Trööötttt

Ligger i sängen och kämpar för att hålla mej vaken. En bra nyhet är iallafall att jag inte känner mej riiktigt lika dunderförkyld nu. Idag blir det hudik.

Godmorgon!


Goodnight

Har åkt på en riktig dunderförkylning nu, suck. Men satsar på att sova bort skiten, för imorgon ska jag och mamma till hudik. Och jag tänker inte stanna hemma, så de så.

Jag har lyckats lista ut hur man för över musik till iphonen nu! Värsta awesome. Så nu har jag massvis med skön musik att lyssna på. Underbart! La över massa boyce avenue, hans röst får mej att smälta. Dessutom blir jag sjukt nostalgisk, har massvis med minnen till dom låtarna, både bra och dåliga.

Godnatt :*


Me gusta

Är hos Adina och chillar livet.
Hur fint är inte det här då btw?
LivsnjutarN.


I'll find strength in pain

Haft en sjukt trevlig dag i gävle med bruuuuudarnaaa rå. Ellen fattades dock. Köpte ett blått linne och ett guldigt mobilskal, nöjd. Sen gick vi hem till moi och käkade popcorn och smält choklad med frukt (igen, i know) , bara för att det var så himmelens gött i lördags. Också kollade vi på en suberbra film, "the switch". Och på hemvägen spelade jag och min tågbuddie Ellina frågesport och sant eller falskt. Sånt trevligt man kan göra när man har iPhone.

Det är typ som att en ny värld öppnas när man skaffar iPhone.. Kan inte förstå nu vad i hela världen jag gjorde innan iPhone. Hör ni vad tragisk vår värld håller på att bli?! Aja, what to do.

Imorgon blir det skidåkning och umgåsande med Adina, feeeett.


@ xtåget

Påväg till Gävle, ska dit över dan bara och umgås med Ellina, Madde och Rebecca! Blir först stan sen hem till mej och kolla på film och käka popcorn. Trevligttrevligt! :) Ha en bra dag, au revoir.

Söndag

Haft en mycket bra kväll hos Britta! Spelade bingo som två pensionärer men givetvis helt utan vinst, men nog var det allt lite nervkittlande där ett tag, haha. Sen kollade vi även på Revenge och drog några raggarundor. Fett nice yao.

Nu är jag hemma igen och sitter och kikar på Wallander med mammsen och pappsen, höhö.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2701915/images/2012/pic_191350051.jpg" class="image">


Saturday night

Är hemma hos Elin just nu med henne, Pelle och Lollan! Har haft en superbra kväll med dom. Började med att käka tacos, sen har vi roat oss med film, mello, drawsomething och ätit frukt med smält choklad! :) Fin lördagkväll.


Vår?

Var nyss ute på en solig promenad med hundarna, hade det inte blåst så himla mycket så hade jag fått riktig vår-feeling!


Little lion man

"But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I my dear?"


Oh the shame that sent me off from the God that I once loved

Iphonen håller mej vaken! Haha..
Är sjukt trött men vill inte lägga ifrån mej telefonen.

Ligger och lyssnar på lite skön musik iaf, Mumford and sons för tillfället. Adina tjatar så om dom, so I had to see what all the fuss was about. Och dom är riktigt bra faktiskt, mycket fina låtar. Varierar dock lite med mina egna solklara favoriter: the ark. Annars då... Har skaffat instagram och fattar noll.

Nä. Nu blire å langa en sleep.


Damn you autocorrect

Jag och autocorrect är inte vänner än alltså.. Menade såklart "nörda" i förra inlägget, inte "börda" hahah..


Apple in My <3

Tja! Testar att blogga från iphonen nu. Så sjukt glad jag är! Älskar iPhone. Är jävligt rädd att jag typ ska tappa den eller något liknade.. Haha. Är så himla klantig när det gäller sånt, men nu får jag ta och skärpa till mej!

Talet gick bra förresten, och nu har jag loooov! :D Imorgon ska jag umgås med Pelle, Elin och Lollan. Blir trevlans det!

Nu ska jag fortsätta ladda hem appar och börda, hihi.

 


and I miss you more, whenever I think about you

TJA
Hoppas alla haft en finfin dag, och om ni inte haft det, hoppas morgondagen blir bättre. Jag har haft en riktigt fin dag må jag säga. Åkte in till skolan för en mattelektion på morgonen, sen var det typ 3 timmars hål för min och Ellinas del så då åkte vi hem till moi, kollade på "Crazy Stupid Love" och köpte lunch på Isak's Corner. Älskar kycklingsalladen från Isak's Corner, den klår till och med Pizzieria Bandys kycklingsallad hemma i byn. Det är stort ska ni veta. Sen gick vi iaf tillbaka till skolan, hade två lektioner till och sen drog jag, Ellen, Ellina och Madde hem till mej återigen. Vi käkade kycklingnudlar och popcorn, pratade och kikade på tv. Mycket trevlig kväll :)

Imorgon är det FREDAG!!! Skridskor på idrotten vilket gör mej happyhappy, hålla tal på svenskan vilket gör mej nervösnervös. Förra gången höll jag också på att typ skita ner mej innan, men det gick ju faktiskt bra då och jag fick ett A som plåster på såren, hehe. Så försöker komma ihåg det för att lugna ner mej.. mina nerver alltså, dom är fanimej inte att leka med. Håll tummarna för mej gott folk!

Btw, pappa skrev att min iphone nu befinner sej på ICA hemma i Edsbyn, han skulle hämta ut den imorgon!!! LYCKA!!!!!!! Jag vet iallafall hur jag kommer spendera min fredagskväll, hehe.. :D

Godnatt!


你好

Ni hao!
Det betyder hej på kinesiska, fränt. Idag har vi testat på kinesiska, verkar svårt. Men wtf, det ska bli jäkligt roligt också! Och ett stort plus är att läraren verkar jättebra. Efter skolan så sprang jag och Ellen en supersnabbis på stan för jag skulle köpa displayskydd till iphonen (längtaaaarrrrr..) Hoppas att det fungerar bra och att det inte blir massa bubblor utav det. Fingers crossed.

Har nyss sent om sidor käkat lite kvällsmat. Vart och gymmat ikväll, körde ben och armar igår så ikväll blev det mage och rygg som fick sej en omgång. Också sprang jag också, gick väldigt bra faktiskt! Körde på i högt tempo i 40 min. Svettigt, men skönt som tusan efteråt. Städat har jag också gjort ikväll, och övat på mitt tal och gjort lite matteläxa. Duktiig.

Hejdå :)


Hahaha, jag och Ellen vet hur man roar sej när man har lång håltimme..

tisdag

Tjenatjena, har inte direkt så mycket att komma med just nu känner jag.. ingen aning vad jag ska skriva. Kan tala om att jag längtar sjuuuuukt mycket till sportlovet. Jag längtar också sjuuuuukt mycket tills jag får min iphone, hiihohoh. Så jag vill bara att den här veckan ska svischa förbi fort som tusan! Imorgon har vi halv språkdag, vilket innebär att jag ska testa på kinesiska, spännande.

Ska snart dra till gymmet och kötta lite.
HUJ


måndag

Vet ni vad det bästa med att träna på morgonen är? Att man har kvällen fri sen, så skönt. Kutade runt på stan en sväng efter skolan för att uträtta lite ärenden (vuxet). Lämnade bl.a. mina kängor på eurosko, dragkedjan är ju trasig. Så då skulle dom se om dom kunde fixa det och annars skulle jag få pengarna tillbaka. Älskar bra service och service-minded personal. Vissa personer undrar man verkligen varför de valt ett service-inriktat yrke.. men nu var allt kanon. Så nu är det problemet ur världen också.

Sam-provet gick helt ok också. Når nog dock inte så höga betyg på det jag skrev, men det gick bättre än väntat iallafall, vilket var en himla tur.

Ikväll blir det chill tror jag, ska jobba på svenska-talet och kolla serier! :)



And I loved you every mile you drove away

Men tjaaa igen! Har nyss duschat och nu sitter jag och käkar värsta dunder-frullen. Yoghurt, mackor, äggröra och te. GÖTT! Älskar frukost. Sprang till boulognerskogen, en runda där och sen tillbaka. Skönt, iallafall nu när man är klar.. hehe. Är förövrigt sjukligt nervös för sam-provet idag.. har ju inte alls pluggat som jag borde ha gjort. Så jag får ju skylla mej själv. Håll tummarna att det går bra ändå för mej idag!


ut å kuta lite rå

Godmorgon på er! Nu är man inne på sista veckan innan lovet då, sköööönt.
Sovmorgon till 10 över 11 idag i vanlig ordning, men jag ska istället för att sova dra ut på en springtur.

Höreees


I ♥ halebop

HAPPINESS! Chattade med halebops kundtjänst nyss, och nu har dom skickat ett nytt micro-simkort som kommer passa i iphone 4 till mej kostnadsfritt, sen är det bara att skriva över mitt nummer på mamma eller pappa och sen kan man skaffa abonnemang. Värsta bra! Skitbra service. Älskar halebop av hela mitt hjärta.

Nu kan jag sova med frid i själen.

Godnatt


I surrender

Tjo! Dålig uppdatering var det här..
Har haft en bra helg, jag och Britta chillade livet igårkväll. Åkte till Bollnäs, åkte lite mer raggarrundor och dunkade sven-ingvars, tittade på Irene Huss, käkade godis. Finfint!

Sen har jag också bestämt nu att det blir en vit Iphone 4. Känns fett. Så nu är mina våga-vägra-iphone över. Jag är en död fisk som följer strömmen.. blä. Menmen, what to do. Så nu ska vi bara kolla runt lite och se vartifrån vi ska beställa osv. Är ju så himla krångligt, för att jag vill inte köpa på avbetalning, utan jag vill betala telefonen för sej, men jag vill ha ett abonnemang från halebop. Men då kommer jag ju inte få ett simkort som passar i iphonen??? Help..? Nån som vet hur man kan göra? Har hört att man kan klippa i det vanliga simkortet för att få det att passa, men det känns ju som ett jävligt ostabilt alternativ. Aja..

Nu blir det SAM-plugg, serier och wallander.


iphone?

Nu efter en sissådär 6 (?) veckor, så har företaget som skulle fixa min mobil lämnat ett besked. Och det beskedet var att mobilen var fuktskadad? BULLSHIT! Tappat mobilen i golvet har jag gjort ett flertal gånger, men jag har aldrig vattenskadat den.. jäkla skit. Men finns inte mycket att göra åt det, så nu blir det att jaga en ny telefon. Har bestämt mej för att skaffa halebop vänner plus iallafall, så mycket vet jag. Sen vad det gäller själva telefonen så lutar det väl åt en iphone 4. Känns som att skillnaden mellan 4 och 4s är för minimal för att det ska vara värt ungefär 2000:- till. Men ska väl grubbla ett tag till innan jag fattar ett beslut.

Är hemma i Knöa nu iallafall. Har tagit det chill ikväll. Imorgon ska jag och mamma åka till erikshjälpen och kolla om vi hittar nå fynd, också blir det en fika. Sen drar jag till frissan och slutligen så möter jag upp Britta och umgås med henne och sover över. Nice lördag!

Ha de, pusshej :)


torsdag

Franskaprov - check.
Gick inge vidare, men nu är det gjort iaf. Imorgon är det svenska som gäller, har laddat upp med loka, choklad och banan. Gymmat ikväll, gick betydligt bättre än igår. Känns bra! Så skönt att vara forever alone i gymmet, höhö. Då kan man dunka music och kötta som bäst.

Sitter och inväntar Madde nu som ska sova här ikväll, får se när hon behagar att dyka upp hehe :)


Innan jag drog till da gym.


IMORGON ÄR DET FREDAG! HALLELUJAH!


come make your claim for a better day



Trött, trött, trött..

Gymmet gick sådär, körde på som vanligt. Men hade inget riktigt flyt liksom, var inte i toppform ikväll helt enkelt. Nu försöker jag plugga. Kolla igenom franskan och så. Måste även läsa massvis med sidor i boken jag läser på svenskan. Doktor Glas. Hatar att jag läser den boken i samband med skolarbete, för jag tycker att boken är skitbra. Men bara för att det är skolarbete och att det ligger ett måste bakom det så blir det ändå jobbigt att läsa den på något vis? Ibland förstår jag inte hur jag fungerar alltså.. haha. Är inne i en så sjukt omotiverad period nu. Men det är bara att försöka göra sitt bästa ändå och kämpa sej igenom det.

Längtar till helgen. Ska umgås med Britta, mår alltid bättre efter att jag fått haft en chillkväll med henne, en person som är lika bitter som jag själv är just nu, hehe. Så det blir finfint. Också ska jag till frissan också i helgen, för första gången på år och dar eftersom att det annars alltid är Erika som klipper mej. Men det blir ju lite svårt med tanke på att hon är på andra sidan jorden och lever det ljuva livet. *Avis*

Nu ska jag läsa. Punkt slut, inga undanflykter.
Puss&godnatt.

onsdag

Tjaaaa! Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen, hade idrott som sista lektionen, åkte skridskor som sagt. Fett kul! Älskar att åka skridskor.

Har lite småpanik nu för alla kommande prov, är som vanligt fullspäckat med prov och redovisningar innan det blir lov. Franskaprov imorgon, kan ingenting känns det som. Och sen är det tre timmars uppsatsskrivning på svenskan på fredag, det är ännu värre. Hatar att skriva under tidspress.

Ska laga mat nu, sen dra iväg till gymmet. Resten av kvällen blir det råplugg.. partyy.

Hejdå!



valentines day

Happy forever alone day everybody!!! Skämtaaa. Klockan är ju över tolv, duuh. Har spenderat min alla hjärtans-afton med Ellina och Ellen. Det har vart finfint! Började med finmiddag på donken och sen åkte vi och köpte varsin Ben&Jerry's och sen vidare hem till Ellina. Vi kollade på Brokeback Mountain och P.S I love you. JAG HAR ONT I MIN SJÄL EFTER DOM HÄR FILMERNA. Har gråtit, gråtit och gråtit. Jag och Ellina var helt förstörd efter dom där filmerna, dock inte Ellen eftersom hon är KÄNSLOKALL!!!! Närå skoja, är det nån som borde ha gråtit så är det Ellen Perman, hon började gråta en gång för att en glass såg jättegod ut (?)

So to sum it up så har jag haft en bra alla hjärtans dag. Är dock sjukt depp efter dom där filmerna? Töööönt, nu får jag skärpa mej. Sova måste jag också göra. Skridskor på idrotten imorgon, är fett täggiii.

GODNATT!


Söta va?

change



Köket under ombyggnad/efter.



Hallen efter.


Tavlan.


Random detaljer.

and I was overwhelmed and frankly scared as hell

TJA! Borde sova nu, as usual. Menmen. Har en mycket fin konversation med Adina just nu. Vi har båda en liten livskris tror jag? Haha. 30års kris i förtid. Nice.

Jag befinner mej just nu i Knåda. Var tvungen att åka med mamma och pappa hem idag för att kunna skriva ut en valblankett och få deras underskrift, har ju sovmorgon imorgon så det är ju chill som tur är. Ska ju göra inriktings- och individuella valet nu till tvåan. Jag har valt inriktningen spåk, och det moderna språket utöver franskan som jag kommer läsa är kinesiska. Cooliiish. Tänkte välja italienska. Men kom fram till att jag ska läsa det i trean istället eftersom att det kommer antagligen ta längre tid att lära sej kinesiska. Och individuella valet blev matte 2b, fastän jag vill KRÄKAS på matten. Men det kändes som det smartaste beslutet med tanke på att jag inte vet vilken högskola jag ska gå. Och då vill jag inte riskera att stå där i trean utan behörighet till det jag vill gå.

Nu under helgen så har ju mamma och pappa vart hos mej i Gävle och fixat i lägenheten som sagt. Och jag är SUPERNÖJD! Fått upp hyllor + bänkskiva i köket. Köpt ny tavla till vardagsrummet, hade dock tänkt mej en lite större, men blev kär i den här så det fick bli den, också köpte vi en skoställ/bänk/sittplats-möbel till hallen som jag piffat lite med kudde och bordstablett från Hemtex. Sen så satte vi också upp en hylla ute i hallen + lådor. Kommer bilder imorgon.

Nu fattas det bara lite snygga burkar till pasta/ris/te osv i köket och lite sånt piff. Sen så!

Godnatt :)

Train – Drive By

goodmorning



Godmorgon! Sitter och inväntar mamma och pappa som ska komma hit idag, vi ska göra om lite i lägenheten. Så först ska vi planera, mäta och lite sånt här hemma och sen åker vi till Ikea! Åh, längtar :D Kommer inte bli så mycket blogginlägg nu under dom här dagarna.

Ha det! Pöss

now and then I think of when we were toghether

Min fina vän Adina tipsade mej om en låt för nån dag sen, en låt i riktig Adina-anda, hehe. Och den här gången föll jag pladask. Det är något speciellt med den här låten alltså. Får sjuka rysningar varje gång jag hör den. Så fint.


we're smiling but we're close to tears




nice

Fett skön dag! Friskispasset var riktigt jobbigt men stört kul, och direkt efter det så slutade vi. Då gick jag och Ellen till stan, mötte upp Ellina, lunchade och gick runt på stan. Nu ska jag ta tag i mitt liv och gå och handla. Sen ska jag bara ta det chill, har massa nya serieavsnitt att kolla på! Ska väl försöka plugga lite också.. får se hur det går. Hehe.

Herrååå


fläskis&svettis

Tagga friskis-pass! Eller som Jones säger: "Fläskis&Svettis"
Ellen kommer snart hit så ska vi gå till Fjärran och köttaaaaaa. Azum.



this piece of poetry is meant to do harm



The Ark's bästa låt enligt min mening. Allt med den här låten är klockrent rätt igenom. 

"But I know what you say about me
So now I tell you cause I gotta break free

That I can't give you no false affection
I can do without your phony charm"


 




tisdag

Helloo! Wzup?
Har ganska nyss kommit hem från gymmet nu. Och innan jag gick till gymmet så var jag in på Stadium och bytte mina skor till en storlek mindre, nu sitter dom perfekt! Kanooonish.

Nu har vi tagit oss igenom ännu en seeeeeg tisdag. Hatar tisdagar. Något positivt var iallafall att jag och Ellen sket i att äta äckelkorv i matan och drog en kräftsallad på George istället, myyycket godare. En annan sak som är positiv med den här dagen är att jag har köpt jeansen! Är supernöjd. Lätt värt.

Är fett taggiii för imorgon, ingen skola what so ever. Friluftsdag! Och då väntar ett friskis-pass på fjärran höjder för min del. Sen efter skolan ska jag, Ellen och Ellina till Gävle sjukhus och hälsa på stackars Maddelej som ligger där med körtelfeber :(




Loose fit jeans från Vero Moda, 499:-

new shoes

Hittade vinterkängorna på Stadium idag! Lycka :D
Nu ska jag bara leta tag på ett par vinter/höst skor, också kanske dom där jeansen då... hehe.


999:- på Stadium.

dipped hair på Ellen


Före


Efter! Snyggt va? :D


Haha, kaos..

bra start på dagen



Promenaden blev en springtur, blir så lätt uttråkad av att bara gå hehe. Var ute i ca 35 min iaf. Skönt! Och nu har jag plötsligt massvis med tid över, ingen stress här inte. Love it. Ska försöka ta det här för vana på måndagar, får väl se hur pass jag lyckas, är ju rackarns skönt med sovmorgon också ;)


man är ju inte riktigt klok..



Klockan är 7, och jag har sovmorgon till tio över 11. Men här ska man trotsa allt och ge sej iväg på en morgon promenad! Har slängt i mej en flaska vatten och en banan nu. Känner mej väl inte direkt övertaggad, men wtf, det blir skönt när man kommer in och får käka ordentlig frukost och ställa sej i en varm dusch. HEJA!

Tror inte det händer något utöver det vanliga i skolan idag, efter da school så ska jag och Ellina färga Ellens lååånggaaa hår! Hihi. Också blir det lite stan också :)

Ha en bra dag alla! Nu ska jag ut i mörkret, scary..

proud

Jag är så stooooolt över mej själv, tralala. Jag gjorde matteläxan på tåget istället för att sova! Och det gick riktigt bra faktiskt. Det här ska jag börja ta för vana, man har ju liksom en timme där på tåget som man måste ta död på, och då kan man lika gärna göra något vettigt.

När jag kom fram så gick jag i vanligt ordning och handlade, och det var längesen jag handlade såhär nyttiga grejer kan jag säga. Vad har hänt? Nu sitter jag och käkar naturgodis och kollar på Wallander! Älskar naturgodis, äter det lika gärna som chips eller nåt sånt. Älskar cashewnötter med sourcream & onion-smak :D



Omg, såg nu att på en påse står det "wasabi nuts" alltså va??????? Hur kan man vilja äta nötter som smakar wasabi!? Wasabi är det äckligaste som finns, näst efter sushi laxen med ål-konsistens. *ryser*

shoes

Har nyss vart ute på en jättehärlig sparktur med mamma och vovvarna. Världsbäst sparkföre!
Imorgon ska jag gå på skojakt har jag bestämt. Vet ett par superbra vinterkängor som jag ska köpa (bara dom finns i gävle och i min storlek, *pepparpeppar*) också ska jag köpa ett par till liknande höst/vår kängor som dom som gick sönder. Så får det bli!


Dom här vinterkängorna ska jag leta tag på. Julia har lovordat dom starkt och sagt att det är dom bästa skorna hon haft.
Håll tummarna att jag hittar dom!

deliver us from free will

Godmorgon! Vaknade faktiskt redan kl 11 imorse, det är ganska fantastiskt för att vara mej en söndagsmorgon. Klev upp och käkade gröt till frukost, var jättelängesen jag åt det till frukost. Skitgött! Har ingen aning vad jag ska syssla med idag. Som vanligt på söndagarna så vill jag bara hem till Gävle igen, hem till min söta lilla lägenhet. Har massvis med plugg som jag borde ta tag i just nu, men jag oorkaar iintee.

Sitter och funderar på huruvida jag ska köpa ett par jeans som jag hittade på Vero Moda eller inte. Det var ungefär dom perfekta jeansen som jag har letat efter hur länge som helst, men dom var relativt dyra.. men det känns väldigt frestande att köpa dom. Fast å andra sidan så vore det ju bra att spara dom där pengarna. Aaah, blir tokig!

Byebye!

cold

Näe, vad är det här för kyla? 22 jäkla minusgrader! Håller ju på att dör så fort man går utanför porten. Och lagom till den här kylan så har mina kängor gått sönder.. just my luck. Åker hem till Edsbyn idag, ska hänga med Britta ikväll och bara chilla och kolla på Mello som går av stapeln ikväll. Azuumm :)

Ha en bra lördag!


weheartit

fredag



Ligger i sängen nu och ska kolla på nyaste grey's anatomy avsnittet och sen sova. Har haft en jättekul kväll tillsammans med Ida och Nadine! Det blev käk på nian till att börja med, jag åt en jättegod kycklingsallad, sen kikade vi runt lite i några butiker och till sist, bio. Vi såg mästerkatten i 3D, asgullig och rolig film verkligen haha :)

Idag fyller även min fina syster 22 år! Grattis

goodnight

Jorå, jag lyckades hitta den där energireserven ändå, och nu känner jag mej nöjd och glad. Körde ett styrkevarv med fokus på mage och rygg också körde jag 60 min på löpbandet, gick 15min och sprang 45min. Sen så tog jag tag i städningen direkt när jag kom hem, alltid lika skönt när det är klart.

Imorgon är det freeeedaaag, hallelujah. På kvällen blir det käk på stan och bio med Nadine och Ida! Kanon :)

Godnatt

it takes a fool to remain sane

"Jag själv på scen iklär mig i mina mer utåtriktade sidor, men det jag sjunger om är det där jag lämnar vid sidan om scenen. Jag sjunger om det som är svårt med livet. Det som är jobbigt, det som gör tillvaron emellanåt svår att uthärda. Jag vill skriva om livet. Men jag vill skriva om livet på ett sätt så att det ger lyssnaren styrka och hopp om att livet har en ljusning."

- Ola Salo

The Ark – No Uriel
The Ark – Disease



torsdag

Blöööhh vilken extremt SEG dag! Har vart jättetrött hela dagen och känt mej rätt off. Hoppas det blir bättre imorgon. Just nu sitter jag och försöker hitta nån form av reservförråd av energi, men det går inte så värst bra. På något vis måste jag iallafall försöka lyfta arslet, för här kan jag inte sitta och dega hela kvällen. Lägenheten kommer ju inte städa sej själv tyvärr, också ska jag hinna med att gymma också. Hejaheja....


hallelujah..

.. äntligen har jag fått ny internettid så nu slipper jag leva med ett internet som är segare än segast. Det firar jag med naturgodis och en massa youtube-klipp. Tittar på The Ark-klipp och gråter en skvätt, tittar på Ana-Gina klipp och garvar läppen av mej. Mään vad fint. Ikväll är det ju "livet blir bättre" på 3an också. Det ska jag titta på och gråta några skvättar till.

Hade fäktning på idrotten idag, fett kuuuul. Fast huvudet kokade innuti den där hjälmen. Tur att det var sista lektionen. Efter det så gick jag upp till gymmet en sväng och körde litegrann.

Hejdåå


Här har vi Ellen Perman, 9 år.

RSS 2.0