den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Idag slutade vi lite tidigare och därför tänkte jag ägna eftermiddagen åt att städa och träna. Men så blev det icke, haha. Gick på stan efter skolan en snabbis med Ellen och precis när jag var påväg hemåt så ringde Rebecca och ville umgås, så det blev det istället! Mycket trevligt. Så i väntan på henne så blev det lite småshopping på HM, lite nya undies och två parfymer. Sen så blev det chill med Rebecca resten av kvällen, köpte lite godis också blev det SATC-tittande och franskaplugg. Kanske inte en lika effektiv kväll som jag hade tänkt - men såå mycket roligare, lätt värt.
 
Imorgon är det fredag och vi slutar kvart i 11! Planen ser ut som såhär; lunch på skolan, städning, 1 mil i spåren på sätravallen och sen åka till Sandviken och fredagsmysa med min fina. Underbar start på helgen!
 
Pusspuss

Bra dag

Alltsååå, älskar den här dagen! Hade bara matte och sen slutade vi!! Så då gick jag och Rebecca till Polhem och käkade där med hennes kompisar, sen gick vi hem till mej, jag bytte om till skidkläder och hämtade skidorna och sen åkte vi till henne. Där visade hon mej till spåret som går i anslutning till sätravallen. Var skitdåligt före med tanke på att det töar som bara sjutton, men det gick rätt bra ändå. Och nu vet jag precis hur spåren går där iallafall :D

Nu blir det en dusch och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!


söndagsupdate

Ligger nerbäddad i sängen hemma i Gävle nu och ska snart kolla på senste Criminal Minds och sen sova.
 
Dagen har spenderats först i Kygelvallen med familjen, åkte inte lika långt som igår, men det blev väl en 5-6 km iallafall. Sen har jag umgåtts med Julia som sagt, var riktigt trevligt! Pratade om allt möjligt osv.
 
OCH, jag har med mej skidorna till Gävle nu! Så jag ska ta mej ut till Hemlingbys friluftsområde där det finns fina spår nån dag hade jag tänkt, får se om jag tar det nån dag efter skolan eller i helgen. Kruxet är ju bara att hitta dit.. haha, sen löser sej resten bara man är där på plats. Sen så ska man ju ha tid också iof.. är ju aningen körigt i mitt liv nu. Ska hinna med plugg, körkortsteori + körning också vill man ju hinna umgås med folk däremellan också. Meeen det ska nog gå, så fort jag hittar en lucka så ska jag dra dit och åka. Längtar!! Hatar att träna på gym nu när man vet att man egentligen kan få dubbelt så effektiv träning i skidåkningen och dessutom frisk luft.
 
Imorgon blir det ingen skidåkning iaf, då är det teorilektion direkt efter skolan, så jag och Ellina kommer få lägga benen på ryggen och kuta till YA så fort vi slutat. Sen efter det så ska jag försöka hinna hem och slänga i mej käk innan jag ska till Sandviken och träffa en efterlängtad person, och dessutom vara hundvakt.
 
Pusshej!
 

soft lördag

Hemma hos mamma och pappa i Edsbyn nu, och idag var det längdskidor på schemat ofc. Hela familjen åkte faktiskt idag! Familjen längdskida höhö. Mamma och pappa har ju vart så snäller och köpt ny utrustning till alla oss baaaarn. Det gick iallafall sjukt bra att åka idag! Det var så himla kul, nog för att det alltid är kul, men allting liksom stämde bra idag. Åkte lite över 1 mil.
 
Ikväll kommer det folk hit, så det vankas gomiddag. Sen ska jag bara umgås med systeryster resten av kvällen. En omgång TP är inplanerad. Imorgon ska jag umgås med Julia, det är efterlängtat! Går ju alltid så långt emellan man träffs. Så vi kommer nog ha mycket att babbla om, haha.
 
Pusshej!
 

Onsdag

Okeeej, den här dressen kan vara mitt bästa köp på flera år. Mmmmyyyys.. annars så kan jag meddela att körlektionen gick bra! några motorstopp och lite rörigt att hålla reda på allting i början, men mot slutet gick det ändå riktigt bra. Nu ska jag fortsätta kolla på Big Bang Theory och invänta besök.

Puss


Godmorgon!

Uppe i god tid idag faktiskt, riktigt skönt. Sitter och myser i nyinköpta mjukisdressen. Hade en sån sjuk tur igår, kom in på Cubus och ser att det är halva priset på mjukisdressen jag ville ha. Och det finns ETT set kvar i rött som jag ville ha, och det är i min storlek haha! Snacka om meant to be.. ;) Annars så hade jag en soft kväll bara, gjorde inget särskilt och hade lite halvtrist. Men sen plingade det i telefonen och jag fick sovsällis lite senare, mys.

Går iaf bara till klockan 12 idag! Huuur skönt som helst, ska gymma efter skolan hade jag tänkt och sen klockan 4, då smäller det. Då ska jag ha min första körlektion! Aaaah.... haha.

Puss!

I know exactly what I want and who I wanna be

Att stanna hemma från skolan idag är seriöst det bästa beslutet jag tagit på länge. Klockan är bara 11 och jag har redan; tvättat, storstädat och diskat. Hade nog inte hunnit det den här veckan annars, full rulle mest hela tiden! Nu sitter jag och funderar på att gå ner på stan en sväng, har nämligen suktat efter en mjukisdress från Cubus sen i torsdags då Rebecca sov här och hade en sån. Sen är det en del andra grejer jag behöver också.. vi får se! :)

Puss


I'm on top of the world

Kom ganska nyligen hem till lilla lägan i Gävle, har slängt i mej käk och fixat iordning mej lite nu och om 1 timme tar jag bussen till Sandviken för att spendera kvällen där! Mysig söndag :) pusshej


I ♥ längdskidor

Man känner sej aldrig så nöjd som efter ett jobbigt träningspass, ligger nerbäddad i sängen nu och lyssnar på imagine dragons och ba myyyser. Var upp till Kygel med mamma och pappa och gjorde premiäråket med nya skidutrustningen, kändes suuuperbra. Mamma åkte milen med Plura och jag och pappa åkte också 1 mil, fast en annan runda. Så kuuul, älskar att åka längd. Och känner verkligen hur tekniken blir bättre och bättre. Dessutom är längdskidor den ultimata träningsformen, man tränar alla muskler + kondis samtidigt. Bättre blir det ju inte? Wihiho
 
Nu ska jag kolla på Criminal Minds och Grey's.
Pöööss
 
Nya pjäxorna.

Don't get too close, it's dark inside, it's where my demons hide, it's where my demons hide

Imagine Dragons - Demons  <-- Det här är världens bästa låt, ryser sjuka rysningar av den.
 
Det är FREDAG, wiho! Jag ska hem till Edsbyn den här helgen, gruvar mej redan inför att vänta på bussen i Bollnäs. Ryktas ju om istidskyla i Hälsingland? Men det ska bli trevligt att komma hem till mammsen och pappsen igen I guess.
 
Hade iallafall en mycket trevlig kväll med Rebecca igår. Det blev sjukt med vräk på Donken och sen köpte vi lite annat gott och gick hem till moi och pluggade, kollade på Sex and the city + fråga olle dokumentären (hur knäppt var inte det här avsnittet btw??) sen så blev det ju såklart massa babbel och joll också. Trevliiiiiigt.
 
Pusshäääj
 
 

sing out in the age of worry and say, "worry, why should I care?"

Har ingenting roligt att skriva direkt, blir en snabbuppdatering iallafall. Skoldagen har rullat på i vanlig ordning och efter skolan så var jag och Rebecca och solade en sväng, skönt! Nu har jag nytt ätit och lite sånt och härnäst blir det en dusch och sen invänta sällskap för kvällen! Trevligt.
 
Aa justja, har sovmorgon till 12:15 imorgon också, SUG PÅ DEN MAHAHA.
 
Pusshej
 

I knew you were trouble when you walked in

 
Alltsååå, okej. Jag har inte ens öppnat matteboken än och vi har prov first thing imorgonbitti. VARFÖR GÖR JAG SÅHÄR MOT MEJ SJÄLV VARENDA GÅNG? Aja.. är förberedd på det värsta iaf, så blir det omprov så kommer det inte komma som en chock direkt.
 
Dagen har förövrigt känts.. seg. Helt ok, men seg. Har varit galet trött osv. Gymmade efter skolan, gick väl helt ok. Men det här med att gå till gymmet direkt efter skolan är ingen hit enligt mej ändå, enda positiva är att man vet att det blir gjort när man packar med sej grejerna. Men annars så är man ju så sjukt seg vid slutet av dagen, och dessutom är det som mest folk där då. Men det funkade väl. Längtar sååååå mycket till helgen, då blir det skidåkning för hela slanten! Skiter i om den här kylan är kvar, jag SKA testa nyskidorna då. Och imorgon skulle dom få in mina pjäxor till butiken också sa mamma, så jag kommer känna mej komplett! Jag å Kalla ba.
 
Nuuuu ska jag plugga, LOVAR.
Puss
 
 

Söndag

Hade sjukt skoj igår! Lätt värt att va lite seg idag :D Dåligt dragen jag ser ut på sista bilden btw, och vems hand är det på min axel? Haha.. Kvällen har spenderats med Rebecca. det blev käk på donken och sen chill här hemma med satc-tittande och skitsnack. Mys!

 

 

 

 

 

 


Bottoms up tonight, I drink to you and I

Ikväll äre fäzt. Taggggggg
Yellowcard - awakening
 
 
 

PLL

Träningen gick bra ikväll, sprang extra länge för jag sneglade på lärarnas innebandymatch som var rätt intressant, haha. Sen blev det lite styrka för armarna också. Nu är jag sådär skönt halvtrött och håller på att tanka ner nyaste PLL avsnittet!! Längtar!!!!! :D
 

"Rule number three, wear your heart on your cheek. But never on your sleeve, unless you wanna taste defeat."

Hade gärna åkt skidor ikväll, men eftersom det inte går så blir det the next best thing: gymmet! Blir nog mest löpning ikväll skulle jag tro. Har btw skrivit in mej på körskola nu också! Har första körlektionen den 23:e, scary..

pusshej


bästa

 
 
 
 

Tisdag

Det var galet tungt att kliva upp imorse kan jag meddela, men nu är första dagen gjord och den har vart bra! Kul att träffa klassen igen. En annan bra sak med idag är att jag köpte ett par nya jeans som jag trodde kostade 300:-, men när jag kommer fram till kassan så berättar hon för mej att dom är nedsatt till 99:- SCORE!

Mer än så har jag väl inte att berätta just nu. Hoppas alla haft en fin dag! Pusshej


skidorskidorskidor

Ännu en bra dag har passerat, även lovets SISTA dag för min del. buhuu..
Sov ut ordentligt, klev upp runt halv 12. Käkade frulle, sen kom mamma hem och då drog vi och Plura till kygel och åkte skidoooor. Kroppen känns fortfarande klen, men det blir bättre och bättre. Det var riktigt fin åkning idag iallafall, är ju så himmelens bra spår i kygelvallen, både för klassisk åkning och skate.
 
Efter att vi kört en runda så åkte vi raka spåret till Knåda Sport (kanske bästa stället på jorden, världens härligaste människor) och köpte nya skidor åt meeej, höhö. Är lyrisk. Var där cplänge och valde, provade och jollade på med allt man ska testa osv. Men nu har jag iallafall ett par riktigt snygga och grymma skidor att åka på! Och äntligen stavar i RÄTT LÄNGD haha..
 
Sååå nu känns det helt plötsligt inte riktigt lika roligt att spendera hela nästa helg i Gävle.. hehe, hade gärna haft en dag i kygelvallen eller Harsa också. Men det får bli helgen efter! Ååh, är så glaaaad :D Nu jävlar ska jag åka som aldrig förr, nästa vinter ska jag lätt åka kortvasan eller något liknande.
 
Aaaanyway - nu är jag tillbaka i Gävle. Har ångest inför skolan imorgon, VILL INTE......  kommer säkert vara skittrött dessutom, man har ju vänt dygnen nu. Men känns som att veckan kommer gå rätt fort, har massvis med saker som jag ska fixa den här veckan. Ska bl.a. skriva in mej på körskola hoho.
 
Pööösss
 

allmänt babbel

Idag har vart en bra dag trots att jag nästan inte sov nånting alls inatt. Klev upp halv 9 och käkade frulle i zombietillstånd ungefär. Sen snodde jag om till skidkläder och hakade på mamma och pappa + hundarna ut på en tur. Gick väl inte sådär superbra med tanke på att igår var första dagen jag fick i mej någorlunda normal mängd mat, så benen kändes inte superstabila om man säger så. Men det var ändå skönt att komma ut en stund. Sen eftermiddagen och kvällen har spenderats hos min kära Adina, och där blev det fika, criminal minds och castle. Mys!
 
Har dock liiite ångest över att skolan börjar snart, känns inte helt ok. Känner mej inte redo att brottas med stressen riktigt än. Men överlevde jag förra terminen så lär jag väl kunna överleva den här också förhoppningsvis! Har iallafall nästa helg att se framemot, den ska spenderas i mitt älskade Gävle då jag på fredag får sovsällis av Britta och sen på lördag är det 18årsfest för Jenny och Ellen! Wihoo :D
 
Ja, det var det. Nu ska jag spela flow och kolla på ett till avsnitt av Castle, sen blir det godnatt.
Puss!
 

fredag

Det var just en fin början på 2013 jag fick..  i förrgår åkte jag på jordens spyattack, spenderade mer eller mindre hela onsdagen på alla fyra över toaletten. Och då jag inte spydde så antingen sov jag eller typ bad till gud om nåd, haha. Men igår var det lugnt och likaså idag, så vet inte om det var magsjuka eller nån form av matförgiftning. Huvudsaken att det är över nu iallafall! Men har fortfarande ingen aptit alls, har lyckats få i mej liiite soppa och några mackor på dom här dagarna, så nån energi finns inte att tala om överhuvudtaget. Så himla trist, jag som skulle hänga på Jenny och Ellen ut ikväll då dom fyllde 18 igår! Såå, det sög ju. Åker istället hem till Edsbyn och firar brorsan som fyller 25 idag :)
 
Nu ska jag väl försöka fördriva tiden tills tåget går, damma av gitarren och spela lite kanske? Längesen nu.. så får det bli!
 
Puss
 
Fin bild med mitt favoritcitat ur mumford and sons låt "after the storm".
 
 

2013

Så var det 2013 alltså. Känns bra! Firade in det nya året i Gävle hemma hos Ellina och hennes rumskompisar. Träffade många härliga nya människor, dansade, drack och hade det superkul. Ett perfekt sätt att fira in 2013 på! Verkligen en kanonkväll.
 
Idag har jag nackspärr deluxe men annars är det helt ok på bakisfronten faktiskt! Nu blir det en lång dusch och sen resten av kvällen ska jag bara käka nånting gott och kolla på Vänner.
 
Pusshäj!
 

RSS 2.0