Torsdag

Det känns som att det är fredag idag? Känns skitknepigt varje gång jag påminns av att det faktiskt är torsdag, haha.

Kollar på senaste crimie avsnittet nu, har suttit och gapat eller skrikit "men vaa!?!" för mej själv typ 2 tredjedelar av avsnittet. Annars har jag sprungit i tvättstugan hela kvällen och ätit sjuka mängder med yoghurt och müsli.

Imorgon sticker vår klass till stockhooolm, längtar!

Häjhäj


Torsdagmorgon

Hellu gott folk! Är ute på en pw just nu, ska ta det lite chill när jag kommer hem sen och äta en god frukost och sen har jag tänkt dra till skolan lite tidigare än nödvändigt för att hinna med ett gympass.

Får jag tid över efter gymmet ska jag springa till cubus och köpa brallor hehe.

Hörs, huj!


ljuset i tunneln

Alltså det här är underbart. Jag börjar se ett ljus i tunneln mina vänner.

Har endast 1 sida + käll- och litteratur förteckningen kvar på Historian och sen är den finito, svenska seminariumet är avklarat, jag fick A på alla delar på engelska nationella, jag har sovmorgon till halv 1 imorgon, på fredag är det Stockholm med klassen som gäller, på tisdag nästa vecka är det tjejkväll med girlsen i klassen och på fredag får vi SOMMAR FUCKING LOV!!! Sen på lördagen är det avslutningsfest med klassen, vilket kommer bli azum.

Shit maj gaaad vad jag längtar efter lov nu alltså. Första två veckorna blir det hard workwork på Elektra så att det rullar in lite cash, dessutom ska jag ju jobba med Ida världens bästa Brindebrud a.k.a Brindur som jag inte träffat på ca 100 år(!). Sen är det i stort sett öppet i planeringen. En weekend i Stockholm med Adina lär bli av förhoppningsvis sen så är det chill, härliga sommarkvällar med fina vänner både i byn och gävle, galna fester och en och annan fotbollsträning som står på schemat. Åååh, myser megamyset vid bara tanken.

Nu ska vi ordbajsa en sida till och sen söva.
Life is good bitches!




Godkväller

Hejhej, träningspasset gick bra. Körde enkel styrka hemma och stack sen iväg och sprang en hyfsat lång runda. Har nyss tagit en dusch nu och slängt i mej ananas och keso, sjukt gott som mellanmål, ett bra tips!

Ska försöka samla energi nu och skriva ännu en sida historia.
Gör jag det ikväll så återstår endast 2 sidor, hejahejaheja.


Måndag

Sitter och smälter maten nu, käkade pasta och baconsås. Så sjukt GÖTT. Ska ut och kuta en sväng snart hade jag tänkt.

Hade det riktigt chill idag, bara två lektioner. På lunchen drog jag och Ellen en runda på stan, tog sönder mina svarta jeans i morse så måste köpa nya :( r.i.p

Hörs!


Middag

Käka skitgod kvällsmat ikväll, mömsss. Omelett, kyckling, sallad med avokado och sås gjord på crème fraîche och massa olika kryddor.

Skitenkelt och nyttigt.


Chill

Har en riktig chillsöndag idag, I love it. Har legat ute större delen av eftermiddagen och stekt. Man måste ju passa på! Nu har jag nyss tagit en dusch och ska försöka mej på lite plugg.. suck hehe. Så jäkla tråkigt, men måste verkligen sätta igång med mitt historieprojekt nu, det brinner i knutarna nu om man säger så.

Pusshuuj!


Söndag

Sitter ute och läser i solen, så härligt. Måste ju försöka jämna ut min bonnbränna, haha. Ska strax gå iväg och handla, det ekar i kyl, frys och skafferi.

Drömde sjukt mycket inatt, saker som var både konstigt och ändå så verkligt. Känner mej alldeles mindfucked nu. Knepigt det där med drömmar ibland..

Ha en bra dag!


Kvällens

Har haft en superkul och trevlig kväll hos Jessica tillsammans med klasskompisar och några andra trevliga människor. Det bjöds på sangria och massa god plockmat/fika/frukt. Lyckad kväll!

Klädkoden var ju cocktailklänning (för tjejerna) så då åkte gamla examensklänningen fram som passade finfint till det här.


Fin lördag

Har haft en superskön förmiddag! Var ut och sprang intervaller i 40 min, hade sjukt mycket energi, kändes som att jag skulle kunna hålla på hur länge som helst typ. Sen stretchade jag och körde några styrkevarv i solskenet.

Nu har jag nyss kommit ut ut duschen och har snott ihop en lunch i form av en sallad, gött.

Här näst ska jag börja göra mej i ordning för cocktail partyt, och sen gå ner på stan och möta upp Nadine.

Ha det bra!


The answer my friend, is blowing in the wind

Men häj! Nu är det helg och det känns fabulöst, kingking. Igårkväll hängde jag med Ellen. Vi tröck i oss nudlar, sen smälte vi choklad och skar upp banan, tog vårt pick och pack och satte oss på en filt på gräsmattan i solen. Åt, pratade och glassade på ba. Så jäkla mys!

Sen drog det in regnmoln så då stack vi in i min lilla lya och kollade på Forrest Gump.

Idag ska jag träna, springa lite ärenden och sen ikväll är det cocktail party hos Jessica, kul!

Godnatt :*


Summer

Älskar vädret, underbaart. Hoppas det håller i sej hela sommaren! Ska dra iväg till skolan nu snart. Sen efter skolan så ska jag hänga med Ellen, gött.

Ha det bra!


En solig dag på Vasaskolan!

Dagen har vart fett chill, har typ mestadels suttit ute i solen och käkat glass på med kömpisarna. Som underhållning har vi haft två cirkuselever som har gjort sjuka volter och jonglerat, haha. Älskar Vasaskolan!

Och vem har en bröstkorg som är röd som ett stoppljus efter den här dagen då? Kan det vara lilla ginger-lisa eller? Mm, charmigt.


Solsken

Hejhej! Är ute i boulongern right at this very moment för en promenix. Var så jäkla nära att jag sket i det, höll inte på att ta mej ur sängen haha, men när man väl gör det så är det såå värt det. Bästa starten på morgonen! Dessutom är det sinnessjukt perfekt väder.

Ha en bra dag :)


G'natt

Godkväller! Har haft en mycket bra dag idag, muntliga franska redovisningen gick faktiskt riktigt bra, jag och Ellen hann med ca 1timmes gymmande innan idrotten och sen så har jag, Ellen och Ellina haft tacokväll här hemma! Mys :)

Nu är jag trööött som tusan, ska ta och sova nu. Imorgon har vi en liten sovmorgon, vilket innebär att jag hinner med en pw eller en springtur innan skolan. Najs jao

Godnatt!


Walking on sunshine

Har suttit och pluggat i skolbibblan med Ellina i ca 1,5 timme nu. Nu tänker jag iaf inte sitta inne en enda sekund till, sjukt härligt väder ute. Ska ut och springa intervaller, var skitlängesen jag gjorde det, kul!

Hörs! :D


Morsning korsning

Nyss vart ute på en kort rask promenad, skönt. Nu har jag snott ihop en smoothie som jag ska dricka sen, men first things first - en dusch.

Ha de!


Dagens

Lägger upp en dagens som sista inlägg idag.

Imorgon blir det en bekvämare outfit, ska ha min nya supermysiga hoodie från Cubus.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2701915/images/2012/pic_203585281.jpg" class="image">


Hurtigt

Och jag trodde att boloungern var liten, haha.. det vart en rejäl pw ikväll! 7 km + dom 1,2 km som jag följde Ellen till bussen. Puh! Hurtig dag, i like it.

Nu ska jag äta fiskgratäng och sen städa. Hejaheja!


God afton

Ellen har nyss åkt hem och jag avslutar dagen på samma ställe som jag började den - boloungern! Denna gång för en pw. Härligt :)

Ha de gött!


Godmorgon

Ja, då har jag kickstartat även den här måndagen med en springtur. Denna gång i ett väldigt grått och regnigt Gävle.

Fick 3 timmars sömn inatt, inte bra alltså. Fick ingen ro i kroppen, låg och vred och vände på mej i flera timmar. Dessutom börjar man tänka så sinnes mycket sådär på natten, då blir det svårt att sova bara därför också.

Nu längtar jag efter en god frukost!
Hejdå


"people want to hear songs with the words they're afraid to say"




Hundarna i Riga

Kollar på en sjukt gammal Wallander som jag inte sett. Najjssss! Älskar Wallander, till sommarn ska jag fortsätta läsa dom böckerna. Henning Mankell, idolen hehe.


lördag

Chilldag, sov till 1 och har försökt mej på att plugga litegrann och nu sitter jag och kollar på fotboll. Champions League final jö. Imorgon blir det hemfärd till Gävle och sen påbörjas en riktig mördarvecka, hua.. ser framemot när nästa vecka är över!

Håller på och gör upp lite sommarplaner med Adina nu också, iiiih! Längtar till sommarlovet så himla mycket :D

Hörsdå, huuj!

Kvällen

Har haft en riktigt fin kväll i Freluga. Tack för det brudar! :)


Hemåt Hälsingland

Avslutar min och Pelles lilla miniweekend på Donken med en McFlurry! Fint hare vart.

Imorgon blir det grillning med ett gäng kompisar, roleee sa.


Movienight

Nu är Pelle här hos mej! Har dragit en snabbrunda på stan ikväll, också har vi nu kollat på två av dom tre filmerna vi hyrde. Najjsss ba!

Imorgon blir det mer stan och mer shopping, sen åker vi hemåt Edsbyn.

Godnatt mä er!


Just keep your feet on the ground

Slänger in ett godnattinlägg nu då. Har gjort allt på min lista idag, känns skitskönt. Nytt vasakort, lånat böcker om Hitler, städat och gymmat, det gick riktigt bra, körde stenhård styrka med fokus på mage, rygg och ben. Sen körde jag även en liten sväng på löparbandet som avslutning.

Är dock lite stressad över både franska och historie arbetena, blir så illa tvungen att plugga typ hela helgen om jag ska hinna klart. Men det ska väl gå!

Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2701915/images/2012/pic_202748608.jpg" class="image">


Horrible

Har en av punkterna på min "to do-list" avklarad. Har köpt ett nytt vasakort. Mm bra osv.. Något som INTE är bra med det är att jag fick knäppa ett nytt kort. Och det blev VÄRRE än det förra, trodde inte det var möjligt!?!?

Aja.. Nu har jag det där kortet iaf, så ikväll kan jag gymma! Yey :D

Nu - franska


Godnatt

Nu säger jag Godnatt! Ska läsa nån sida i "Seriously I'm kidding" av Ellen DeGeneres. Märkte för någon dag sen att jag faktiskt har några sidor kvar i den.

Imorgon har jag lite saker som måste bli fixad: leta/fixa nytt vasakort, låna böcker om Hitler (japp, Hitler), städa och träna. Det är morgondagens "To Do-list".

Godnatt!


Måndag

Detta har vart en braaa dag! Efter att ha legat isolerad från omvärlden och vart sjuk länge så var det så kul att få träffa da people igen och skratta och flumma. Tycker om mina fina kömpisar såhääääääär mycket! :*

Efter skolan så hängde jag med Ellina på stan. Åt skitgod glass, köpte jätte färgglada strumpor från barnavdelningen, ett limegrönt iphoneskal och en parfym. Fiiiiint

Nu ska jag plugga (haha..) och äta smörgåstårta!!


Frulle

Kändes att man har legat deckad ett tag, men de gick bra ändå tyckte jag. Nu har jag snott ihop en god frukost som jag ska äta framför Vakna med the voice. Myyyys


Say you'll run to my side

Nu kör vi! Morgon joggning.
Nu tänker jag inte ligga hemma och snora längre. Let's kött.


Från ett hem till ett annat

Sådär ja, då var det färdigkalasat för den här gången! Fikat så mycket idag så att jag fortfarande är proppismätt. Käkade sinnessjukt mycket smörgåstårta, man måste ju passa på? Också har jag även med mej en massa fika och smörgåstårta som blev över till Gävle, fiiiiint.

Kul att träffa släkten, och nu känns ju även plånkan lite stabilare hehe. Fick jättefina kökssaker och hudkrämer utav Britta också! Asnice :D

Känner att livet börjar flyta på bra nu alltså. Kortvecka nu och på onsdag kommer Pelle och sover över hos mej i Gävle, mysis :D

Hörs!


Kalas

Snart kommer första släkt-gänget hit. Jag är taggad för fika.

Rond 1, let's go!


mean it truly, sincere heart



You know it, yes I felt it
You'll never understand.

bored to death

Är så uttråkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!
Mamma har inte köpt nåt godis och det är inget bra på TV. Snyftsnyft, haha..

Meeen vi har iallafall ätit god mat och jag håller på att laddar ner The Hunger Games as we speak, så den här fredagskvällen ska väl gå an ändå antar jag. Njuuuter iallafall i fulla drag av att vårt internet är så snabbt <3 mitt mobila i Gävle kan ju ta sej :( haha.

Längtar så mycket tills på söndag. Då kommer släkten hit och firar mej, och då ska vi äta smörgåstårta, paj, fika och mera SMÖRGÅSTÅRTA mmmmmmmhmhmmm.. Smörgåstårta är guds gåva till människan. Yepyep.

Nu ska jag äta en vindruva och sen bädda nej mej i sängen och kolla på filmen rå.

Hejdåå


on a bed of roses

Nu ska jag snart ta och släcka och försöka få ordentligt med sömn, här i mitt gamla "flickrum" hehe. Regnet smattrar sådär härligt på taket. Allt känns så harmoniskt här på något vis, och det är precis vad jag behöver nu. Harmoni. Just nu är jag raka motsatsen till harmoni, jag är kaooozzz. Dock ett rätt organiserat kaos på något konstigt vis.. hey, det är ju ändå mej vi talar om haha.

Godnatt!


Home

Hemma nu. Träffade Pelle och Lollan på bussen från Bollnäs, trevligt sa! Nu ska jag hämta lite te och fortsätta glo på tv.

Hörs, huj!


am I alone in this fight?

Mår allt annat än bra just nu alltså.
Tar och åker hem till Edsbyn idag, får komma igen med nya krafter nästa vecka istället. Då är det ju dessutom en jättekort vecka, sköönt. Också blir det troligen fest med klassen på torsdag, kul! Allt går lite lättare om man har något att se framemot.

Hörs



Godnatt

Omg, jag har ingen röst.. märkte det tidigare ikväll när mamma ringde. Paniken!

Ligger och kollar på New Girl nu och funderar på om jag ska släpa iväg mej till skolan imorgon eller inte, hm.. får se hur det blir.

Godnatt!


And I don't even need your love, but you treat me like a stranger and that feels so rough

Hemma idag med, fortfarande sjuk och superdeppig.. blääää

Så för att få tiden att gå så blir det film-marathon idag. Börjar med Titanic, kommer gråta sönder. Sen ska jag se Enough, sjukt bra film!

Pusshäj


Sick

Orka va sjuuuk...
Hatar att ha ont i halsen, kan ju typ inte äta? Lever på halstabletter nu i princip. Men ikväll ska jag försöka få i mej ordentlig mat, ska slå på stort och faktiskt LAGA maten haha. Ska göra pasta med räksås, hoppas det blir gott.

Nu ska jag ner till tvättstugan en sväng och sen kolla på nyaste vampire diaries avsnittet.

Hörs, huj!


Nu skiter vi i de här

Älskar att jag dragit på mej jordens feber och förkylning på födelsedagen, just my luck.

Orka

Godnatt


Hälsning från Vasaskolan

Har genomlidit två nationella prov i franska idag, gick lika dåligt på båda två. Har även pratat med systeryster som är i Australien i telefon, kulkul!

Nu ska vi bara överleva sam-lektionen och sen ska jag, Ellen, Ellina och Madde gå och äta på Österns Pärla, yuuum!


17 år!

Happy birthday to me! Hehe
Har nyss käkat en skitgod frukost med mackor och en smoothie med jordgubbar, mango och banan.

Är så glad att det är fint väder! Det brukar alltid vara det på min födelsedag, men mitt i allt snö- och regnkaos så började man ju tvivla lite, men traditionen lever vidare. I love it!

 


imorgon..

.. fyller jag åååår! 17 bast ba. Dryg ålder, skulle kunna skippa den och fylla 18 direkt, haha.
Sörjer litegrann att jag inte kommer bli väckt av skönsång från familjen imorgonbitti, meen jag får väl sjunga en trudilutt för mej själv då, haha.

Efter skolan så ska iallafall jag och mina fina brudar ut på stan och käka som ett litet födelsedagsfirande! :)

Annars dåå.. festen i fredags var i det stora hela rolig, jag och Adina har haft det supermysig igår och idag, jag har panik inför franska nationella imorgon (hej F) OCH jag har handlat sjukt nyttigt, ni skulle bara se min kyl nu alltså, daaamn. Mama would be so proud.

Nu ska jag kolla OTH och sova!
Pussgodnatt :*


Helgens låt!

Fest!

Har aldrig i hela mitt liv gjort mej klar till en fest såhär fort, haha. Men nu så, nu är jag redo. Let's go!!

Don't wait up, hehe ;)


Sunshine

Hej! Dålig uppdatering här alltså.. Hehe.
Fick sluta tidigt idag, hade bara engelska nationella, typ 15 min svenska och sen slutade vi. Kiiiiing! Så nu ska jag ta mej ut på en springtur i solen, sen får vi se vad som händer senare.

Sjukt taggad inför imorgonkväll, parteeyy!! Blir sjukt stressigt för mej, kommer få göra mej i ordning på typ en halvtimme hehe. Men det ska väl gå, och det kommer vara värt det. Det är jag säker på ;)

Hörs då, huuuuj!


Tisdag

Åker tillbaka till mitt älskade Gävle! Seg och trött som tusan är jag, Edsbyn levererade stenhårt på Valborg alltså, och det får man sota för idag! Haha

Puss


Crazy night

Har haft en kanonbra Valborg, helt galen, i love it haha!! Så himla roligt, och väldigt händelserik hehe. Har mycket som snurrar i skallen nu alltså, bäst att sova på det ett tag.

Längtar tillbaka till Gävle nu, så fort jag vaknar imorgon så ska jag ta första bästa tåg neråt Gästrikland, hoppa i min ziperall, köpa pizza från Isaks Corner och kolla på SATC!

Godnatt :)


RSS 2.0