keep the earth below my feet

Jooo men såatteee, vem har tagit helg nurå såhär på en torsdag om inte JAG. Och många andra också, but still. Så himla underbart! Och som om inte bara det vore nog så kommer den här helgen bli bäst, längtar som en tok.

Ska faktiskt inte unna mej en fet sovmorgon imorgon, ska nämligen till gymmet direkt på morgonen. För första gången efter ett långt uppehåll. Men nu har jag betalat avgiften och grejer så nu är det bara att börja kötta igen. Typ, lite. Hehe.

Sen efter att jag har gymmat och duschat så ska jag möta upp Ellina på stan för shopping, käk och sen filmmys eller något sånt. Och sen på lördag så väntar biobesök och annat trevligt med en väldigt fin person. :)

Hööres
Puss!

I must live with my quiet rage

Sitter i soffan just nu med alla böcker uppslagna och hade tänkt (och borde) plugga. Men gör jag det? Nä. Oh well, what to do.
 
Kolsvart är det här också. Inte en endaste liten sketen lampa är tänd, och jag sitter för bekvämt för att orka resa mej och tända dom. Lite mysigt å. Känner att jag är på tänkar-humör, sådär när man funderar på allt och inget typ. Dessutom går Mumford and sons nya skiva Babel på repeat. Iaf favoritlåtarna. Guuuud vad bra dom är alltså. Finner inga ord. Förstår inte hur man kan komponera sånna melodier och framförallt - skriva sånna texter. Var finner man sån inspiration? Gaah, blir knäckt för det är så bra.
 
Mumford & Sons – Lovers' Eyes 
 
"Do not ask the price I pay
I must live with my quiet rage
Tame the ghosts in my head
That run wild and wish me dead"
 
 

don't fight it we've been running for far too long

Sitter just nu och multitaskar utav bara helvete ska ni veta. Kollar på Beck, pratar i telefon och kollar på klääädeeer. En ny vinterjacka närmare bestämt. Mamma har lovat mej en ny, så nu ska jag hålla utkik efter nån snööggg. Börjar ju dra ihop sej mot vintertider nu. Huaa.. längtar INTE. Fryser ju för tusan redan nu när man går utanför dörren.
 
Imorgon är det måndag och skola, och det längtar jag inte heller efter. Vill att den här veckan ska svischa förbi fort som attan och att det ska bli helg igen.
 
Nattiii ♥
 
Thriving Ivory – Where We Belong

jag vill ha fria vägar ut

Har haft den absolut tråkigaste helgen på länge. Men det var nog nödvändigt för nu mår jag betydligt bättre, får se om jag orkar ta mej till skolan imorgon eller inte. Sitter just nu och kollar på Prison Break och väntar på att klockan ska bli kvart i 4 då bussen går och jag börjar resan mot Gävle igen. Gillar faktiskt resan mellan edsbyn - gävle ibland. När det är mycket folk och allt uslas, då vill jag spy på allt vad xtrafik heter. Men när det inte är så mycket folk och man får sitta i lugn och ro och lyssna på musik, då är det helt ok faktiskt.
 
Har även äntligen skickat in ansökan om körkortstillståndet, så nu får jag börja övningsköra snart. Woopwoop. Spännande.
 
Nu ska jag gå ner och äta nånting.
Herråå
 
Bild på finaste Plura :*
 
 

hypnotisören

 
Åååh längtar SÅ mycket, den här filmen kommer vara beyond epic. Jag bara vet det.
 

Pardon me for my lack of excitement but i'm not entirely thrilled

Vad leeesss jag är, vaknade imorse och var mer förkyld. Så den här helgen blir inte alls som jag ville att den skulle bli. Sitter på tåget nu, blir förmodligen hemma hela helgen för att kurera mej. Inte kul... 


Sep. 20, 2012

Tjaaa, sjukt vad dålig jag är på att blogga märker jag, hehe. Ligger i soffan nu och försöker hämta energi åt att plugga lite. Men finns inte mycket energi kvar efter den här evighetslånga torsdagen kan jag säga! Usch vilken dryg skoldag.

Dessutom så har jag en förkylning som lurar i kroppen, ont i halsen och känner mej lite hängig. Inte kuuuul... less man blir. Har varken tid eller lust åt att vara sjuk nu. Meen, what to do?

Rockade lockar, kavaj och boyfriend-jeans idaaag dåå.


Try to have fun in the meantime

Fytusan vad jag hatar torsdagar, blää. Men det har rullat på hyfsat ändå. Skolfoto hade vi idag också, heheh vilket skämt. Hatar skolfoto.

Imorgon är det freeedaag och jag ska hemåt hälsingeskogarna. Mm, yep.

Huj


'cause you and I, we were born to die

Men ä ja nå trött ällää.
Dagen har varit bra iallafall! Hade crosstraining (löpning med styrkestationer) på idrotten som var. så. jävla. kul. och. jobbigt. Var sjukt otaggad och trodde jag skulle dö eftersom det var så längesen jag sprang nu, men det gick superbra. Sprang hela rundan i fullt acceptabel fart och utan större svårigheter. *klapp på axeln*. Jag som hatar att springa tillsammans med folk får nog kanske börja ändra på den åsikten, man blir ju klart mer peppad med sällskap. Och nu har jag ÄNTLIGEN fattat hur hälsans stig-slingan i boulongern går, hehe.. har sett skyltarna men aldrig riktigt fattat..
 
Andra höjdpunkter med denna dag:
1. god mat på lunchen, åt som en hest.
2. suttit i solen med Ellina och Jones.
3. åt en förjävla god bulle.
 
Nu sitter jag och samlar energi åt att gå och handla, suck. Måste först bara bestämma mej för vad jag vill äta ikväll. Vilket tycks vara mission impossible.
 
Herråå
 
 

På tåget

Sitter just nu på tåget som ska ta mej tillbaka till Gävle, har sovit hos Britta inatt i hennes och Mathias nya lägenhet, mycket fint var det! Och vi hade det riktigt mysigt.

Nöter sönder Six degrees of separation med The Script dessutom som Adina tipsade om, och givetvis är den typ världsbäst, mmm mys. Har ni inte hört den måste ni lyssna.

Pösshej


Sjuk i huvudet (ha-ha)

Detta är verkligen inte min dag alltså, fytusan. Vaknade med en slags oros-känsla i kroppen men struntade i det och knatade iväg till skolan i vanlig ordning. På första lektionen kan jag inte se ordentligt och blir alldeles yr, sedan byts det ut till en exploderande huvudvärk och illamående. Usch, inte trevligt! Fattar inte vad det beror på riktigt heller, för sjuk är jag inte, gick nämligen hem och tog en Alvedon + sov i dryga 3 timmar och nu mår jag bra igen!

Om någon smart människa vet vad jag lider av så får ni gärna kommentera. Haha.. nu ska jag äta mat iallafall, är sjukt hungrig.

Puss


You won't find faith or hope down a telescope, you won't find heart and soul in the stars

Fick en liten pik av Ellen ikväll för mitt bloggande, eller snarare bristen på bloggande kanske man ska säga, haha. Men har varken haft tid, ork eller inspiration.
 
Har iallafall haft en fantastisk helg här in g-town, hur bra som helst typ.
Nu ligger jag och lyssnar på mysmusik och ska väl snart sova, om jag kan dvs, hehe. Känner mej inte riktigt redo att kicka igång en ny skolvecka än.. känns som att jag inte har koll på läget, blir stressad av det.
 
Jao, det var väl det jag hade på hjärtat ungefär.
Får väl se när nästa uppdatering kommer, kan bli om 30 min eller 30 dagar, you never know.
 
♥ take care
 
Natasha Bedingfield – Neon Lights
Skillet – Yours To Hold - Acoustic
Tiffany Alvord – Ours (originally by Taylor Swift)
The Script – Science & Faith
 
 
 

Söderhamn --> Gävle

Påväg från Söderhamn hemåt Gävle nu, fast hade hellre stannat i Söderhamn. Veckan kommer kännas evighetslång.

Pusshääj


dom gör det igen


RSS 2.0