oh, you're in my veins, and I cannot get you out

Okej, vad jag kan konstatera efter denna dag är att torsdagar kommer bli mardrömsdagen framöver, eller en av dom.. vårt schema är inget att hurra över kan jag tala om. Meeen, finns ju värre saker trots allt, man ska väl inte klaga i onödan.

 

En till sak jag kan konstatera är att jag kommer hinna DÖ av NYFIKENHET tills nästa Pretty Little Liars avsnitt kommer ut - vilken sjuk cliffhanger!!! Gaah...

 

Imorgon är det fredag och i min almanacka står det "fest" nedskrivet och helgen skulle spenderas i Gävle var det tänkt. Blir tyvärr tvungen att styra om planerna då jag inte känner mej helt 100 frisk, har haft ont i huvudet och känt mej nästan lite småfebrig idag. Så imorgon styr jag kosan hemåt Edsbyn för en lugn helg. Hoppas att febern inte bryter ut påriktigt, för då blir jag deppig.

Hörs!

Tyler Ward – Skyscraper (originally by Demi Lovato) - Acoustic Version
Andrew Belle – In My Veins - Feat. Erin Mccarley


2 School 4 cool, eller?

Hemma efter första riktiga skoldagen samt en mysig fika med Ellina på Mocca!

Nu håller jag på och organiserar alla skolgrejer och springer ner till tvättis emellanåt. Köpte en del bra grejer till skolan idag på Åhléns och Akademibokhandeln. Ett 10ämnes block, en almanacka och en pärm med massa fack. Så nu blir det ordning och reda, love it.

Hade bara två lektioner idag, och båda dom var nya lektioner. Människans språk och filosofi. Verkar bli två helt OK kurser, liite dryga båda två dock. Men lärarna för båda kurserna väger upp, gillade dom.

Hörs!

 


And I don't care if you don't break my fall

Nu är det soffläge med tända ljus och Olly Murs i högtalarna som gäller här hos mej i lill-lägan. Har varit duktig ikväll, heheee. Handlat, storstädat och sprungit en runda. Så nu mår jag bra ända in i sjääälen.
 
Imorgon drar skolan igång "påriktigt" för oss, dock börjar vi med en sovmorgon till 13:10, inte illa. Då ska jag börja dagen med en pw har jag bestämt, måste komma in i motions-rutinerna nu igen. Också ska jag göra smoothie till frukost, muuums! Köpte ett pack med 4 portionspåsar med fryst frukt på ica som man kan använda till att göra smoothies, hur bra är inte det då!? Hehe
 
Imorgon blir det fika på stan efter skolan med Ellina och kanske Ellen. Sen ska jag hem och tvätta, trööök... Men på onsdag kommer Britta hit iaf, längtar efter att få en sambo i nån dag igen faktiskt! Och då får jag ju mina converse också :D 
 
Olly Murs – This Song Is About You
Olly Murs – Busy
Olly Murs – Oh My Goodness

And I don't care if you don't break my fall

Nu är det soffläge med tända ljus och Olly Murs i högtalarna som gäller här hos mej i lill-lägan. Har varit duktig ikväll, heheee. Handlat, storstädat och sprungit en runda. Så nu mår jag bra ända in i sjääälen.
 
Imorgon drar skolan igång "påriktigt" för oss, dock börjar vi med en sovmorgon till 13:10, inte illa. Då ska jag börja dagen med en pw har jag bestämt, måste komma in i motions-rutinerna nu igen. Också ska jag göra smoothie till frukost, muuums! Köpte ett pack med 4 portionspåsar med fryst frukt på ica som man kan använda till att göra smoothies, hur bra är inte det då!? Hehe
 
Imorgon blir det fika på stan efter skolan med Ellina och kanske Ellen. Sen ska jag hem och tvätta, trööök... Men på onsdag kommer Britta hit iaf, längtar efter att få en sambo i nån dag igen faktiskt! Och då får jag ju mina converse också :D 
 
Olly Murs – This Song Is About You
Olly Murs – Busy
Olly Murs – Oh My Goodness

Lördag

Hade en mycket bra kväll i Söderhamn igår! Och nu ska jag snart äta och sen blir det Söderhamn ikväll igen.

Hööörs!


Pink Mist och converse

Nytt nagellack.
Btw, är så lycklig för Brittas föräldrar har köpt med sej vita låga converse åt mej från USA! Wiho, var dags för ett par nya nu.


HS2

Britta lämnade mig imorse efter att ha sovit här i två nätter, så nu känns här väldigt tomt. Och nu sitter jag här och har någon slags ångestdrabbning. Inte över att det är tomt här direkt, mer över liiivet i stort. Ni vet, sådär som man kan bli ibland. Kör Kents "vals för satan (din vän pessimisten)" på repeat, känns som att jag identifierar mig med den låten just nu. Matt, så känner jag mej. Avtrubbad på något vis.
 
Men frukta iiickee för precis som Joshua Radin sjunger så är det ju så att "tomorrow is gonna be better", eller hur?
 
Idag var det alltså första skoldagen och det var såååå kul att återse alla klassisar! Och att dessutom se några nya ansikten i klassen.Vi var i skolan i drygt 1,5 timme och sen slutade vi. Då gick jag, Ellina och Axel till donkeeeen. Och fler joinade när vi var på plats. Trevligt!
 
Nu ska jag kolla på PLL.
Höres!
 
"Om jag hade lite kraft kvar att ge dig.
Om jag hade lite hjärta att dela med mig.
Om jag hade lite kärlek, så var den till dig."
 
 

Godnatt

Klockan är sent och jag ska snart sova.
Har haft en toppendag (om man räknar bort själva resan hit..) fick krama om mina saknade vänner, också var vi ut och åt och sen hängde vi här hemma och kollade på film bara. Myysiit. Jag och Ellen fick ryskt godis och fina örhängen av Ellina också, gulleee.

Imorgon kommer Britta hit, då ska vi på Ikea bland annat, blir nog fint.

Natti


So this is it? I sold my soul for this?

Hallåå, Julia åkte nyss härifrån. Vi har hängt lite här hemma ikväll då, kolla på film skulle vi göra, fast filmen blev mest bara bakgrundsljud till allt vårt prat, haha. Mysigt sa! Vi hade egentligen tänkt ge oss ut i skogen och plocka blåbär, men vädret svek så då blev det "film"mys ist.
 
Sov hos Britta inatt gjorde jag också, och hon och jag gjorde väl inte nå speciellt vi heller typ. Men trevligt ändå! Som alltid jö. Och imorgon åker jag till Gävle, och jag längtar så myyyycket! Ska möta upp mina två saknade babes Ellen och Ellina också blir det käk på Österns Pärla. Yay!
 
Pöss
Tyler Ward & Alex G – Some Nights (originally by Fun.)
Saknar min gitarr som är i Gävle, vill spela denna.
 

ja jag bor hos pelle

Hemma hos Pelle efter en mycket rolig och trevlig kväll i Söderhamn. Nu chillar vi galet, kollar med ett halvt öga på norsk skräckis och lyssnar på musik. Fiiint.
 
Imorgon ska jag umgås med bästa kusinen och sova hos henne. På söndag ska jag hänga med Julia och på måndag åker jag tillbaka till Gääävleee. Yes, så ser mina närmsta dagar ut. Intresseklubben, någon?
 
Nu ska jag och pelle skeda, möhöhöhöh
godnatt då

I knöa

Hemma i lillbyn igen efter ett par underbara dagar i Gävle!


I Gävle

Är så lycklig. Är i Gävle, med Adina, och har det bäst.
Nu är det snart time to sleep, imorgon väntar en heldag ute i Valbo där vi ska shoppa gääälet samt äta mat på Ikea. Muuums. Åååh fy vad underbart! Känner mej så tillfreds med livet just här, och just nu. På onsdag ska vi äta kräftor också, rond 2. Måste ju passa på nu när det är säsong, så det blir alltså en till liten minikräftskiva här i min lilla läga, myyyys.
 
Pusssss och godnaaattt!
 
 

Been there, done that, messed around, I'm having fun, don't put me down, I'll never let you sweep me off my feet

Ett ord beskriver stormässan - OSLAGBART!

Hade så sinnessjukt kul! Dock mår inte min kropp och min väska särskilt bra idag, men det var värt det. Såååå värt det. Så jävla galet. Förfesten var bäst och på stormässan var det superbra musik och jag dansade till stängning.


På't igen

Jaha, alltså meningen att vi ska festa ikväll!? Och jag är döööd. Men vad gör man inte? All in!


Hos Pelle :D

Då vare kört igen! Heheh
Men imorgon, då kör vi på allvar, stormässan! Tjoho :D


Om jag hade lite kärlek, så var den till dig

Hade det suuupermys hos Adina igår och idag! Puss på dej min fina vän. Nu ska jag slänga i mej lite käk, om ca en timme kommer Julia hit för fika på altan och lite skitsnack! Det var inte igår.


a trip down memorylane

Detta mina vänner, detta är jag. Lisa Östergrens för exakt ett år sedan. Här satt jag och laddade inför fotbollsmatch. Satan i gatan vad jag saknar det alltså.. men har bestämt mej för att det är lika bra att inte åka på någon träning eller så, bäst att helt enkelt slänga in handduken helt och hållet. Känner dock stor sorg.
 
But anywho, det var inte det som det här inlägget skulle handla om. Jag skulle också skriva att vid denna tid för ett år sen så var jag en väldigt förväntansfull, nervös och orolig människa. För jag skulle flytta hemifrån, bo själv i en ny stad där jag i stort sett inte känner en själ. Tänk om jag bara visste hur bra det skulle bli, att jag skulle träffa så många fina människor som skulle komma att spela en så viktig roll i mitt liv, att jag skulle få slita som ett djur i skolan men ändå känna att det är på det där programmet som jag hör hemma, att jag skulle fullkomligt älska att bo själv och klara av det galant, att min klass skulle vara underbar och att vi skulle tillsammans ha ett par riktigt wacko klassfester haha.
 
Tänk om jag hade vetat det då.
 
Nu är jag också förväntansfull (men inte nervös och orolig) inför det kommande läsåret. Känns som att det kommer bli fett körigt och att jag kommer gå in i väggen ett par gånger. Men jag hoppas på att skapa lika roliga minnen det här läsåret som vi gjorde det förra. Ser bland annat framemot att fylla 18 år och tillsammans med mina vänner ta pulsen på Gävles nattliv, weehoo!
 
Godnatt!

I don't mind if you don't mind

Har inte så värst bra blogginspiration just nu, hehe.
Igår sov jag iaf hos Britta och idag har jag hängt med Pelle i Bollnäs och kikat runt i butiker och ätit gott.
 
Imorgon är det iallafall Dagen med stort D. Min och Adinas kräftskiva!! Längtar så jag dööör. Vi har till och med gjort en speciell spotify-playlist som vi ska lyssna på. Allt är superplanerat *myser*. OCH, som om inte kräftskivan och det faktum att jag och Adina ska träffas igen efter 2973 år vore nog, så kommer det ju även ut ett nytt PLL avsnitt imorgon. iiih, love iiiit.
 
kräftskiva á la mys, yes <--- den episka listan.
 
Hörs, huj.

Björn Rosenström

Åkte till Pelle igår och hade en mysig filmkväll med övernattning inplanerad. Och i sista sekunden så ändrades planerna, festlistan knäpptes igång, Pelle satte en cider i näven på mej och sen var man på G igen! Och det ångrar nog ingen av oss, för fyfan vad roligt det var! Åkte till Bollnäs och gick på Björn Rosenström och rockade loss. Fick skjuts av Britta dit och av några galna grabbar hem. Längesen jag skrattade så mycket! Träffade Julia på Rosenström också, stort plus! Var typ 100 år sen sist? Knäppte inga roliga bilder tyvärr, allt jag har är en suddig outfitbild.


And I took you by the hand, and we stood tall

Alltsåååå hej.
Har sovit halva dagen idag, sen har jag ätit grillat och umgåtts med Pelle och kollat på PLL. Fint som snus. Imorgon måste jag kliva upp tidigt, dödligt tidigt. För kl 10 kommer Pelle hit och hämtar upp mej också ska vi åka och sola solarium på Solina. Är livrädd. Har typ solat solarium max 4-5  gånger i hela mitt liv. Och då har jag legat med ena handen utanför för att vara säker på att jag inte ska bli instängd och gå ur detta liv som halvnaken friterad räka. Denna gång ska jag försöka slappna av. Mm. Såaatteeee, så ser läget ut just nu.
 
Annars så saknar jag Adina jättemycket. Har inte träffat henne på 239 år. Men snart ska vi ha våran årliga kräftskiva. *drool*. Också har vi en mini-weekend i Gävle inplanerat. Mysa galet och shöppa en massaaaaa. Åh. Älskar Gävle. Saknar det. Längtar nästan till skolan nu.. fast dom orden lär man ju få äta upp när man sitter med 100 prov och inlämningar att plugga till. Men ändå, älskar folket. Älskar staden. Älskar mina lilla läga.
 
Vad sentimental jag blev.
Godnatt!
 
 

p-mässan 2012 i bilder


after the storm

Hej blöggen.
 
Här var det dött känns det som. Ska lägga upp bilder från Persmässan efter detta inlägg, men innan så tänkte jag att vi kan ta och gå igenom vad som hänt sen sist.
 
...
 
Tyyyyp ingenting, hehe. Närå. Jo. Jag har badat och blivit myggbiten i fullen med Britta, jag har hängt med Pelle två dagar i rad och ätit och myst på bara. Jag har varit på ung.mottagning för första gången i mitt 17 åriga liv, jag svettades, var nervös och hade panik, meen allt gick bra. Jag shoppade litegrann i samma veva också, bl.a. ett par nya shorts. Finfint!
 
och NU mina vänner, NU ska jag kolla på nyaste PLL avsnittet. *myser megamyset*
PUSS

RSS 2.0