Tisdag

Har haft en jätteskön dag idag. Haft en shoppingspree då jag inte shoppade så mycket som jag tänkt i Sthlm, sen har jag käkat och umgåtts med Rebecca, städat och bytt sängkläder och slutligen gymmat en timme. 

Imorgon är det onsdag och jättesnart är det helg och höstlooov! Wihoo :D Verkar bli fest både fredag och lördag i helgen, sköjigt! 

Godnatt 




Måndagssummering

Har spenderat helgen i Stockholm med hjärtat. Supermysigt! Har ätit go mat, shoppat litegrann, vart på bio och husvagnsmyst. Kanooon :*

Men nu är det måndag igen då. Vaknade imorse och ville inget hellre än ställa in hela dagen och bara sova. Men tog mej samman och drog till skolan i den vidriga kylan, och sen dess har det varit en riktigt bra dag ändå! Lektionerna har flytit på, och på idrotten var vi på Korpen (ett gym här i Gävle) och gjorde ett eget gympass. Superkul var det! Hann testa massa nya övningar och sånt man kanske inte ger sej på när man gymmar själv och inte är allt för kunnig. 

Har även lagat egen köttfärssås för första gången ikväll. Vuxenpoäng, tacktack. Blev gött nå så jävulskt, så nu är det matkoma deluxe. Men en dusch och lite serier på det här så! Imorgon är jag ledig även. Yääääääääh 

Pusshej 





i brist på annat att skriva om....

Dagens humör: Glad!

Dagens borde: Å herre.. vart ska man börja? Plugga latin och kinesiska borde jag verkligen ha gjort.

Dagens vill ha: Lider av sjukaste ha-begäret nu. Ni ska se min shoppinglista. Men mest av allt vill jag ha helg, som alltid! 

 

Dagens roligaste: Twitterflödet under hashtagen #humanistdag2013. Eller då några tvåor dunkade musik i aulan och twerkade på scenen. Och att jag fick träffa min tremänning Louise.

 

Dagens fundering: Framtiden. Har både pratat och funderat jättemycket kring det idag. Önskar någon bara kunde berätta för mej vad jag ska plugga och jobba med! Tell me. Vill göra något kul och som jag är bra på, och nåt man tjänat fett med cäsh på. Så. Börja brainstorma gott folk.

 

Dagens bästa: Att Robin kom hit en sväng på kvällen. 

Dagens spontana: Har inte vart särskilt spontan idag... eller någonsin för den delen. Jag tycker liksom det är lite wild om jag äter något annat till middag än det jag planerat. Fan vilken tråkig människa jag är.. fick panik nu. :-)

Dagens kvällsmat: Nudlar, i sann studentanda. Rätt äckligt var det.

 

Dagens träning: Styrkepass på idrotten. Min rumpa och mina ben lider.

 

Dagens låt: Melissa Horn – Du är värd det  <--- finaste låten ever.


Kärlek

Tänk om jag vetat då vi träffades första gången, hur viktig du skulle bli för mig. När man minst anar det så dyker den där personen upp och allt faller på plats. Jag har hittat det som jag tror alla letar efter. En person man har roligt med som sin bästa vän, en person som gör att man känner sig hel och en person man älskar med allt man har. 

Du är den finaste, och för mig finns bara du. Jag älskar dig!  





Torsdag

En ynka skoldag kvar och sen är det helg! Fantastiskt ju. Något som också är fantastiskt är att Criminal Minds har börjat igen, två avsnitt fanns ute nu när jag kikade. Bästa kriminalserien. Passande nu till långa, mörka, ensamma höstkvällar under veckorna.. eller? ;) 

Nu måste jag plugga kines. Höööörs




Om du vill vara med mig

 
Nytt! Vilken fantastisk höst detta blir, nytt album från både Winnerbäck och Melissa Horn.

I skolan

Har litteratur nu, vi sitter och lyssnar på massa klassisk musik. Kulkul. Eller? Imorse utnyttjade jag morgonen till en promenad, riktigt skönt. Använde vinterjackan för första gången denna säsong också, och det var tur att jag gjorde det! Fick riktig vinterfeeling. Längtar nästan lite efter snö, och skidåkning!! 

Hoppas att denna skoldag går fort, har inte tålamod till att sitta och lyssna på lärare idag känner jag. 




sömnlöst

Sömnen känns långt borta ikväll/inatt, suck.. inte ett dugg trött! Har dock en desto tröttare Rebecca bredvid som sover sött. Hoppas jag inte väcker henne med mitt tangent-smattrande, haha. Vi har haft en skön kväll hon och jag med film och satc-tittning. Mysmåndag!
 
Skoldagen har flytit på bra trots att jag vaknade för sent och fick stressa som tusan. Glömde till och med låsa cykeln imorse och lämnade cykelnyckeln i låset, hehe.. men cykeln hade ingen rört iallafall, tack och lov. Gud vet att jag har haft några helvetesturer med den där jäkla cykeln och cykelnyckeln haha.
 
Dagens höjdpunkt var iallafall idrotten, det är det alltid dom dagarna jag har idrott. Så kul! Idag hade vi tester hela lektionen. Bl.a. gjorde vi harres test (koordinationstest), stående längdhopp (explosivitetstest för lårmuskeln) och sen vanligt styrketest. Har en del att förbättra men är ändå nöjd med tanke på hur lite styrka jag tränat på sistone. Men nu jäklar har skolgymmet öppnat igen, och imorgon kör jag första passet. Ska klura lite på vad jag ska hitta på för nåt, kan redan ana en jävulsk träningsvärk i mage, ben och armar.. men nånting ska det bli iallafall.
 
Annars dåå.. jag har haft en härlig helg med mitt hjärta. Bland annat kalasat hos Britta och Mathias, åkt fram och tillbaka till västerås för att hämta ny soffa och igår var vi på bio. Inte illa! Längtar redan till nästa helg.
 
Nu ska jag sluta ordbajsa och försöka sova istället. Natti!
 
 

RSS 2.0