Rubrik

Hej kompisaaar
Rebecca har nyss lämnat mej och nu ska jag käka, och sen plugga resten av kvällen. Kul va? Eller.. 
Igår sov Britta här, vi drog en repa på Ikea också käkade vi där. Sen bara hängde vi hos mej resten av kvällen, pratade och kollade på film.

Just nu vill jag bara att den här veckan ska vara över, längtar sönder till helgen då jag och Adina ska ha vår reunion med plankstek och vännermarathon! Epic.

Huuj


"se mig"

Har tänkt så mycket på något som en av våra lärare sa till oss idag. Han pratade om den här "bloggkulturen" som "dagens ungdom" lever i (Och många vuxna också för den delen), det här att man hela tiden vill synas och har något slags uppdämt behov av att tala om för omvärlden vad man sysslar med? Och det syftar ju såklart inte bara på bloggar. Vi har ju en massa andra sociala medier som går ut på exakt samma sak - att göra sin röst hörd och berätta för folk vad man gör eller vad man tycker. Twitter och Facebook t.ex. Är vi narcissister hela högen?
 
"Narcissism är en individs självupptagenhet, självförhärligande och överdrivna tro på den egna förmågan"
 
Alltså. Skulle inte det här lika gärna kunna vara en beskrivning på vad facebook går ut på i mångt och mycket? Åtminstone med betoning på det första ordet. Självupptagenhet. Varför tror man egentligen att folk är intresserade av att läsa vad man håller på med på dagarna? Eller är det typiskt jantelags-svenskt att tänka i dom banorna? Ja, jag vet inte.. detta är hur som helst väldigt intressant tycker jag. För när vår lärare pratade om det här så blev jag för en sekund äcklad av hur självupptagen man är.
 
Och vi människor funkar ju lite som så att "mycket vill ha mera", så ju mer man blir intvistad i dom här sociala medierna så växer också behovet av uppmärksamhet. Som jag ser det så finns det två modeller; Antingen blir det skenheligt, allt ska vara så fruktansvärt härligt och underbart. Fina bilder och texter. Eller så ska allt vara åt helvete, man mår skit och ingenting är bra och blablabla. Och VISST, ibland ÄR det så. Men det jag menar är att, mår vi bra av att uttrycka våra känslor på det här sättet? Vad hände med att prata med en kompis/förälder/kurator/whatever? Jodå, visst gör vi fortfarande det. Men det verkar inte räcka? Och det ironiska är ju att genom att uttrycka känslor enligt nån av dom här "modellerna", så tror jag att man mår sämre. För det skapar press. Pressen att hela tiden "leverera".
 
Stå för sin åsikt och kunna uttrycka den - eller ren självupptagenhet.
Hårfin gräns, kanske så pass hårfin att vi tror att vi balanserar fint bakom den, men i själva verkar inte sett den alls och är mil bortom den. Värt att tänka på kanske.
 
Det är då vad JAG tycker, hoppas ni antecknade.  
/ Narcissist-Lisa.
 
 

just give me a reason

Alltså stressen tar sakta men säkert död på mej. Har så mycket att göra i skolan just nu så när jag börjar räkna upp allting så vill jag krypa ihop i fosterställning och bara dööööööö. Tar aldrig riktigt tag i skiten heller för det är så mycket så jag vet inte vart jag ska börja? Vad ska man prioritera bort liksom? Gaaah! Blir galen... Och upp på det så är det ju massa annat också. Trots att man går humanistiska på Vasa så har man ju faktiskt ett LIV också, tro det eller ej..
 
Citerar Rebecca då vi satt och pluggade kinesiska:
"Alltså jag känner såhär.. det skulle inte vara så fel att dö"
 
Så, då har jag gnällt färdigt för idag.
 
Fick spontanbesök igår och imorgon kommer Britta hit och sover över. Fint med lite sällskap! Jag och Britta ska åka till IKEA och kolla runt lite. Kanske att man handlar lite julsaker? Är ju ändå första advent på söndag liksom, dags att pynta lill-lägan kanske.
 
Nu blire matteplugg, har sista omprovet imorgon. Hejaheja..
 
 
 

I'd rather be with you

Befinner mej i hälsingeskogarna igen! Idag blir det skogspromenad med mamma och sen filmmys med Elin och Pelle, finfint.


we seem to never end

Tips på den ultimata mys-musiken - Joshua Radin.
 
Mina favoriter:
Joshua Radin - Sky
Joshua Radin - Everything'll be alright
Joshua Radin - Tomorrow is gonna be better   
Joshua Radin - Winter
Joshua Radin - Closer
 
 

Gym

Drar till gymmet och köttar.
Höörs


here comes a regular

Häjhäj.
Sitter och lyssnar på mysmusik och försöker plugga lite latin just nu. Pluggandet går sådär. As usual.
Har haft en oerhört händelserik och spännande kväll, eller inte. Har tvättat, sprungit 5km, ätit, duschat. Sjukt läskigt att springa utomhus nu när det är så himla mörkt btw. Men ska man vända det till något positivt så sprang jag betydligt snabbare efter att ha mött en galet creepy människa HEHE.
 
Pusshej
 
The Replacements - Here comes a regular
myyyyys

Tisdag

Nöter Pink's nya album, sjukt mycket bra låtar faktiskt! Najsnajs, kan rekommenderas. 
 
Nu till dagens bedrifter: 
- klarat det andra omprovet i matte, pluggade typ 1 timme igårkväll + idag på lektionen
och fick bara ETT fel, HAHA the joke's on you, I'm not stupid.

- gymmat på lunchen, lär ha en ljuv träningsvärk i ben och mage imorgon.

- lagat sparrissoppa till middag, mästerkocken slår till igen.

Ja, och en del annat har jag väl också gjort. Känner förövrigt att jag börjar få bra träningsrutiner igen,
så gött. Var ute på en löparrunda igår också, ska väl passa på innan snön kommer.

Hörs!


Funny how the heart can be deceiving

Okej. Det här är på fullt och seriöst allvar det bästa jag hört på så jävulskt länge så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ni måste lyssna på den här låten, så sinnes braaaa. Hatar att de inte gick att lägga in den riktiga musikvideon här, för videon är också så himla bra. Men ja, lyssna och enjoy.
 
"Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You gotta get up and try"

Annars så har jag haft en riktigt bra dag, följt av en riktigt kass kväll. Orkar inte dra att i detalj, men min kassa kväll kan jag beskriva såhär; Nån jävel har snott min cykel, har en hög med plugg som är ca 2 meter, känner en enorm saknad och har en mensvärk som är bortom denna värld.
 
Åh detta ljuva liv alltså, amen.

Promenad

Påväg hem efter en morgonrunda i boulongern.


don't wanna break your heart, wanna give your heart a break

Tackar gud för att idag var en bättre dag än igår. Zumban var rolig och sen har allt liksom flytit på, skönt. OCH ikväll har jag ätit broccolisoppa som jag gjorde FROM SCRATCH, alltså fattar ni den grejen? Stor händelse i mitt liv. Även att den vart god, det är väl ändå det som är kanske mest chockerande.
 
Imorgon har jag två tal, fytusan vad mina nerver kommer vara i uppror. Kommer va helt slut när jag kommer hem bara p.g.a all nervositet som jag kommer genomgå imorgon. Knepigt det där ändå, tycker egentligen om att hålla tal, men det är någon sorts skräckblandad förtjusning. Aja, håll tummarna att det går bra för mej.
 
Puss och godnatt på alla
 
 

I slept with someone in Fall Out Boy and all I got was this stupid song written about me

Ikväll är en Fall Out Boy-kväll. Fint.
 

Misery business

Fyfan vilken jäkla skitdag det här har vart. Skulle vilja utveckla mina tankar,
men något säger mej att det vore en dålig idé.

Det enda bra med den här dagen är att jag vart godkänd på omprovet i matte och att jag hann klämma in ett pass på gymmet på lunchen.

Är inne i en sån jävulsk svacka nu känner jag. Bara att hoppas på att imorgon blir bättre. Startar iaf morgondagen med ett pass zumba på Zenzen på idrotten, kan nog bli kul!

Puss

 


miljötinget, bilder


Kötta

Nyss hemkommen efter ett köttigt pass på gymmet, skönt! Körde biceps, triceps, axlar och Ida Wargs magpass. Sen avslutade jag med 25 min på löpbandet.

Nu ska jag ta en dusch och sen laga käk och plugga matte.

Höres!


don't think we're not serious

Hemma efter en mycket annorlunda men ändå rätt kul helg. Med rätt sällskap så funkar ju allt! Och bra sällskap har jag minsann haft den här helgen. Kan inte lova att jag kommer förvandlas till någon miljöaktivist, dock kan jag lova att jag inatt kommer uppskatta min säng mer än någonsin efter att ha spenderat två nätter på ett klassrumsgolv med ca 10 andra personer. Haha, kaos. Kan också tillägga att vi bara har serverats vegetarisk mat under vistelsen, vilket har varit.. intressant.. heh. Bilder från helgen kommer så småningom!
 
Nu sitter jag och försöker knåpa ihop en bokpresentation till engelskan, går sådär. Känner mej alldeles för distraherad och tankspridd.
 
Sovmorgon imorgon, skönt! Ska försöka kliva upp i ganska bra tid ändå och ta en morgonpromenad, tycker det är ett najs sätt att starta dagen på faktiskt. Så ska passa på nu när tillfälle ges.
 
Nattii 
 
Eftersom jag inte langar några bilder nu så ger jag er en schysst låt att lyssna på ist.
 
 

helgens planer

Imorgon är jag ledig från skolan, ska nämligen åka till Avesta och spendera helgen där tillsammans med Ellen och Jenny + massa andra ungdomar från andra ställen. Det är ett sorts event som heter Miljötinget, har aldrig varit på det förut med det ska tydligen vara riktigt roligt, så why not? Det vankas galamiddag, klubbkväll, live framträdande, stand-up, workshops och massa annat. Spännande!

 

Så nu har det varit plugg och packning non-stop ett tag. Men nu blir det en paus med lite gitarrspelande, myyysiit.

 

Höres gott folk Puss!


You can run, you can hide, but sooner or later it's gonna cut like a knife

Har alltså vart ensam i typ 3 timmar och har redan legat och tänkt alldeles för mycket. Måste skriva av mej några rader. Hatar att deppa och va såhär trökig och dramatisk, men måste få ur mej allt på något vis. Och jag är så sjukt dålig på att ventilera sånt här 'påriktigt', känner mej bara fånig. So here it goes.
 
Det gör så ont att sakna någon när det enda man kan göra är att försöka kväva saknaden. Jag hatar att sakna, att sakna dej. Jag vet att jag inte är ensam, men utan dej så känner jag mej ändå så obeskrivligt jävla ensam och tom. Jag hatar mej själv för att det är så här, känner mej som en twofaced bitch när jag ena studen gråter för att jag saknar allt som har med dej att göra, medans jag samtidigt undviker och stöter bort dej. Någonstans i bakhuvet så vet jag att det finns en anledning, det måste vara såhär. Jag vet det. Men det betyder inte att det blir lättare, inte ett jävla dugg lättare blir det.
 
Så. Det var det, nu går vi vidare för ikväll, imorgon är en ny dag.
Godnatt

Kladdkaka, separationsångest och matteplugg

Idag är det kladdkakans dag mina vänner, hoppas ni inte glömt det. Detta firade jag och två fina vänner med kladdkakefika på George efter skolan, det var asgött och mysigt! Efteråt köpte jag första julklappen för i år, det ni.

Ellen har lämnat mej nu förresten, en dag tidigare än beräknat. Jag har separationsångest, buhu. Men frukta icke, jag är fortfarande enstöring at heart.

Nu ska jag återgå till att räkna matte. En annan är ju så duktig så man blev underkänd på samtliga moment på senaste provet. Det får man sota för nu. Omprov varje tisdag 3 veckor framöver, yeeeey...

Puss!


update

Jag lever samboliv denna vecka. Ellen bor nämligen hos mej tills på torsdag, det är najs. Mycket roligare att laga mat åt någon mer än bara sej själv OCH man kan skratta högt åt saker utan att känna sej retarded, hihi.
 
Annars är det inte mycket som sker, massvis med plugg bara. Men det är ju snarare regel än undantag. Och jag har en extrem huvudvärk just nu som inte vill ge med sej, fastän jag redan tagit två alvedon.. it sucks. Men utöver det så rullar väl livet på.
 
Hörs, pusshäj.

Some twisted sense of loyalty

"Sometimes I pretend to forget you"


"please don't say you love me, 'cause I might not say it back"

Skoja bara, DET HÄR är det bästa just nu. Lyssna!
En låt som verkligen berör, iallafall mej.
 
 
"Please don't say you love me,
'cause I might not say it back,
Doesn't mean my heart stopped skipping when you look at me like that."
 
 

so shine forever

❤ Bäst just nu, Owl City - Gold ❤
 

halloween 2012

Hade en så jävulskt bra ikväll igår! Rolig förfest, träffade många nya härliga människor och dansade och hade kul på tranan resten av kvällen/natten. Lyckad halloween helt enkelt, tack för det alla inblandade!
 
Knäppte inte mycket bilder alls, men delar generöst med mej av dom få jag har.
 
 
 
 
 

I wanna lose my mind like a maniac

Ikväll är de fest, jag är taggad! Ska kötta och dansa hela natten, wohooo.
Maskinen – Mamma sa
Adam Lambert – Cuckoo
De Vet Du – Fucka Ur
 
 
 
 

RSS 2.0