KÖRKORT!

Jag är öööööverlycklig. Äntligen är det gjort, över, klart, finito! Och körkortet är äntligen mitt. Svävade som på moln hem från trafikverket. Klarade både skrivning och körning på första försöket även, så nu är jag stolt över mej själv haha. Åh, denna känsla alltså.
 
Och helg är det även, livet är fint nu alltså. Ikväll åker jag till Robin, och sen ska jag väl försöka komma hem till byn nånting också.
 
Hörs, huuuj!
 

onsdagkväll

Ska strax gå och lägga mej, men drar ut på det liiite till bara för att jag har sovmorgon imorgon. Skööönt. Kommer sen ha idrott på torsdagsmornar, men vi har inte kommit igång med ind.valen än. På tal om idrott så måste jag komma igång med träningen igen.. brukar ha relativt bra diciplin, men fan vad svårt det är att komma ur sommarlovsjäsar-mode:et, haha..  men man må ju se till att komma i form nu igen. Detta går ju icke. Måste bara ha hit alla träningsprylar/kläder hemifrån. Sen så. Hejaheja!
 
Snart är det helg hörrni, GÖTT.
 
Godnatt!
 
Bild från Alanya
 
 
 
 
 
 
 
 

And I will love with urgency, but not with haste

Veckor har gått igen sen sist, kanske blir nån ordning på detta nu när man kommer in i vardagslunken igen.  Tar emot gör det dock, att komma in i vardagen igen menar jag. Den här sommaren har verkligen varit kanon, den har känts annorlunda, fast på ett bra sätt. Och därför känns det lite extra vemodigt nu när den är över. Just nu hoppas jag bara att det här sista året ska gå fort. Jag känner mej lite färdig med det här nu, Gävle och Vasaskolan.  
 
Jag har iallafall spenderat en vecka i Alanya sen sist jag skrev. Drar väl iväg en bildbomb så småningom. Det var en sjukt grym vecka som spenderades med dom bästa människorna. Kanonväder, massa fest och såklart sol&bad. Precis som det ska vara. Ett minne för livet, utan tvekan.
 
Nu ska jag återgå till körkortsteorin ett tag innan det är sovdags. Har pluggat hela kvällen, med pauser för käk och lite sång och gitarrspelande. Funkar bra med gitarrpauser som lite avkoppling, blir så uppstressad när jag tycker att pluggandet går dåligt haha.. Mumford and Son's "Not with haste" spelas flitigt, tycker den är så mysiiiig och fin. Som alla deras låtar i princip.
 
Nä, nuså.
Godnatt!
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
   

Kräftskiva!

Redo och laddad att vräka i mej kräftor med brudarna.


<3

Tomt och konstigt att ta farväl av någon som funnits med sen jag var 8 år. Tänk vad promenader jag gått med dig, hur mycket agility och freestyle vi tränat och hur många tårar man fällt mot den där pälsen.

Sov gott kompis


RSS 2.0