Mösspremiär




Ingen ska se mig gå ner mig, aldrig se mig så

Onsdagen lider mot sitt slut. Det har varit en rätt skön dag ändå. Hade ju som sagt sovmorgon, och den där planerade löprundan lyckades jag ta mej ut på imorse faktiskt. Skön start på dagen! Liite väl kallt dock, ryktas ju om att rysskylan är påväg och det kändes rätt påtagligt imorse haha.. bättre mössa och vantar måste inhandlas för en fryslort som mej. Sen var det skola och resten av kvällen har jag tvättat och suttit framför datorn och slitit med retorikanalysen, och nu börjar den likna något som skulle kunna kallas klart tror jag. Hann även pussa lite på Robin som var påväg hem på långhelg. Avis! 

Imorgon är det torsdag, ingen sovmorgon att jäsa på, men en dag närmare helg. Och det är ju alltid tacksamt! 


  




Tisdag

 
Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, nu håller jag på att gör mej mentalt förberedd för ett litet pluggmarathon. Det är ju helt fantastiskt att alla uppgifter ska lämnas in i princip samtidigt jämt! Har blivit fel på planeringsavdelningen, som pappa skulle sagt.
 
Beställde studentmössa idag! Så fiiin blev den.
Valde mössa i kashmir också blev det text och detaljer i guld. Grymt! Börjar ju längta lite nu.
 
Imorgon har jag sovmorgon till 12:40. Inte så dumt! Ska nog ändå försöka masa mej upp runt 9 tiden och ta mej ut på en promenad eller löparrunda. Nu blir det lite kines-dialog-skrivning och sen ska jag ta itu med retorikanalysen.
 
Hörs, huuj!

Tar igen mej på golvet en stund..

Förkylningen är borta, har haft en härlig helg, har varit på hälsocentralen och fått bekräftat att huvudvärken inte
berott på en hjärntumör OCH jag har tränat. I'm back!

 
 

hosianna

Hosianna <-- Winnerbäcks nya album. Faaaantastiskt!
Har inte lyssnat tillräckligt än för att ha skaffat mej några solklara favoriter.
But I'll get back to ya, that's for sure. Här ska nöööötaaaas.
 
 

Pluggonsdag

Har idag insett att läxor och uppgifter börjar hopa sej. Paniken och prestationsångesten har varit ett faktum. Så nu har jag ganska nyss kommit hem, tagit en paus för att andas lite, och nu ska jag sätta igång och råplugga. Det här fixar jag! Pepppppppp 




watch me fall apart and I'll be yours to keep

Har städat, tvättat handlat och pyglat på ända sen jag kom hem från skolan runt 2 tiden idag/ikväll. Men nu har jag äntligen slagit ner röven i soffan och sitter och lyssnar på musik med tända ljus. Borde plugga litegrann, och ska väl försöka göra det också. Snart. Heh.
 
Är i äkta mysmode-sinnesstämning ikväll. En sån kväll då jag kan bara vill sitta och lyssna på Mumford and Sons, Winnerbäck, Melissa Horn, Håkan Hellström, Lana Del Rey - listan kan göras evighetslång - klicka fram texten och bara ta in. Så härligt. Har dock en tendens att leda till lite lätt melankoli, men det hör till på något sätt haha..
 
Imorgon är det onsdag och då är det jättesnart helg och jag får jättesnart träffa mitt hjärta igen. Längtar!
Längtar även till att få krypa ner i en renbäddad säng inatt, mmm.. det är ju så sjukt härligt.
 
Höres
 

sjuk och jävlig

Godkväll
 
Jag har råkat ut för en dunderförkylning lagom till helgen. Inte superkul! Men what to do. Suger lite extra att vara sjuk när man bor ensam. Inte direkt så att man kan tvinga nån annan att handla, diska, åka till apoteket och dessutom laga förrätt till 60 pers som jag skulle göra idag. Gråter blooood, tyck syynd om meeej... buhu. Hehe ;) Jaja. Bara att vänta ut skiten.
 
Känner att jag har en väldig skrivarlust nu. Tråkigt bara att jag inte har särskilt mycket att skriva om.. fast det kanske är lika bra. Skulle jag skriva ett långt inlägg nu så skulle det nog mest likna en elegi, känner mej gnällig haha.. *martyrmode*. Får se om jag kommer på något vettigt att skriva om senare, nu tror jag iaf att jag tar och avrundar här.
 
Hörs!
 
Lycka <3
 
 
 
 
 

alanyaresan i några få bilder

 
 

RSS 2.0