jag är ett hopplöst fall

Gjorde en liten deal med mej själv idag att jag skulle sova innan klockan 12.

Ja. Ni ser ju hur bra det gick? Likt förbannat sitter man ju här.. hopplös man är alltså.

Nu ska jag iallfall sova, godnatt på er ni få som är lika sinnesrubbade som mej själv.

tråkig torsdag


Hej kompisar! Har legat ute och stekt i princip hela dagen, läste lite samtidigt. Soft! Nu ska jag ta och slänga i mej lite käk och sen dra ner på ön för att stå ett pass i kiosken när damerna spelar match.

Imorgon vankas det persmässa, är inte sådär supertaggad just nu. Var så sjuuukt kul förra året så känns näst intill omöjligt att toppa det. Men vi får ge det ett försök iallfall! Hoppas det är bra drag, då ska ni se att partymänniskan inom mej kommer fram, hehe..

Annars då.. jo jag tänkte bli Harry Potter nörd, har lånat två av filmerna av Adina. Också längtar jag till flytten, vill flytta in typ nyss. Tralalaaa

Pusshuuuuuj

da frill




momma's little bakery, chicago illinois

Ni anar inte vilka matvrak jag och Adina är alltså.. jag vågar inte ens berätta hur många kräftor vi käkade igårkväll haha! Men skitgött var det och mysigt hade vi också, så de så. Och jag fick en efterskotts present utav henne som var klooockreeen! Vi har ju som tradition att ge varandra lite tv-serie inspirerade presenter, blir mycket mer personligt för våran del då, haha. Ni som också nördar Vänner fattar nog varför hennes present var så klockers om jag säger att jag fick: Salt water taffy (riktig!! hur coolt?) och cheesecake från "momma's little bakery" ♥

Sen ikväll har jag varit i parken på playwood först med Elin, sen anslöt sej Matilda och sen anslöt vi oss vidare med Hanna, Rebecca och Mikaela. Trevligt trevligt :) Adina gjorde en riktigt frän frilla på mej kvällen till ära, hon är så duktig! Händig kvinna, yepyep.


grillnatta

Drog på grillnatta ikväll med brudarna, Elin, Matilda, Ida och Louise! Gick på Max först och käkade lite, sen gick vi runt i stan och trängdes bland allt folk, herreguuud alltså.. visste inte att det fick plats så mycket folk i Bollnäs. Sen gick vi ut mot långnäs och kikade på Eric Saade. Tror halva publiken var småbarn, haha. Det var en bra show iallfall, dock gillar jag inte hans musik.. menmen. Man kan ju inte förneka att han är riktigt het iallfall?


my good friends is all i need



Hemma!
Shopping, käk på nian, käk på donken, bussåkning, massa tok, grillning, badning i pool, kladda med ansiktsmasker, ätit godis, kollat på tjejfilm, cyklat runt i Sätra mitt i natten, massa prat och en massa skratt och kul! Det är vad vi har hunnit med under dom här 2 dagarna i Gävle. Supermysigt, verkligen! :) Dock lyckades jag inte riktigt med att hålla mej ifrån att shoppa, hehe.. jag var tvungen att köpa en übermysig mössa på Bikbok och en hög midjekjol med dragkedja från JC. Menmen, nöjd är jag iallfall!
Tack för dom här 2 dagarna bruds, jag älskar er! ♥

Imorgon kommer Britta hit och är hundvakt med mej, blir gött det. Bara chilla och snacka lite skit! Sen på kvällen är det ju Grillnatta i Bollnäs, ingen riktig höjdare enligt mej. Men i goda vänners sällskap så lär det ju blir bra iallfall :)

Nu ska jag städa rummet så det blir snyggt och fräsht, och efter det ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mej själv också. Sen blir det seriemarathon resten av kvällen, uuunderbart!
Puss

Asher Roth – I Love College




taggad

Livet är för himla gött hörreni! Har en massa saker som jag ser framemot just nu. Här näst är det Gävle med favvobrudarna, Elin, Matilda och Ida. Vi ska sova över hos Elins mammas kille, dom skulle bort på kvällen så då har vi huset för oss själva! Det blir grillat och massa mys :) Och på dan imorgon och på dan på söndag så ska vi gå på stan! Blir dock inge shopping för mej eftersom jag som sagt ska gå lös i Stockholm snart, hehe. Så jag får agera smakråd åt dom andra.

Så det blir inget bloggande nu på två dagar.
Ha det bra så länge, pusshej! ♥













vi ba lever livet

Har det hur bra som helst här i Vängsbo med Matilda och Elin! Igår tog vi ett kvällsdopp och åkte båt, sen åt vi en massa gott och bara hade det mys. Idag så har vi också hängt nere vid sjön, det var ju faktiskt riktigt varmt och skönt ute, och lite sol då och då! Så vi tog med oss shampoo och grejer ner sen åkte vi ut med motorbåten på sjön och badade och tvättade håret där ute, så himla mysigt och roligt. Sen satt vi i båten ett tag och bara pratade om allt mellan himmel och jord.
Nu är det lite fix på g här i Matildas rum (jag passar på att sno datorn eftersom jag vart först klar, haha) och snart kommer Elin mamma och plockar upp oss och sen ska vi hänga på byn ikväll och ha det allmänt bra!
Pusshuj

myskväll

Ska strax slänga i mej lite hemgjord pizza och sen ska jag cykla iväg hem till Matilda och umgås och ha myskväll med henne och Elin! Kommer bli tokbra ju, kan inte bli annat med mina fina brudar :) ♥

Ha de bra!



tisdag

Har inte varit särskilt produktiv idag, men det är rätt nice det med. Ska ju kännas att det är lov! Tog mej iallfall ut på en träningsrunda, och självklart fick jag världens ösregn över mej.. Sen satte jag och mamma oss på altanen och kollade igenom HM katalogen. Har lust att beställa hem hela katalogen i stort sett. Men jag fick lägga band på mej. (jag och Adina ska ju trots allt till Stockholm inom en mycket snar framtid och gå lös i butikerna där och framförallt gå lös på grönan, wohooo!) anyways, jag beställde iallfall en mysig fleecejacka och den konjaksbruna väskan som jag la in bild på här i nåt inlägg nedanför.

Sen nu på kvällen så kom det några släktingar hit och hälsade på lite, trevlans.

Nu ska jag dra några avsnitt Vänner och sen sova - Godnatt!


like a scyscraper

Sjukt bra låt av Demi Lovato, men måste ge cred till denna tjej också som gör en galet bra cover!


höst inspirations-bomb

Fortsätter väl på höst-temat då.


Jag har fått dille på konjaksbrunt.


Inte speciellt höstigt.. bara allmänt fint.





autumn season 2011

Jag må vara lite smått galen, men jag längtar så sjukt mycket till hösten just nu! Visst är sommaren den allra härligaste årstiden - när det är bra väder. Men nu när jag har suttit och kollat i HM katalogen där det var en massa ursnygga höstkläder, då längtar jag så sjukt mycket efter hösten.

Jag vill ha mysväder, färgglada löv, stickade tröjor och koftor, kängor, ribbade strumpbyxor, färgglada mössor och stickade tubhalsdukar! Och dessutom så vill jag ha SKOLSTART och FLYTT, gaaah vad jag längtar. Hoppas verkligen med hela min själ och allt sånt där, att Gävle kommer passa mej som handen i handsken. Jag längtar så mycket efter att få träffa alla blivande klasskompisar, hoppas jag hamnar med ett gäng riktigt sköna typer. Jag längtar efter att få sätta min egna prägel på lägenheten, jag längtar efter att dra en rejäl ride på Ikea och likaså att köpa massa skol-start saker + kläder. Jag längtar efter att få in alla mina grejer i lägenheten och börja känna mej som hemma.

Ååååh, jag LÄNGTAR! Haha :D


konsten att vända på dygnen..

.. är något jag är lite utav en expert på. Och det irreterar mej något grymt, nog för att jag älskar att vara vaken sent och nörda serier och bli lite kreativ, MEN jag haatar att sen sova bort halva dagen. Det kan vara något utav det mest värdelösa som finns, right?

Jag har iallfall denna natt valt att "take a trip down memory-lane" så att säga, genom att kolla på en massa Vänner avsnitt! Gudars vad jag älskar den serien, jag får någon sorts konstig "hemma"-känsla utav att titta på det. Känns liksom som att jag känner alla dessa störtsköna karaktärer tusen gånger bättre än vad jag känner mej själv. Vänner alltså.. det är väl ändå alla seriers serie? Nostalgi och kärlek ♥




last friday night






lite skumt

Shiiit vilken rolig kväll jag hade igår, Tranan var hur kul som helst, asbra musik och mycket roligt folk!! Superlyckat verkligen, fattar inte att jag inte varit på tranan något innan, jag som älskar att dansa haha! Kom hem runt 3-halv 4 inatt, då var det verkligen skönt att duscha av sej allt skum, haha. Sen somnade jag och sov till klockan 2 idag. Skönt! Idag blir det bara chill, ska kolla på en massa criminal minds och bara ha det gött.

Puss ♥

'cause we gon' rock this club



skumparty på tranan, nu kör vi! Hehooo

Har packat ner halva garderoben i väskan i hopp om att senare kunna bestämma mej vad jag ska ha på mej ikväll. Ska snart dra hem till Mikis där vi ska kicka igång kvällen! Hoppas på en gryyym kväll.

Pusss & kram på alla ♥

hälsinglands riviera

Kan inte windows-snubbarna införa autocorrect i den där lilla rutan där man skriver in alla "internetadresser"? Vilket spån som helst fattar ju att man menar blogg.se fastän man råkar skriva blogg.sw till exempel?

Har haft en helt suverän dag med massa sol och bad i "hälsinglands riviera" a.k.a Orbaden! Hade verkligen tur med vädret och prickade in alldeles rätt dag att sticka iväg. Det har varit hur härligt som helst. Avslutade den här toppendagen med att käka på Max. Och nu sitter jag här och är huuuur trött som helst! Det är helt sinnessjukt hur mycket energi det tar att ligga i solen en hel dag. Plus att jag har vänt på dygnen helt och hållet, igår natt somnade jag kl 4, och inatt var jag upp kl 1 och tog en dusch, haha.. inte bra.

Därför blir det tidig kväll ikväll! Imorgon ska jag träna och på kvällen blir det fiestaaaaa, gymnasietranan! Wehoo :D


light a way

Sitter nere vid stationära datorn för första gången på typ, år och dar. Myser i pappas huvtröja som är typ 30 storlekar för stor och lyssnar på He is we - Light a way.

Har vart hos Lollan ikväll och haft en riktigt tokrolig kväll med tjejerna. Imorgon drar vi oss till Orbaden, hoppas väl på att vädergudarna skänker oss värme och sol. Om inte annat så blir det nog en helmysig dag iallfall! Sitter och klurar lite nu på vad jag ska stoppa för gött i kylväskan. Ska göra iordning några mackor och en fruktsalld iallfall, muumms!

Var upp på byn en sväng idag också och fixade lite olika grejer, lånade bl.a en till wallander bok som jag ska lägga mej och läsa sen. Träffade Britta en stund också.

Måste ju säga det, att Britta kan ju kanske vara världens bästa! Är och har alltid varit en stor trygghet i mitt liv, hon har liksom alltid funnits där från dag 1 och lärt mej en massa skit, haha.
Många andra kan svika, men du är den som jag vet att jag aldrig någonsin behöver tvivla på och som alltid finns där och backar upp. Du är guld värd ska du veta!




veronica maggio

Ligger nu och kikar på Allsång på skansen på svtplay, och vi kan ju lugnt konstatera 2 saker:

• Måns Zelmerlöw är sjukt het.
• Ikväll hade man ju inte dött av att varit där och sett fenomenala Veronica Maggio uppträda!

Det är helt galet vad bra hon är! Har verkligen fått upp ögonen för henne nu sen hon släppte sitt nyaste album.


tisdag

Idag har jag varit effektiv, det är nice.
Vaknade 12-1, käkade, tränade, duschade, storstädade.

Nu känner jag mej ovanligt harmonisk, haha. Så skönt att få städningen gjord, rensade bort en massa skitsaker som bara legat och samlat damm.

Här näst ska jag käka hemlagad kycklingpizza, muums. Sen funderar jag även på om jag ska trotsa blåsten och ta hojen upp på byn och umgås med brudarna.. tror minsann det får bli så!

webcam är kul:







2night

nytt halsband, från guldfynd + matchande örhängen.

hurtigt

Jorå, lyckades masa mej upp halv 9 och ta mej ut på ett träningspass. Tror nästan jag får fortsätta på det här, skönt att ha det gjort och sen ha hela dagen fri!

Ikväll ska vi väl fira lite smått att mamma och pappa går på semester, så det blir grillat! Muums. Sen tror jag att jag ska dra iväg en sväng till kusin Britta och ta det lite chill.

Ha en bra dag ♥

green&white

Har spenderat den här fina sommarkvällen i Bollnäs hos min morbror och hans flickvän. Dom har nyss flyttat dit, så då åkte jag, mamma, pappa, Erika och Björn dit en sväng och kollade läget. Sen hade vi picknick på gräsmattan utanför i kvällssolen, jättemysigt!

Imorgon ska jag frivilligt ställa klockan tidigt, hör och häpna. Tänker nämligen försöka ta mej ut på ett träningspass på morgonen så man har det gjort. Känns lite mysigt att dra iväg på morgonen också när det är tyst och lugnt ute, och framförallt svalt!


Invigde ännu ett nytt plagg ikväll, en grön- och vitrandig oversizetröja. Har fått en liten dille på grönt just nu, passar ju faktiskt väldigt bra på en ginger som mej! Hehe

torsdag

Steker på rätt bra idag också, asnice. Har nyss tagit en dusch nu och fräshat till mej lite. Om ca 1 timme cyklar jag iväg mot ön för det är möte med fotbollslaget, lite utvärdering osv. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, det visar sej!

Igårkväll så drog jag först hem till Elin där hon och Matilda var, och hängde lite med dom brudarna. Sen åkte vi ner på byn och träffade ett gäng andra tjejer, sen blev det lite film och mys!


Igår.
Nya shorts från Gina, 249:-

it's steking

Tjoho, det steker hörrni. Eller, det gjorde det iallfall. Nu blev det lite molnigt. Jag har iallfall legat ute hela förmiddagen och jobbat på att jämna ut min fina bonnbränna som jag fått efter 2 veckor på elektra, hehe.

Det är sånna här dagar man gärna skulle ha en stor fet pool på gården! Har fått nöja mej med att sköljt av mej med lite vatten från vattenflaskan då och då bara, haha.. man tager vad man haver.


Ny tröja från Gina Tricot, 149:-

mycket bra dag!

Oh vilken lyckad dag detta blev! Först var det ju Gävle med världens bästa Ida, vilket var riktigt roligt. Hittade även mycket fint som nu ligger i min garderob och mår bra, hehe. Kommer väl upp bilder på det lite undan för undan. Jag är superduper nöjd iallfall!! Tog även en liten promenix först till lägenheten där jag ska bo när skolan börjar, och sen därifrån till skolan där jag ska gå.

Sen när jag precis skulle hoppa på cykeln och trampa mej hemåt dom sista 2 km, då dyker jag på Matilda som var påväg till Julia, så då haffade hon mej också hakade jag på dit. Och det blev en riktigt lyckad och rolig kväll.

Wiho! :D


dagens




he is we - breathe

"I fake it oh so well
that God himself can't tell
what I mean and why my words are less than parralell
with my feet
you ask me what I need
and all I really need is to breathe"




sommarlov på riktigt

Heey! Nu är sista arbetsdagen gjord, LYCKAAAAA!! Nu är det sommarlov på allvar. Fick även sluta 1½ timme tidigare, inte helt illa alltså. Sen jag kom hem har jag hunnit med att göra första passet på tränings schemat som vi har under uppehållet. 20 min löpning och styrkepass, gick bra faktiskt. Tog Melker med mej på löparrundan, då blev han så glad så. Sen har jag också städat rummet och käkat.

Så nu är resten av kvällen fri, blir nog bara chill ikväll tror jag. Skönt de å ibland.

Nu blire Crimie! Pussss



snabb update

Nu har Adina nyss åkt hem, vi har iallfall haft det überbra! Nördat massa Criminal Minds och haft det mys bara.

Och jag är så glaaad, har fått reda på vilka som kommer gå i min klass till höst och så nu. Ska bli så himla kul och spännande! Vill bara flytta dit nununu :D Hoppas verkligen på att det kommer bli bra!

Imorgon gör jag min sista dag som sommarjobbare på elektra, hallelujah! Haha.

Pusshej ♥


ge mej, helst nyss

Gaaah, vad jag vill ha den här skönheten! En komplett box med alla SATC-säsonger, nu för endast 449:- på cdon.com, fattar ni eller? Det är SJUKT billigt.. men det vankas ju shoppning inom en snar framtid för min del, så jag måste hålla stenhårt i slantarna tills dess. Men vi får väl se! För jag skulle gärna se den här pryda en hylla i lägenheten sen!

Boxen är ju så fin så man kan ha den som prydnad, haha!


Nu måste jag sova, bortamatch i Delsbo imorgon. Åker way too tidigt och kommer hem runt halv 4. Håll tummarna för oss.

Godnatt på er.

slutligt antagningsbesked: ANTAGEN

JAG KOM IN PÅ HUMANISTISKA I GÄVLE!!!! :D Jag är så lycklig så jag skulle kunna dööööööö, äntligen har jag ett säkert svar. Den 13 augusti eller något liknande flyttar jag in i lägenheten, AHHH shit vad galet. LYCKLIG TJEJ! :D:D




RSS 2.0