klacken och gå hem.
 
Den första bedriften känns något mer positiv än den sista.. hehe. OCH en annan grej - jag var ute och sprang idag för första gången på kanske huuur länge som helst. Och det gick bra! Jag dog inte! Jag orkade hela långa (läs: korta) rundan! yayyy. Sprang som sagt en kort runda, men det kändes bra när jag orkade springa hela. Hade nog känts tråkigare om jag gett mej iväg på en lång, eller åtminstone "normallång", runda och inte orkat. Så det var ju bra. Det finns hopp, gott folk.
 
Imorgon slutar jag kanske huur tidigt som helst. Runt 11 tror jag? Känns awesoooomeeee. Och ikväll är det paradise hotel! Vem är den nya deltagaren? Kommer det bråkas? Kommer det pökas? Oh, the excitement! Tänk att en så banal och icke-intellektuell tvserie kan vara så JÄVLA UNDERHÅLLANDE, mmhmhm.
 
Livet asså, kan det kännas såhär positivt på en måndag?
 
Häjdåå
 
 

introvert/extrovert

Intressant test om man är introvert eller extrovert som person. (Det är sånt här man hamnar på när man egentligen ska sova..) Tyckte det stämde väldigt bra, även om man förmodligen inte bara är antingen eller. Man har väl lite av båda. But still.
 
---> här hittar du testet
Mitt resultat:

Du är introvert

Du är övervägande en introvert person och har en tendens att vara inåtvänd.
Du hämtar energi från ditt inre liv av tankar, reflektioner och beslut.

 

Du uppfattar det som störande och överväldigande att ha för många människor omkring dig.
Du föredrar samtal som går på djupet med en person åt gången.

 

Du tänker efter innan du svarar och tycker inte om att bli avbruten.
Du är ansvarsfull, kreativ och har starka analytiska förmågor.

 

Din introverta hjärna
Din hjärna har låg tolerans för signalämnet dopamin. Därför blir du nervös och utmattad när det frigörs för mycket dopamin, som till exempel vid sociala tillställningar.

Introverta personer reagerar positivt på det lugnande ämnet acetylcholin som frigörs när du till exempel läser eller tecknar.


All I want for christmas is you (och din julklapp)

Ännu en fantastiskt helg lider mot sitt slut. Har haft en lugn helg hos Robin, har julpyntat och jobbat med sovrummet. Tapetseringen är påbörjad nu, vi hann slänga upp halva fondväggen - i lördagsnatt, haha. Det kommer bli så fint! Sen hade vi mamma och pappa på middag på lördagkväll också. Robin gjorde faaantastiskt god mat. Så fick dom se huset också kikade vi på Så Mycket Bättre. Himmelens trevigt :)
 
Jag verkligen toooooklängtar till jul nu - och det inte bara för att Robin inte kan sluta prata om hans julklapp åt mej (så nyfiken så jag snart avlider). Jag längtar liksom till allt, jag älskar verkligen julen. Det är så mysigt. Det är liksom förknippat med god mat, familj och skratt. Ovärderligt att få ha det att förknippa julen med. Önskar alla fick ha det så.
 
Var ner på stan en sväng idag och småshoppade lite, kom hem sen och insåg att jag bara köpt röda saker haha.. köpte bland annat en jättefin topp som jag ska ha på julafton på Gina Tricot, jordens fynd - bara 129kr. En peplum topp med spets upptill och lite öppen i ryggen. Stog och kollade på en snarlika på Vero Moda för 300kr strax innan. Tur jag avvaktade, hehe..
 
Nu ska jag genomlida denna vecka som bland annat innehåller engelskatal och kinesiskaprov. Hejaheja.. Men veckorna går fort så snart är det helg igen. Och nästa helg ska jag och Robin vara barnvakt åt hans systerdöttrar, kuuliiigt! Jag som är yngst i vår närmsta släkt har typ aldrig varit barnvakt och sånt förrän jag träffade Robin. Så det är ju lite kul och spännande tycker jag dåå hehe :D
 
Dags att avrunda känner jag.
Godnatt!
 
julmysigt i marma
 
 

RSS 2.0