Vilda brallor

Ska snart sticka hem till Pelle och prata lite skit med henne, trevligt! Och ikväll kommer karln min äntligen hem. Yay! 

Huj! 
Byxorna är från Lindex 





balsnack

Första dagen på sportlovet är igång gott folk - och hör och häpna: jag har beställt balklänning! Snabba puckar här. Jag som trodde det skulle bli mission impossible. Men med mammas hjälp så hade vi bestämt oss efter ett bra tags velande. Men nu är den beställt, och förhoppningsvis kommer den under veckan. *Käre god Gud gör så att den passaaaarrrrrr* 
 

Den här landade det tillslut på. Halshugger den som köper lika hädanefter, ok? :-) 
 
 
 
Bara den sitter bra så blir det kanon! Tror färgen passar mig bra också gillar jag att den inte känns för prinsess-pluttifnutti-aktig. Så nu till balen kvarstår att hitta skor och väska. Sen har jag ju sån tur så jag har en frisör till syster som är bosatt i Gävle, så smink och hår fixar hon. Grymt bra! Utöver det så är det väl fina naglar man ska ha också antar jag, och ett fordon att åka i. Sen är balen kirrad. Och en snygg kavaljer har jag ju sån tur att jag redan har ;) 
 
Efter klänningsletandet så drog jag och mamma ut med hundarna på en skogspromenad, en blöt och lerig sådan. Och nu så ska jag göra mej iordning och äta, sen åka hem till Julia! 
 
Hörs, häj. 
 

 
 

hot summer nights, mid july, when you and I were forever wild

Tycker det är nåt med den här låten och den här texten som är så brutal-fint. Liksom lite vemod blandat med kärlek. Eller så tycker jag den är fantastisk för att jag helt enkelt alltid kommer förknippa den med förra sommaren då jag och Robin träffades. Hur som helst så tycker jag den är sjukt fin. 
 
Tänkte bara kika in en snabbis och säga hej! Jag har haft jordens kanske mysigaste och härligaste helg. Jag och Robin har verkligen myst till 1000 och ändå gjort lite allt möjligt. Det har varit frukost på säng, fika på stan och filmmys blandat med målning, städning och lite sånt fix. Perfekt helg! Och nu är det lov, tjohooooo.. vad ska man göra om dagarna nu då? Haha. Kärt bekymmer :) 
 
Ha de! 
 

sista sportlovet

Såja, då har mitt sista sportlov någonsin dragit igång.. snyft. Skönt med lov, tråkigt att alla lov nu är dom sista. Menmeeeeen. Efter skolan idag så har jag bara tvättat, städat lite och packat inför hemfärd över lovet. Helgen spenderas i Marma och sen blir jag nog hos mamma och pappa från mån-tors. Blir bra det! Bara slappna av och andas hälsingeluft. Tänker inte pluggat nåt på lovet heller har jag bestämt. Så de så. MVH Rebellen 
 
Två mål har jag dock med lovet: bestämma mej för en jäkla balklänning och påbörja tre veckors perioden med löpträning. 
 
Som jag har skrivit tidigare så skriver vi träningsdagbok nu från v. 7 till v.15 på idrotten i skolan. Varav den här perioden avslutas med ett till beeptest. Och under 3 av dom här veckorna ska vi bokföra våran egen träning också (annars bara idrottslektioner). Så jag tror bestämt att jag ska försöka kicka igång det här under lovet, då det nog inte direkt blir full rulle om dagarna eftersom kompisarna i Edsbyn inte har lov samma vecka. Så då ska väl tiden finnas åtminstone! Och förhoppningsvis även orken och lusten. Hejaheja. 
 
Befarar att balklänningsfrågan blir ett svårare mål.. men hoppas på att med lite smakråd från mamma kunna välja! Snart når jag punkten då jag bara väljer en klänning på måfå haha.. SÅ less är jag på att leta balklänningar. 
 
Hörs! 
 
Vill utomlands igen...! 
 
 
 

migränfan

Fick slänga in handduken efter bara ca 40min i skolan idag. Åkte på migrän.. suck. Otroligt äckligt när det bara blinkar framför ögonen och man känner sej nästan halvblind på ena ögat. Sen när det gett med sej så kryper huvudvärken på. Så det vara bara att vända på klacken och gå hemåt igen.. ska försöka äta lite nu och bara vila och kolla på PLL. Sen ska jag gå tillbaka till skolan och skriva kinesiskaprov, och sen gå hem och fortsätta vila. KUL DAG :-)) 
 
 

längtar osunt mycket efter detta:

Nytt PLL avsnitt imorgon! Fy sjutton vad spännande det är nu!!! 
Man undrar ju dock vad det finns för twist med Ezra.. hm.. Tycker förövrigt det är så roligt, för min kära kompis Adina har sagt ända från säsong 1 att hon önskade att Ezra skulle va A. Haha. Bra gissat! 
 
 

försten i vattnet vinner

"Men vad är det för jävla fel i bli den som är kvar i våran stad där vi vuxit upp? 
Vad är det för fel i att älska det man har?"
 
Grym låt! 
 
 
 
 

love u

Det här att sakna någon så fort man skiljs åt, det här att bara förlora nån enda värdefull minut med varandra känns så otroligt tungt. Det här att titta på någon och se precis allt man önskat och vill ha, det här att älska någon så mycket att det känns som att hjärtat ska explodera i bröstet. Precis allt vill jag dela med dig, medgång och motgång, bra dagar som dåliga dagar och hela min framtid. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och med vartenda ben i min kropp, du är min andra halva. 
 
"I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love." 
- Carrie Bradshaw 
 
Känns fantastiskt att ha hittat det där, det där som jag tror alla letar efter. 
 
 

att man kan ha det såhär bra

Vår alla hjärtans dag igår hade inte kunnat bli mycket bättre! Helt fantastiskt var det. God mat, lite presenter och massa mys och skoj. 
 
Först bjöd Robin mej på kanske världens godaste mat. Baconlindad fläskfile med vitlök och örter, också till det tärnad potatis med morötter, rödlök och paprika. Sååå gooooootttttttt.... aaaaaaahh...... 
Sen bara tokmyste vi tills klocka blev runt 22, då knallade vi över till grannen och drack öl och hade det trevligt med alla dom här cp-pojkarna:
 
 
Sen drog dom in på krogen och jag och Robin gick hem och fortsatte mysa och kolla på film resten av kvällen. Med andra ord blev det en superlyckad alla hjärtans dag! Tänk att jag har världens bästa kille, som jag älskar dej!! 
 
Matmys 
 
Och nu är karln i full färd med att laga mat igen, och jag ligger här i soffan och latar mej.. haha. Bra arbetsfördelning tycker jag. 
 
Pusshej 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alla hjärtans dag-pepp

Åh snart är det helg, lalalalaaa... längtar som en galning som vanligt! Och på fredag är det ju alla hjärtans dag också, mysiiigt hihi. Dom har förresten gått all in med alla hjärtans dag-pynt på skolan. Det enda man ser är röda hjärtan och kram-rutor haha. Dessutom spelas det kärlekslåtar hela dagarna. Men inte mej emot! Mer love to the people. 
 
Idag var det också en chill dag, två lektioner, sen lite stan med Rebecca och sen vidare hem för städning och plugg. Och imorgon är planen att tvätta och plugga efter skolan, haha... vilt liv, wohooo!!! Menmen, så är det. Det är ju rätt mycket nu så fokus får ofta ligga på sånna här tråkiga saker på fritiden, hehe. Är galet stressad över så mycket nu, sommarjobb, balen, gymnasiearbetet, allt annat plugg osv. Men, det lär väl lösa sej det med. 
 
Idag skrev de iallafall om 100-dagars festen på facebook, alltså då det är 100 dagar kvar till studenten! 5 mars på Slick, wihoo. Superkul! :D 
 
Nu ska jag återgå till svenskan och the kardashians. Yay. 
 
 
 

bra tisdag för själen

Jag har haft en så skööööön dag. Det var jag värd efter skitmåndagen som var igår! 
För det första så har det ju varit helt fantastiskt vårväder med solsken idag. Sen hade jag som sagt bara en lektion. Gick för att köpa alla hjärtans dag-present till Robin med Rebecca efter skolan, och sen hamnade jag på någon spontan shoppingspree. Gick in på HM för "bara kolla lite". Sure på den va! Helt plötsligt hade jag plockat på mej en kjol, bodylotion, trosor och var på en näst intill sinnessjuk jakt efter att hitta den perfekta bh:n. Haha.. gick därifrån lite fattigare men väldigtväldigt nöjd! 
 
Sen på vägen hem så köpte jag med mej nudlar, fick sånt sjukt sug efter kycklingnudlar tidigare idag. Så att så fick det bli. Och gott var det, hade nog dock kunnat trycka i mej ett paket till haha. Både igår och idag har jag varit bottenlös när det kommit till mat, ätit som en jävla häst från det att jag vaknat tills det att jag somnat. But I like it. 
 
Nu surfar jag loss på internet och lyssnar på musik, fastän jag lovat mej själv att plugga. 
Allt är i sin ordning med andra ord. 
 
Adios 
 
Alanyaaaa! Kikade på den här bilden nyss och funderade på exakt hur blek jag skulle se ut om jag ställde mej bredvid den där Lisan på bilden.. hmm... härligt duckface också. Mmmmmmmmm. 
 
/ Snövit utan dvärgar 
 

this is just another night

Idag är en sån dag då allt bara är jobbigt och tungt. Känns som att fler har delat den känslan med mej idag också, tror det låg en måndagsdepp-dimma över hela Vasa mer eller mindre. Jävligt segt.. men nu är måndagen snart över och passerad iallafall, thank god. 
 
Det enda som varit bra med den här dagen är att det gick över förväntan för mej på beeptestet på idrotten. Kom upp på en nivå som jag känner mej nöjd med, så nu är det väl bara att fortsätta träna därifrån för att nå högre. För det finns alltid utrymme för förbättning. Uppgiften nu under det här konditionsmomentet i idrotten är att efter att skrivit på ett kontrakt om hur man ska nå sina personliga mål, skriva träningsdagbok och försöka hålla sig till "kontraktet" om hur mycket/vad man ska träna. Lite kul faktiskt! 
 
Så det var väl dagens positiva iallafall. Imorgon har vi bara en lektion och sen ska jag träna och umgås med Rebecca, det känns välbehövligt! 
 
Alltså näe, vad gör man för att skaka av sej den här jobbigt stressiga och oroliga känslan? Booort.... 
Hoppas på en mer harmonisk morgondag!
 
Pusshej
 
 

Åre 2014

Vi har haft en helt magiskt underbar helg! Helt perfekt. Superfint hotell, massa rolig skidåkning, afterski, supergod mat, hotellfrukostar (!!!!) och massa mys med min älskling! Åh. Det här kommer jag leva länge på kan jag lova. Tacktacktack för den här julklappen hjärtat mitt 
 
Här kommer lite bilder som ligger halvt huller-om-buller och utan text under pga tydligt omöjligt nu för tiden att flytta runt bilder i blogg.se ??? :-))) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snartsnartsnart....

Nu har jag 1 skoldag kvar den här veckan (vilket inte ens är en skoldag utan idrottsdag som innebär ett friskis-pass) och det känns a w e s o m e! Imorgonkväll hämtar Robin upp mej här och vi åker hem till Marma, och på torsdagmorgon bär det av mot Åreeeeeeee. Längtar så himmelens mycket! Ska bli helt fantastiskt att få en långhelg med massa mys och skoj med mitt hjärta. 
 
Här kan man va (här ska vi bo, tott hotell)
 
Här kan man va
 
Här kan man va
 
Här kan man va
 
Å här kan man va 
 
:D
 
 

And anywhere, I would have followed you

 
 
Det här kommer ju utan tvekan vara år 2014s absolut sorgligaste och finaste låt? Synd bara att jag inte kan lyssna på den för jag GRÅTER FLODER NÄR JAG HÖR DEN. Men ni andra kan ju få plåga er.. 
 
En låt som handlar om det som förmodligen gör mest ont av allt i livet. Fantastisk låt, men helt jävla fruktansvärd. Den träffar där den ska om man säger så. Hua.. 
 
Nä, nuu ska jag fokusera på litteraturuppgiften istället tror jag. Finns risk att jag hamnar i nån slags djup depression annars haha.. 
 
Hörs! 
 

RSS 2.0