won't you turn my soul into a raging fire

Tror jag kommit på hur jag ska göra för att få lust att skriva på bloggen - bestämma mej för att "plugga". Allt annat blir ju så jävla roligt då hehe. 
 
Så det är vad jag sitter och har försökt med nu ett bra tag. Har en svenska uppgift som jag gärna skulle ha ur världen vid det här laget.. ska se om jag kan ha lite större framgång senare. Annars så mumsar jag på lite choklad och springer upp och ner från tvättstugan. 
 
Började den här dagen med en löparrunda med syrran, blev en riktigt bra start på dagen! I måndags var det basket på idrotten och vi körde spel hela tiden, riktigt kul. Och igår körde jag intervaller. Så träningen har flytit på bra den här veckan hittills, imorgon är det crosstraining som står på idrotts-schemat. Får se om jag kan klämma in en joggingtur i helgen också förhoppningsvis, nästa vecka är det ju beeptest igen nämligen! Och träning behövs ju iof i vilket fall, i september är det tänkt att jag ska springa milen på 60min eller mindre, och det känns låångt borta just nu. Bara att kämpa på! 
 
Vad mer då.. hm.. inte denna helg men nästa åker jag och latinklassen till Rom. Känner mej sjukt oförberedd och inte särskilt taggad hehe. Ska väl bli roligt och skönt med lite mer somrigt väder. Men att få träffa Robin väldigt lite under två helger känns väldigt jobbigt. Meen.. det blir bra! *detblirkuldetblirkuldetblirkul* 
 
Nu ska jag ner i tvättstugan igen! 
Hööörs 
  

"told you and the devil to both just leave me alone"

 
Mer Anberlin ikväll.

 

"Everyone in this town, is seeing somebody else"

Long time no see, som bekant brukar det ha en tendens att bli så att det ekar tomt här emellanåt. 
 
Den här måndagen känns väldigt grå och trist. Är verkligen inte på topp nu.. och inte gör man ju det lättare för sig själv heller. Man ska plåga sej genom att tänka och älta. Varför gör jag jämt så? Gah.. menmen, efter regn kommer solsken sägs det. 
 
Något roligt som hänt sen sist jag skrev här är iallafall att jag har fått sommarjobb! På Gyllengården, ett äldreboende i Edsbyn. Känns otroligt roligt och spännande. Ska dit och hälsa på nu på onsdag! En stooor tyngd har släppt från mina axlar vill jag lova. Nu är ett stort stressmoment ur vägen! (Och nu kanske det kan få bli en utomlandsresa med Robin mot slutet av sommaren om det skulle kunna funka :D)
 
Annars vet jag inte om det hänt nåt särskilt direkt.. försöker hålla i löpträningen inför tjejmilen i september. Vart hos Robin på helgerna och pyglat på med huset och myst. Också lite fest. 
 
Nu ska jag plocka fram gitarren och ta nån ton en stund, det är ganska bra terapi. Om inte så har jag ballerina kladdkaka i skafferiet, det funkar ju också rätt bra. 
 
"Now who's the greater sin?"
 
 

"If only you could see it through my own two eyes"

Denna alltså. 
 
Put down your weapons 
Let's be defenseless
Surrender your love your love your love
No more secrets secrets secrets
 
 

100 dagar kvar igår

Igår var 100dagarsfesten på Slick här i Gävle. Och det var verkligen såååå himla kul! Första gången på länge som jag är ut och har roligt från och med förfesten tills dess att jag somnar. Tack alla inblandade för en sjukt rolig och minnesvärd kväll! 
 
Hade lite förfest här hemma först med Ellen, Rebecca och Younes. Drack, spelade våghals, dansade och taggade igång ordentligt. Stackars mina grannar sådär en onsdagkväll.. hehe, sorry. Vid 12 var vi på Slick där det var så sjuuukt mycket folk och jordens drag. Skitkul! Sen var vi där och dansade till stängning. Lyckad kväll! 
 
 
 

RSS 2.0