I'm alive

Så var Persmässan 2012 över. Har haft det så fenomenalt jäkla döroligt! Återkommer så småningom med bildregn och ev. mer detaljer. Men än så länge vet ni iaf att jag lever efter den här galenskapshelgen.
 
Vädret levererar idag. Uppåt 30 grader i solen. Har legat ute och stekt/sovit sen jag kom hem. Skööönt. Nu inväntar jag Erika och Björn och när dom kommer så ska vi grilla, och efter att jag tryckt i mej massa gomat så kommer Britta hit och så ska vi upp till Fullen och bada. Wehoo!
 
 

Uppe med tuppen

Klev upp tidigt idag. Mamma och pappa åkte till Skottland inatt,
så då blir ju jag tvungen att utfodra dogsen och ta dom på en prommis osv. Är ute med dom just nu.

 

Idag ska jag och Pelle städa och fixa iordning huset som vi och några kompisar till oss ska vara i hela den här helgen. Wiho! :D sen så ska även pelle sova hos mej inatt så jag slipper va helt ensam hehe. Så då ska vi ha lite "hemma-spa" mys!


Onsdag

Rätt fint detta ändå. Lyssna på regnet och läsa deckare. (och ja, katten ligger på bordet, orkar inte bry mej) finns liksom inte särskilt mycket annat att göra, hehe.. hade det mycket trevligt igår med Britta iallafall! Hade lite picknick och bara myste på.


soft

Vilken härlig dag! Äntligen lite sol och värme. Började dagen med att ta en löparrunda med Melker, stannade till på hemvägen så att han fick bada lite också, gissa om han vart glad haha. Sen har jag bara legat ute och solat och växelvis läst i skuggan resten av dagen. Soft.
 
Nu ska jag väl käka lite kvällsmat snart och sen ska jag iväg och hänga lite med Britta!
 
Ha de
 
 

Awkward

Time 2 sleep soon. Ska bara kolla några till avsnitt av "Awkward", vilken briljant tonårs-serie! Haha.


Fika

Mormor och morfar kom över på lite fika ikväll!


snabb update

Helluuu, jag är åter på hemmaplan efter att ha spenderat två halvdagar i Sandviken med Ellen! Vi hade det så trevligt så, kollade på film och sånt. På fredag ses vi igen, då kommer hon hit och ska festa loss med oss på Persmässan, woopwoop! 5 dagar kvar :D
 
Inget mer att skriva för tillfället, höööörs.
 

Himlen är oskyldigt blå

Kollar på "Himlen är oskyldigt blå" en hittills mycket bra film! Skadar ju inte heller att Bill Skarsgård är superfin, hehe.

fredag

Igår kom Britta hit och sov över som sagt, mycket trevligt hade vi det! Kollade på film, åkte bil, nattbadade osv. Hon drog hem runt halv 2 idag, och sen dess har jag klippt gräset och suttit ute på altanen och läst. Pappa håller på och läser deckare av Lars Kepler just nu. Så då får jag läsa böckerna allt eftersom att han läser ut dom, hehe. Ett av våra gemensamma intressen.
 
Nu är jag hungrig som en varg och hoppas att mamma och pappa kommer hem snart och lagar mat åt mej, höhö. Och justja! Imorgon åker jag till Säändviken och sover över hos Ellen! Ska bli så kul :D
 
 
[7 dagar kvar till Persmässan idag, weho!]
 
 

Torsdag

Löpning, styrka och årets första dopp! Det är vad jag gjort hittills idag. Nu är vi påväg hem och då ska jag invänta bästa kusin Britta som ska sova hos mej ikväll! Kung.


PLL

Vem är vaken nu då? Om inte Lisa, mahaha! Där fick min dygnsrytm så den teeeeg.
Ska spendera dagen på byn tillsammans med Elin och Pelle, mys. Apropå mys så hade vi det väldigt mysigt och trevligt i Gävle igår. Sprang runt på stan, åt osv. Och även att det bjöds på riktigt finväder, så vi lunchade ute i solen. Jag provade något nytt, sallad med parmaskinka och mozarella. Helt ok men ingen höjdare.
 
Nu ska jag kolla på nya PLL, iiiiih!
 

Run Forrest, ruuuuun!!

Drog ut och sprang ikväll ist för imorgonbitti. Och gaash vilken skillnad med nya skorna! Gick så himla bra, tror skorna gav mej mer motivation typ? Haha. Känner mej euforisk. Euphooooriiaaaa. Lalala. Nu har jag tagit en dusch och haft lite hemma-spa. Alltså det är typ *balsam för min sjäääl* att vara här. Blir glad och harmonisk. Håller även på att provar den klassiska hemmakuren med tandkräm på finnen just nu, haha. Spännande att se om det fungerar? Puss


Adidas

Har haft en mycket trevlig dag i Gävle med mamma och pappa. Spegeln och cykeln är fixad, vi har gått shoppingrunda i både gävle och valbo och jag fick ett par nya löparskor! Najsigt. Nu så har dom begett sej hemåt och jag sitter och funderar på om jag ska ut och springa nu ikväll eller imorgonbitti.. hm. Höörs!


godnatt folket

Hellu. Gör ett inlägg innan jag ska sova nu, kommer dock inte somna förrän typ 3. Men datan håller på att dö och jag orkar inte sträcka mej efter laddaren. Höjden av lathet tror jag..
 
Har varit med min fina pelleponkis ikväll och kollat på film. Lika trevligt som alltid! Imorgon åker jag och mina päron till Gävle. Dom ska laga min spegel och min cykel, jag följer med för att jag behöver miljöombyte. Sover även kvar där för på tisdag så kommer Pelle och Elin till Gävle, så ska vi gå på stan osv. Blir kanske lite spontanshopping, också är det en del grejer som ska fixas. Mys kommer det bli!
 
Häjhäj!
 
Bara för att jag saknar mina klassisar. Och för att den där kvällen va CRÄJSY :'D
 

det finns nåt bra och stort i alla om och alla men

Gud vilken seg dag detta varit.. sov till typ kl 1? Så. ovärt.
På eftermiddagen så var iaf jag och mamma på loppis i ryggesbo. Gjorde dock inga fynd. Loppis är inte riktigt min grej tror jag. Så vi bara gick runt och kikade på alla grejer också fikade vi litegrann.
 
Och snart så kommer Erika och Björn hem hit, mycket trevligt! Men tills dess ska jag fortsätta fördriva tiden med att se på Keeping up with the Kardashians.
 
Btw, är fett sugen på att köpa biljett till Lars Winnerbäcks konsert på Gasklockorna i Gävle den 11 augusti..... *villvillvillvill*
 
Pöss
 
 

nu ska jag passa mig för dom som aldrig gjort som dom tänkt

Gud vilken seg dag detta varit.. sov till typ kl 1? Så. ovärt.
På eftermiddagen så var iaf jag och mamma på loppis i ryggesbo. Gjorde dock inga fynd. Loppis är inte riktigt min grej tror jag. Så vi bara gick runt och kikade på alla grejer också fikade vi litegrann.
 
Och snart så kommer Erika och Björn hem hit, mycket trevligt! Men tills dess ska jag fortsätta fördriva tiden med att se på Keeping up with the Kardashians.
 
Btw, är fett sugen på att köpa biljett till Lars Winnerbäcks konsert på Gasklockorna i Gävle den 11 augusti..... *villvillvillvill*
 
Pöss
 
 

jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv

Vart ju kungväder idag!? Vad fantastiskt.
Nu har jag fräschat till mej lite och så småningom så kommer Pelle hit och hämtar upp mej så drar vi hem till henne och softar galet. (y)
 
Linnea Henriksson – Lyckligare nu
Den här låten är brabrabrabrabra.

Jag blir aldrig nöjd

Är ute och går med hundarna i skrivade stund. Sen när jag kommer hem så väntar gräsklippning, yeey haha! Nu har jag en sjujäkla uppförsbacke framför mej, så nu får asset sej en omgång. Hörs, häjj!


"Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel"

Nästan bästa Winnerbäcklåten, enligt mej. Tror jag.
Texten är fenomenal. Den träffar verkligen där den ska.  
  
 
"Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp
Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp"

Neat-freak

Städat rummet och bytt sängkläder. Aaaah harmonin jag känner i min kropp nu alltså. Älskar nystädat!!! Tycker till och med det är rätt kul att städa? Är man pedant eller är man pedant.. jo tack i know. Nu väntar duschen. Herrååå


dampig

Har så otroligt mycket överskottsenergi.. raaastlööööös.
Har styrketränat och nu ska jag ut och springa. På't igen ba. Tips: kör styrketräningen tidigt i passet för att få ut maximalt utav det. (källa: min papi)
 
Får se om Melker får följa med eller inte nu, kanske går en promenad med dom sen ist. Måste ju fördriiiiiiiivaaaaa tideeeen. Imorgon blir det antingen fest eller chillkväll med Pelle. Tur att jag har nånting planerat då iaf, annars skulle jag nog dö av tristess.
 
 
Secret Service – Oh Susie
 

Sommar på ett strå

Smultron


Godmorgon.. ?

Mina dygn är helt upp och ner vända nu kan jag meddela. Somnar runt 3 och vaknar runt 1.
Men det är väl så det ska vara när det är sommarlov kanske?
 
Ikväll ska jag umgås med Britta och kolla skräckis. Vad jag ska göra fram tills dess är dock oplanerat,
lär väl bli nån promenad med hundarna as usual osv. Sånt som visar sej.
 
Höres
 
 

Solen i ögonen

Avslutar den här dagen med att kolla på film med en av mina absoluta favvo artister. "Solen i ögonen - en film om Lars Winnerbäck". Beundransvärt hur pass jordnära och ödmjuk han är trots sin enorma framgång. Fler borde vara som honom. Godnatt!


Regnig tisdag

Vilket jädra skitväder det ska vara hela tiden då? Blir ju fett deppig! Blä.

 

Har hängt med Pelle och Carro i stort sett hela dagen. Vi har ätit smörgåstårta,
pratat om allt möjligt och så har jag provat att köra moppe. Gick inge bra.
Kommer aldrig våga övningsköra en bil!? Hörs


In full regalia

Nöjd och glad efter en intervallrunda i regnet. Ligger i sängen nu och kollar på dokumentär om the ark. Love.

Älskar att dom är/var så stora underhållare men ändå har låtar som verkligen betyder något.


Söndag

Ellen har åkt hemåt igen och ikväll ska jag umgås med Pelle och Elin! Fint.

Köpte lite kläder till persmässan igår, fett nöjd. Svart fodralklänning och orangea högmidjade shorts.
Bajbaj!


Grattis

Äntligen funkar blogg.se appen! Det var på tiden kan man ju säga.. Är i Gävle nu, ligger i min sköna gävlesäng och spelar SongPop med typ halva jordens befolkning. Idag har jag kutat runt och *uträttat ärenden*. Vuxet. Imorgon ska jag gå på staaaan, shöppa lite rå. Natti


well I'm scared of what's behind and what's before

Sista dagen på Elektra är gjord! Hallelujah. Nu är friheten ett faktum - dock blir jag lite ställd nu känner jag, för vad i hela friden ska jag hitta på nu då? Haha. Men å andra sidan så klagar jag väl inte på det, låt softandet börja. Ser framemot massa fest (särskilt pmässan, stormässan och rosenströööm - the big 3 i edsbyn/alfta/bollnäs haha) och mysiga sommarkvällar med kompisar.
 
Mamma föreslog att hon och jag bytte sysslor ikväll, hon tog min gräsklippnng och jag tog hundpromenaden. Inte mej emot! Gick runt Vängsbo och lät hundarna bada i dammen. Sen dess har jag suttit i en solstol och lyssnat på musik bara. Skönt.
 
Imorgon åker jag till Gävle och på lördag följer Ellen med mej hem hit. Spännande fö na rå, uuujujujuj.
Ååååh vad jag läängtaaaaaaar tills ryssen kommer hem till Sverige och vårt lilla crew är samlat igen, guuuu va kung det kommer va. Saknar mupp-humorn och tacokvällarna. Mm. Tycker om er så mycket, känn hur vågor av KÄRLEK bitch-slap:ar er ♥
 

snorig och solig onsdag

HEJ! Vaaaad har ni gjort idag?
Jag har gått en omänskligt lång prommis med hundarna, typ. Jag har städat mitt rum,
jag har solat också har jag snorat en del. Har ju åkt på en jävlig förkylning.
 
Igår var jag och kömpisarna på summerbreeze i Alfta, satt på filtar och åt jordgubbar. Börjar btw näästaan tycka att jordgubbar är lite överskattat? Fast ändå inte, är ju sjukt gott.. men liksom... orkar inte med hypen om det haha. Anywho - jag och Pelle drog därifrån relativt tidigt för det vart en aslång paus osv. Så vi köpte sallad och macka från Ica och bredde ut filten på nytt, fast denna gång på st:olofs i kvällssolen, fint.
 
Imorgon är det jobb med Ida Vattenskida och gräsklippning som står på schemat. Och tro nu inte att jag är en snällis som klipper gräset bara ändå, har nämligen en deal med mamma och pappa (en annan är ju stor-förhandlarN) att om jag klipper gräset några gånger innan p-mässan så betalar dom inträde båda kvällarna :'''D
 
ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL PERSMÄSSAN DÅ!!!
Häääj
 

realisten har talat

Kom hem från fullen rätt sent ikväll, senare än vad vi hade planerat iaf. Runt 7-8 landade jag i knöa igen. Har förövrigt haft två riktigt härliga dagar med bästa kusin, vi har pratat, tittat på filmer, åkt båt, ätit, rökt vattenpipa OCH planerat en sjujäkla partyresa inför nästa sommar (!!!!) vi har dessutom diskuterat igenom det "praktiska". Så till och med jag, som den extrema realist jag är, kan längta och hålla tummarna att det ska bli av!

 

Lite intressant det där, med att jag är så otroligt realistisk. Den egenskapen gör att jag kan känna mej som en riktig partypooper from time to time, men ändå en egenskap jag inte skulle vilja vara utan. Jag är ingen "drömmare", jag hatar att sitta och längta och önska efter saker som man inte alls har en plan för hur man ska kunna genomföra det. Ett exempel är väl "när jag blir stor ska jag bli rik". Man ba... okeeej, och HUR hade du tänkt att bli det? Börja skita sedlar eller? Höhö. Sen menar jag inte att det inte är möjligt att man kan bli rik och framgångsrik - tvärtom, jag tror att alla kan bli det. Men man måste ha en PLAN, planerat ut i minsta detalj ska det vara. Först då kan jag börja drömma! Sen så är det ju även så att vissa saker kan man inte planera, och vissa saker skiter sej även fast man planerat det. That's life, tyvärr hehe. Men jag tror ändå det är en bra egenskap i mångt och mycket att vara realistisk och faktiskt INSE att saker inte bara sker magiskt utav sej själv. Och att det kan vara en lång resa med många hinder innan man når sitt slutliga mål - för är man medveten om det, så kan man tackla det bättre.

 

Dock kan jag känna mej avundsjuk ibland på dom som faktiskt vågar drömma sådär spontant, och vågar drömma stort. Jag menar inte att det är en dålig egenskap. Bara att jag själv inte besitter den egenskapen, haha. Antar att man får ta dom egenskaper man har fått och se det positiva i dom!

 

Frågor på det? :D

 


RSS 2.0