btw...

... jag är galet sugen på godis.
Imorgon ska jag frossa sönder, wonderful.


svammel

Borde verkligen sova, är sjukt trött. Men självklart så struntar man ju i det och kollar på House istället. Yep. Kommer vara fett död imorgon. Och jag som höll på att försova mej imorse.. kommer ju antagligen göra det imorgonbitti också.

Kom på en till sak jag verkligen borde göra också, och det är att läsa i svenska boken "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" den ska nämligen vara utläst om ca 2 veckor.. good luck känner jag då.

Shit vad jag är pessimistisk nu, men wtf. Och jag bara svamlar om massa onödigt, men så är det nu.

Det kommer kännas sjukt konstigt att inte åka hem något i helgen, inte träffa mamma och pappa eller nå annat edsbyfolk på två veckor. Men snart blir man väl van antar jag, fast det känns konstigt just nu. Som tur är så har jag ju Ellen och Ellina som jag ska spendera helgen med och ha det trevligt! Blir ju asbra det med :)


Home

torsdag


Såhär fint var det i boulognerskogen ikväll!

Så, då har man gjort ännu en torsdag. Helt okej dag! Hade 3 timmars hål idag, så jag Ellina, Ellen och Jones drog till Valbo haha! I brist på annat att göra liksom. Vi gick iallafall runt i lite butiker, jag köpte en mascara. Sen vart det äppelpaj på donken, yuuummm! När jag kom hem från skolan så gick jag på ica och handlade lite frukost, sen vart det en springtur i boulognern, dusch, städning och käk. Och nu ska jag plugga lite franska!

Imorgon är det fredaaaag, underbart! Då ska jag hänga med Ellen och Ellina, blir filmmys och massa godis! Kanoners :)

jag vill ha......

- Oändligt mycket pengar! Tänk vad underbart att bara kunna plocka ut en sissådär 15 000 kr och köpa allt man vill och ändå ha pengar kvar på kontot. Skor, kläder, smink, gymkort på nåt asbra gym, mer kläder, resa och bara hitta på massa kul! En vacker dag, ska jag bli rik.
 
- En äppelpaj från donken. Satan i gatan vad gott det är.


ashton kutcher

Såg första avsnittet av two and a half men med Ashton Kutcher imorse! Sjukt bra var det, tror till och med att den här säsongen kommer bli nästan bättre än föregående. Ashton Kutcher är ju så sööt, och dessutom hur rolig som helst! Full pott.

http://free-tv-video-online.me - här kan ni se avsnittet + alla andra serier! Världsbäst.


onsdag

Hade världens chillaste dag idag! Och faktiskt utan helt onödiga håltimmar. Började tio över 11 och hade bara två lektioner! Sista lektionen var idrott, orientering närmare besämt. Och tro det eller ej, men det var faktiskt helt ok! Och det gick faktiskt riktigt bra för mej och Ellina, hitta nästan alla kontroller och sprang på riktigt bra tid. Wiho :D
Så nu är jag hemma iallafall, har duschat och hoppat i ziperallen, ska snart värma på lite skaldjurssoppa som jag ska käka ikväll, göööött!

Dagens garv:
Ellen: Alltså jag svär inte alls lika mycket nu som jag gjorde förr! Fan vad bra!


Vi hittade snygga mössor inne på HM idag!
... Jones ville bara vara med ändå.



tisdag

Tjo! Skapligt onödig skoldag idag, känns som att det enda vi gör är att ha håltimmar, haha.. Efter skolan så drog jag hem dirr och slängde i mej en banan och drickyoghurt. Sen cyklade jag iväg till Fjärran Höjderbadet! Och tack vare Olles extremt pedagogiska vägbeskrivning i skolan idag så hittade jag nästan direkt, wihoo. Simmade faktiskt ungefär 3 km också, simma är en grymt skön motionsform. Vart inget gympass innan tyvärr, det är bara skit-tider på dom gemensamma gympassen och att gymma själv är mycket dyrare. Menmen!

Nu har jag käkat kvällsmat, packat idrottsväskan (tagga orientering i sätraskogen... wohoo...?) och resten av kvällen blir det bara chill.

Btw, Jones gav mej just en überbra nyhet på facebook! Dom har tagit tillbaka ballerina kladdkaka på donken!!!!! Vilken lycka alltså. Bäst för han att han inte skojar med mej..




underbart

Det är så himla skönt att lägga sej i sängen med alldeles nytvättade sängkläder! Det känns så fräscht och luktar asgott. Myyys..

Ligger och kollar lite halv på scrubs nu, tänkte vara lite våghalsad och kolla på Criminal Minds, men jag känner att jag inte är riktigt redo för det än.. haha. Jag känner mej faktiskt hur trygg och lugnt som helst även fast jag bor själv, men man vill ju inte utmana ödet. Men nu ska jag iallafall kolla på skivan med extramaterialet från Sex And The City. Hoppas det är nå roligt!


ledig måndag, skööönt



Mina fiiinaa nyyyaaa, 699:- på Eurosko.

Ikväll runt 16.15 lämnade min kära mamma mej för att åka hem till Edsbyn igen. Vi har hunnit med att tämja tvättmaskinerna, shoppat och bara umgåtts. Har vart jättemysigt att ha henne här! Min mamma är bäst. Så nu sitter jag är i min ensamhet och pluggar lite smått, har ju inget dunderplugg som behöver tas itu med just nu faktiskt, men alltid finns det ju nåt. Vart och handlat har jag också hunnit med ikväll, yepyep. Dom borde verkligen börja känna igen mej nu på ica, hehe.. stammis på mini-ica.

Imorgon ska jag träna! Funderar på att köra ett riktigt pang-pass: löpning till fjärranhöjderbadet, köra ett gympass där + simma några längder. Det är om jag känner för att lägga ut en hundring på träning dvs.. men det kan det ju vara värt! För ombyte förnöjer och jag kan kräkas på mina vanliga löparrundor just nu. Måste ha lite omväxling om jag ska kunna hålla motivationen uppe.

Puss!


drama

Det slutade med att Britta sov över här! Så just nu ligger hon och snarkar och sover djupt här bredvid mej. Själv kollar jag runt på facebook och tar det chill, kan inte sova riktigt än. Är förresten sjukt rädd att jag ska kvävas av min tandställning inatt, någon med erfarenhet som vet om det kan hända??

Vi har iallafall haft en asnice kväll med diverse onyttigheter, prat och SATC! Dock tog kvällen en dramatisk vändning när jag, klantarslet själv, spillde vatten över min älskade dator. Paniiiiiiiiikeeen... muspekaren slutade fungera och laggade sönder och jag ville dö. Men nu har allt återgått till det normala, både muspekaren och min livsglädje. Men det var ett enda stort mörker där ett tag ska ni veta, jag såg mitt liv och min ekonomi passera i framför ögonen på mej.


Jag för x antal timmar sedan när datorns tillstånd var kritiskt.

beautiful

Det är så sjukt fint ute nu! Tror faktiskt att jag ska ta en promenad nu, eller så lägger jag mej ute på altanen och läser lite i "Before I Die". Men det lutar åt en promenad, jag som inte ens gillar promenader vanligtvis, hehe.

Har iallafall nyss kollat på nyaste how i met your mother avsnitten, braaaa som vanligt. Målat naglarna har jag också gjort.

Tandställningen gör sjukt ont nu, this better be worth it.

Hörsdåhuuj.


braceface

Har nyss vart väg till tandis och blivit braceface! Fast det syns knappt, thank god. Dock hörs det, haha. Låter som att jag har svullen tunga. Har en sån här tandställning som liksom sitter i gommen och som man kan ta ur och sätta i själv också är det som en smal ståltråd som går över de tänder som ska rättas till bara. Tog förresten cykeln dit faktiskt, till tandläkaren alltså, for old times' sake typ. Och för att det var fint väder. Och för att få lite motion. 

Igår så hade vi sovmorgon ju, var huuur skönt som helst! Låg och drog mej i sängen och kollade på Vakna! med the voice. Sen efter skolan så gick jag och Ellina hem till mej en sväng innan vi drog oss vidare till tågstation, men sjääälvklart så var tåget 50 minuter försenat! Suuuck.. så då mötte vi upp två utav Ellinas kompisar, Petra och Linnea, så då gick vi 4 och tjockade oss på Donken. Nice. Sen gick jag, Ellina och Petra tillbaka till tågstationen och åkte hemåt! Jag gjorde matteläxan på tåget också förresten, DUKTIG!

Ikväll ska jag hänga med Britta, azuuuuuum!



c'est chouette

Solen skiner, svenskan är klar, vi har sovmorgon och det är snart helg! UNDERBART



godmorgon!



Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre

jag har roliga kompisar

Just nu på facebook
Jones vs. Ellen !!!!

Ellen Perman: om jag hade viljat pratat med ett rövhål hade jag fisit.
Jones Maouane: du borde sätta en blöja över ditt ansikte, DET ÄR DÄR SKITEN KOMMER UR
Lisa Östergrens: oh snap
Ellen Perman: jones, du är sätramongot/peddobear. thats all i need to say.


it's a pleasure for me to be able to say....

... JAG ÄR KLAR MED SVENSKA UPPGIFTEN!!!!1 :DDDD
Do the happydance.

Det känns som att 100 tons vikter just har lättat från mina axlar. Och jag blev faktiskt rätt så nöjd också, det trodde jag inte! Det var lite spännande, för jag gick in i nån form av trans där ett tag. Jag skrev så det kokade ur öronen och det slog gnistor om tangenterna. Och jag lovar att när jag läser igenom skiten imorgon så kommer jag inte minnas hur/när/varför jag skrev minst hälften utav det. Men just för stunden så känner jag mej nöjd iallafall!

Nu ska jag locka mitt hår och sen soooovaaaa. Så gott som jag kommer sova inatt har jag inte gjort sen den förbaskade svenskauppgiften landade på bordet framför mej.

höst

Nu är det verkligen höst alltså, det är gula löv på trottoarerna och det är kyligt i luften. I kinda like it! Så länge det inte regnar, då suger det.

Klev alltså upp skittidigt imorse för att gå på matten och sen ha 3 timmars hål, fett ovärt! Men jag och Ellen drog iallafall hem till mej då och chillade järnet och drack te. Efter skolan så drog jag en snabbrunda på stan, köpte en basic svart hoodie från HM. Älska huvtröjor! Sen sprang jag in på ica och köpte en pirog och naturgodis. Näringsrikt och bra, haha.

Ikväll ska jag försöka göra klart svenskan förresten.. skaskaskaskaska.



this sucks

Det suger att behöva åka till skolan i vanlig tid på morgonen för att ha en askort mattelektion, och sen en tre timmar lång håltimme. Bläääää... tur att man inte bor så långt ifrån skolan säger jag, amen to that.

suck..

Historian, klar.
Franskaglosorna, typ klart.

Imorgon tar jag itu med Svenskan och den andra Franska uppgiften.
Puuh..

Vet att det inte är roligt att läsa om skolarbete, ni får ursäkta. Men det här är helt enkelt ett sätt för mej att hålla ordning. Samt att då och då ventilera min frusturation inom samma område.. hehe, tror nog att ni alla kan relatera lite iaf.

Godnatt!

breakdown

Jag har ett litet breakdown. Det är väldigt mycket just nu! För mycket. Och jag är ju skapt som så att så fort jag inte har 100% koll på läget så får jag panik. Men nu så ska jag få ordning och reda på tillvaron igen. Nu ska jag ta reda på disken, sen ska jag ta en dusch och sen hoppa i ziperallen, knäppa på lite skön musik, koka en kopp grönt te och plugga franskaglosor + läsa i historieboken.

Jag ska också tillägga att min finaste Adina Ståhl är en helt fantastiskt bra människa! Älskade älskade vän, du är fenomenal.


ben & jerry's

Har ingen bra kväll ikväll. Gjorde undan städning, träning, dusch och käk fort som attan, och resten av kvällen är Ben & Jerry och Melissa Horn mina bästa vänner. Tyvärr så har jag ju såklaaaart mer plugg som måste bli gjort, men jag får väl leva med det då.

Melissa Horn – Innan jag kände dig
Hon gör't igen.


godmorgon

Ska snart dra iväg till skolan, men passar på att lata mej in i det sista nu. Kollar runt på lite olika klädsidor, vill haaaaa!! Jag vill ha en massa nya mysiga höstkläder. Har siktat in mej på några tröjor på Gina Tricot, och igår när jag, Ellina och Ellen sprang igenom HM en snabbis så såg jag tusen saker som jag ville ha även där. Så vi får väl se om jag unnar mej en liten shoppingrunda snart.

Köpte inget gymkort till skolgymmet igår, men det ska jag göra idag! Jajjemen.

Melissa Horn – Mardrömmar

it's my addiction

Nu är allt plugg med prio 1 stämpel klart, förutom svenskan som är halvklar (okejdå, en fjärdedelsklar, men orka detaljer) att den uppgiften inte är klar kan jag dock skylla på att det är värsta panikframkallande megauppgiften.... typ. säger vi. Men i det stora hela så har jag ändå åstadkommit en del ikväll.

En kopp grönt te på det här så.
Addicteeeeed!




lisa goes senil... eller?

Alltså ibland blir jag rädd för mej själv - eller så är det någon mer i min lägenhet just nu, haha.
Jag var på ica ikväll och köpte ett nytt lypsyl för mitt tog slut idag. Och det har jag haft stående på mitt bord hela kvällen ikväll. Också går jag och borstar tänderna, och när jag kommer ut från toan så står det TVÅ lypsyl på mitt bord.

Vanligtvis är det tvärtom, att alla lypsyl bara försvinner hela tiden, men nu verkar ju vindarna onekligen ha vänt.

That's some weird shit.

Mitt nya lypsyl och ett annat som dök upp från ingenstans.

all about us

Tror ni jag gråter lite eller?


dagen

Jag har plugg ända upp till öronen ungefär.. hade väl tänkt att göra någonting åt det nu. Det är ju på tiden om man säger så. Så nu åker ziperallen på också är det bara att köra.

Kan ju också berätta att jag, Ellina och Ellen lyckades gå helt vilse idag när vi skulle ut i skogen och joxa på naturvetenskapen, hela klassen väntade på oss när vi irrade runt och försökte följa Jones vägbeskrivning. Lyckat! Vi har också valt en roman som vi ska läsa på engelskan, jag valde "Before I Die". Har läst den förut fast på svenska, den är sjukt bra. Fast också vääääldigt sorglig.

Näe, nu måste jag sätta igång på allvar! Inga undanflykter.



en kväll i huvudstaden

Trevlig kväll, men sorgligt resultat på matchen. 1-0 till DIF.... HUR otippat!? AIKs insats var inte vad man hade väntat sej, menmen.

Jag borde verkligen plugga lite nu medans jag ändå är vaken, men wtf. Jag orkar verkligen inte. Imorgon ska jag vara duktig, då blir det ett träningspass och plugg, punkt slut. Kanske gör jag så att jag köper gymkort till skolgymmet imorgon så kör jag träningspasset där, vi får se.

Natti!



frulle


Grönt te, proviva fruktdryck, kokt ägg, yoghurt.
GÖTT!

monday morning

Alltså, wtf.. regnet... varför!? Åh vad lack jag bliiiiiir. Hata regn!
Jag håller iallafall på och fixar ihop värsta dunderfrukosten nu, det ni. Vi har en lugn dag idag, thank god. Börjar sent och har bara 3 lektioner. Sen efter skolan blir det ju som sagt Stockholm och derby, yää! 

Godmorgon :)  

favoriten


Klockan är alldeles för sent och jag är still wide awake, varför? Sex and the city.
Har nu kollat klart på sista skivan. Jag har skrattat och fällt en och annan tår, det är ju bara så himla bra! Slutet är beyond epic. Så, det var detta för den här gången. Men jag lär nog öppna boxen snart nog igen om jag känner mej själv rätt.

Alla borde börja kolla på den här serien, en äkta feel-good serie som man blir så sjukt glad utav!

Och med det sagt så sätter jag punkt för ikväll. 
Godnatt!  

domino

På plats i Gävle, har handlat, packat upp och duschat. Nu sitter jag och kollar på "Partaj", kan inte riktigt bestämma mej om jag tycker det är bra eller inte, stundvis är det riktigt roligt iallafall.
Imorgon är det lååång sovmorgon, underbart!

Jag vill förresten ge mej själv en liten eloge för att jag handlade extremt nyttigt ikväll, woho! Grönt te, frukt, Verum-yoghurt osv. Jo ni, jag kan jag å.

Kvällens musik:
Jessie J – Domino


dampigt

Jag får damp på att jag inte hittar webbkamera-programmet till den här datorn!! Dom hade fått lika datorer här på Voxgym som oss på Vasa, och dom kan minsann fota med deras webbkameror... orka ladda ner. Inte ok, INTE OK.

black army

Tjoho, har gjort lite småändringar i designen, bara för ombytes skull, kommer säkerligen ändra snart igen. Önskar att jag vore bra på sånt som har med design att göra! Men mitt tålamod räcker inte till för att jag ska orka lära mej.

Drar tillbaka till gävle ikväll, får skjuts utav Björn från Bollnäs till Gävle, mycket snällt! Då hinner jag ju även träffa Erika en snabbis också. Inte helt fel det inte :)

Har haft en riktig kanon helg här hemma i Edsbyn iallafall. Chill med mamma och pappa, fotboll och en kungkväll med kompisarna! Men den är skönt att komma "hem" till mitt eget också därefter, trivs ju så himla bra i min lilla etta, och i Gävle överhuvudtaget för den delen. Och imorgon efter skolan så blir det en tripp till Stockholm faktiskt, inte varje dag det inte! Pappa, Stefan och Mikaela kommer och hämtar upp mej efter skolan så drar vi till huvudstaden för att kolla på derby, AIK - Djurgården. Vi har ju det som lite "tradition" vi, eller vad man ska kalla det. Kul blir det iallafall!


underbara vänner

Har hängt med ett gäng tokfina brudar ikväll, käkade först på pizzeria bandy och sen drog vi vidare till Bollnäs. Hem till Elin närmare bestämt, gick lite vilse först, men det är ju sånt som händer. Till slut kom vi fram iallafall och då kollade vi på tv och bara jollade och hade allmänt jättetrevligt, sånt som vi är bra på helt enkelt! Ni ska veta att jag tycker om er typ sissådär suupermycket.


sweet victory

Tjohooo, vinst med 2-0 mot njutånger idag, fett skönt!
Vi spelade kanonbra, så vi var väl värd den här vinsten.
Ikväll blir det stormys med mina brudar, asbra.


Jag och Hanna på pizzeria roma i Gävle, när hon och Mikaela var på besök hos mej!

the vampire diaries

Underbara helg! Är hemma i Edsbyn nu, har bara vart hemma ikväll och haft det mysigt med mamma och pappa. Imorgon är det match, taggaaa!!

Det var en mardröm att åka hem med 16.15 tåget idag kan jag säga, värre än vanligt. Det var typ en massa skolklasser och skit med 1 ton bagage osv. Lite less man blir då. Jag som hade tänkt att plugga lite på tåget också, men det gick inte så bra med tanke på att man inte direkt hade så mycket space till datorn och så. Så det sket ju sej, får ta tag i pluggandet någon annan dag inom en snar framtid när jag har ork och tid till det. Ska försöka att inte skjuta upp det alltför mycket, hehe.. Den här analyseringsgrejen vi har på svenskan är typiskt en sån sak som jag bara skjuter upp, inte för att det är dödstråkigt eller något sånt. Det beror bara på att jag ställer alldeles för höga krav på mej själv vilket gör att det blir jobbigt att bara sätta igång.

Anywho, nu ska jag kolla på Vampire Diaries!!! Äääntligen är deras uppehåll över, nu är bara problemet att jag knappt minns hur det slutade, haha. Aja, jag har längtat iallafall.

Godnatt!

the clash

Tjo, sitter i soffan och lyssnar på lite skön musik och försöker välja två noveller som vi ska analysera på svenskan. Har nyss tagit en dusch och ska snart byta soffan mot sängen och dra igång sex and the city, är inne på sista skivan nu! Buhuu :( Så nu har jag alltså snart tagit mej igenom hela boxen! började 18 augusti, så det har väl typ tagit nästan en månad då. NördLisa.

Imorgon drar jag hem till hälsingland, ska spela match och kanske hänga lite med kompisarna också. Saknar verkligen mina fina brudar! Imorgon är det även drygaste dagen på heeeela veckan. Massa lektioner och lång dag, slutar inte förns kl 4. Nog för att vi slutar rätt sent alla andra dagar också, men på en fredag så blir det snäppet värre.

The Clash – Should I Stay Or Should I Go

Godnatt folket

torsdag

Godmorgon. Det är torsdag, dryg dag, många lektioner. Sitter och samlar energi nu framför Vakna! med the voice i min ziperall. Men nu är det hög tid att jag drar på mej riktiga kläder och sticker iväg, ska möta Ellen runt 8!

Pusshuj

Bra kvalle på bilden, yepyep.

let's


hallelujah



Nu vill jag slå ett slag för Gina Tricot! Köpte ju ett par jeans där i lördags, för endast 199:- Och jag kan lugnt säga att det är dom bästa jeansen jag haft på lääänge. Sitter som en smäck och tappar inte passformen. Visst att att kvalitén på kläderna på Gina Tricot kan väl vara lite si och så ibland, men den här gången ger jag tummen upp flera gånger om. Har köpt jeans som kostat betydligt mer och som tappar passformen efter ca 1 dag.

Gina Tricot till folket!




gräääjjt

Om man bortser från fotograferingen och franskan så har det här varit en mycket bra dag!
samhällslektionen var rätt najs
köpte en ny datorväska
chillat runt med finfina vänner
tränat
städat
lagat god mat

Så ja, nu känner jag mej sådär löjligt nöjd med tillvaron. Nu ska jag bara nöta lite franskaverb sen blir det i vanlig ordning lite tv-serier!

Veckorna går förresten sjukligt fort, snart är det ju fredag och helg igen, käranån. Men jag tolkar det som ett bra tecken :)




today

Good morning! Jag sitter och kikar på Vakna! med the voice, i vanlig ordning. Vilket underbart program det är alltså! Jag tycker man borde uppfinna Somna! med the voice också, vore inte det helt fenomenalt? Både vakna och somna med the voice, vilka bra dagar man skulle få då.

Idag är det alltså skolfoto.. kul. Lite störigt att vi egentligen skulle ha slutat typ 12 eller något, men då måste vi ändå vara kvar på skolan och vänta på att vi ska fotas, ännu roligare. Aja.. ikväll ska jag träna iallafall, blir en löparrunda och styrka as usual.

Ha en bra dag!


nej jag är inte bitter

Skolfoto imorgon.. akfhbvujfkh BLÄ!!1 
Jag hatar skolfoto, alla vet att man aldrig blir riktigt nöjd. Plus att fotografen alltid blir förbannad om man inte limmar fast mungiporna bakom öronen.

"LEEE, MEN FLINA LITE DÅ!?!? LITE STÖRRE LEENDE"

shut. the. fuck. up.


lasse lasse lasse

Mina hödljuda grannar dunkar sönder, men just ikväll så förlåter jag dom, för dom spelar Lars Winnerbäck. Och Lars Winnerbäck är min gud. Så dom kan ju inte vara helt pantad.


g33ks

Bonjour, första inlägget från nya datorn. ÄNTLIGEN har vi fått dom, helt fabulöst om ni frågar mej. Jag, Jones, Ellen och Ellina har nördat i princip alla raster vi haft idag och har under den tiden blivit ökänd pga att vi har spammat sönder facebook. Nice! Fast jag satt mest och försökte klura ut hur jag ska kunna ordna ett fungerade betapet konto (det har uppstått komplikationer) , jag har blivit betapet-beroende. Till er som inte vet vad betapet är säger jag: Google it.
Datorn är förövrigt riktigt bra tycker jag hittills, HP ProBook. Ni kan ju googla det också medans ni ändå håller på.

Annars har dagen varit bara bra, som dom flesta andra dagar på Vasa. Jag lever och trivs oerhört bra! Har käkat skit god mat ikväll, jag börjar bli värsta gourmet-kocken, pasta med philadelphiaost vitlök&örter och kycklingfilé.


Här har vi då mej och Ellen på en utav alla raster idag. Kortet har Amelia smygknäppt och sen publicerat det i våran HS1-grupp på facebook för att bevisa vilka nördar vi är ungefär, haha.

garnier pure active

Spelade match ikväll mot Järvsö, slutade med en förlust på 3-0.. surt, speciellt med tanke på att vi vann med 5-0 sist vi mötte dom. Menmen! Vi var då iallafall snygga i våra ziperaller, det är ett som är säkert.

Jag lyckades förresten inte hålla mej från att shoppa igår, hittade ett par riktigt bra jeans på ginatricot för bara 199:- så då vart jag liksom tvungen. Sen köpte jag en ansiktskräm som Britta har rekomenderat varmt, på HM för 69:- Men nu ska det minsann inte bli många mer utgifter förns studiebidraget kommer.

Ansiktskrämen som jag köpte kan även jag också rekomendera nu efter att ha testat den. Man ser verkligen resultat från dag 1!



Åker tillbaka till Gävle runt 10 tiden imorgonbitti, börjar inte förns kl 1! Sköööönt. Blir ingen uppdatering under måndagen, för jag tar inte med mej datorn. Får egna skoldatorn på tisdag, tjiihoo!

Huj


finbesök

Tjo! Blir inte mycket uppdaterande nu. Hanna och Mikis kom hit runt 6 tiden ikväll och då gick vi först till lägenheten så dom fick lämna sina saker, sen irrade vi runt och letade efter någon pizzeria. Vi slutade iallafall på en jättemysig pizzeria, pizzeria roma. God mat och toppen sällskap, kan inte inte bli mycket bättre! Har längtat så mycket efter mina härliga tjejer :) Sen drog vi på hemmakväll och hyrde film och lite sånt, och sen vidare till ica. Med Beck - i guds namn, en varsin godispåse och läsk avslutade vi kvällen. Nu ska vi snart sova, imorgon blir det shopping! :D Får se om jag tillåter mej att köpa något eller om jag lyckas hålla i slantarna, vilket jag borde.

Ha det bra!


je ne comprends pas, je suis Suédoise - end of story

Jag vill, jag vill och jag VILL vara kung på franska. Men tyvärr alltså.. det är OMÖJLIGT för mej att lära mej alla oregelbundna verb och dom som böjs med être och sånt skit. DET ÄR EN FUCKING DJUNGEL, inse att det inte går bara.

Jag är på den hårfina gränsen mellan en axelryckning och ett nervöst sammanbrott.

Tack för mej.

love

Nu har mamma och pappa nyss åkt hemåt igen, dom var ju här och var på föräldramöte. Så det var inte helt fel att få träffa dom några timmar extra! Och nu har jag ju min efterlängtade ziperall också, så myyssiiiig ♥

Och imorgon får jag också något efterlängtat, två av mina edsbybrudar kommer hit och sover här hos mej! Mikis och Hanna närmare bestämt, ska bli så roligt att få träffa dom! Så dom kommer hit runt sex, så sticker vi ut på stan och käkar då, sen blir det väl mys och bus resten av kvällen haha. Och sen lär det väl vara shopping på schemat också kan jag tänka mej! Kanoners :) Sen lutar det nog åt att jag följer med dom hem till hälsingeskogarna på lördag. Hade egentligen tänkt stanna kvar här över helgen för Jag, Ellen och Ellina hade tänkt gå på bio och lite sånt, men så blev det plötsligt ändrade planer, så jag drar nog hem faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det SATC för hela slanten!




kändistätt i gävle

Jag har ingen blogginspiration, boooriiiing. Just nu är det soffläge som gäller med bra serier! Har förresten städat ikväll (ring intresseklubben), vartenda jäkla hörn på mina 26 kvadrat, nice!

Jag och Ellen gick förresten på kändisjakt idag, och vi såg Kenza och Andreas Wijk!! Dom var lika snygga i verkligheten. Hade vi inte sett ut som dränkta katter så hade vi ju kunnat frågat efter en bild, men nu såg vi ju ut som just dränkta katter, så det fick va. Starstrucked blev jag iallafall, wiho.

Jag längtar efter min ziperall och jag längtar till helgen, its gonna be azuuum.

Godnatt!

ziperall

Tror ni jag längtar lite tills mamma och pappa kommer hit på torsdagkväll eller? Dels för att jag vill träffa dom såklart, men också för att dom kommer ha med sej min fotbollsdress, en ziperall!! Dom är hur läckra som helst, har sett en bild som Elin i vårt lag la ut! Dom är svarta med sponsortryck fram och nummer och namn på ryggen. Jag kommer bo i den nu alla kyliga höstkvällar, myys ♥


ssstarstrucked

Imorgon kommer modelljakten hit till Gävle, hoppas man kan få en skymt av Kenza och Andreas Wijk. STARSTRUCKED, BAAAM! Älska kändisar. Fast antagligen kommer det vara proppfullt med folk.

Annars är livet här i Gävle gött, förutom att jag drunknar i plugg dvs. Men jag har faktiskt varit megaduktig nu och gjort ALLT, rubbet. Så nu är jag friii, förhoppningsvis så varar det ett tag. På fredag får vi våra datorer, weeii! Nu ska jag käka maaat och plöja ett avsnitt SATC.

pusshuj

pancakes

Löparrunda i boulognern och styketräning, klart. Det gick riktigt bra, var ute i ca 30min och svettades och inte sprang jag vilse heller. Sen när jag kom hem så tog jag en dusch och lagade pannkakor, muums! :)


skam den som ger sej

Tänkte dra ut på en springtur, hoppas jag inte kutar vilse.
Och angående tvätten så kan jag meddela att tvättstugan är rätt läskig och att ena maskinen är helt fuckad. (ja, jag tänker skylla på maskinen in i det sista) Men allt blev tvättat och klart, slutet gott allting gott. Men det var ett helvete därimellan.

Bättre lycka nästa gång!
Huuuuj


100 vuxenpoäng till Lisa

Back in Gävle, ska snart dra igång sista Pretty Little Liars avsnittet innan uppehållet. Jag kommer döö!

Jag har förresten sovmorgon imorgon till 11:10, men det blir ingen sovmorgon för mej den här måndagen heller, för imorgonbitti är det tvätt-tid som gäller! Taggaaaaa råå. Jag har typ aldrig tvättat i hela mitt liv. Hur ska detta gå undrar jag? Ska bli sjukt spännande. Nästan så jag borde filma. Men jag får väl ha mamma i telefon samtidigt, haha. Det jag är mest nervös för är hur man ska sortera skiten, det är ju en djungel med en massa sorteringsregler! Varför kan man inte bara slänga in skiten och köra?

Anyways, skänk mej en tanke runt 8 tiden.

Nu - Pretty Little Liars och ballerina kladdkaka vanilj, yuumm.

lördag

Jag och Britta har haft två grymt bra dagar hos mej i Gävle. Och i fredags hann jag med att krama om och byta några ord med Adina också! Igår så mötte jag iallafall Britta på stan, så gick vi i lite butiker där, sen drog vi oss hem till mej och gick och handlade. Sen lagade vi och åt tacos och efter det tröck vi i oss en massa godis, underbart. Kolla på sex and the city har vi gjort också, i mängder. Runt 9-10 blev vi lite rastlös och drog ner på stan och kollade lite på när folk blev nollad, haha. Idag har vi också tagit det rätt chill, drog en repa på stan, avslutade med donken och tog sen tåget hem.

Blir bara en blixtvisit för mej i Edsbyn den här gången synd nog, menmen.



vakna! med the voice

Vad gjorde folk innan Vakna med the voice? Det kan vara det bästa som finns. Dom gör min morgon!


tomorrow

I stort sett allt plugg klart! Nu väntar sängen.
Längtar tills imorgon när Britta kommer hit, det kommer bli awesooome. Möter henne på stan efter skolan, då blir det lite shopping (iallafall för henne) sen drar vi på ica och köper mat och annat gott, sen ska vi laga mat här i lägenheten och bara ha en chillkväll, sånt vi är bra på liksom. Dock vet man ju aldrig, kanske blir nåt impulsivt joll, sånt är vi ju också rätt bra på.

Godnatt! ♥

take charge

Huvudet värker och magen kurrar, har vart en rätt dryg dag idag, tur jag har fina vänner som lyser upp tillvaron! ♥

Och inte nog med att mitt fysiska tillstånd är botten, jag har en hög med plugg bredvid mej som närmar sej en meter tror jag. Nejdå, aningen överdrivet kanske, men det känns nästan så. Dom tvekar inte direkt på att skicka på oss hemuppgifter om man säger så. Men nu måste jag få ordning på tillvaron känner jag! Ska sno om till mjukiskläder, plocka ihop lite bland alla pluggsaker, springa iväg till ica och köpa mjölk så att jag kan göra goooo mat. Sen blir det pluggpluggplugg resten av kvällen! Lika bra att få det överstökat.



RSS 2.0