Jun. 29, 2013

Fina fina vänner, tack för en underbart bra och rolig kväll!


fredag

Hade en härlig dag igår med Julia. Käkade på 1921 sen bara umgicks vi, pratade och kollade på film. Typ världens bästa film ska jag tillägga. Bitchkram såg vi, gillade den skarpt båda två.
 
Idag har jag bara varit hemma och slappat, sov till 12 ungefär sen har jag det väl blivit nån hundpromenad osv. Blev väckt av ett samtal från Bråvalla, är man aningen bitter över att man inte är där eller? Nejdånejdå. Verkar ju sjuuuukt tråkigt. Heh. Anyway.. nu ska jag ta en dusch och fräscha till mej lite. Ska till öje ikväll och spela kubb och mysa med Hanna, Elin och Matilda. Ska bli skoj!
 
Pusshej
 
Hela högen efter en kubbkväll, minns dock inte om det var förra eller förrförra sommaren..? hehe
 

just promise me we'll be alright

Längesen jag skrev nu!
Plantisdagarna är nu mer över, känns skönt. Nu längtar jag tills lönen trillar in.. hehe.
 
Har dom närmsta dagarna inplanerade nu, precis som jag gillar att ha det, är dålig på det där med spontanitet jag haha. Ska umgås med vänner, festa, åka till gävle, köra körlektion och umgås mer med andra kömpisar. Blir nog kanon det. Vill särskilt ha dagarna uppbokade just nu då jag är inne i en av de ökända *övertänkarperioderna*. Så fort jag är själv så tänker jag och grubblar på allt möjligt och det slutar med att jag är superdeppig, tills någon får mej på andra tankar. Jag känner mej skör just nu, haha.. fånigt egentligen. Menmen. Humöret är upp och ner som en bergochdalbana, sjukt även hur en enda person kan påverka en.  
 
Nu ska jag väl kolla på lite mer Sex and the city och sen sova. Imorgon ska jag och Julia dra runt på byynnn, höhö.
 
Natti!
 
Avslutar med en bild från idag på plantis, regnet vräkte ner och dessa två hade inga regnbrallor.
Då får man låna, haha. På plantskolan hör inte fåfänga hemma inte.
 
 
 
 
  

So wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older

Hallå! Hur gillade ni min snygga solbränna då? Not bad at all. Blir ju jävulskt snyggt efter en dag i solen med t-shirt och handskar.. haha. Idag har jag jämnat ut det litegrann iallafall.
 
Fick glada nyheter idag även, blev nämligen tillfrågad att jobba även nästa vecka! Vilket innebär ca dubbelt så mycket cashflow som jag räknat med. Det är välbehövligt kan jag säga! Det innebär tyvärr att jag måste möblera om bland körlektionerna och krångla med det, men det får vara hur det vill - man tackar inte nej till extra jobb (läs: extra pengar) Hallelujah!
 
Men nog om jobb, för imorgon inleds ju en liten långhelg. Fintfint! Ska börja helgen med att ha myyyyskväll med Julia. På fredag far jag till Gävle. Det ska firas midsommar, spenderas tid med efterlängtade människor och köras halkbana.   
 
BTW, har värsta musikflowet just nu, hittar hur många nya bra låtar som helst! Bland annat avicii's nya "wake me up". Alltås HUR bra är inte den? Det är house blandat med en skön röst och en liten touch av en diffus mumford and sons-feeling, fullkomligt ÄLSKAR DEN.
 
Avicii – Wake Me Up - Radio Edit
Jason Derulo – The Other Side
Bastille – Pompeii
Taylor Swift – State Of Grace - Acoustic Version
Taylor Swift – Everything Has Changed
 

Imorgon skippar jag handskarna..


something in the way you move, makes me feel like I can't live without you

Sista veckan på plantis har inletts. Idag var en dryg dag och när jag kom hem så bytte jag om fort som attan och tog cykeln upp till kygel och sprang backintervaller i den värsta mördarbacken ni kan tänka er. Brände på bra nog, och inte fan var det mysigt, men när det var klart så var jag nöjd. Ännu nöjdare var man ju med att hemvägen är en enda lång utförssträcka, jihaa. Sköntskönt. Känns på bra nog i lår och rumpa nu.
 
Btw, cyklade på pappas och mammas "vintercykel" till kygeln. Hur sinnes är inte det? Dom har liksom en speciell vintercykel med dubbdäck som dom använder på vintern. Kommer jag någonsin anamma deras överambitiösa vardagsmotionerande? Det är frågan.
 
Sen har jag bara tagit det chill, kollar på Wallander just nu men ska snart sova.
Längtar nåt otroligt till helgen, dock inte till körlektionerna. Det drar ihop sej nu och jag känner mej inte redo. Men resten av det som sker i helgen kommer nog bli fint. Är ju midsommar och allt.
 
Puss

But if you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all

En mycket bra helg lider mot sitt slut. I fredags umgicks jag med Julia, Hanna, Ida och Rebecca. Spelade kubb och käkade tårta bland annat. Igår så var delar av släkt/familj hos mormor och morfar och grillade. Sen på kvällen hängde jag med Pelle och Louise. Vi åkte mestadels bil med Mikis som är nybliven körkortstagare, mycket kul!

Idag har jag latat med fram till kl 3. Då begav jag mej till kygel och sprang femman där. Nu inväntar jag bästa kusin Britta som kom hem från Cypern igår. Kanoners!

Puss

 


if you'll believe in me, i'll still believe

Hej! Har tänkt skriva en liten uppdatering länge nu, men skjutit upp det. Har inga bilder på datorn och orkar inte blogga från mobilen, och ett inlägg utan nån bild eller likande är ju lite småtrist. Men nu får det vara så!
 
Har jobbat två dagar på plantskolan nu. Inget paradis men det flyter på bra, dagarna går rätt fort och det är bara att le och snällt rensa bland alla björkplantor, haha. Man uppskattar ju att man har ett jobb överhuvudtaget. Men nu börjar det nalkas helg, och det ser jag framemot! Imorgonkväll ska jag umgås med Julia, och även Hanna, Rebecca och Ida tror jag om jag fattat allt rätt? Haha. Ska bli trevligt hur som helst. Sen på lördag så ska jag, mamma och pappa upp till mormor och morfar och grilla, supernajs. Hoppas det blir fint väder. Och på lördagkväll så ska jag hänga med Pelle och Lollan. Mycket fint! Just like old times.
 
Nu blir det lite movietime innan det är dags att sova. Tidiga mornar tar ut sin rätt, skulle nog kunna däcka här och nu. Men nån måtta får det vara, haha..
 
Måste också skänka några tankar till Mickes familj, släkt och vänner. Detta har nog skakat om hela Edsbyn. Jag kände honom aldrig men man känner ändå ett enormt medlidande. Hoppas han har frid där han är nu. Kram 

for you I'd break these walls, I'd choose to fall, I'm gonna cross that line for you

Har haft en fin dag idag. Åkte in till skolan kl 11 för jag trodde vi hade kinesiska, 4 stycken tappra var vi som satt där och väntade. Tills vi 10 min senare insåg att det varken skulle komma några mer klasskompisar eller lärare. Haha suck.. så jag och Rebecca gick och käkade istället och sen drog vi hem till moi och la oss på en filt och solade. Finfint!

 

Nu ligger Rebecca och snarkar i min säng.. hehe roligt sällskap.................... :-)))  och jag håller på och gör mej iordning lite smått. Ska möta upp Erika och Björn om ca 1 timme. Vi ska försöka leta upp nåt bra ställe att käka/ta en drink på. Glassiiiigt.

 

BTW nån mer än jag som nöter söööönder Joshua Radins nya album "wax wings" eller??? Är ca 1 låt jag inte är fullkomligt kär i. Resten är helt sjukt fantastiska! Hur lyckas man med ett sånt fulländat album? Mina absoluta favoriter just nu är dessa:

 

Joshua Radin – Cross That Line
Joshua Radin – When We´re Together
Joshua Radin – My My Love
Joshua Radin – Stay

 


God morgon!

Underbart att få sova ut. Nu ska jag slänga i mej frulle och sen ut och springa en runda! Senare kommer Rebecca hit, vi ska ha picknick ute i det fina vädret. Kanondag ser det ut att bli!

Ha det gött


Tisdag

Skön dag idag, hade sovmorgon och 2 lektioner. Och dessutom så har jag fått massa saker gjorda idag. Nu återstår två muntliga presentationer som sker imorgon, sen är jag HELT klar! Längtarlängtar.

Höres!


I still look for your face in the crowd, oh if you could see me now

Hade en mycket fin kväll igår! Mysigt med bio utomhus och filmen var läskig, men bra. Ikväll ska jag på ännu en läskig film på bio, fast denna gång inomhus. Scary!

Ha en fin kväll :*


RSS 2.0