badabadabada

Enligt mej var det ju "typ 100 grader i solen" igår.. då undrar jag, HUR varmt var det då inte IDAG? Shiiiit. Var ute och jobbade hela dagen, badade i svett och bättrade på bonnbrännan ytterligare. Slutade med att vi duschade av oss med högtryckstvätten, haha..

Nu är jag och mamma påväg till stugan, hon håller på och donar ihop en pastasallad just nu som vi ska käka där. Ska bli hur skönt som helst! Har längtat som en liten apa efter att få bada exakt hela dagen kan jag tala om.

Tjarråååå


800 grader, tralala

It's steking gott folk. Det var jobbigt att jobba på elektra idag, jobbigare än vanligt. Det var typ 100 grader i solen, minst. Och vi satt ute och strimlade massa skitpapper. Jag är typ rödare än rödast. Kan ju hoppas på att det blir lite mer brunt..

Men annars är livet rätt bra må jag säga. Det är sommar, jag har lönen och friheten i sikte och en massa roligt planerat framöver! Och för stunden längtar jag som en tok tills jag flyttar till Gävle, wihooooooo! Shitshitshit.

Imorgon blir det lyxlunch istället för matdosa, pizza på pizzerie bandy med "kollegorna" (haha) Ida, Elsa och Fanny. Det ni!





note to self:

Drick inte 2 koppar kaffe innan du ska sova.
Det gör det ungefär 1000 gånger svårare att somna.

G'natt.

"du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort"

Kvällen hos Lollan igår var verkligen lyckad, hade det hur roligt och trevligt som helst - och skitgott med grillat också såklart, hehe! Tog en promenad till våran stuga som ligger alldeles i närheten av där Lollan bor, och hälsade på grabbarna som skulle övernatta där.

Och nu sitter jag här och kollar på Criminal Minds, fettbraaa. Kommer antagligen inte somna förren typ 3 eller något inatt om jag känner mej själv och min dygnsrytm rätt. Kom hem 1 inatt, somnade kanske runt 2 och sen så sov jag till klockan 2 idag.. hehe, jag är så bra.

Jag säger det igen - Amen, hallelujah & alla andra heliga ord för kaffeautomaten på Elektra.
It's a real lifesaver!


Sen ska jag också tillägga att det är bittert att behöva jobba och slita under en vecka som alla vädermänniskor säger ska bli solig och fin om jag fattat det rätt.

Nice att man kan få jobba utomhus iallfall! Bonnbränna for the fucking win!!

Veronica Maggio – Satan i gatan 

herråååå



Nu drar jag snart iväg till Lollan för grillning!
Ha en bra kväll allihopa :)
Pusspuss


min midsommarafton

Midsommarafton blev riktigt rolig, även fast saker och ting inte gick enligt planerna. Men det var kul iaf! Började med att köpa mat på Atlantic och sen gå hem till Lollans lägenhet och käka och fixa det sista. Sen så kom det lite mer folk och så, och sen var allt igång! Runt 10-11 tiden drog vi ut på byn och kollade runt, och jag träffade på Lizzie en sväng. Riktigt roligt att träffa henne, det var så sjuukt längesen! 

Vid 1 tiden kom jag hem och då käkade jag smörgåstårta och kollade på vänner. Perfekt avslutning på min midsommar! 

Nu snart så kommer brorsan och hans tjej hem hit och ska äta midsommarlunch med oss, och sen ikväll ska jag iväg hem till Lollan igen, men denna gång för en chillkväll med grillning och lite sånt gött. Sounds Awesome!

Snodde några bilder från Hanna från igårkväll, knäppte några kort själv också med eftersom min mobil och bärbara datorn hatar varandra så kan jag inte lägga upp dom. Får se om jag orkar lägga in dom på stationära datorn sen.




now dance, fucker, dance

Midsommar nurå, ikväll äre fest som gäller!

Måste börja tagga nu ju, känner mej rätt nere för tillfället p.g.a lite olika anledningar, så jag är inte sådär aspepp. Men nu skiter vi i det, nu kör vi för tusan. Ikväll vill jag ha roligt!

Ska ta och duscha nu och fräscha till mej lite, känner mej gaanska nasty just nu, haha.

Ikväll tänker jag glömma.

that song you softly sing - is keeping you from breaking


Dashboard Confessional – Vindicated
Dashboard Confessional – Hands Down
Dashboard Confessional – Belle Of The Boulevard

and you might think I'm bulletproof, but I'm not.

Idag är ingen bra dag, idag är ingen bra dag alls.
Trodde det var jag som inbillade mej, men tyvärr så hade jag tydligen rätt..

1337eliiit

Det här är elit!
---->hanna dahren & lisa östergrens hälsar på <-----

Du och jag Hanna, galet bra ;) ♥


livet som slav på elektra

Här var det dammigt. Anledningen till dålig uppdatering är för att valpen käkade upp internet... typ.
Han tuggade sönder internetkabeln, hehe. Men nu är jag back on track!

Snart har en vecka på elektra gått, slutar ju kl 1 imorgon och på fredag är det midsommar = ledigt. Men iaf, det går riktigt bra iallafall, skapligt tråkiga arbetsuppgifter har vi. Arkivera, strimla papper, rensa ogräs, tvätta bilar och olja altaner/balkonger. Men trots tråkiga arbetsuppgifter så har vi ändå vansinnigt roligt! Idag när vi skulle spola av altanen så la vi oss på den torra sidan och solade samtidigt som vi spolade vatten lite halvhjärtat sådär, haha. Förena nytta med nöje liksom!
Mestadels av tiden går vi på högvarv tack vare våran älskade kaffeautomat som står i fikarummet, Amen för det.

Nu ska jag ta igen lite serietittande,
Peace out!



hard work work

Imorgon är början på ett nytt kapitel i mitt liv. Imorgon är jag sommarjobbare, det ni! På elektra ska jag spendera två, förhoppningsvis, regniga veckor (hoppashoppas). Känns lite halvdant att veta att jag ska kliva upp kl 6 imorgonbitti, men det går ändå bättre än att kliva upp till skolan med tanke på att man har siktet inställt på lönen! Hallelujah för lön säger då jag.

Men tills dess kommer jag få leva isolerad från omvärlden och endast på bröd och vatten typ, haha närå. Men jag kan ju lugnt säga att jag kommer få leva snålt iallfall, för här ekar det i både plånboken och på kontot kan jag lova, hujedamej!

från kvart i 8 till halv 5 hittar ni förmodligen mej djupt nere i rabatterna någonstans vid elektra, UNDERBART!
Wish me luck,
Godnatt!



Det är bland annat med den här bruttan jag ska spendera mina två veckor på elektra
vilket team!

chiiiilll

Sweet saturday, ikväll kommer systeryster hem också. Trevligttrevligt! Kvällen igår spenderades hos Pelle i goda vänners sällskap + lite skräckfilm. Närmare besämt Paranormal Activity 2, riiiktigt bra! Det var kanoners, tack för det brudar.

Idag har jag tagit en låååång sovmorgon, storstädat i rummet och bara chillat. La mej ute på altan under en filt i någon timme och läste lite, passar perfekt när det är såhär grått och trist väder ute. Hörde även rykten om att vi ska käka kräftsoppa ikväll, vilket kan vara den absolut godaste soppan som finns, mums :D Sen resten av kvällen blir det också bara chill. Äta lite godis och umgås med familjen. Kan vara mysigt det också ibland, haha!

Pusshuj ♥

bilder

Lite bildbomb från skolavslutningen och skolavslutningskvällen.













kaninmat

Helt plötsligt har det blivit varmt ute igen? Varför kunde det inte ha var såhär igår för!? Aja..
Nu sitter jag och käkar lunch, kaninmat + tonfisk. Man får offra sej när man inte orkar laga riktig mat.


SOMMARLOV!

Jag överlevde, talet gick bra, körsången gick bra, allt gick bra!! Fast det vart gråtkalas på slutet, jag kommer sakna alla så himla mycket.

Det enda som inte var bra, det var väl vädret. Svinkallt och regnigt! Usch och fy. Jag som vanligtvis har problem med att håret blir lockigt i regn, nu hade jag problemet att håret blev rakt! Haha, ironi.

Efter avslutningen så gick vi till skolan och åt en fin lunch tillsammans med alla nior och mentorerna och övriga lärare. Där hölls det också lite tal av både elever och lärare, jag och Amanda förde 9A:s talan, hehe. Och lärarna hade skrivit en jätterolig och fin låt till oss elever. Det har vart en superbra avslutning, jag kan inte fatta att vi har slutat nian!? Det är sinnessjukt.. och det är sinnessjukt vad himla mycket jag faktiskt kommer sakna högstadiet.

Men nu är det ett avslutat kapitel.
"När en dörr stängs, öppnas en annan"
 Som man brukar säga.

Men nu är det sommarlov gott folk, och det ska firas med fest och grillning i regnvädret! Kommer bli awesome.








nu är det nära...

... till SOMMARLOV! Ska bara överleva skolavslutningen och sen så är vi friiiiiiiiiiii, och det ska firas med party all night long med bästa flickorna! Kommer bli så stört roligt :D Jag längtar så jag smäller av snart.

Huuuuuj ♥


stekigt


jag är panik, typ

Just nu har jag panik.
Jag har panik för att jag och 2 andra ska hålla ett värdelöst tal på skolavslutningen som vi dessutom aldrig övat på. Jag har panik för att jag vet inte vad jag ska göra av mitt hår på skolavslutningen, jag gillar inte att fippla med sånt, blä.. PLUS att det säkerligen kommer regna och vara deppväder på skolavslutningen.. lovely. Och jag har panik för att imorgon kommer bli en allmänt onödig, seg och tråkig dag i skolan.

Så, nu har jag fått ur mej det. Nu ska vi fokusera på det positiva:
Skolavslutningskvällen som kommer bli grymt kul, hemmamatchen som ska spelas ikväll och vi kan även fokusera lite på att Pretty Little Liars är jgfkdhfygbf, BÄST.

Pusshej gott folk ♥

partyparty

Tjoho, det är dåligt på uppdateringsfronten just nu känner jag. Jag har ungefär noll inspiration plus att jag har ganska fullt upp. Igår var det match med 96orna i värmen, och på kvällen umgicks jag med finfina vänner och bara hade det gött! Nu ska jag om någon timme cykla ner på träning, och ikväll drar alla nior till vinströmmarna på klassensdag! Eller, riktiga klassensdag är imorgon, men dom flesta ska sova över där ikväll. Man kommer vara som ett enda stort myggbett imorgon, haha.. men det kommer det va värt!

Förövrigt så är jag fett taggad på fest just nu, på onsdag kör vi! Skolavslutningskvällen, dingdingding. Kommer bli asroligt! :D


kungligt bra

Om man bortser från att jag nyligen var ute och klippte gräset i två timmar så har den här dagen varit utomordentligt bra!

Städade i skolan och slutade redan klockan 9, tack och lov så impuls-cyklade jag till skolan idag, annars har jag fått vänta på bussen till kl 3! Så jag har haft en väldigt chill dag här hemma i värmen. Gjorde pannkakor till lunch och käkade det med blåbärssylt och vaniljglass, muums. Sen har jag lekt och gosat med Plura en massa, sötpluppen!

Nu ska jag kolla lite mer på Pretty Little Liars, en ny serie jag börjat kolla på som är kungkungkung. Sen ska jag väl sätta mej ute i solen och steka lite också.

När mamma och pappa kommer hem så blir det enchiladas(?) till kvällsmat och sen sticker jag iväg till Matilda och badar med ett gäng brudar, kungfredag!


Just nu, nydushad!

världens roligaste dag

Jag säger det igen - JAG ÄLSKAR GRÖNAN!
Hade vääärldens roligaste dag igår i Stockholm på Grönan. Åkte både Insane och Extreme, och jag var huur nervös som helst innan, men det är lätt dom roligaste åkattraktionerna på Grönan, speciellt Extreme som jag åkte 5-6 gånger, haha.

Tack allihopa som gjorde min dag igår, jag har världens finaste och bästa vänner! :)

Kom hem runt klockan 2 igår så jag är rejält trött nu även fast jag sovit hyfsat länge, tack och lov för att vi fick ledigt den här dagen alltså. Annars hade jag nog svimmat av trötthet idag, haha.


gröööönaaan!

Imorgon mina vänner, imorgon kommer bli BÄST! Då åker alla celsius nior till Stockholm och går på Grönan och köttar sönder. Det kommer bli så extremt roligt, jag älskar grönan! Hoppas att jag vågar mej på att åka Insane. Jag längtar så jag är alldeles hyper, och har vart det hela dagen idag också, haha. Grönan med alla kompisarna liksom, det kan inte bli mycket bättre än så!?

Idag efter skolan så var jag och Pelle och solade på IP och sen åkte vi och köpte matsäck till bussresorna imorgon, nicenice.


WOHOOO! 

världens sötaste

Nu ni är det valpanpassat här hemma, inga mattor, skorna på hatthyllan och leksaker överallt! Haha. Och Plura håller på och bekantar sej med livet i Knåda, han är så sjukt söt så man kan bara sitta och kolla på honom timme ut och timme in. Världens sötaste!

Imorgon är det bortamatch som står på schemat, mot Bjuråker. Ska bli roligt! :)
Nu blir det serietittande och sen sova.
Pussgodnatt ♥


♥♥♥

lillplurre

Nu är han här hemma hos oss, våran lilla plutt!
Helt underbart söt och busig.

Amamus Sterna Dougalli

Plura



längtar ♥

Imorgon, alldeles för tidigt, så åker vi iväg och hämtar hem valpen!! Jag längtar så jag smäller av snart tror jag :D

Känns som kvällen innan julafton när man var sissådär 8-9 år, haha! Aaah :D

Just nu håller jag på och snor ihop en ny spotifylista, skaffade ny spotify idag för jag ville ha mer "lyssnartimmar" haha, antar att det är en hel del som gör så nu? Vi som är för snål för att skaffa premium dvs, heh.

Men jag slänger in en bra låt som Hanna introducerade för mej igårkväll, mycket bra.
Hardcore Superstar – We Don't Celebrate Sundays

järngänget

Livet är underbart mina vänner!
Igårkväll åkte jag upp på byn och träffade Ida och Hanna, sen runt kl 9 tog vi bussen till Bollnäs. Där gick vi runt ett tag och gjorde massa bus och knäppte kort, sen drog vi oss mot Karlslundsbadet och tog årets första dopp! (iallfall för min del) Och det var inte bara liiite kallt kan jag ju tala om, men väldigt roligt! Sen efter det så gick vi till Max och käkade, det är obligatoriskt om man befinner sej i Bollnäs, så är det bara. Och där träffade vi på Hannas moster och hennes kompis, så då åkte vi med dom hem och dunkade musik till 1000 i bilen, haha. Sköj :)

Sen fortsatte kvällen/natten hos Hanna, crazyyy.
Tack för kvällen/natten/morgonen brudar ♥

Nu ska jag snart bege mej ut i värmeböljan och klippa gräset, fytusan. Men man måste ju vara lite snäll och hjälpsam nu när mamma och pappa håller på och målar huset för fullt. Dock känner jag verkligen inte för att gå runt och bli nerbajsad med gräs på fötterna och svettas som en gris just nu. Verkligen. Inte.

huuuuuj

äventyr

Låg och halvsov när jag fick ett sms av vikingen själv, Hanna Dahren som föreslog en kväll med äventyr tillsammans med henne och Ida, och vem kan motstå ett sådant förslag även fast man är sliten och halvdöd? Haha. Så det blir till att slänga i sej käk nu och sen lite snabbfix så drar jag hem till Hanna och kvällen kan börja. Sover även där inatt, toppen!


Det är alltså med dom här två huliganerna jag spenderar kvällen/natten, detta kan sluta hur som helst! Haha.  

Pusshej ♥


1-0 till oss!

Seeegeeer är underbart! Starkt kämpat brudar, otroligt jämn match men vi visade dom vilka som var snäppet bättre. Är dock missnöjd med min egen insats, men det lägger vi åt sidan, heh.

Just nu är jag helt DÖD, fick springa helahela tiden på matchen och det tar verkligen på krafterna att spela en sån här jämn match. Och imorgon ska jag spela match igen, fast med 96orna som behövde lite mer folk. Har ingen aning om vilka vi möter då, men det blir nog sköj det också, hoppas jag har lite kraft kvar tills imorgon också nu då.

Nu ska jag bara ta det megachill.
Hörsdåhuj!


idag


+ röda converse.

tjoho vad tråkigt man kan ha

Hej alla barn, idag är det elevensval på Celsiusskolan. Det suger.
Jag, Carro och Frida skriver tal till skolavslutningen, vi är bäst på det. Vi kommer rocka brallorna av er, fast nä.

Jag dog förresten inte i solariet igår, det var nice. Och träningen blev inställd så jag slapp stressa sönder, det var också nice! Ikväll är det match som gäller, mot korskrogen. Wohooo! Stekigt.

Nu ska jag fortsätta skriva vårat värdelösa tal :D
Hujjjj

RSS 2.0