All the crazy shit I did tonight

Taggad till tusen! 2night's gonna be awesome :D


All these things that i've done

Haft en mycket bra dag/kväll med kusin Britta, finns ingen som förstår mej lika bra som hon! Vi är exakt lika messed up, haha. Vi drog på en liten picknick vid lillbo dammen i solskenet, sen har vi hängt här hemma och kollat på film. Lite soft sådär :)

Ligger och kollar på OTH nu och taggar för imorgon, längtar så mycket!!!

Godnatt!


lördag då

Hemma från vad som var tänkt att bli en ultrasnabb vända till Gävle, som tillslut blev mer som en vanlig hederlig shoppingdag på stan. Inte mej emot! Vi började med att snabbt gå till lägenheten och packa och fixa lite grejer. Sen så blev det stan för lite shopping. Kulkul! :) Mötte även upp Ellen en snabbis innan vi drog hemåt hälsingeskogarna igen. Jag och Pelle har taggat sönder inför Valborg hela dagen så nu vill jag bara ha måndag DIRR, hehe. Grillning och party, yeaazzzz.

Imorgon ska jag iaf hänga med kusin Britta, gööttt.

Kaoz

Har haft en mycket mysig kväll! Men också lite kaosartad då jag haft fullt upp med att styra om planerna inför Valborg helt totalt, hade tänkt vara i Gävle men det blir Edsbyn istället. Önskar att jag kunde vara på båda ställena samtidigt, men tyvärr så går ju inte det. Aja, blir nog bra de där!

Så imorgon blir det en hastig tripp till Gävle tsm med Pelle för att hämta saker till Valborg.

Det är kaos i mitt huvud just nu, haha.. Hatar känslan när allt är så fruktansvärt ostrukturerat hehe.

Nä, nuså ska jag sova!
Natti


Långhelg hallelujah!!

Sitter på tåget nu som just rullade iväg, hem till hälsingelugnet ett tag.

Hade endast två lektioner idag då vi i grupp 2 inte hade någon matte, score! Så under den håltimmen stack jag hem, packade om väskan, köpte smink på stan och gick sen tillbaka till skolan. Chilligt.

När jag kommer hem så ska jag slänga i mej käk, fräscha till mej lite och sen dra upp på byn och träffa edsbytjejerna.

Au revoir tout le monde!


It's my heart you're dealing with

Godmorgon! Sitter och väntar på att Ellen och Ellina ska komma hit nu, sen ska vi gå till fjärran höjder. Har bad på idrotten nämligen.

Drar hem till Hälsingland ikväll, chiiilll.

Hörs huj!


Åka longboard

Nationella gick bra, gick därifrån och var faktiskt supernöjd! Gick sen på stan med Ellen och Ellina, Ellina köpte longboard! Niice. Sen käka jag och Ellina lunch på donken och åkte sen hem till henne och invigde longboarden. Så jäkla roligt!!

Är ganska nyss hemkommen nu, ska springa iväg till Coop och köpa kycklingnudlar nu, orkar inte göra riktig mat, sen blir det något avsnitt SATC, eventuellt en powernap och sen gymmet!

Hujj

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2701915/images/2012/pic_200036434.jpg" class="image">


I hardly know you but I don't wanna let you go

Tjaa, hur mås det idag? Jag har vart trött som ett as hela dagen, men nu känner jag mej ändå relativt pigg. Imorgonbitti ska sista delen av svenska nationella göras, skönt att ha betat av det. Och plus att vi bara har nationella på hela dagen, sååå skönt att vara ledig sen! Sitter och käkar lite nu, ska snart ut och möta upp en vän som jag ska umgås med en sväng. Annars har jag inget mer som ska göras ikväll, har väl lite plugg som jag egentligen borde ta tag i. Men inget direkt akut, så det får vänta. Hörs! :)

Godmorgon

Morsning korsning! Är alla ettor taggade för nationella eller? Nä, inte jag heller. Men lycka till allihopa iaf :)

Höres


oh, this is how it starts



Swear you hit me like a vision
I, I, I wasn't expecting
But who am I to tell fate
Where it's supposed to go?



Noodles

Idag hade jag och Madde vår obligatoriska nudeldag, fint skare va!


@ resecentrum

Sitter på resecentrum i Sandviken nu och ska vidare hem till Edsbyn. Hade det supermysigt hos Ellen igårkväll tsm med henne och Madde! Käkade godis och kollade på Harpers Island.

Britta hämtar upp mej i Bollnäs sen, så ska jag sova hos henne inatt. Kusintid, love it.


Update

Hejhej! Har inte så mycket inspiration till att blogga just nu som ni kanske märkt. Skönt med fredag imorgon iaf! Plus att jag har svenska talet överstökat och bara en eller två lektioner imorgon! Underbart. Imorgon ska jag och mina fina vänner Madde och Ellen ha Harpers Island-marathon, wiho :D Älskar den serien!!

Ha en bra kväll :)


Vuxenpoäng

Tvätta, städa, handla, diska och skriva tal är vad som står på schemat ikväll! Inte kul på en fläck, men nödvändigt. Och enormt skönt när det väl är gjort.

Hörs!


upprörd

Aaaah jag blir galen!! Stör mej så enormt mycket på när blondinbella kallar folk för "coola". Det är inte just att hon kallar dom cool, det är att dom hon väljer att kalla för "coola" är enbart folk som ungefär skapat 250 företag innan dom fyllt 9 år eller folk som är med i *Unga Aktiesparare* osv.

JAG SKULLE KUNNA JOBBA PÅ DONKEN OCH ÄNDÅ VARA SJUKT COOL SÅ DET SÅ

godnatt


Good evening

Madde har dragit hem, ska skriva mitt tal ikväll, tänkte även dra ut och springa lite spontant, men så när jag väl bestämt mej så såg jag att hade glömt springskorna hemma i knöa.. Typiskt! Så det blev en promenad istället.

Nu har jag i princip gått dit näsan pekar ett bra tag, är nästan lite lost.. Haha, illa.


Harpers Island

Hänger med Madde hemma hos mej nu! Har käkat nudlar (varför bryta ett vinnande koncept liksom?) och nu kollar vi på Harpers Island, en asbra skräck/thriller serie! Kan rekommendera den till alla som gillar filmer och serier inom den genren.

Hörs!


Godmorgon

Tänkte vara hurtig och ut och springa imorse, men det sket sej. Var så sjukt trött. Orkar inte skolaaaaa.... är sjukt otaggad, haha.

Ha en bra dag!


there's a calm before the storm

Sitter och bara stormtrivs av att befinna mej i min egna lilla söta lägenhet som är så underbart petit men ändå så braaaaaaaaaaaa. Vad nöjd jag kände mej med livet helt plötsligt, mmmmm.

Annars då, lyssnar på massa bra musik på min "sånt som är viktigt"-lista på spottie. Just nu spelar Have You Ever Seen The Rain med Creedence Clearwater Revival. Så braaao. Sån musik som min papi lyssnade på när han var ung tror jag. Har någon låt med Satus Quo också som jag tycker är bra, dom vet jag att han brukade lyssna på. Tycker det är lite coolt jag rå, för när han berättade att han brukade lyssna på dom förut också kollade jag upp dom på spotify, då kände jag igen ungefär varenda låt!? Fast hade ingen jäkla aning om att det var dom som hade gjort låtarna. Och likadant är det med många andra sånna band. Fräsigt.

Nu ska jag kolla på OTH, school shooting-avsnittet. *Gruvar mej*

BAJBAJ!

Sånt som är viktigt.
Creedence Clearwater Revival – Have You Ever Seen The Rain

I don't blame you for being you, but you can't blame me for hating it.

Hade en bra kväll igår! Började med fika i överflöd också spelade vi Med Andra Ord, sen fick vi något ryck och fixade skjuts till norrfly! Scaaryy, dock var det bara jag och Pelle utav oss som följde med som vågade oss in, haha.

Kollar på OTH just i detta nu, världens bästa serie näst efter PLL! Snart ska jag dock dra mej mot bussen och Gefle city. Åh vad jag har saknat det under lovet.

Hörs!


champagne for my real friends, real pain for my sham friends

Godmorgon. Hur lever livet med alla idag?
Jag ba chillar gaaleeet just nu, lyssnar på musik och filosoferar lite bara. Ikväll ska jag träffa i stort sett hela *edsbyligaN*, coolish. Vi ska ha fikakväll, vilket tydligen innebär att jag måste baka. Hoho, detta kan bli spännande. Ryktades om att vi skulle spela Med Andra Ord också tror jag? Och det slår ju aldrig fel.

Annars var det väl inte så mycket mer tror jag.
Ha det gött!

could you love me anyway

I am what you see
I am not what they say
But if I turned out to be
Could you love me anyway?


Promenix


Bilder


Hos min vanilla bear

Tog cykeln upp på byn och mötte Adina! Fikade/åt på café centrum och nu är vi hemma hos henne och kollar på criminal minds :D mys!


Regn

Kom nyss hem från Gävle. Blev en blöt cykeltur hem från ovanåker, haha. Nu medan jag ändå är igång så ska jag ta med mej Melker eller Plura ut på en liten löparrunda. Älskar att springa i regn.

Hörs!


Tonight's gonna be fabulous

Sitter på tåget påväg till Gävle. Längtar så otroligt mycket efter att få träffa mina fabulösa brudar nu alltså! Kommer bli en grymt mysig kväll känner jag. Först ska vi ut och äta och sen ska vi ha skräckfilms-marathon all night long.

Hörs!


the trick is to keep breathing

Häjhäj! Kom nyss in från en lång skogspromenad med mamma och hundarna runt berget, skönt.  

Hade en bra kväll hos Britta igår, kollade film, pratade, dampade, diskuterade vad vi lider av för fel osv. Mys. Imorse efter att vi käkat frulle så kollade vi på en asbra thriller, Seven tror jag den hette. Sjukt bra! Sen skjutsade Britta iväg mej hem till Pelle. Där plöjde hon och jag också en skitbra film, också bakade vi cheesecake.

Ikväll ska jag bara ta det chill, kolla på nån bra deckare och sen soovaaa. Lider av allvarlig sömnbrist nu alltså.
Imorgon tar jag tåget neråt Gävle för att ha en skräckisafton hos moi med mina partners in crime som bor dänne bortåt. Fint.

Funderar på att kolla igenom alla millenium filmerna igen. Utan tvekan världens bästa deckare, är så sjukligt fascinerad av Lisbeth Salander???? Nästa gång jag ska på nån sorts maskeradfest ska jag vara utklädd till henne. Stencool.

Herrååå



Fotovägg


Dagen efter

Ja, som ni kanske förstår av förgående inlägg så hade jag en riktigt bra och rolig kväll igår! Och skorna höll den här gången också haha. Träffade massa vänner som jag inte sett på länge och även en massa nytt folk. Verkligen skitkul var det, tack allihopa!!

Idag ska jag träffa min moster Hanna som är hemma från Sundsvall, och ikväll blir det en chillkväll med kusin Britta, finfint!

Pöss


Party

Haft så jääkla kul ikväll!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2701915/images/2012/pic_197419051.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2701915/images/2012/pic_197419052.jpg" class="image">


fest, röj, dansa, pausa

Panetoz – Dansa Pausa Radio House-remix

JAG ÄR SÅ TAGGAD!!
Kl 3 kommer Pelle hit och hämta mej så åker vi upp på byn till Lollan där denna episka fest ska äga rum. Ska äta pizza och fixa en massa. Sen kommer det mer folk och vi ba köttaaaarrrrr. ÅH VAD BRA DETTA SKA BLI. Mina monsterklackar är redo att invigas, igen. Ska försöka att inte bryta av klacken på dom igen.

NU MÅSTE JAG GÅ OCH TAGGA SÖNDER NÅGONANNANSTANS
Hejdå alla fina påskkycklingar, hoppas ni får en vild, mysig, trevlig eller galen afton.


Jag och finaste Pelle på skolavslutningen!

Somewhere, a clock is ticking

Kom ganska nyss hem från byn, var där och träffade favorit pelleponken och kollade film, fast det blev mestadels prat och skratt! Bra fredagkväll helt klart.

Nu ska jag kolla något avsnitt OTH och sen sova, imorgon är det feeeest som gäller!

Pussgodnatt


Goodmorning

Godmorgon på er!
Känns underbart med lov alltså, men självklart så vaknade jag sjukt tidigt imorse, haha. Slår aldrig fel.

Har nyss kollat på det allra sista OTH avsnittet, känns skitsorgligt!?!? Men det var en bra avslutning iallafall, fällde minsann några tårar. Så nu är det bara att börja kolla om från säsong 1, haha.

Om en stund kommer Britta och plockar upp mej, så ska vi hänga ett tag rå.

Hujjjjj


Påskloooov

Jorå, jag vaknade på betydligt bättre humör än det jag somnade med igår! Måste sluta ödsla energi på sånt som är helt ovärt att bry sej i.

Haft en mycket bra dag. Ingen franska, blev förflyttad från retardgruppen till nästan-smart gruppen på matten (vad hände där egentligen!?), köttade och hade kul med Ellina på gymmet under håltimmen, avslutade dagen med en påskgruppkram och nu är jag snart påväg hem till byn. Hoppas mamma och pappa gör god mat ikväll, hihihiho.

PÅSKPUSS! :*


I've got a backbone stronger than yours

Trött på respektlöshet, lågstadiefasoner och falskhet... trött på folk som sätter sig själva på en piedestal och tror att dom lurar alla runt omkring när det egentligen är löjligt genomskinligt. Give it a break.

Gaah! Exploderar. *Räkna till 10*.

Nu ska jag försöka sova bort det här. Last day innan påsklovet imorgon! Wihooo.

Godnatt!





Avril Lavigne – Nobody's Fool






Hellooooo

Slutade innan lunch idag, så skönt! Drog och gymmade med Ellina när vi slutat. Kom ganska nyss hem men känner mej redan lite uttråkad, ska dra ut på en löparrunda nu innan jag slänger mej i duschen. Körde inge kondis på gymmet så då tar jag det nu!

Hörs sen rå


ÄNTLIGEN

Finally!!! Uppsatsen om media är äntligen klar. En enorm vikt har precis lyft från mina axlar, underbar känsla. Nu kan jag börja se framemot lovet! Fest på lördag, wihooo, längtar!

Var med Madde efter skolan, hängde här och käkade nudlar (standard) och försökte plugga, hehe. Hon fick också äran att hjälpa mej med en katastrof i tvättstugan, haha. Imorgon blir det gymmet efter skolan med Ellina! Har inte tränat något alls den hör veckan, känns förjävligt. Det blir det ändring på imorgon.


Pics

Två bilder sen klassfesten, på Valborg kör vi igen. Bästa klassen!


I'm not crazy I'm just a little unwell

Känner mej trött, less, har ont i skallen osv blablabla, blääää.. Behöver verkligen lov nu alltså. Can't wait! Men först måste jag få svenska/sam avklarad, vilket inte är det lättaste. Usch.. Den där jäkla uppgiften hänger över mitt huvud som ett stort fett åskmoln.

Let's get to work.
Hörs då huj


Motivation

Sitter på bussen påväg hem efter en härlig och avslappnad helg i knåda! Britta var snäll och sov kvar med mej igår eftersom jag var skraj, haha. Ensam i stort hus mitt i skogen liksom... Njaaa. Runt halv 12 var vi ut på en lång åktur, älskar att åka bil och dunka bra musik på högsta volym. Älskar att Britta har körkort, höhö.

Har tänkt skriva bokrecensionen som ska redovisas imorgon på tåget hehe. Får se hur det går. Måste sluta skjuta upp allt till sista sekund.

Fick skjuts av moster Carina till bussen. Hon sa till mej att när hon tänkte på mej i framtiden så trodde hon inte att jag skulle ha något vanligt jobb utan att jag skulle jobba typ mycket internationellt osv. Kände att jag fick tillbaka lite av motivationen som jag saknat på sistone. Jag ska fan till toppen bitches!! Höhö


RSS 2.0