chill

Har nyss varit ute på en lång skogspromenad med mamma och det avslutades med fika hos mormor, kvalitetstid. (y) Ikväll blir det chill med lite serier och sånt. Har hunnit planera in mass sköj under lovet med kompisar idag, kommer bli kanon! Taggar sönder till på fredag när Ellen och Ellina kommer hit till mej och ska få uppleva Edsbyn (haha) också blir det halloweenfeeest och tranan med mina andra edsbytjejer på kvällen/natten. Wiho :D

Nu påbörjas chillandet, fettnajs.

you got your head among the clouds

Johnossi – Summerbreeze
Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free

Jag dör litegrann.. låten, bandet, rösten. Det är ju så bra!


suck

Fett lack jag bliiiiiiiiir.... har väärldens The Sims 2-cravings, ni anar inte, också hittar jag inte det där nedrans spelet någonstans! Det är seriöst ALLTID borta, 9 gånger av 10 så är det helt borta. Fattar inte hur det går till? Orkar inte ladda ner skiten heller för 2 anledningar:

1. Jag kommer få virus.  
2. Jag kommer inte fatta hur man gör.

JAG BRYTER IHOP, MÅSTE SPELA SIMS NUUUUUUU


EFTERLYSES


music

Hemma i Edsbyn, lyssnar på skön musik och låter hälsinge-lugnet sprida sej.
You Me At Six – Rescue Me


I thought: 18 karat gold, would save a lonely soul

Klockan är way too late, Adina sover och det borde jag också göra. Vi har haft en awesome kväll med godis, bra tv och massa skratt! Köng. Imorgon bär det av hem mot Edsbyn där jag också kommer spendera resten av lovet. Kommer bli kanon det, men jag kommer sakna Gävle också!

Johnossi – 18 Karat Gold
Har fått en liten thing för Johnossi, wonderful.

Godnatt!

så mycket bättre, när vi är tillsammans

Nu sitter jag och Adina bänkade framför tvn, det är ju "Så Mycket Bättre" vilket är kanske jordens mysigaste och bästigaste program! Vi har iallafall haft en toppendag (duuh), vandrat runt på stan, käkat extremt lång korv från kanonkorv och sånt. Köpte även nya whiteboard pennor på Clas Ohlsson, så nu har Adina skrivit trevliga små meddelanden till mej på min whiteboard, hihihoho. Fniss :)


Kvällsmaten serverades på golvet för min del, prima.


Adina skakar loss i köket!

höstlov!!!!!

Livet är bra, livet är gött. Det är höstlov och Adina är här!

Både idrottsläxan och historieprovet gick helt ok, fick faktiskt inte totalt hjärnsläpp. Och sluta tidigare fick vi också göra, så niiiiiiiice. Sen runt 4 kom Adina hit och två klasskompisar till henne, Oscar och Emma!

Så igårkväll käkade vi först på Wayne's och sen gick vi och såg filmen "In Time" som var kuuuuuuuuuuuuuung, enligt mej. Fett bra. Sen när Oscar och Emma åkt hem så småsprang jag och Adina till ica och handlade och sen vart det lite serie-mys här innan vi slocknade. Nu håller vi på och gör oss iordning lite smått och ska snart dra ut på stan, och ikväll blir det väl antagligen bara chillerill också. Gött!


4 halloween-fina HSI:or igår!


Mörk bild inne från bion.


jag och adina tomorrow


torsdag

Helluuu, 1 dag kvar att ta oss igenom sen är det höstlov folks!!! Weeehooooo

Dagen har vart helt ok! Vi fick "köpa" aktier för "freddedollars" så samhällslektionen, hahah.. Jag och Ellina köpte aktier i bl.a Cloetta och HM, yeaah. Sen så sprang jag, Ellen och Ellina ner på stan på lunchen och checkade läget inne på Ohlssons tyger inför halloween, spännande.. möhöhö.  

Jag köttade gymmet idag, 20 min på löpbandet, 10 min på cykeln, två rejäla styrkerundor i alla roliga maskiner och lite boxning. Lär kännas imorgon kan jag tänka mej. Men det var kul, vårt skolgym är faktiskt riktigt bra! När jag kom hem så storstädade jag, får ju finfrämmande imorgon av fröken Ståhl! Och nu har jag duschat och käkat. Måste plugga massa historia och idrottsläxan nu, har knappt tittat åt skiten och det är prov och läxförhör imorgon. Puuh..


onsdag

Har nyss stoppat i mej en skitgod kvällsmat som mamma skickade med mej, kycklinggryta med curry, banan och jordnötter, också ris till det. Supergott!

Efter skolan så gymmade jag och Ellina som sagt, sen så åkte jag hem och duschade och sånt lite snabbt. Drog sen ner på stan en snabbis och röjde runt i alla möjliga affärer, hittade faktiskt en massa bra! Men köpte dock ingenting, fick sån beslutsångest så jag bestämde mej för att sova på saken och ta tag i det imorgon. Men redan nu vet jag vad jag ska köpa till min halloween-utstyrsel. Blir nog helt ok!

Nu ska jag plugga franska och kanske lite historia. Yepyep.


Biff-Ellina!

natti

Nördar sex and the city. Fett najs jao! Har pluggat en massa samhälle nu på kvällen, så nu bara snurrar det en massa motioner, propositioner och utskott i skallen. Bland annat. Och upp på det så har jag ju som sagt tvättat också, gick skitsnabbt ikväll. Jag lär mej! wiho.

Imorgon ska jag och Ellina kötta på gymmet efter skolan, azuuuum. Och jag ska nog försöka hinna/orka kika i lite affärer efter grejor till halloween.

Godnatt!




VM i multitasking

Tvättar, lagar mat och pluggar. Hejjaaaaaa
Samhällsprov imorgon, fytusan.


beyond epic

Åh, mitt höstlov kommer få bäst start!!! En oooerhört efterlängtad vän vid namn Adina Ståhl kommer hit till mej och sover över på fredag. Vi ska gå på bio och se filmen "In Time" och nörda serier och ha det allmänt gött. Kan inte bli annat än episkt, I miss u so bad!



hehehehe

Irriterad.... det kokar i mej.
Det är kul att vissa människor är så falsk och dessutom försöker leka smart så att det dom säger tillslut kommer tillbaka och biter dom själv i arslet. Lägg ner, väx upp och skaffa ett liv.

Peace out


måndag

Hej min blogg är sjukt tråkig osv. kdhfgkhjihgfn
Jag har NOLL inspiration och inget speciellt kul att dela med mej av för tillfället heller.

Jag kan ju berätta att jag tänker råplugga ikväll, har börjat lite halvt. Ska köra igång på allvar såfort jag skrivit klart det här. Vi har sjukt mycket den här veckan, massa prov och läxor. STRESS! Också säger dom att det kommer bli tuffare efter höstlovet.. eheh, kul.. KUL. Not.

Jag kan också berätta att jag typ hets-taggar inför halloweentranan den 4 november i stort sett varje vaken sekund. Weeeehooooooooooooooooooooooooooo

Och sist men inte minst så kan jag berätta att jag och Ellina uppdaterade Vasakorten idag så vi kan komma in i skolgymmet. Nu blir det andra bullar!

fotbollsavslutning

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Det var fotbollsavslutning för oss seniorer. Så jag började kvällen med att möta upp Louise, skitlängesen man såg den bruden så det var kul. Sen gick vi hem till Fanny där det var lite förfest, blev lite halvt spontant festande för mej också, najs. Sen runt sex tiden så drog allihopa ner till Bonden där alla olika seniorlag och ledare var samlade och käkade tacobuffé! Också hölls det lite olika tal och prisutdelningar och så. Sen efter det så gick vi hem till Fanny igen, men eftersom att majoriteten utav alla där skulle ut sen igen där jag pga. min icke-18-årighet inte kommer in så åkte jag hem ganska tidigt. Men allt som allt så blev det en väldigt bra kväll! Tack för det. 


Louise, jag och Carro på förfest innan p-mässan 2010, bästa sommaren.

kul

Jag har ingen inspiration till att blogga.
Huj!

kort dag

Hejhej! Fick sluta tidigt idag, redan halv 2! Helt underbart. Då drog jag och Ellina en vända på stan, drack cappuccino och varm choklad på wayne's och planerade inför halloween, wihoho. Just nu ligger jag i soffan och bara latar mej, men ska snart göra lite käk.

Föreläsningen imorse var förresten rätt bra faktiskt, chockerande.


cappuccino, yumyum.


torsdag

Trööööttt tjej, snark. Ska snart släpa mej ut genom porten och dra till skolan. Som tur är så slipper vi matten nu på morgonen, ska befinna oss i vasasalen och lyssna på nån föreläsning om inlärningsstilar istället. Hoppas att det blir hyfsat roligt och intressant att lyssna på, men jag tvivlar lite måste jag erkänna.. sånna här föreläsningar har en förmåga att bli oerhört låååångdraaagnaaa.. but we'll see!

Har svenska seminarium idag också.. hua, känner mej inte alls bra förberedd.

Huj!


partysugen!


Hot Chelle Rae - Tonight Tonight
BÄST








Längtar till höstlovet, då blire party!

très joyeux

Godkväll gott folk, wzup?
Mamma har vart här hos mej ikväll, vi började med käk på donken, yuumm. Sen var det utvecklingssamtal som gick bara bra, och väldigt snabbt. Så vi gick och satte oss med en varsin kopp grönt citrus te på ett café och pratade tills hennes tåg kom. Min mamma är bäst!

Sen drog jag iväg till ica och handlade lite, ekade tomt i både kyl och skafferi, men nu så. Btw, är det inte underbart när det sitter glada och trevliga människor i kassan på ica och andra affärer? Det är sånt som gör vardagen lite bättre! Heja dom.

Imorgon är det onsdag, veckorna går fett snabbt. Vi har tyvärr blivit berövad på vår sovmorgon *snyft*. Vi ska lyssna på när HUM3 håller föredrag. Men jag är inte så fruktansvärt depp för det ändå faktiskt, jag får sovmorgon på fredag ist! Yeyy.

G'natt.


Jag och mami


dagens roligaste

Någon(minns inte vem): Men hon har ju gått in i väggen.
Sally: VA? Gått in i väggen? Här på skolan eller hemma??

Hahah jag höll på att dö av skratt..

rubrik?

Häääj på er, så har man kickat igång ännu en vecka då. Och det känns som att dom här två sista veckorna innan lovet kommer bli beyond hektiska typ, men låt oss hoppas att det inte blir så, fingers crossed. Imorgon kommer mamma hit en snabbis på kvällen, utvecklingssamtal.

Julia och jag hade en chillig morgon iallafall, vi vaknade redan kl 8 (!) och då käkade vi massa frulle och kollade på tv. Vi hade det superbra igårkväll också! Man har mycket att prata om när man inte träffs så ofta, hehe. Vi köpte kebab som vi tog med oss och lite annat gött också.

När jag kom hem från skolan så dammsög jag och plockade ihop lite, och sen drog jag ut och sprang. Det vart en längre runda än jag hade räknat med.. för jag sprang lite vilse, heh..

Längtar tills man får uppgradera Vasakortet så man får tillgång till skolgymmet!! Tror man får göra det antingen den här veckan eller nästa vecka. Jiihaaaaa

bravo

Jag och Julia lever livet!
Jag tänkte vara nyttig och köpte morötter med dipp till att börja med.. det slutade såhär:

sunday

Hellu! Solig men iskall söndag, rätt skönt ändå.
Var ute och sprang imorse, såg inte till en enda själ tror jag, haha. Öde.. lite skillnad mot för att springa i Gävle. Men det är ju sköna kontraster ändå, kul att kunna få båda delarna.

Kvart i 2 så drar jag tillbaka till Gävle, och Julia hänger med mej! Ska bli såå kul, blir ju inte att man träffas så ofta nu för tiden. Så hon ska sova över hos mej för hon är ledig imorgon och jag har sovmorgon. Så det kommer bli kanon det!


Klassresan i 6an, haha :)
du & jag bruden!

fest hos bagge

BÄST


just had to see what all the fuss was about

Jag är fett glaaaaaaaad. Fick ett A på novellanalysen! Hallelujah moment.
Just nu sitter jag och äter kesella och en macka, var tvungen att testa kesella, alla bloggare tjatar ju sönder om det. And now i kinda know why, det är fett gott. Iallafall den med hallon. Tvättar gör jag också, yepyep. Men mitt i allt tvättande så tog det slut på tvättmedel, bra planerat Lisa. Så blev tvungen att springa iväg till ica och köpa mer, thank god att det är nära.


heja lisa!



Skapligt sliten brud, pluggar satan just nu alltså. Min hjärna har nu övergått till flytande form efter att ha blivit totalt överhettad. Nu tar jag en paus för att koka mer te (te är ett måste när man pluggar) sen drar jag igång andra halvlek. Sen ska jag tamejtusan lägga mej runt  kl 10-halv 11 ikväll för att få minst 8 timmars välförtjänt sömn.

onsdag

Tjenaaaa, jag sitter och försöker förstå mej på lite franska. Har ju prov imorgon, och jag viiiilll inte faila. Kämpakämpa. Dagen har varit högst ordinär, helt ok! Jag, Ellen och Jones började kolla på Mean Girls på håltimmen, det råkar ju vara Jones favoritfilm så han hade den på mobilen, höhö. Vi avslutade dagen med en riktigt jobbig men rolig idrottslektion. Sen skulle jag följa med Ellen på konsum för hon skulle handla lite mellis, men då brann det tydligen inne på nian (!?) så vi kunde inte komma in där. Men Ellen köpte istället något som antagligen var världens längsta korv. Sjukt.

Sen har jag bara tagit en lite kortare joggingrunda också har jag städat. Så nu är jag sådär skönt trött och det är skinande rent här, perfect!


Gävlekörv när den är som bäst längst.


godmorgon

Godmorgon. Jag hade behövt en dubbelt så lång sovmorgon idag känner jag.. tröööttt. Tur att det är relativt kort dag med bara 3 lektioner. Ikväll ska jag försöka orka städa, och träna helst också. Puuh.. motivation = noll.


aarrrgggg!! :@

Nu är jag arg. Jag är arg på läxor och sånt skit, kan det finnas något mer värdelöst? Vi spenderar typ halva vårt unga liv i skolan. Också upp på det så ska man ta med sej skiten hem också. Är det meningen att vi inte ska ha något liv? Är det heeeeeelt omöjligt att lära oss det vi ska kunna på lektions tid? För med tanke på att vi antagligen spenderar ca 7 timmar i skolan om dagen 5 dagar i veckan, så kan det ju inte vara så sjukligt svårt? Eller? Det står ju inte direkt i läroplanen att vi måste ha ett visst antal läxor per vecka (rätta mej om jag har fel jag har ingen aning vad jag snackar om, skriver av bara farten, men det kändes logiskt) För egentligen, EGENTLIGEN, vad får vi ut av dessa läxor? Vi blir stressade och panikslagna därför att det ska vara klart till en viss dag och man har ingen som kan hjälpa en, och plus den stressen så vill man ju gärna hinna leva också. Typ träna, umgås med vännerna och sånt. VET LÄRARE ATT MAN VILL HA LIVSKVALITÉ OCKSÅ ELLER? Och sömn, det är också något som jag har hört det ryktas om ska vara jävligt viktigt.

Det är ju inte som att man svor en ed dirr när man föddes att man skulle ägna sina ungdomsår med näsan i skolböckerna 24/7. Dock föddes vi ju i ett land med skolplikt och att man måste gå gymnasiet när/om man väl bestämt sig för att göra det. Men om en 35 meters läxhög ingår i det, det ställer jag mej ytterst tveksam till.

Huj.

gofika


Hej! Idag fick vi sluta "tidigt". Kvart i 3, det räknas som tidigt när man går i HS1 på Vasaskolan, mobbat. Jag och Ellen firade iallafall detta med fika på Wayne's, sen köpte vi lite gött och drog hem till mej och kollade på "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö". Jag och Ellen läser den boken på svenskan och då ska man se den filmen. Den var rätt bra faktiskt! Sen har vi bara suttit och pratat och haft allmänt trevligt :)

Nu ska jag följa med Ellen till bussen
tjingtjong


monday

Tjoho! Jag är i full färd med att laga mat just nu, göött. Kollar på Grey's anatomy under tiden också. Ska snart ta tag i lite plugg hade jag väl tänkt, och springa ner och boka tvätt-tid måste jag också göra. Intresseklubben antecknar! Jag är förresten galet shoppingsugen, inte speciellet ovanligt dock. Jag vill ha massa mysiga stickade tröjor, myyys. Heho, vi får se om jag tar och botar mitt shoppingsug snart.. lutar nästan åt det.



Ha det gött
Huj!


I want a ticket to anywhere

Sovmorgon till tio över 11 är inte helt fel alltså! Så skönt att kunna sova lite extra och sen kunna ta det chill på morgonen. Och nu hinner jag även panikträna lite mer på engelskaglosorna, haha.

Tracy Chapman – Fast Car
Världens finaste låt.


4 chord

Jag är tillbaka i Gävle, jag är nyklippt och jag kan tipsa om en grym video som Björn visade mej och Erika i bilen påväg till hit.


Massa bra låtar!!

helg

Idag har jag plockat svamp för första gången i mitt 16 åriga liv, det ni. Jag, mamma, pappa, Erika och Björn tog med hundarna ut i skogen på en promenad också ville mamma plocka svamp också så det gjorde vi. Ikväll är det family-dinner som gäller, hela högen! Mamma, pappa, Robin, Elin, Erika, Björn och jag. Vi ska käka mongoliskt, muuums. Sen drar jag vidare och hänger med edsbybrudsen + Matilda som också är hemma över helgen från Gällivare, kulkul!

Nu får bloggen vila lite under helgen tror jag.
Hörs!

to be yourself is all that you can do

Audioslave – Be Yourself


nothing worth having comes easy, right?

Sitter just nu och försöker förstå mej på det vi sysslade med på franskan idag, kände att det behövdes då jag inte förstog ett skit. Börjar bli lite less på den trenden nu.. denna grammatik alltså, minst 1000 regler.

Bara att hoppas att jag får bra feedback på svenskauppgiften, annars tror jag att jag bryter ihop nu snart. Men det är bara att bita ihop kämpa vidare. Måste hitta lite motivation. Men framförallt så behöver jag nog lite koncentration, känner mej jävligt distraherad och okoncentrerad nu för tiden. Inget fan av den trenden heller. 

Nu ska jag plocka fram gitarren, var ett tag sen nu.
pöss

sitting in da school

Tjo, sitter i skolan nu, på golvet i skolan närmare bestämt, bara för att Ellina måste ladda hennes dator.. haha. Hade sovmorgon idag, woho! Så har bara haft en svenska lektion hittills. Nu återstår franska och samhälle. Sen ikväll blir det träning och städning, yeeey...


saknaden blir för stor...


Saknaden börjar bli för stor... kan hända att det är dags att öppna boxen igen.
Kärlek till denna serie alltså!

give me food

Fytusan vad besviken jag är på mej själv! Som jag förutspådde igår så gick matteprovet käpprätt åt helvete, på riktigt. Svarade inte på ungefär hälften utav frågorna. Hej F! Så det var dagens depp. Efter skolan så var ju jag och Ellina och simmade som sagt, riktigt trevligt hade vi! Vi hade även idrott idag, så nu är jag helt slut i kroppen. Hungrig är jag också, håller på att fixar till lite käk nu.

Ikväll ska jag lägga mej i tid, och få lite välbehövlig sömn! Har inget plugg just nu heller, så skööönt.
Annars så längtar jag mycket till helgen just nu, känns som att det var år och dar sen jag var hemma, haha. Saknar alla! Åker dessutom dirr från Bollnäs hem till Britta på fredag där det vankas middag tror jag, med släkten. Hon fyller ju år, 18 närmare bestämt! Så det ska firas. Min mamma fyller ju även år då. Så det kommer bli grejjt.

KÄÄÄK
huj


moves like jagger

Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance 
Så skön!

Dags att börja plugga till matteprovet som vi har dirr imorgonbitti kanske? Känns dock lite ovärt, kommer gå åt helvete i vilket fall. Men jag ska ge det ett ärligt försök iallafall! Fast det får gå fort, för ikväll ska jag inte vara uppe och drälla till kl 12 som jag var igår, inte ok.
Efter skolan imorgon så ska jag och Ellina simma! Hurtigt.

asbraaaa

Det är ju värsta premiärbomben på kanal 5 ikväll, which means YEY. Köpte lite godis på ica nyss som jag ska götta mej med. I'm such a geek :)

kl 8 outsiders
kl 9 desperate housewives





tisdag

Tjenatjena! Idag är det ju kanelbullens dag, och jag har inte ätit en enda sketen bulle.. sorg.. menmen, livet går vidare. Min dag började med kaos.. hua. Mamma ringde och väckte mej kl 8, och jag börjar halv 9 (!!) Fattar inte hur det gick till, både alarmet på mobilen och klockan var påknäppt och det var det också när jag vaknade, men jag måste ju ha varit i koma eller nånting för jag har inte hört ett dugg, eller så är både mobilen och klockan trasiga. Får väl se hur det går imorgon. Men sen så har väl dagen rullat på bra ändå!

Efter skolan så drog jag en repa på stan för att köpa presenter, gjorde inte det i söndags. Men nu är jag klar med det och jag känner mej nöjd! Det var riktigt roligt att springa runt och kika i alla butikerna efter fina presenter, något lättare och roligare än när man är i Edsbyn menar jag, haha. Och sen gick jag på ica och handlade.

Nu måste jag sluta skriva annars får jag käka överkokt pasta!
HUJ

bästa/sämsta

Hatar den här reklamen. SÅ. OTROLIGT. DRYG.


Den här reklamen däremot, är underbar. It's commercial heaven! (om det finns nån sådan) Megabra låt, plus att Andreas är så sjukt heeeet så att jag dör litegrann.


nice

Nu ska jag tvätta av sminket och ta på mej ziperallen, myys. Sen blir det grönt te (snart slut.. *snyft* måste köpa mer!!!) nån macka + serieeeer. Partybra!


we<3it

monday

Hejhej! Ligger raklång i soffan nu och kollar på Grey's efter kvällsmat och en "powerwalk". Kändes som att skoldagen aldrig skulle ta slut idag, trots att vi bara hade 3 lektioner + sovmorgon. Allt var segt helt enkelt! Och imorgon är det den absolut trögaste dagen på hela veckan, tisdag. Lång dag och många lektioner, blää.

Har liite plugg att göra klart, men annars så är det rätt chill ikväll. Hade egentligen behövt gå och handla, men jag oorkar inte.. (höjden av lathet med tanke på hur nära ica ligger, men wtf) har så att jag klarar mej imorgonbitti iallafall.


Todaaayy..

yey!

WOOOHOO, Sex and the city filmen på fyran om några minuter!!!
Om jag inte hade tjockat godis hela helgen så hade jag lätt sprungit ner till ica och köpt en fet påse nu.. men jag tror jag får nöja mej med te ikväll faktiskt.


gustafsson 3 tr



Jag sitter bänkad framför tvn. Robert Gustafsson x3, kan ju inte bli annat än kanon.

food


Käääääääk

helluu

Franskaläxan, check.
Tvätten, check.

Nu återstår en mini-shoppingrunda och ett träningspass. Såg förresten nu att fjärran höjder stänger kl 5 på söndagar, SKITÅRÅ. Så jag får helt enkelt tvinga mej ut på en löparrunda. *kräks*


I'm such a grown-up.

klantig.se

Hur klantig får man vara? Spillde ju som sagt ut te i hela sängen nyss.. bra jobbat Lisa.
Det är i sånna lägen man bara vill bo hemma och kunna ropa på mamma. Men icke, var bara att gå och boka tvätt-tid det. Och jag hade lite tur i oturen iallafall, för det fanns en tvätt-tid nu idag från 14.00-21.00. Så det var ju bra iallafall, så då passar jag på att tvätta lite annat nu också.

Tänkte springa ner på stan en vända sen också och kolla runt lite, ska bl.a leta present till Britta och Mamma. Sen blir det nog en tur till fjärran höjder och simma några längder, annars kommer det inte bli nån träning idag känner jag.. haha.

Nu ska jag springa ner och kolla till tvätten!
Höres


Snodde bilden av Ellina, hehe.
Enda bilden som togs igår typ, här är vi påväg hem till Ellen iaf!


skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Spillde just te i sängen................
Jag. Orkar. Inte.

åååh lkjndlkfhdfuhnghdk DAMP

good morning

Godmorgon! Jag ligger i sängen just nu och är för lat för att gå upp och göra frukost. Kommer antagligen ligga kvar här tills jag håller på och svälter ihjäl. Närå, skoojaa. Men ska iallafall kolla på någon serie nu, vet inte vilken än dock.

Ska träna idag hade jag tänkt, men känner verkligen NOLL motivation just nu.. jag är så oerhört less på att springa nu, kanske drar iväg och simmar istället. Snart så ska jag köpa 12- eller 20 dagars kort på fjärran höjder tror jag. Så kan man simma lite oftare, för annars blir det jäkligt dyrt till slut.


s-s-saturday night

Sitter just nu och kollar på nåt program om Amy Winehouse.. tragiskt liv alltså. Uschusch!

Har har ännu en mycket trevlig kväll med Ellen och Ellina, denna gång hos Ellen i Sandviken!
Det första jag och Ellina gjorde var att ta 91:an istället för 41:an, så istället för att åka buss i 20 min så åkte vi i 50 min.. haha. Tur att man är smart! Vi har iallafall lärt oss att man inte kan lita på Ellina instinkter, haha. Men vi kom fram iallafall och då blev vi bjuden på jättegod mat och sen tog vi en rundtur på stan i Sandviken. Och på vägen hem till Ellen från stan så träffade jag helt random på Hanna Kissner ifrån Edsbyn, det var kvällens mest oväntade! Men så vi gick alltså hem till Ellen igen, där kollade vi på fångarna på fortet och bara tog det chill och hade det allmänt gött. Köng!


Passade på att rota fram jeansshortsen nu när det var finväder!
Dock höll jag på att förfrysa när jag cyklade hem från bussen.

lördaaaag

Hello gott folk!
Jag sov till 12 idag, så skönt att äntligen få sova ut ordentligt. Sen låg och jag drog mej sängen och kollade på the vampire diaries, älska den serien alltså. Mums. Sen tog jag en dusch, plockade ihop och snyggade till det lite i lägenheten och käkade frulle. Nu ska jag väl fortsätta ta det chill bara, senare idag så ska jag hänga med Ellina och Ellen igen. Fett nice yao.


Right now. Nyduschad och i min ziperall, jag bor i den. Så myyys

azum




Grymt bra kväll med två grymt bra tjejer! Vi har skrattat så att jag har träningsvärk i mungiporna, vi är så störda. It's azum.

Vi började iallafall med att åka hem till Ellina i Bomhus så att hon fick lämna grejor och sånt, också ville vi se vart hon hon hennes kompisar bor. Så hängde vi där ett tag, sen tog vi bussen tillbaka in till stan och käkade på Max, gudars vad gött det var! Har nog aldrig smakat så bra med maxmat nån gång tror jag. Kungligt. Sen vandrade vi vidare till Hemmakväll, Ica och sist hem till mej! Vi kollade på "Vampires Suck" (asrolig!), sen har vi också kollat lite halvt på idol, men det vart mest prat och massa joll, haha.

Avslutade kvällen/natten med att jag följde med dom till bussen, i min ziperall. Det var pinsamt, men man måste ju stötta sina mörkrädda vänner. Och jag var för lat för att byta kläder.


RSS 2.0