Måndag

Tjoo! I am back in Gefle, hade körning så var tvungen att åka hit därför, och inte mej emot! Nu blir jag kvar här fram tills på torsdag då det bär av mot Sälen. Körningen gick iallafall jättebra idag, så det var ju skönt. Och sen efter det så gick jag på stan med mamma å käkade och lite sånt.

Nu har mamma åkt och jag är hemma i lilla lägisen, har rätt långtråkigt så jag har bl.a. lockat håret nu för att fördriva tiden. Ikväll kommer Victor hit iaf, trevligttrevligt! Imorgon ska jag till Bollnäs över dagen för att hänga med Britta och på onsdag är det beep- och steptest och häng med Rebecca på schemat. Ja, det är full rulle hela lovet!


I am not the ghost you want of me

Idag har det varit hårdträning uppe i kygel, härligthärligt. 2 mil har vi avverkat, jag, mamma och pappa. Så nu är jag verkligen slut i kroppen, och sådär skönt trött. Känns bra iallafall att ha provat på den sträckan inför stafettvasan, så att jag vet att jag har orken för det. Och det här blev ju också sista skidåkningen innan stafetten, eftersom nu ska vi lämna in skidorna till vallateamet.   
 
Sen när vi kom hem och hade strechat och duschat och allt sånt, så blev det mera skidor - fast i soffposition. Dock hann jag inte se så mycket, jag totaldäckade nån gång efter att herrarna hade startat och när jag vaknade så var det bandy som visades och det stog 5-3 till byn, haha. Resten av kvällen har jag tagit igen lite serietittande och haft sällskap av en envis huvudvärk, inte så värst trevligt.
 
Nu ska jag försöka sova, och imorgonbitti blir det en välförtjänt sovmorgon! Även den enda sovmorgonen jag kommer kunna ha det här lovet har jag räknat ut.. buhuu. Kostar att ligga på topp ;)))))
 
Pusshej!
 

familytime ♥

Helluu! Jag befinner mej hos mamma och pappa i Edsbyn just nu, så det har varit en lugn kväll här hemma. Robin och Elin var här 2night och käkade med oss. Supertrevligt att umgås lite med dom! Vi blev sittandes länge vid matbordet och bara pratade om allt möjligt, halv 10 tror jag klockan blev innan vi reste på oss och fortsatte med kvällen på varsitt håll. Robin och Elin åkte hem till sitt, pappa gick till tvn, mamma gick och la sig och jag, jag pluggade (humanist, javisst!). Känner iallafall en enorm kärlek till min familj ikväll, eller, det gör jag väl alla andra dagar och kvällar också såklart. Men lite extra ikväll. Och jag tror det är viktigt att uppskatta dom man har i sin närhet, jag vet iallafall att jag själv kan vara dålig på det då jag - som det äkta sorgfria i-landsbarn man är - lätt tar dom för givet. Tycker iallafall att min familj är helt underbar! Alla är så fantastiskt kloka, smarta och lite lagomt knäppa och tokroliga. ♥
 
Imorgon blir det en ordentligt genomkörare uppe i kygelvallen med mamma. 2 mil ska avverkas. Nästa fredag åker ju jag och mamma stafettvasan, längtar!! Är så himla spänd på att se hur allt funkar osv. Dessutom tycker jag det ska bli kul att ha det här som en liten slutfinish för den här säsongen. (Hoppas dock på att kunna åka skidor i mars också.. hehe)
 
delar av familjen på juldagen 2012.

duktig

Ärligt, kan nån bara ge mej en klapp på axeln och en fucking guldmedalj eller något. Jag har nu gjort klart både historiearbetet och engelskauppsatsen samt påbörjat svenska essän. Dessutom har jag lagat ordentlig mat idag! Pasta och en sås med kräftor, bladspenat och chiliiiii. Det var GÖTT.

Tack för mej
Au revoir

one of those days

Alltså den här dagen....... nu ska ni få höra vilket psykfall jag är, heh.
Började stabilt. Idrotten var rolig, historian som vanligt, sen var det lunch och efter det har jag utkämpat ett inre kriiig. Närå, inte fullt så illa, men nästan.
 
1. Fick D på kinesiskaprovet (som jag ändå tyckte jag gjorde bra ifrån mej på!!?)
2. Min franska uppsats blev askonstig
3. Körningen gick sissådär  
 
Så när jag kom hem så grät jag en skvätt samt gick runt och frågade mej själv dramatiskt "varför är jag en sån medelmåtta????", efter det åt jag lite samtidigt som jag rockade tvättbjörns-looken pga. min grin-attack och sen kröp jag ihop i fosterställning i soffan en stund och hade en överläggning med mej själv om huruvida jag skulle skita i alla måsten och bara fortsätta ligga ihopkrupen i soffan.  
 
MEN, som den kämpe jag är så tog jag mej samman, tvättade bort sminket och intalade mej själv att jag faktiskt ändå är BRA på många saker! Jag är en jävel på längdskidor och alla NORMALA språk såsom svenska och engelska. Och trots att körningen inte var till min belåtenhet idag så körde jag ändå 50 för första gången i mitt liv och tog kurvorna som en guuud...
 
Sen tog jag faktiskt tag i alla måsten, vilket känns oerhört skönt i detta nu. Jag tvättade, diskade och pluggade körtkortsteori. Testade på fas A gjorde jag också. Blev dock underkänd... men hade ändå 52 rätt VILKET JAG ÄNDÅ TYCKER KAN VARA HELT OK OCH VÅGA INTE PÅSTÅ NÅGOT ANNAT....  
 
Aa, there you have it. Jag är skör idag, haha.. Hoppas på en stabilare dag imorgon som kan vara snäll mot min självkänsla.
 
Godnatt hörrni
  
 
 

If I lose myself tonight, it'll be by your side

Har haft en supereffektiv dag, så sjukt skönt. Bestämde mej för att vara lite "sjuk" , shame on me jag vet, men det var ändå ett bra beslut, hehe. Hann sova ut till 11 och sen dess har jag lyckats bocka av allt på min "to do list".
 
Storstäda lägenheten
Handla
Förbereda inför filosofiseminariet
Påbörja historia arbetet, skrev rätt mycket faktiskt (!)
Läsa lite i alla böckerna som vi ska läsa nu (svenska, engelska och franska... planeringen där alltså.)
OCH vart på fjärris och simmat 50 längder
 
Jorå sååaaatteeee.... nu ska jag käka och göra NADA resten av kvällen.
Pusshej!
 
Btw, den här låten är faaaantastisk:
One Republic - If I lose myself
 

Bra helg

Vilken bra helg det här har varit! På fredag kom Julia till Gävle, vi käkade gott, gick på bio och kollade på Mean Girls. Sen åkte vi till Edsbyn på lördag, det blev en lugn kväll hemma framför mello med mamma och pappa. Älskade State of Drama! Och slutligen idag så har jag övningskört med pappa, pluggat teori och åkt skidor.

Fiiint! Men nu längtar jag tillbaka till Gävle. Pusshej


glad alla <3 dag

Happy Valentines day!
Det här är en underbar dag på många sätt, framförallt för att jag är LEDIG idag! Wihoo
Rebecca sov över här igår och har nyss dragit hem typ. Själv hade jag tänkt gå runt på lite olika ställen och lämna CV:n idag. MEN, jag har totalt slarvat bort alla mina utskrivna CV:n...? Kan för allt i världen inte hitta dom och inte heller minnas vart jag lagt dom. HUR kan man vara så klantig... suck! Menmen, får väl skriva ut nya då och ta tag i det nån annan dag. Får väl skicka ut lite mail ist kanske. Ska också åka skidor idag hade jag tänkt. Och kvällen ska spenderas med Victor, mysmys!
 

Lördag

Nu var det nån dag sen jag skrev igen, har haft fullt upp helt enkelt! Kvällen igår spenderades hos Victor, lagade först tacos och käkade och sen kom några kompisar till honom dit och det blev lite chillfest sådär. Trevligt! Nu är jag hemma igen för Victor skulle iväg till Sundsvall. Jag ska försöka sova lite till nu för att inte vara helt dödstrött ikväll då Britta kommer hit, hehe.

Pusshej


fredag... eller?

Det är fruktansvärt när man hela tiden tror att det är fredag, och gång på gång blir påmind om att det endast är tisdag. Anledningen till det är för att jag faktiskt är hemma i Edsbyn nu, därav fredagskänslan liksom. Har nämligen friluftsdag imorgon och valde då hemortsalternativet, och ni kan ju aldrig gissa vad jag ska göra.. ;) åka skidor givetvis! Mamma har tagit ledigt så förmiddagen spenderas med henne, i kygelvallen, på skidorna. Underbart!

Sen ska jag åka tillbaka till Gävle för teorilektion på körskolan. Efter morgondagen återstår endast 2 till lektioner av hela kursen. Skööönt. Sen efter teorin så ska jag umgås med Victor. Bra onsdag kommer det bli helt enkelt!

@ sätravallen

Sitter och väntar på bussen hem från sätravallen just nu, så tänkte passa på att skriva lite nu då när jag ändå har nån minut att döda.

Spenderade som sagt gårdagskvällen tsm med Rebecca, Ellina och Ellen. Köpte godis och kollade på två filmer. Senare fick jag sovsällskap av Victor som vart ute på krogen. Efter att han drog hemåt idag på förmiddagen så stack jag hit, till sätravallen, för lite skidåkning. Och idag gick det riktigt bra! Spåren och vädret var kanon. 8,4 km blev det.

Nu hoppas jag bussen kommer snart för jag fryser.. hehe. Ha det bra! Pusshej


lördag

Kom hem från Sandviken runt 12 tiden idag, och på hemresan så konstaterade jag att det tråkigaste som finns är att åka buss utan att kunna lyssna på musik. Ska aldrig mer glömma hörlurarna hemma, haha.. hade hur som helst en mycket trevlig ikväll igår. Och ikväll blir det en till kanonkväll, denna gång tillsammans med Ellina, Ellen och Rebecca. Ska möta upp brudarna runt 6 på stan och sen blir vi här hemma och har filmmys!
 
Har btw kollat klart på den omtalde serien "torka aldrig tårar utan handskar" idag. Tyckte den var väldigt bra och otroligt gripande. Om ni inte redan sett den, så gör det!
 
Pusshej
 
Klart skidorna ska vara med på egobild liksom.
Koftan jag har på mej är senaste tillskottet i min Race Marine-samling, haha. Världens skönaste! Köpt på Stadium för 399:-
 
 

RSS 2.0